Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Noro C
Odborník
Odborník

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Noro C »

Niekedy sa stane ze neprejdú v oscame korektne zapisy je dobré mat aj plugin mcas a skusiť si cez stranku poslat zápisy z vypnutym oscamom a zapnutym mcasom ak je to skylink tak zo zapnutov STV1 ak cslink tak CT1 a nechat kartu v mcase aspon 45 min. Ak to nenabehne potom je problem s kartov. Mal som jednu kartu ktorej sa nechcelo ale v mcase stale nabehla aj ked na druhy pokus.
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Noro C si si nevsimol pisal tam ze ju vlozil do openboxu a tiez nesla ... chlapi viac citat ... smola mozes kupit bud novu kartu a mas 80 dni plnu ponuku to stoji za to a druhu mozes po 30 dnoch pouzivat a potom nezaplatit servisny poplatok a basta
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Ahoj chalani ani mne nejde pocasie ale viac ma trapi ze som vcera zistil takyto problem -spustim nahravanie na jednom kanali a ked prepnem na druhy(samozrejme rovnaky TP) tak to zamrzne napise kodovany kanal a vyradi oscam ale robi to iba pri karte ICE ,ked ju v oscame vypnem a idem z vonk servera(sky link) tak v poho nahravam 3 kanali a 4-ty pozeram tak sa pytam ci zas neskusaju surflock alebo je to problem v oscame? Prosim vyskusajte a poradte mi.
Dakujem. :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

zdravim mam taky problem s nahravanim .momentalne je tam FW 2.10.67 .EXTERNY HDD s vlastnym napajanim 1TB naformatovany NTFS ked nahrajem nejaky film tak ho rozdeli na dve časti 4,2G .nemožem prist ze prečo a ked sa pozriem na info zo suborou tak je den subor ma zvuk 2.0 a druhy subor 5.1 a je nejaky schopny program aby spojil do hromady videa so zvukom 5.1.Skusal som VideoReDo TVSuite V4 H264 ale zvuk je iba 2.0
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
kNiGHT

Příspěvek od kNiGHT »

Mne to nahrava na sitovy disk nasdileny v PC a stejne i na pripojeny passport WD320GB to nedela zadny problem (oba disky NTFS format). Soubor rozdeluje vzdy po 4GB. Sice sem tu kdysi cetl ze to vyrabi jeden velky soubor ale bud to zmenili ve FW nebo to byla nejaka nepresnost.
Kazdopadne si ty dva soubory (pokud to je jen rozdeleny TS soubor) muzes spojit v PC napriklad TS Spliterem (http://www.ffprojects.net/tssplitter/) pouzivam to vzdy predtim nez se souborem zacnu nejak dal pracovat. Spojuje korektne rozdelene nahrane TS bez problemu. To ze ma kazdy soubor jiny zvuk mi prijde jako hloupost - pokud to je stejny rozdeleny pořad. Tam mohlo jen dojit leda k prohozeni stop. Nema to nahodu dve stopy ? Treba dokumenty z NationalGeographic maji ceskou stopu stopu obvykle 2.0 a anglicky 5.1. Zkus to spojit a podivat se pres MediaInfo co to ukazuje za info o souboru.
-:: Vu Uno 4k SE :: HDBOX9105+ :: Optibox Anaconda HD ::: oscam b11603 :: VTi 15 ::-
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

jaronovak píše:zdravim mam taky problem s nahravanim .momentalne je tam FW 2.10.67 .EXTERNY HDD s vlastnym napajanim 1TB naformatovany NTFS ked nahrajem nejaky film tak ho rozdeli na dve časti 4,2G .nemožem prist ze prečo a ked sa pozriem na info zo suborou tak je den subor ma zvuk 2.0 a druhy subor 5.1 a je nejaky schopny program aby spojil do hromady videa so zvukom 5.1.Skusal som VideoReDo TVSuite V4 H264 ale zvuk je iba 2.0
ma napadlo, ze ten prvy subor moze este zacinat reklamou, alebo predchadzajucou relaciou a ten druhy subor zacina niekde v prostriedku danej relacie a tam vznikol rozdiel v rozdielnosti poctu kanalov. to info o subore, ktore pozeras v nejakom softe ti zobrazuje asi info o prvej zvukovej stope, ktoru v danom subore najde.
mozno...
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Diky za informacie uz som to pospajal a ten rozdielny subor so zvukmy neviem ale este skor ako zacal film bola tam uputavka tak asi preto dalo prvy subor 2.0 kontroloval som v MediaInfo.
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

