Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
cityglam1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: CI MODUL :-)

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od cityglam1 »

Nijako, každý z nás bude platiť.
sandra69
satelitni prijimac: optibox anaconda

Příspěvek od sandra69 »

Aj tak...To ako odrbali uz existujucich zakaznikov,to im neodpustim.... :x take veci,ake urobili oni so zakaznikmy,to sa nerobi....investoval som do 2xkarty,1xparaboli 2xoptiboxu 650 euro.....a takto odrbat....nie,to sa medzi slusnymi ludmi nerobi [-X
cesky

Příspěvek od cesky »

Aky typ DiSEqC pre 5 a viac konvertorov pouzivate ku Anaconde?
cityglam1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: CI MODUL :-)

Příspěvek od cityglam1 »

Použi EMP Centauri.
sivec

Příspěvek od sivec »

pri prehrávani suboru "avi" z USB SONY 4GB MicroVault, sa mi počas prehravania rozchádza zvuk s obrazom, poprosím o radu ako na to...
( zmena USB? / použitie HHD , aký je najvhodnejší ? ) alebo čo.....
dík za každú radu
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

viac krat to tu bolo popisane staci si precitat asi tak 30 stran dozadu je to chyba firmware ktora doteraz nebola odstranene inak v menu je moznost nastavenia posunutia zvuku oproti obrazu akurat ze to sa neda trafit osobne to riesim ze subory prehravam na TV a na Anaconde prehravam iba nahravky ...
sivec

Příspěvek od sivec »

helix26 píše:viac krat to tu bolo popisane staci si precitat asi tak 30 stran dozadu je to chyba firmware ktora doteraz nebola odstranene inak v menu je moznost nastavenia posunutia zvuku oproti obrazu akurat ze to sa neda trafit osobne to riesim ze subory prehravam na TV a na Anaconde prehravam iba nahravky ...
Vďaka , o tom posune som čítal, ale nevšimol som si, že to je chyba firmware
RiNo.sk

Příspěvek od RiNo.sk »

Ahojte mam mensi problem, mam Anacondu aj Anacondu Plus a ani na jednom neviem rozchodit DLNA - Synology DS411.

Ked na Synology zapnem DLNA, tak ich Anacondy v DLNA klientovi nevidia, pricom ked si na Iphone zapnem DLNA klienta, tak Synology v pohode vidim. Nemate niekto takuto kombinaciu? Synology + Anaconda?

Dik za kazdu radu.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Aktuálny kanálovy list 26.8.2012 setting.fdu doladené DAJTO + FTA - 1355 TV a 681 Radií
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=439588#p439588
cyro

Příspěvek od cyro »

prosim poradte nejde mi nahrad soft na konci mi vypiše eror 0x10 mam tam 2.10.78 a chcem 2.10.67. prosim poradte.
honekr
satelitni prijimac: Optibox Raptor HD

Příspěvek od honekr »

RiNo.sk píše:Ahojte mam mensi problem, mam Anacondu aj Anacondu Plus a ani na jednom neviem rozchodit DLNA - Synology DS411.

Ked na Synology zapnem DLNA, tak ich Anacondy v DLNA klientovi nevidia, pricom ked si na Iphone zapnem DLNA klienta, tak Synology v pohode vidim. Nemate niekto takuto kombinaciu? Synology + Anaconda?

Dik za kazdu radu.
Mám úplně stejný problém s Optibox Raptor HD. V síti mám DLNA server, který je viditelný z PC i z iPhone, ale Raptor DLNA klient mi ho nevidí. A je to nezívislé na verzi firmware Raptora (zkoušel jsem od 2.10.29 až po 2.10.86). Taky nevím, co s tím - musel jsem si namapovat síťový disk, abych se z Raptora dostal k těmto datům, byť ve specifikacích Raptora je uvedena plná podpora DLNA :(
RiNo.sk

Příspěvek od RiNo.sk »

honekr píše:
Mám úplně stejný problém s Optibox Raptor HD. V síti mám DLNA server, který je viditelný z PC i z iPhone, ale Raptor DLNA klient mi ho nevidí. A je to nezívislé na verzi firmware Raptora (zkoušel jsem od 2.10.29 až po 2.10.86). Taky nevím, co s tím - musel jsem si namapovat síťový disk, abych se z Raptora dostal k těmto datům, byť ve specifikacích Raptora je uvedena plná podpora DLNA :(
A aky NAS - DLNA server mas?
ratafak

