Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Milos999
Odborník
Odborník

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Milos999 »

Cez FTP program DCC alebo TC... ip prijimaca a login a pass
TC - login: root pass:root DCC - login: root pass: netreba... Vo Var najst a nakonfigurovat subory cardclient.conf a oscam.server a oscam.conf ak je potrebne...
cyro

Příspěvek od cyro »

kamo som začiatočnik možeš mi to polopate vysvetlit?
RASTO_SK

Příspěvek od RASTO_SK »

Nazdar!
Mam sice GEKKO HD Cable, ale firmware je rovnake ako u anacondy. Nahral som nový FW, ale nie som spokojny (nejdu zoradit programy, cisla kanalov su odveci). Chcem sa vratit k predoslej verzii 67, ale nejde update tak ako predetým. Stretol sa s tým niekto, prípadne či je aj iny sposob nahrania FW.
Velka vdaka za radu.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

RASTO_SK píše:Nazdar!
Mam sice GEKKO HD Cable, ale firmware je rovnake ako u anacondy. Nahral som nový FW, ale nie som spokojny (nejdu zoradit programy, cisla kanalov su odveci). Chcem sa vratit k predoslej verzii 67, ale nejde update tak ako predetým. Stretol sa s tým niekto, prípadne či je aj iny sposob nahrania FW.
Velka vdaka za radu.
Verziu dole cez kabel RS232 programom porter.exe... Ale predtym zalohovat VAR a setting a vycistit programom HDCleaner...
Naposledy upravil(a) Milos999 dne 06.říjen 2012 - 12:46, celkem upraveno 2 x.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

cyro píše:kamo som začiatočnik možeš mi to polopate vysvetlit?
Vsetko je tu v tejto sekcii len treba :book: treba pozriet aj sekciu Download a HDbox...
lacoland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lacoland »

Znovu som napisal navod na zmenu bootloadera http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=210&t=48053 a tiez JTAG http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=210&t=48054 pre Anacondu, pokial by to niekoho zaujimalo. Hlavne to mozete vyuzit na zmenu bootloadera. Mne sa zdal ten posledny loader 6.26 dost nestabilny - casto zamrzal STB aj v stabilnom FW a tak som sa vratil na 6.20 a uz tyzden pokoj.
jancici

Příspěvek od jancici »

Herkules píše:
nhnh píše:ahojte,mám wifi usb tl-wn727n verzia v anaconde 2.09.55
chcel som urobiť tento postup:
1vypni sieť. vypínačom Anacondu
2 zasun USB WiFi , zapni sieťový vypínač na Anaconde
3 Po nabehnutí prejdi na nastavenie siete
4 Typ pripojenia navoľ na WiFi
5 V nápovedi dolu máš farebné tlačítka- daj sken/modré/ alebo nastavenie WiFi /zelené/
6 Zvol pripojiť
7 FIČÍŠ
lenže v sieťovom nastavení nemám možnosť zmeny na wifi,je tam len ethernet,takže som sa ďalej nepohol.Treba tam ešte niečo dorobiť?
ďakujem
Daj si fw taký ako mám ja. A ešte pozri akú verziu wifi usb máš. Ak máš v.3 tak jednoznačne používaj posledný alebo predposledný fw. Na starších ti pôjde len staršia verzia tohoto "kľúča". Číslo verzie nájdeš na krabici.

skusam tento postup ale STB nevidi moj usb wifi.

- v anaconde je nahrany fw 2.10.67
- usb wifi : TL-WN722N hladam ze aky je rozdiel od WN727N a myslim si ze len v tom ze moj ma externu antenku

skusal som hladat tu na fore ci niekto pouziva takyto usb wifi ale neuspesne.
co moze byt problem ze mito nejde? treba nahrat este nieco do STB?

dik
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Ked mas chip Ralink v tom svojom wifi adapteri tak by to nemal byt problem... Vyskusaj ho pri vypnutom prijimaci a zasun ho do slotu zozadu... Zapni prijimac a Menu - Nastavenie siete - a sipkou do lava na DO...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Tam je právě problém TL-WN722N rozhodně nemá RALINK !!! Má Atheros AR9002U a ten není Optiboxem podporován. Takže je v nich hardwarově velký rozdíl. Jedině TL-WN727N nebo podobný s Ralink chipsetem.
Podporované chipsety RT2870, RT3070, RT73 serie
jancici

Příspěvek od jancici »

cudne, pod linuxom WN722N ide bez problemov, teda atheros chip.
optibox tiez bezi na linuxe. asi tam nedali ovladac ...

