Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od jacky035 »

Noro C píše:Novy fw obsahuje v sebe spustac pre HDMU E2 OCTAGON SF1008se+ . Pri nahravani cez zapnuti boxu a sucastne stlacenie tlacitka CH+ box nahra fw a zmeni sa loader na 6.26. Pre aktivaciu po nahrati fw bootovania na HDMU E2 OCTAGON SF1008 treba pri zapnuti stlacit CH- , pre opatovne vypnutie bootovania opat stlcit pri zapnuti CH-. Pozor ta to enigma nepodporuje scart. pisem to sem lebo bola ta to funkcia pridana do oficialneho fw.
potvrdzujem funguje to spolahlivo zatial no ako tak pozeram tak scart podporuje no neviem mozno sa mylim.
stanoboy

Příspěvek od stanoboy »

caute ide vam naladit tuto stanicu Intelsat/Thor 0.8°W 12265 V 28000 JOJ Plus ja ani zasvet nemozem chitit signal aj tanier som ladil pristrojom a nic idun vsetky okrem tejto frekvencii ak niekto ma poznatky nech da vediet .FW najnovsi FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.67+All_emu_plugin_karg_new_16.07.2012

s pozdravom stanoboy
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Viete mi poradiť čo budem musieť spraviť, aby mi šla karta skylink výmena???
Rozmýšľam nad kúpou anaconda HD.
Chcel som pôvodne Skatec 110r, ale to má licencovanú čítačku....teda kodovanú
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jacky035 »

snoophy píše:Viete mi poradiť čo budem musieť spraviť, aby mi šla karta skylink výmena???
Rozmýšľam nad kúpou anaconda HD.
Chcel som pôvodne Skatec 110r, ale to má licencovanú čítačku....teda kodovanú
stiahnuť a nainstalovat si oscam plugin.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Zdravim chcem kupiť Externy HDD na nahravanie k Anaconde aky doporučujete alebo kto ma dobre skusenosti s nejakym externym HDD ?Dakujem
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jacky035 »

snoophy

Příspěvek od snoophy »

OK... Ďakujem...

Ešte by som potreboval schváliť či je dobré kúpiť Anacondu a či kúpiť už radšej pluskovú.
Alebo radšej nejaký iný prijímač?
http://www.satelity.ellano.sk/predaj/30 ... onda-Plus/
ANaconda je myslím dosť dobrá a je tu veeeeľa toho popisaneho - čo mi určite dobudúcna pomôže.

A babke by som chcel nejaký lacny a asi licencovaný kúpiť. Čo poradíte?
kemi_oul

Příspěvek od kemi_oul »

Chcem sa opytat mam Optibox anaconda a mam mensi problem. Samo mi niekedy uberie zvuk a v zapeti mi ho aj samo vrati do povodneho stavu.Vie mi niekti poradit co mam robit?Uz som aj aktualizoval softver ale stale mi to robi . Ked mi niekto poradi co mam robit budem rad dik
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

kemi_oul píše:Chcem sa opytat mam Optibox anaconda a mam mensi problem. Samo mi niekedy uberie zvuk a v zapeti mi ho aj samo vrati do povodneho stavu.Vie mi niekti poradit co mam robit?Uz som aj aktualizoval softver ale stale mi to robi . Ked mi niekto poradi co mam robit budem rad dik
ten problem som mal pokial ideš cez Scart káble a nie HDMI vymeň si Scart káble :wink:
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

[quote="snoophy"]OK... Ďakujem...

Ešte by som potreboval schváliť či je dobré kúpiť Anacondu a či kúpiť už radšej pluskovú.
Alebo radšej nejaký iný prijímač?
http://www.satelity.ellano.sk/predaj/30 ... onda-Plus/
ANaconda je myslím dosť dobrá a je tu veeeeľa toho popisaneho - čo mi určite dobudúcna pomôže.

je ťažko radiť pokiaľ si nerobil v linuxe, veľa možnosti ale to vlákno je príliš dlhé, sorry držím palce :wink:
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

ja by som zobral tu Optibox Anaconda Plus, prináša najmä zvýšenie pamäte na 256 MB RAM !!!!
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Linux mám na PC....niečo málo viem......
Podla mňa dokážem aktualizovať nový software, nainštalovať oscam, vložiť skylink kartu a aby to faxhčilo.
Potom budem skúšať ( a písať na forum o pomoc každý deň... :-) .....ale nie).

Každý ste nejak začínali......a ja nechcem kúpiť nejaký šrot a za pol roka kupovať anacondu :-)
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Tak idem asi kúpiť HDBOX FS 9105 HD PWR PLUS s 256MB pamäťou.
Vraj na HD BOX je o 2 týždne skorej update firmware ako na anakonde.... no uvidíme.... :-)
Ale Ďakujem za radu NORO C
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

uz sa predava aj Anaconda HD plus tiez s 256 MB pameti, firmware uz v aktualnej verzii je stabilny a 2 tyzdne to je chvila
http://optibox.cc/?q=product&id=165
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Má aj anaconda nejaké svoje vlákno tak ako HD box 9105 plus na satdigitalne ? Tam sa mi to dosť páči a pomôže mi to v dosť veciach ak budem niečo hladať.
Aj tak si myslím že je to úúúúplne to isté :-)
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

srandujes nevidis nadpis tohto vlakna :) toto je najdlhsie vlakno na AB fore a vola sa "optibox anaconda"
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Myslel som nejaké usporiadané....kde su len pluginy, návody, firmware, upozornenia....atď.

To keby viem že toto je hlavné vlákno na anacondu, tak sem nenapíšem ani bodku, SAKRA!!!!!!!!
ADMIN vymaž to ...... pls.

NA satdigitalne je to pekne usporiadané, lenže či aj tam sú taký ochotný ludia ako tu, či mi poradia. Nie vždy sa dá pochopiť z popisu všetko bez opýtania však?
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Teraz som došiel na jednu vec....
Anaconda má firefox
HD BOX 9105 PLUS musím inštalovať webzeal?
AK hej tak beriem anacondu.....firefox je fajn....
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

ma takisto webzeal co je browser na baze firefoxu ... Anaconda je optiboxovsky klon HD box 9105 PVR
anaconda HD potrebuje USB kluc alebo disk ale ten potrebujes aj tak kvoli nahravaniu alebo timeshiftu ...
Anaconda HD plus ma uz webzeal v internej pameti kedze ma 256 MB
tu mas vlakno na download a zmaz si co chces :) iba odpovedam co ste tu vsetci nejaky podrazdeny vonku je krasne ...
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=35981
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

snoophy píše:Teraz som došiel na jednu vec....
Anaconda má firefox
HD BOX 9105 PLUS musím inštalovať webzeal?
AK hej tak beriem anacondu.....firefox je fajn....
Toto vlakno kazdemu kto ma Anacondu vyhovuje... Ked chces zalozit nove vlakno na Anacondu HD plus mozes alebo si mozes zajst po rady na ine fora... Ale v sekcii Download nema kto co mazat... Je tam dost uzitocnych veci a suborov co tam vsetci kto chceli pomoct a poradit dali na ukor svojho casu a vole poradit...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“