Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od helix26 »

vysiel novy firmware FAC 2.10.86 mam ho uz nahraty zatial ide krasne ... vyzera ze programatori odstranili chybu z firmware 2.10.78, nech sa paci link http://sat-support.tv/getfile.php?a=185
nestahovat vyzera tam byt zase chyba ](*,) stale v mojom pripade plati ze posledny stabilny fw je 2.10.67
Naposledy upravil(a) helix26 dne 14.srpen 2012 - 19:47, celkem upraveno 2 x.
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum X403p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:vysiel novy firmware FAC 2.10.86 mam ho uz nahraty zatial ide krasne ... vyzera ze programatori odstranili chybu z firmware 2.10.78, nech sa paci link http://sat-support.tv/getfile.php?a=185
dakujem, stahujem :)
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

2.10.86 u mna ma problém s časovym nahravaním a nechce sa mi pripojiť sietový disk vrátil som sa na 2.10.57
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

mam tu prvy reset vraciam sa na stabilny firmware 2.10.67 ach jaj ty programatori v optiboxe to riadne flakaju madari nevedia programovat zistujem
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum X403p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

Noro C píše:2.10.86 u mna ma problém s časovym nahravaním a nechce sa mi pripojiť sietový disk vrátil som sa na 2.10.57
ok, tak ideme spät :)
Samsvk22

Příspěvek od Samsvk22 »

kúpil som optibox Anacondu +

mam skylink a samozrejme mi nejde nic, kedze nieje prijimac certifikovany...

prosim vas o radu, neviem co mam stiahnut aby mi to slapalo :( :o
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

co takto si precitat par prispevkov vyssie ... MCAS plugin tam staci nahrat, pozri sa par prispevkov hore a uvidis to
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

Kopu veci uz je vo vlakne popisanych (a co nie je sa aktualne riesie), ale ani sa necudujem ludom ktory maju prejst 109 stran vlakna Anacondy (nedajboze pouzit vyhladavanie) a tak radsej napisu dotaz cim dokazu mierne podrazdit :D . Toto forum je na to aby sme si vzajomne pomahali, ale treba uznat ze napr. odpovedat na tu istu otazku kazde 2-3 strany uz dokaze divy. (Nechcem poucovat ani karhat, len som mal potrebu to dostat zo seba von :lol: ). Ja som vdacny za kazdu radu ktoru tu dostanem, a obdivujem "panov" co trpezlivo dokazu poradit a odpovedat niekolko krat po sebe na tu istu vec. :poklona:

Preto ma napadlo, ci by mozno nebolo vhodne vytvorit nove vlakno pre Anacondu napr."Optibox Anakonda - Návody a postupy" aj pre zaciatocnikov (bez moznej diskusie, to by sa riesilo tu), popripade aspon odkazy na ine stranky kde su tieto postupy vysvetlene a popisane. Bolo by tam vsetko co treba na spustenie a pouzivanie Anacondy. Mozno by sa tym vyhlo zbytocne rovnakym otazkam a vlakno by nemalo 109 stran. Par skvelych odkazov tu vo vlakne uz je (na fore ani nehovorim), len su roztrusene kade tade.
Napr toto je pekne urobeny popis "Jak to léce a co to koštuje", alebo napr. Sťahovanie pluginov v menu prijmača
atd. atd....
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

helix26 píše:nestahovat vyzera tam byt zase chyba ](*,) stale v mojom pripade plati ze posledny stabilny fw je 2.10.67
Vďaka za tvoju mravenčiu prácu, aspoň sa s tým nemusím zaoberať. :)
snoophy

Příspěvek od snoophy »

Tie návody a postupy pre začiatočníkov by sa hodili aj mne....
Pekne všetko poporiadku ako sa inštaluje, od upgrade software, cez MCAS, napojenie sieťového disku, zdielanie karty, atď.