kNiGHT píše:Mne to nahrava na sitovy disk nasdileny v PC a stejne i na pripojeny passport WD320GB to nedela zadny problem (oba disky NTFS format). Soubor rozdeluje vzdy po 4GB. Sice sem tu kdysi cetl ze to vyrabi jeden velky soubor ale bud to zmenili ve FW nebo to byla nejaka nepresnost.
Kazdopadne si ty dva soubory (pokud to je jen rozdeleny TS soubor) muzes spojit v PC napriklad TS Spliterem (http://www.ffprojects.net/tssplitter/) pouzivam to vzdy predtim nez se souborem zacnu nejak dal pracovat. Spojuje korektne rozdelene nahrane TS bez problemu. To ze ma kazdy soubor jiny zvuk mi prijde jako hloupost - pokud to je stejny rozdeleny pořad. Tam mohlo jen dojit leda k prohozeni stop. Nema to nahodu dve stopy ? Treba dokumenty z NationalGeographic maji ceskou stopu stopu obvykle 2.0 a anglicky 5.1. Zkus to spojit a podivat se pres MediaInfo co to ukazuje za info o souboru.
Ako mas nastaveny v ANACONDE ten sietovy disk? Mne sa to nedari nastavit!
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
RiNo.sk

Příspěvek od RiNo.sk »

ratafak píše:Podla rady na inom fore:
Ještě dodám, že pokud se nemůžete na server připojit a jste připojeni přes router, je na něm třeba zapnout protokol UPnP, stejně jako je třeba povolit DLNA server ve vašem PC firewallu.
Sice sa mi nezda, ze na routri by sa mala zapnut podpora UPnP, ale moze byt, ze bez nej neprejdu pakety cez Firewall na routri. Ak by to bola pravda, tak by som skusil urcite nastavit Optibox aj NAS na pevne ipcky v ronakom rozsahu, napr. 192.168.1.10 a 192.168.1.11 a pripojil ich na obycajny ethernet switch. Pokial by Optibox pri takejto konfiguracii videl DLNA na NASku, tak bude problem v routeri a v jeho nastaveni. Ak nie, tak bude problem vo firmwari Optibox.
Toto som samozrejme skusal, NAS aj Optibox maju pevne IPcky a idu cez switch bez routra... bohuzial mi to ani tak nefungovalo, cize je mozne, ze bude problem vo FW Optiboxu :/
RiNo.sk

Příspěvek od RiNo.sk »

Skusal uz niekto FW FAC.Optibox.AnacondaHD.10.86.rar ? Ide o neoficialny FW? Nasiel som ho na http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=61
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Zdravim ma niekto mejaky program na strih suboru ts chcem vystrihnut uputavku na film ale aby zvuk ostal 1:1
honekr
satelitni prijimac: Optibox Raptor HD

Příspěvek od honekr »

RiNo.sk píše:
ratafak píše:Podla rady na inom fore:
Ještě dodám, že pokud se nemůžete na server připojit a jste připojeni přes router, je na něm třeba zapnout protokol UPnP, stejně jako je třeba povolit DLNA server ve vašem PC firewallu.
Sice sa mi nezda, ze na routri by sa mala zapnut podpora UPnP, ale moze byt, ze bez nej neprejdu pakety cez Firewall na routri. Ak by to bola pravda, tak by som skusil urcite nastavit Optibox aj NAS na pevne ipcky v ronakom rozsahu, napr. 192.168.1.10 a 192.168.1.11 a pripojil ich na obycajny ethernet switch. Pokial by Optibox pri takejto konfiguracii videl DLNA na NASku, tak bude problem v routeri a v jeho nastaveni. Ak nie, tak bude problem vo firmwari Optibox.
Toto som samozrejme skusal, NAS aj Optibox maju pevne IPcky a idu cez switch bez routra... bohuzial mi to ani tak nefungovalo, cize je mozne, ze bude problem vo FW Optiboxu :/
Já mám taky Raptora a DLNA server (je to přímo funkce routeru s externím USB diskem) v jené IP síti a nejede to. Vypadá to na problém ve firmware Optiboxu.
honekr
satelitni prijimac: Optibox Raptor HD

