Amiko HD-8300 Series

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
RAMSES
Odborník
Odborník

Re: Amiko HD-8300 Series

Příspěvek od RAMSES »

MarioAndre píše:J.....Viděl jsem tu i něco s názvem Synaps, ale co to je?

Děkuji za pozornost
SYNAPS - je jedna z typov grafík pre FW.

viac sa môžeš dozvedieť TU
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
radek.plzen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek.plzen »

Kumu funguje odesilaní EMM na server ? Amiko 8340

Díky.
norcsi

Příspěvek od norcsi »

Ahojte
Mám 2 x Amiko 8340 prepojený cez lan zielanie mi funguje ale keď sa server odpojí od elektriny ta sa mi nechcú autamaticky spojiť viem ích spojiť iba manualne cez menu servera.
Za pomoc vopred ďakujem
Honzajak

Re: Sat.přijímač AMIKO HD8300

Příspěvek od Honzajak »

Vzhledem k problémům s aktualizacemi u Amiko HD 8300 kde zabudovaná univerzální čtečka nestačila přenášet na kartu Skylink Irdeto Výměna data a sekala se. Dle rady na fóru jsem zakoupil Dekódovací modul CA Irdeto CI + Euro Cam +, který je pro karty Výměna doporučován.
Problém je v tom, že modul do zasouvacího okénka lze zastrčit jenom na cca 85%. Dále jsem to pro velký odpor již vzdal. Nepřišel jsem nač je ten díl, který se nachází v obdélníkovém svislém otvoru vpravo dole vedle zasouvacího okénka a kterým nemohu pohnout ani nahoru, ani zatlačit. Domnívám se, že to je nějaká pojistka na zajištění modulu.
Máte někdo vkládání a vyjímání Dekódovacích modulů do Amika HD 8300 odzkoušeno?
Jaký slot tam máme? CA nebo CI?
Díky za informace.
Honzajak

VYŘEŠENO!!!
Zmíněný Dekódovací modul byl na základě rady technika, který se satelity profesně zabývá, za použití většího konečného přítlaku, správně zasunut a je plně funkční.
Děkuji zazaslané rady.
Honzajak
Naposledy upravil(a) Honzajak dne 16.říjen 2012 - 20:53, celkem upraveno 2 x.
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

uvedený modul jsem v amiko SHD 8340 zkoušel a fungoval. Musí to tam jít zasunout zlehka až na konci dotlačit.Pokud jde ztuha,tak nesedí v kolejnici a je potřeba se trefit. Jinak karty fungují ve čtečce spolehlivě
Naposledy upravil(a) t152 dne 17.říjen 2012 - 20:00, celkem upraveno 1 x.
Amiko SHD 8340CICXE
Honzajak

Příspěvek od Honzajak »

VYŘEŠENO.

Lze u Amika HD 8300 mazat na seznamu stanice dávkově. V manuálu jsem našel návod pouze na dosti zdlouhavé mazání jednotlivě. Nejedná se mi o vymazání všech kódovaných, nebo všech placených.
Děkuji.
Honzajak

Děkuji všem za rady.

Honzajak
Naposledy upravil(a) Honzajak dne 20.říjen 2012 - 12:53, celkem upraveno 1 x.
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Lze samozřejmě mazat podle různých kritérií, je to pod červeným a zeleným tlačítkem.Možnost placené nebo kódované tam není,ale lze vybrat kódovací systém,HD,družici,TP ,poskytovatele. a pak zeleným dovybrat vše,jiné atd. Myslím,že amiko je navržené velice jednoduše a logicky oproti většině přijímačů.Vše je napsané na obrazovce,takže návod jsem ani nečetl.
Amiko SHD 8340CICXE
Honzajak

Příspěvek od Honzajak »

t152 píše:Lze samozřejmě mazat podle různých kritérií, je to pod červeným a zeleným tlačítkem.Možnost placené nebo kódované tam není,ale lze vybrat kódovací systém,HD,družici,TP ,poskytovatele. a pak zeleným dovybrat vše,jiné atd. Myslím,že amiko je navržené velice jednoduše a logicky oproti většině přijímačů.Vše je napsané na obrazovce,takže návod jsem ani nečetl.
Já jsem měl na mysli, zda si mohu postupně označit několik stanic a potom je na jeden klik společně odmazat.