Nebolo by zlé aj nejaký odkaz na vyvetlenie, čo je to ten MCAS a nie len ako sa to nainštaluje.
Aby tomu začiatočník pochopil....
jope
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jope »

snoophy píše:Tie návody a postupy pre začiatočníkov by sa hodili aj mne....
Pekne všetko poporiadku ako sa inštaluje, od upgrade software, cez MCAS, napojenie sieťového disku, zdielanie karty, atď.

Nebolo by zlé aj nejaký odkaz na vyvetlenie, čo je to ten MCAS a nie len ako sa to nainštaluje.
Aby tomu začiatočník pochopil....

Rady návody,tipy a všetko potrebné nájdeš tu:http://technet.euweb.cz/
Zero 4K
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

Ahojte..prosim vas ako vlozim do internetoveho radia na anaconde toto? http://www.kissmorava.cz/live-radio/ ci sa to neda?..dakujem
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

cyro

Příspěvek od cyro »

može mi niekdo poradit ked som si stiahol sof 2.10.67 rozbalil ho a dal som ho na usb. primač po vloženi usbčka nereaguje nenajde mi tem soft. mam tam teraz soft v2.10.78. može mi niekdo poradit kde robim chybu?
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

1. subor s fw by mal byt v root adresari
2. niekedy zalezi na velkosti a frmatovani usb disku - skus pouzit co najmensi (do 1 GB) a FAT formatovanie.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

MartinNR píše:1. subor s fw by mal byt v root adresari
2. niekedy zalezi na velkosti a frmatovani usb disku - skus pouzit co najmensi (do 1 GB) a FAT formatovanie.
Ja používam PQI 4GB naformátovaný na FAT32 - no problem. Ale niečo na tom bude s tou veľkosťou kľúča, lebo mám 16GB Kingston (oranžový) s rýchlejším zápisom a čítaním ako je bežný štandard a ani PCčko mi ho nenačíta hneď, niekedy to trvá aj 3-4 minúty. Mám tam ale NTFS s inštalačkami Win Server 2008 R2 a Win 7 dohromady.

Čo sa týka nástrojov, odporúčam HP USB disk storage format tool, ktorý používam keď inštalujem firmwary a BIOSy do serverov HP. Je to špeciálny formatovací nástroj pre USB flashky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

zdravim,ako je to s tym xcamom,ako funguje,lebo som aj cital o nom na tomto fore uz vela,ale konkretne neviem s toho nic....ako sa nastavuje,je pisane na strane 2,ale,ze kde sa to da vyskusat ako funguje,ci vobec funguje som sa nedocital nikde,myslim cardshare,bol by som rad keby ste ma do toho troska zasvetili a pomohli mi s nim................dakujem..................
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

sakuso píše:zdravim,ako je to s tym xcamom,ako funguje,lebo som aj cital o nom na tomto fore uz vela,ale konkretne neviem s toho nic....ako sa nastavuje,je pisane na strane 2,ale,ze kde sa to da vyskusat ako funguje,ci vobec funguje som sa nedocital nikde,myslim cardshare,bol by som rad keby ste ma do toho troska zasvetili a pomohli mi s nim................dakujem..................
Jak pises... Je to tu vsetko... Len minule som tu pisal postup... Trochu snahy a skusania by nezaskodilo nie ??? Tak este raz...

Najprv nainstaluj napr. cez usb flash plugin Xcam, potom v pluginoch budes mat dva subory ato Xcam client a Xcam Configure... V tom XcamConfigure si nastav a zadaj udaje a ten Xcamclient daj potom spustit aby Ti nacitalo udaje s XcamConfigure...

P:S.: Niekto sa potom cuduje, ze toto vlakno ma vela stran :unknown: :unknown: ... Ked je skoro lepsie napisat o postup ako ponamahat svoju hlavku !!! A co tak niekedy vyuzit SZ alebo e-mail ha ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

poradte mi stranky kde sa da vyskusat share na na anaconde??????
sandra69
satelitni prijimac: optibox anaconda

Příspěvek od sandra69 »

SKlamalo ma skylink servisnym poplatkom.Ako by sa dali sledovat ich vsetky kanaly volne???Mama anacondu.Vsetkym velmi pekne dakujem :thankyou:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“