Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Herkules »

helix26 píše:Mcas ma v casti configuration EMM loading ... pokial je na OFF bloker je zapnuty
problem je ze pri restarte prijimaca su kanaly zakodovane a v tom pripade treba prepnut na zakladnu ponuku a dam Emm loading nachvilu na ON a kanaly naskocia a v hned to dat zase na OFF
lepsie riesenie je pouzit plugin OSCAM
No teda mi nieje jasné v čom je v tomto prípade lepšie riešenie použiť oscam? Ak máš zapnutý blocker v mcas a musíš ho na chvíľu vypnúť tak to nieje problém. Oscam musíš predsa nakonfigurovať buď cez webové rozhranie alebo priamo prepísať konfiguračný súbor, ten potom nahrať do anacondy a potom opačne. Ja používam oscam a sem tam aj mcas kvôli rozkódovaniu programov. Takže poznám obidva. Len sa mi zdá jednoduchšie zmeniť nastavia cez ovládač ako všetko preháňať cez počítač. :-k
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Oscam nahras takisto ako Mcas cez USB staci ho nakonfigurovat a nahrat na USB kluc do adresara /plugin akurat je ho ovela zloztijsie nakonfigurovat ... akonahle v Mcas vypinas bloker riskujes ze ti pridu zapisy kdezto Oscam tieto problemy nepozna
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

helix26 píše:Oscam nahras takisto ako Mcas cez USB staci ho nakonfigurovat a nahrat na USB kluc do adresara /plugin akurat je ho ovela zloztijsie nakonfigurovat ... akonahle v Mcas vypinas bloker riskujes ze ti pridu zapisy kdezto Oscam tieto problemy nepozna
v plugine ked je oscam stop a oscam stop,tam treba nieco prepnut????
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DURAN »

Prosím o info na novy FW:67 .Ake su zmeny oproti FW:57.Dakujem za odpoved.
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

DURAN píše:Prosím o info na novy FW:67 .Ake su zmeny oproti FW:57.Dakujem za odpoved.
v tom zipe s firmwarom je aj popis zmien. :idea:
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

helix26 píše:Oscam nahras takisto ako Mcas cez USB staci ho nakonfigurovat a nahrat na USB kluc do adresara /plugin akurat je ho ovela zloztijsie nakonfigurovat ... akonahle v Mcas vypinas bloker riskujes ze ti pridu zapisy kdezto Oscam tieto problemy nepozna
Akosi ti nerozumiem. Predsa keď vypnem bloker tak to len preto aby mi na kartu prišli zápisy. Ak ich nechcem dostať tak bloker nevypnem. A oscam tiež ponúka len možnosť zapnutého blokera (zápisy neprídu) a vypnutého blokera (zápisy prídu). Samozrejme v rôznych konfiguráciách či už na klienta alebo na server. Naposledy som po takmer roku musel vypnúť bloker nakoľko prestala fungovať celá programová ponuka. Myslím že sa zmenil systém zápisov a preto je momentálne bloker nepoužiteľný. Alebo sa mýlim?
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

sakuso píše:
v plugine ked je oscam stop a oscam stop,tam treba nieco prepnut????
standardne je tam oscam start a oscam stop staci dat oscam start na automaticke spustenie ale kedze sa jedna o skript nebude ti ukazovat ze je spusteny
oscam stop je tam iba preto ak chces zastavit oscam a spustit iny ovladac citacky napriklad Mcas
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Herkules píše:
Akosi ti nerozumiem. Predsa keď vypnem bloker tak to len preto aby mi na kartu prišli zápisy. Ak ich nechcem dostať tak bloker nevypnem. A oscam tiež ponúka len možnosť zapnutého blokera (zápisy neprídu) a vypnutého blokera (zápisy prídu). Samozrejme v rôznych konfiguráciách či už na klienta alebo na server. Naposledy som po takmer roku musel vypnúť bloker nakoľko prestala fungovať celá programová ponuka. Myslím že sa zmenil systém zápisov a preto je momentálne bloker nepoužiteľný. Alebo sa mýlim?
herkules mas pravdu ale tato debata zacala o kartach skylink Irdeto ID 0624 a tie sa spravaju dost inak ako starsie karty ICE alebo cryptoworks ...
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

