vu+ uno

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
Mael
satelitni prijimac: VU+UNO

Re: vu+ uno

Příspěvek od Mael »

Může mi někdo říct k čemu jsou tyto soubory "vuplus-dvb-modules-vuuno-3.1.1-4.4.3-20120228.tar.gz" ze stánek "http://archive.vuplus.com/download/drivers/" - jestli má cenu s tím laborovat abych vyřešil to kostičkování HD programů.
Díky
Premium X 7100PGU,Technisat SIR, VU+UNO
Black Hole 1.7.3, 2xSkylink (ICE), (IRDETO)
Parabola 80cm, multifeed 13+19+23+28
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Novsi oficialny image sice nevysiel, ale novsie drivre ano. Vsetky images po tomto datume maju drivre aktualne, casto aj novsie. Takze do oficialneho image 7.0 by som ich nahral (lebo ten ma v sebe drivre len z 14.11.2011), ale do inych urcite netreba.
Naposledy upravil(a) kofolak dne 02.květen 2012 - 14:27, celkem upraveno 1 x.
Mael

Příspěvek od Mael »

Díky,
tak si to neumím jinak vysvětlit než že je vadný tuner.
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Kockovanie moze byt (najcastejsie):
slaby signal
maly bitrate
alebo iny problem
ak pouzivas CAM modul, tak aj tam moze byt problem
Naposledy upravil(a) kofolak dne 02.květen 2012 - 14:27, celkem upraveno 1 x.
Mael

Příspěvek od Mael »

Můj problém jsem popsal asi o 6 příspěvků výš:

Ahoj,
jsem týden majitelem vu+ uno, díky tomuto fóru a zdejším přispěvatelům (tímto všem děkuji) jsem ho bez problémů rozchodil.
aktualizace FPGA
Black Hole 1.7.3
HDglass
Oscam,karta skylink 0624
Ale mám problém s HD programy - všechny kostičkují, jak na astře 23 tak i volné na astře 19 (zdf,anixe atd.). Zkoušel jsem doladit parabolu mám měřák Telemann 1650 ale ukazuje sílu 90db a kvalitu 90%. Uno ukazuje hodnoty
Snr 99% Agc 75-78%, dokonce jsem si natáhl kabel z paraboly rovnou do přijímače abych vyloučil slučovače a zásuvky. Tak se chci zeptat jaké hodnoty Snr a Agc máte, nebo jestli někdo neměl podobný problém.
Zkoušel jsem i zvýšit napětí v nastavení Lnb.
Předchozí přijímač Evolve Blackstar hrál bez problémů.
Rozhoduji se zda ho nevrátím ve čtrnáctidenní lhůtě.
Možná je někde nastavení které jsem ještě neobjevil nebo nějaké ovladače,
za každou radu budu vděčný. Díky
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Tu ziaden problem nebude FPGA/BH173/HDglass
Hodnoty SNR/AGC mam rovnake.
FTA HD 19,2 kockuju tiez, takze Oscam bude zrejme OK. U mna nekockuje nic.
Zostava jedine tuner alebo UFO (ukryty farebny objekt). Nie je CPU niecim zbytocne zamestnane?
Ziadne extra nastavenia na LNB nie je nutne robit.
Pre istotu skus vybrat kartu, vypnut Oscam a vyskusaj FTA HD 19,2.
Mozes tiez spravit Full BAckup a vyskusat cisty BH173 bez nicoho ineho. Potom si mozes obnovit system zo zalohy.
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
derobo
satelitni prijimac: DM 8000

Příspěvek od derobo »

Ja mám síce VU duo, ale keď som rozbiehal kartu Skylink irdeto 0624 cez modul, tak mi tiež niektoré HD porgramy kostičkovali. Pri module bola nejaká
možnosť prepnutia na vysoký dátový tok. V menu potom nastavenia a potom common interface mi našlo slot 1 a posledná voľba je spracuje vysoký dátový tok a tam som povolil ano.
No a potom mi už išli všetky HD programy v pohode.
DM8000HD, Experimental 03052013, oscam
Patrik1974
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Patrik1974 »

Patrik1974 píše:Dik ano zmenit to mozem samozrejme ale az buduci tyzden dam vediet co to spravi.
Takze preinstaloval som ho esteraz dal som tam nanovo mgcamd1.38 nastavil v mgcfg na 06 a zatial to fachci.
Same linuxove cocotiny
o.c.