skoda :-(
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

No a v com je problem ??? Vsak pouzivaj ten adapter, ktory Ti ide !!! Naco skusaj vsetky wifi adaptery ha ??? Aj tak Ti pojdu vacsinou naisto len tie z chipom Ralink !!! A tu zbytocne tahas vlakno ?! Mimochodom v tejto sekcii je odkaz na zoznam podporovanych wifi pre anacondu sam som ho tu daval... Len treba poriadne :book: a hladat...

http://dowload.ab-forum.info/viewtopic. ... 34#p382934
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Po dlhsom uvazeni som sa rozhodol, ze vyskusam dat do Anacondy Enigmu2 na USB.. Cez bootloader L6.26 Ale chcem sa uistit, ci mi tam ostane ofic. fw 2.10.57 ked vytiahnem USB flesku s Enigmou2 a restartujem, ze tam budem povodny moj fw... Chcem dat tuto Enigmu2 PKT_SF1008PSE+(Anaconda)_E2_NEBULA_v2_Image.zip... Skusal to uz niekto prosim...
Obrázek
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DURAN »

Prosim je novy FW funkčny youtube a počasie a ypor ???
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

E2 beží z usb a už oficiálnom fw je podpora takže po vytiahnutí usb pobeží ok
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

Cavte, neviete co robim zle, ked mi nejde spustit webzeal, v pluginoch ho vidim,ale ked dam spustit tak pise cakajte prosim a nic sa nedeje. Kabel som skusal pripojit aj priamo aj cez router. Usb som formatoval aj fat,fat32,NTFS, nepomohlo.

Edit. a este jedna otazocka aky vystupny video kodek, audio kodek a container pouzit pri strihani a konvertovani videa, aby som neprisiel o kvalitu videa. Momentalne testujem soft Avidemux.
Dakujem ak niekto poradi.
Naposledy upravil(a) skipi1 dne 17.říjen 2012 - 20:53, celkem upraveno 1 x.
xsx009xsx

Příspěvek od xsx009xsx »

tak ze jsem to skousel Engima 2 facha je to krasne ale skousel jsem tuto vezi PKT_SF1008PSE+_E2_NEBULA_v3_Image
youtube jsem nerozchodil ale ostani mi jelo co mi neslo je tak karta skylink ani po nahrani ruznich pluginu tak mi to nenaskocilo
je i verze
PKT_SF1008PSE+(Anaconda)_E2_NEBULA_v2_Image
tu jsem neskousel pri bi mnel byt vic stabilni
tak hodne stesti vsem
anacondu plus jsem prodal protoze mi nejelo hlavne youtube (co mne fakt stvalo)
ted zvazuju Amiko Alien 8900
pokud to nekdo ma nebo skousel poradte co je lepsi jestli anaconda plus nebo ten alien
dekuji predem vsem
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

Určite Aliena však Anakondu maš a čo ziskaš Anakondou+/256MB flash a o jednu čítačku viac inak nič/ Alien-512MB flash Spark nema chybu v stabilite možnosť dual boot-čiže vo flash aj enigma aj spark!
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
Jarno

Příspěvek od Jarno »

Chcem si kupit dva prijmace anaconda a zielat na nich kartu skylink. Nasiel som si na nete dakeho montaznika satelitu a ten na mna vybehol (drsnym tonom) s tym ze ked v januari nabehne irdeto, ci mi aj potom pojde to zdielanie.. tak sa chcem opytat ci mi pojde, alebo ma len strasil :?:
a mam doma monentalne kartu cryptoworks, mam si kupit tu kartu vymena, alebo by mala ist po novom roku aj ta cryptoworks?
Dakujem
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

ano, cista cw karta prestane fungovat. budes potrebovat ICE (Irdeto+Cryptoworks), alebo cistu Irdeto kartu. plus pripadne servisne poplatky budes platit, podla toho kedy ta nova karta bola/bude zaregistrovana.
ci ti pojde zdielanie, je viacmenej otazka postoja operatora (ked odmyslime nutnost spojazdnenia zdielacich plaginov na prijimacoch). ten totiz vie na kartu poslat zapisy, ktore zamedzia zdielaniu. momentalne take nieco nie je u Skylinku v cinnosti. ale pred nejakym casom s tym Skylink nieco skusal, ale asi po mesiaci az dvoch to zase (asi po vlne kritiky) vypol. dana funkcia totiz zamedzuje aj spravnemu fungovaniu PIP-u, pripadne cinnosti 2-tunerovych stb. to vsak neznamena, ze to hocikedy opat nezapne. po servisnom poplatku by to vsak bol asi dalsi klinec do jeho rakvicky.

Doplnam - urcite nepojdu na cw platene baliky programov. a to dokonca uz od novembra. uplne vypnutie vsetkych (aj zakladneho balika) programov je sice velmi pravdepodobne, ale mozno nie na 100 pero (asi na 99 zatial :unknown: ).
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

Novy firmware v downloade....FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.11.07.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“