helix26 píše:herkules mas pravdu ale tato debata zacala o kartach skylink Irdeto ID 0624 a tie sa spravaju dost inak ako starsie karty ICE alebo cryptoworks ...
Tak sorry. Ja som myslel že ide aj o karty ICE a že sa tu rieši vec ktorá sa udiala minulú nedeľu. Z tejto poslednej zmeny skylinku mám totiž dojem že ICE karta sa so zápismi správa rovnako ako Irdeto. Čo donedávna neplatilo.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Da sa nejakym sposobom vlozit diakritiku alebo znakovu sadu v RSS Novinky aby zobrazovalo v tomto addone aj slovensku diakritiku ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jacky035 »

a ako je to s tymy CHIDMI? este stale ho na ICE karte pravidelne menia? lebo mam len ICE so zakladym balikom a oscam so zapnutym blokerom a zhruba raz za 2 tyzdne sa stane ze mi vsetko vypadne. musim kartu vlozit do openboxu tam sa nacitaju nove CHIDY a tak naspat do optiboxu. robim to preto aby som vedel ze dokedy to budu tak robit. no vyzera ze asi s tymuz neprestanu :D aky mate na to nazor?
aadam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tuner

Příspěvek od aadam »

Da sa kupiť nový tuner na Anacondu? Odišiel mi pri bleskoch.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

myslim ze ano skus hladat tuner do optibox raptor HD je to to iste alebo HD box 9105 pvr ... ale kde mas istotu ze ti odisiel iba tuner ...
aadam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aadam »

helix26 píše:myslim ze ano skus hladat tuner do optibox raptor HD je to to iste alebo HD box 9105 pvr ... ale kde mas istotu ze ti odisiel iba tuner ...
Uz som mal podobnu skusenost s inym prijímačom. Anaconda ide a vsetko vyzera v poriadku, len nemá žiaden signál. Pri tom blesku odisiel aj konvertor, čo som samozrejme overil aj iným prijímačom a následnou výmenou.
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Opiš číselný kod tuneru Anacondy a já kouknu do svého Raptoru, zda jsou stejný.
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

Cavte, potreboval by som od vas poradit ako zlucit astra 19.2 a 23.5 aby som ich mal spolu, uz som skusal prepinat disecq-y ale neviem na to prist. Bud mi ide jedna alebo druha, spolu nie. Zoznam programov mam, ale ked zapnem napr. markizu, ktora ide a prepnem na Vivu, tak pise hlasku ziadne a/v, potom vypnem a nasledne zapnem prijimac a Viva uz ide, ale pri opetovnom prepnuti na Markiza zase napise kanal zakodovany.
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

skipi1 píše:Cavte, potreboval by som od vas poradit ako zlucit astra 19.2 a 23.5 aby som ich mal spolu, uz som skusal prepinat disecq-y ale neviem na to prist. Bud mi ide jedna alebo druha, spolu nie. Zoznam programov mam, ale ked zapnem napr. markizu, ktora ide a prepnem na Vivu, tak pise hlasku ziadne a/v, potom vypnem a nasledne zapnem prijimac a Viva uz ide, ale pri opetovnom prepnuti na Markiza zase napise kanal zakodovany.
Najprv musíš popísať zostavu akú používaš. Či máš motor, alebo dva konvertory (multi feed) alebo máš monoblock. Inak ti je ťažko radiť. :book:
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

To praveze neviem, vsetko je na bytovke, /2 paraboly/. Nam dali len navod ako naladit a to vsetko mi ide, ked mam predvolene samostatne, len vsetky dokopy mi nejdu.
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

skipi1 píše:To praveze neviem, vsetko je na bytovke, /2 paraboly/. Nam dali len navod ako naladit a to vsetko mi ide, ked mam predvolene samostatne, len vsetky dokopy mi nejdu.
Tak to bude trošku problém. Lebo ak ti nejdu do bytu dva koaxiály, čo asi nejdu, tak ti diseq v prijímači nič nepomôže. Lebo ho nemôžeš ovládať svojím prijímačom. Jedine ak by bol na každý byt vlastný disq prepínač. To by síce mal byť ak vám dal taký návod. Tam by som ti odporúčal skontaktovať sa so zhotoviteľom. Resp. nech ti dá info ako to nastaviť. On by mal mať riešenie.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Tieto problémy si riešte niekde inde nap. si založte novu tému, toto vlákno je už najdlhšie na ab-fore!!!
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“