Příspěvek od o.c. »

Ještě ke kostičkování HD programů:
Vyřešil jste to někdo? Mám stejný problém. V přijímači mám originál fw výrobce, mám CI modul Mascom Cryptoworks/Irdeto a v něm kartu Skylink ICE. Nejdou mi HD programy. V nastavení CI jsem zkusil zapnout High bitrate, ale pak mi nejde nic. Musel jsem jej opět vypnout.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
o.c.

Příspěvek od o.c. »

V modulu mám SW 1.23, což by měla být poslední verze.
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirecek1965 »

Ak je to ICE, vyskúšaj bez modulu. Nainštaluj cccam 2.3.0 alebo scam 3.60 a vyskúšaj. Tie by mali bežať bez úprav hneď.
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mam VU+ UNO tak to davam sem ako info dnes som to nasiel na fore AAF.Ak uznate lepsie ine miesto dajte to tam.Pripadne kto chce prelozit...... :oops:
Information Zukunft openAAF und was ist OE-Alliance..

OE-Alliance ist eine idee von openVix und openAAF gemeinsam eine Build Umgebung für
das neue OE-CORE zu erstellen und gemeinsam zu Optimieren.

Erklärung: OE-CORE ist eine Build Umgebung von Openembedded , Dream multimedia nennt es OE 2.0, openPli nennt es Pli 3.0
Die Build Umgebung bei allen Teams ist fast immer identisch warum soll man dann nicht zusammen was aufbauen. Die Idee war da und OE-Alliance der Name war geboren.

Da wir nun einen Namen hatten war schnell ein GIT erstellt und die Integration kann beginnen.

OE-Alliance dient als Grundlage für jedes Team welches ein OE-CORE Image bauen möchte, wir hatten schon mit einiges Teams diskutiert und hatten auch gleich die Zustimmung bei der Zusammenarbeit.

Wir hatten uns gedacht wenn man schon eine neue Gemeinschaft bildet wollen wir das auch zeigen und haben uns ein Logo entwerfen lassen. Wir nennen es das Siegel.

Im Siegel sieht man Goldene Sterne für jedes Image Team welches sich der OE-Alliance angeschlossen hat steht ein Stern.

Wie Ihr sieht haben wir aktuell 7 Sterne folgende Teams machen bei OE-Alliance mit: (stand 16.07.2012)

openAAF , openViX , openMips , Egami Team , Team Red , odin-support , xtrend-support

Da es hier bei OE-Alliance um die Build Umgebung handelt wird es auch in Zukunft weiter
Team Image geben jedes Team hat ja sein eigenes Enigma mit Skin welches ein Team Image ausmacht.

Information about the future of openAAF. What is OE-Alliance?

OpenVix and openAAF had the idea to create a common build environment for the new OE-CORE and work together to optimize this environment.
Explanation: OE-CORE is a build environment by Openembedded, Dream multimedia calls it OE 2.0, openPli calls it Pli 3.0
All teams are using almost the identical build environment, so why not creating something together? The answer is the OE-Alliance.

Since we have a name now, we created a GIT repository quickly and the integration can be started.

The OE-Alliance is the base for each team, which is interested in building an OE-CORE image. We have discussed this already with several teams and they quickly agreed to work together.
We think that our new companionship should be visualized, so we created a logo. We call it the Seal.

The seal contains one golden star for each team which is part of the OE-Alliance. As you see we currently have 7 stars, representing the following teams: (16.07.2012)

openAAF , openViX , openMips , Egami Team , Team Red, odin-support , xtrend-support

Because the OE-Alliance is the build environment, each team will continue to provide his own team image. As you know each team maintains his own Enigma and his own skin, which makes the difference of each single team image.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Uvidíme co ta aliance přinese. :) Doufejme, že to bude k užitku.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirecek1965 »

Najnovšia zábava, môj prvý tablet a streaming z boxu :-D
PoV.2.4XL.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Statstny clovek kym ta to baví....:)
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
zakko
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500

Příspěvek od zakko »

prosim o radu,kamaratovi som kupil vu+uno a po vymene karty /ICE/ karta prestane ist a vobec nenaskoci je tam cccam 2.30, Kym tam bola stara karta tak bolo vsetko ok.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

V prvom rade musis mat povoleny zapis a potom cakat.AK to dlho nepojde na ich stranke si posles reautorizajciu.Samozrejme tu kartu vymena musis podla navodu zaregistrovat aby presli udaje zo starej karty a ta sa vypla.
zilizila

Příspěvek od zilizila »

ICE vo Vu uno s CCcam 2.3.0 funguje. Skús reautorizáciu karty.
zakko
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500

Příspěvek od zakko »

vsetko ako mi radite mam urobene,ice karta ide cca 2-3 dni a potom prestane ist.
Čitacka je odblokovana.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“