Příspěvek od ratafak »

Podla rady na inom fore:
Ještě dodám, že pokud se nemůžete na server připojit a jste připojeni přes router, je na něm třeba zapnout protokol UPnP, stejně jako je třeba povolit DLNA server ve vašem PC firewallu.
Sice sa mi nezda, ze na routri by sa mala zapnut podpora UPnP, ale moze byt, ze bez nej neprejdu pakety cez Firewall na routri. Ak by to bola pravda, tak by som skusil urcite nastavit Optibox aj NAS na pevne ipcky v ronakom rozsahu, napr. 192.168.1.10 a 192.168.1.11 a pripojil ich na obycajny ethernet switch. Pokial by Optibox pri takejto konfiguracii videl DLNA na NASku, tak bude problem v routeri a v jeho nastaveni. Ak nie, tak bude problem vo firmwari Optibox.
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum X403p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

Ahojte chlapy, vcera vecer si pozeram tv - pohodka, dnes rano zapnem Anacondu, ze KANAL ZAKODOVANY. Tak som ju Xkrat restartol, NIC, celu som ju prefleshoval, NIC. Tak som vytiahol kartu, ze ju pychnem do X403p, a ten mi vypisal, ze nespravna karta. Ked som ju dal spät do Anacondy, to iste. MOHLA MI PROSIM "ODIST" KARTA????? Mam irdeto ICE 01 - co mam teraz podla vas robit? ma karta nejaku zaruku??? ](*,) ](*,)
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

karta obsahuju chip vlastne je velmi podobna SIM karte telefonu jednoduchym sposobom ju znicis napriklad elektrickym paralyzerom :) tak isto aj silnym elektrostatickym nabojom. Chip tem ma vnutornu pamet a je tam plno inych zaujimavych veci takze jednoznacna odpoved ANO tak ako kazdy chip aj satelitna karta sa moze pokazit skus ju reklamovat
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Neviem z akeho dovodu mi prestalo ist predpoved pocasia ?! Znicoho nic... Uz 3 dni ked dam predpoved pocasia vypisuje hlasku Operace-selhala... Ma niekto tiez takyto problem ale sa niekto stym uz stretol ??? Vopred diky...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Milos999
tento problem som zaregistroval aj ja Operace-selhala skusal som i ine mesta stale dookola ](*,)
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:karta obsahuju chip vlastne je velmi podobna SIM karte telefonu jednoduchym sposobom ju znicis napriklad elektrickym paralyzerom :) tak isto aj silnym elektrostatickym nabojom. Chip tem ma vnutornu pamet a je tam plno inych zaujimavych veci takze jednoznacna odpoved ANO tak ako kazdy chip aj satelitna karta sa moze pokazit skus ju reklamovat
este pre overenie: ako ma byt nastaveny "Kodovaci system" v Anaconde?

ja mam:

Citacka kariet 1 - Nespravna karta
CI sachta 1 - -PRAZDNA BUNKA-
CI sachta 2 - -PRAZDNA BUNKA-
Sprava CI rozhrania - Vypnute
Vnutorna citacka kariet - Zapnute
Software Path - Zapnute

pisal som do Skylinku na podporu - odpisali mi, ze mi poslali nejake "reaktivační zápisy", zevraj mam nechat pustene CT1 a do 2 hodin by to malo nabehnut. - dokazem vsak overit, ze tie zapisy sa vykonali?? (Viem to zistit napriklad cez soft RCC ?)

plllllssssss heeeelp :cry:
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

ta karta je zla na hardwarovej urovni ... poslali ti reautorizaciu to je nanic ... reklamuj kartu v obchode kde si ju kupil nie na infolinke skylinku .... ak by bola karta OK tak by fungovala v druhom prijimaci
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:ta karta je zla na hardwarovej urovni ... poslali ti reautorizaciu to je nanic ... reklamuj kartu v obchode kde si ju kupil nie na infolinke skylinku .... ak by bola karta OK tak by fungovala v druhom prijimaci
kupovana v Ageme - takze 30dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cakat??????????????
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“