Přijímač Amiko SHD-8000

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
magnetique

Re: Přijímač Amiko SHD-8000

Příspěvek od magnetique »

Zdravim,

sorry za mozno blbu otazku, ale kde sa na tejto masinke pripaja k wifi sieti? Nikde nemozem najst to nastavenie. Moze to byt tym, ze ak wifi usb kluc nie je kompatibilny, tak tam ta moznost v menu proste nie je?? A ak je, kde ju mam hladat?

Skusal som dva usb wifi a nikde nic...

Pytam sa ci mam kupit origo amiko wifi, alebo som len slepy a fakt to neviem najst.

Dakujem.

EDIT: soft tam je 1.4.42 mcas
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al
Adolf.Shitler
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adolf.Shitler »

To fakt nejde kabelem?
RAMSES
Odborník
Odborník

Příspěvek od RAMSES »

magnetique píše:Zdravim,

sorry za mozno blbu otazku, ale kde sa na tejto masinke pripaja k wifi sieti? Nikde nemozem najst to nastavenie. Moze to byt tym, ze ak wifi usb kluc nie je kompatibilny, tak tam ta moznost v menu proste nie je?? A ak je, kde ju mam hladat?

Skusal som dva usb wifi a nikde nic...

Pytam sa ci mam kupit origo amiko wifi, alebo som len slepy a fakt to neviem najst.

Dakujem.

EDIT: soft tam je 1.4.42 mcas
Kamoško, si na nesprávnom mieste, tento typ stb. túto funkciu nepodporuje. Majú to až modely 8300. Ale na všetko sa nájde nejaké riešenie, skús Splitter WTR-1 Předmět: RS-232C SPLITTER - otazka je konecne zodpovedana + ZAPOJENIE
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
magnetique

Příspěvek od magnetique »

dakujem ramses, skusim radsej poriesit cez dalsi wifi router v client mode + lan kabel do receiveru
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: amiko shd-8000 mrznutie a kod ru

Příspěvek od par »

Nenapisal si aky soft použivaš,ale určite ho zmeň
RAMSES
Odborník
Odborník

Re: amiko shd-8000 mrznutie a kod ru

Příspěvek od RAMSES »

Nie je čo riešiť, jednoznačne FW SYNAPS napr.1.3.86

Nech sa Ti páči stránka na FW : http://www.super-sat.net/index.php?orde ... e7421360ee

a hľadaj AMIKO_STHD-8800_1.3.86_mcas.rar

:poklona:
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
petermasik

Příspěvek od petermasik »

Ru znamena modulator tkz, anteny vystup ale ten tam neni je to len v ponuke toho sw
ipm
satelitni prijimac: Amiko SHD8000, Amiko Mini-HD,A

Příspěvek od ipm »

Zdar. Rad by som poprosil o radu tych co nahravaju na HDD.
Potrebujem totiz nejako docielit aby nahrane HD programy neboli tak velke (ts subor 000ma 4GB+001 dalsych cca 1.6Gb). Teda v PC by som ich chcel nejako reencodnut do mkv, alebo avi ale s AC3!!! Lenze xilisoft a podobne neumoznuju urobit avi s divx/xvid+AC3 6ch. a mp4 tam zasa umozni 5.1 ale AAC a moj reciver vie iba AC3/DTS (idem cez passtrough a xbmc)
Navyse ak dam vlastny profil pri prerobeni na mensi a necham kopirovat AC3 a preroby len video, zvuk mam posunuty ku koncu az o niekolko sekund. Poradite???
Amiko SHD8000,Amiko Mini-HD,Openbox X-610,Avermedia Trinity A707+cam modul Avermedia A706C
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

modronoska píše:Ahojte.Já taky nevím, co s tím blokerem pořád řešíte.Já mám soft 1.4.42 emu a kartu jsem měl "nabitou" Hd programy do konce ledna.Stále se dívám. Nastavené to mám-První dva řádky(Emu povoleno),pak mám myslím
CARD 1-Emm vypnuto
Card 2-Emm vypnuto
Jinak mám všechno povoleno a jede to Ok
..... tak jsem to udělal uplně stejně jako to máš ty a nejde mi to! Mam Amiko 7900 fw. 1.4.42 emu a bloker nejde to, vše co si popisoval jsem udělal a nic.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Ahoj.Za prvé netuším jakou používáš kartu.Myslím si,že u čistého Irdeta ,pokud jí máš bloker nefungoval,musela být ICE.V tuto dobu je podle mne už bloker "pasé".Někdy v půlce tohoto roku,co skylink udělal nějaké úpravy(ten kdo měl zaplý bloker,tak se mu karta blokla).A u některých přijímačů i u Amika se pak pro její rozjetí musel přehrát firmware.Nevím tedy,jestli ho někdo ještě používá,protože se ta karta opět zablokuje a opět se přehrává soft.
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

mam skylink vymenu, nevim jestli to je irdeto? Jinak jse vse delal podle postupu.
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

vymena : ICE

PW
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

proc mi to tedy nejde? Jestli mi prosim muzete poradit, uz nevim jak... Diky
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

A jak víš,že ti bloker nefunguje?To poznáš,až v momentě, kdy ti končí nějaká předplacená nabídka a tobě to jede dál.Teď ti něco předplaceného skončilo i se zapnutým blokerem?
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

bloker je v amiku a karta v blokeru a nejde to
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já ti nerozumím,co ti nejde.Pokud ti nejdou programy a měl jsi zaplý bloker,asi ti nezbývá než ten soft asi znava přehrát,třeba i tím samým softem.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přečti si pořádně poslední dva příspěvky,nebo lépe celé.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=44900
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

nejdou mi programy kdyz tam mam pripojenej bloker v pristroji. Bez blokeru funguje vse.
Leonardis

Příspěvek od Leonardis »

jde o to, že když je připojený bloker tak nic nefunguje vše jsem udělal podle návodu hlavně ty programy nejdou, znova jsem nainstaloval fw. naladil programy připojil a nic. Tak nevim teda jak? Poradte prosim kdo muže ...
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

hele resil sem ted neco podobne, na kartu neprisly zapisy - ICE. tak sem v menu karty tusim "klepl" na Enable blocker, polozka se tusim nezmenila, ale za 5 minut prisly zapisy zcela ok pri zapnute CT1. FW posledni, tusim 1442. Vic sem to neresil, zatim to frci ok dle majitele...

neprojizdel sem celou diskuzi, takze pokud to tu uz padlo, tak me nemlatte :P

jeste jen dodam, ze majitel to zkousel i predtim a pro jistotu i prehral FW, tak nevim melo li to na to nejaky vliv...

PW
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“