Příspěvek od honekr »

RiNo.sk píše:Skusal uz niekto FW FAC.Optibox.AnacondaHD.10.86.rar ? Ide o neoficialny FW? Nasiel som ho na http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=61
Mám ho už pár dní ve svém Raptoru. Občas zamrzá při přepínání programů nebo zobrazování rozšířeného infa o právě zobrazovaném programu. Případně ještě při přístupu na síťový disk. Ale není to moc časté, jinak fubguje dobře.
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

honekr píše:
RiNo.sk píše:Skusal uz niekto FW FAC.Optibox.AnacondaHD.10.86.rar ? Ide o neoficialny FW? Nasiel som ho na http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=61
Mám ho už pár dní ve svém Raptoru. Občas zamrzá při přepínání programů nebo zobrazování rozšířeného infa o právě zobrazovaném programu. Případně ještě při přístupu na síťový disk. Ale není to moc časté, jinak fubguje dobře.
posledny stabilny firmware je v mojom pripade 2.10.67 ide krasne v dalsich verziach 2.10.78 aj 2.10.86 sa prejavilo pravdepodne pouzity chybny kernel linuxu ktory sposoboval prehrevanie prijimaca a nasledny reset ... odporucam pouzivat 2.10.67 a velhad ide nadherna ako svajciarske hodinky :smoke:
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

="helix26
posledny stabilny firmware je v mojom pripade 2.10.67 ide krasne v dalsich verziach 2.10.78 aj 2.10.86 sa prejavilo pravdepodne pouzity chybny kernel linuxu ktory sposoboval prehrevanie prijimaca a nasledny reset ... odporucam pouzivat 2.10.67 a velhad ide nadherna ako svajciarske hodinky :smoke:
Zistil uz niekto preco nejde predpoved pocasia ??? Vopred diky... Niekto pisal, ze aj fw 2.10.67 robi problemy ohladom nahravania ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
dempsey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dempsey »

Žiadny prijímač od Fortisu nejde ako švajčiarske hodinky. Zacykliť ho je možné už pri presúvaní kanálov medzi sebou, epg zahlcuje pamäť pretože sa nepremazáva cache a spracovanie streamu skylinku alebo upc nebolo dodnes odladené tak aby s tým prijímače nemali problém.

Takže ak švajčiarske hodinky tak jedine z dovozu z Číny
Televízor - veľký..:::..sat prijímač - malý..:::..bicykel - nemám..:::..pes - stredný..:::..lyže - nepoužívam. ------------------- Skylink nebrat - je to podvodník s DPH
RiNo.sk

Příspěvek od RiNo.sk »

Pouzivate niekto mgcamd na anaconde, na dekodovanie ICE karty?

Mcas som rozbehal, aj oscam, ale chcem cisto rozbehat len mgcamd, no nejak sa mi nedari.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

RiNo.sk píše:Pouzivate niekto mgcamd na anaconde, na dekodovanie ICE karty?

Mcas som rozbehal, aj oscam, ale chcem cisto rozbehat len mgcamd, no nejak sa mi nedari.
Co mas za problem ??? Myslis newcamd ako klient ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

poradite mi jaky oscam pouzit aby jelo o*rf, popripade dalsi emu, ve spolupraci s kartou v interni ctecce+dalsi ze vzdaleneho serve*ru, diky
skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

oscam v kombinacii s mgcamd a pojde aj emu
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“