Honzajak
kabo555

Příspěvek od kabo555 »

Kludne možeš presuvať tolko programov kolko si označíš , tak isto je to i s mazaním.
Honzajak

Příspěvek od Honzajak »

kabo555 píše:Kludne možeš presuvať tolko programov kolko si označíš , tak isto je to i s mazaním.
Můžeš mě prosím popsat způsob, jak lze dávkový výběr a označení stanic ke smazání realizovat. V návodu jsem to nenašel.
Děkuju.
Honzajak
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Na tom není nic složitého. Tlačítkem OK označíš stanice libovolný počet i na přeskáčku a pak vpravo vybereš křížek smazat
Amiko SHD 8340CICXE
minoarpi

Příspěvek od minoarpi »

Zdravim,
chcel by som poprosit, ci by sem niekto mohol dat aktualny setting pre Skylink.
petson

Příspěvek od petson »

zdravim.vopred sa ospravedlnujem pokial niekde je odpoved na moju otazku. dnes som si kupil amiko 8340. a vobec mi v nom nenacita skylink vymenu.v menu mi ukaze karta none ale ked ju vytiahnem tak to zaregistruje. skusil som dat soft 1.4.09 emu a mcas a nepomohlo. neviem sa dostat ani do skryteho menu. vdaka
vyriesene
Naposledy upravil(a) petson dne 29.říjen 2012 - 15:43, celkem upraveno 1 x.
kubik1977

Příspěvek od kubik1977 »

mam taky problem ze ked si cez EPG nastavim casovac a vyberem si stanicu a program na nahravanie vsetko ulozim vypnem prijimac a v nastavenom case sa prijimac nezapne a nezacne nehravat.ked ale rucne prijimac zapnem tak zacne nahravat.kde robim chybu aleboco je zle?dakujem
minoarpi

Příspěvek od minoarpi »

Chcem sa spytat ci mate podobnu skusenost s oneskorenim zvuku oproti obrazu na niektorych kanaloch. Niekedy sa to poriesi prepinanim resp. rebootom, ale niekedy to proste nefunguje. Pouzivam poslednu verziu AMIKO_HD8300_Series_1.4.88_mcas.zip. Neviem s cim to moze suvisiet, ale pri sledovani to je rusive.
Vopred dakujem za vase rady a skusenosti.
Honzajak

Příspěvek od Honzajak »

kubik1977 píše:mam taky problem ze ked si cez EPG nastavim casovac a vyberem si stanicu a program na nahravanie vsetko ulozim vypnem prijimac a v nastavenom case sa prijimac nezapne a nezacne nehravat.ked ale rucne prijimac zapnem tak zacne nahravat.kde robim chybu aleboco je zle?dakujem
Máš nastavené hodiny?
Honzajak
kubik1977

Příspěvek od kubik1977 »

Honzajak píše:
kubik1977 píše:mam taky problem ze ked si cez EPG nastavim casovac a vyberem si stanicu a program na nahravanie vsetko ulozim vypnem prijimac a v nastavenom case sa prijimac nezapne a nezacne nehravat.ked ale rucne prijimac zapnem tak zacne nahravat.kde robim chybu aleboco je zle?dakujem
Máš nastavené hodiny?
Honzajak
mam a dobre
MarioAndre
satelitni prijimac: Amiko 8340 // Ariva 202E

Příspěvek od MarioAndre »

Opět zdravím.

Popište mi prosím vás někdo nahrání mcaskeye do 8340. Podle různych diskuzních fór je to přes menu - podmíněný přístup..... .Uvadí se, že je zde edit key a poté přes červené tlačítko dojde k aktualizaci z USB.

Edit mi to neukazuje a pokud je zde nějaké skryté menu, tak přes 9339 mi to nějako nejde.

Používám sw. 0A010A00_1.4.09 MCAS na zavaděčí M3606A 1.1.2 na kterém mi jde několik fr. programů, např. MTV.

Díky za připomínky.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Ahoj.Mám pocit,že u softu MCAS to nepůjde.Mysíš mít soft EMU.
MarioAndre
satelitni prijimac: Amiko 8340 // Ariva 202E

Příspěvek od MarioAndre »

???, vím jen, že na uvedeném softu mi to nějaké ty programy pouští. Normálně by jet snad neměli.

Jo a kdybych tam měl Skylink, tak mi je emu k prdu. Je to tak?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“