Odpuste starému člověku možná jsem natrdlej ale hlavně jsem v tomhle úplná lama.Ale už jsem tady psal že ta cesta nejde změnit, jak mám tu cestu změnit?Ten samí problem mám i u Aktualizace z USB:ať zadám APLIKACE nebo APP PLUGIN DATABAZE PLUGIN atd.přejdu na kolonku SLOŽKA -OK a ono nic jenom přeskakují žlutá pole to samé jako v pluginu e2 není tam cesta..Soubor na fleshku jsem rozbalil několikrát a ukázalo se PKT-sf1018git-sh4duckbo. Stahnul jsem ho na Uložto Nebula 3 v zipu.Jinak už jsem skoušel nahrát Enigmu 2 ale ze základu Vyp.box-ok-zap.box-forc-succ atd.nahrál jsem HDMU 2 ale byla furt zelená(neumím)potom tady čtu že je lepší pro začátečníky Nebula tu jsem taky nahrál ze základu.A potom čtu tady o několik článků nahoru že se má Enigma nahrát přez plugin E2 ve Sparksu.Jinak děkuji za odpověď.MartinNR píše:podla nazvu suboru, co pises dava na tu flashku asi povodny archiv. ten musis najskor v pc rozbalit a na flashku dat ubory, co u v nom. bacha niekedy to byva zabalene dvakrat, gz a potom tar. co som ja teraz daval pkt verziu "gm7162_GIT-4513_PKT-1852-NP_stm24-p0211", tak nakoniec po rozbaleni su tam subory "e2jff2.img" a "uImage" (bez pripony).Míla píše:Dám čevené start a nic se neukazuje že to nahrává.Když zmačnu na DO. tlačíko F1 tak se tam ukážou soubory PTK-sf11018git-sh4duckbo,ale na plungu se neukážou čím to je?
ale ako pozram, takto sa volaju subory aj pre hdmu.
no a tieto dva subory na flashku, najlepsie do rootu, potom nemusis menit defaultnu cestu. ak to das este do nejakeho podadresara, tak musis v tom plugine najskor dat cestu.
potom ked das cervene tlacidlo ti to uz zacne nacitavat. davaj ale pozor ci to bude korektne ukoncene - hlaska sa objavi a po chvili zmizne. trva to tak do 1 minuty. potom vypni, restartuj a nabootuj do e2 (to uz asi vies ako, sposobov je viac).
AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
Radšej si to daj niekomu kto tomu rozumie nahrat napr.tam kde si príjmač kúpil lebo ho pokazíš...Míla píše:Odpuste starému člověku možná jsem natrdlej ale hlavně jsem v tomhle úplná lama.Ale už jsem tady psal že ta cesta nejde změnit, jak mám tu cestu změnit?Ten samí problem mám i u Aktualizace z USB:ať zadám APLIKACE nebo APP PLUGIN DATABAZE PLUGIN atd.přejdu na kolonku SLOŽKA -OK a ono nic jenom přeskakují žlutá pole to samé jako v pluginu e2 není tam cesta..Soubor na fleshku jsem rozbalil několikrát a ukázalo se PKT-sf1018git-sh4duckbo. Stahnul jsem ho na Uložto Nebula 3 v zipu.Jinak už jsem skoušel nahrát Enigmu 2 ale ze základu Vyp.box-ok-zap.box-forc-succ atd.nahrál jsem HDMU 2 ale byla furt zelená(neumím)potom tady čtu že je lepší pro začátečníky Nebula tu jsem taky nahrál ze základu.A potom čtu tady o několik článků nahoru že se má Enigma nahrát přez plugin E2 ve Sparksu.Jinak děkuji za odpověď.MartinNR píše:podla nazvu suboru, co pises dava na tu flashku asi povodny archiv. ten musis najskor v pc rozbalit a na flashku dat ubory, co u v nom. bacha niekedy to byva zabalene dvakrat, gz a potom tar. co som ja teraz daval pkt verziu "gm7162_GIT-4513_PKT-1852-NP_stm24-p0211", tak nakoniec po rozbaleni su tam subory "e2jff2.img" a "uImage" (bez pripony).Míla píše:Dám čevené start a nic se neukazuje že to nahrává.Když zmačnu na DO. tlačíko F1 tak se tam ukážou soubory PTK-sf11018git-sh4duckbo,ale na plungu se neukážou čím to je?
ale ako pozram, takto sa volaju subory aj pre hdmu.
no a tieto dva subory na flashku, najlepsie do rootu, potom nemusis menit defaultnu cestu. ak to das este do nejakeho podadresara, tak musis v tom plugine najskor dat cestu.
potom ked das cervene tlacidlo ti to uz zacne nacitavat. davaj ale pozor ci to bude korektne ukoncene - hlaska sa objavi a po chvili zmizne. trva to tak do 1 minuty. potom vypni, restartuj a nabootuj do e2 (to uz asi vies ako, sposobov je viac).
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
pro MÍLA: Podivej duležiteje,abyjsi měl vzadu v USB strčenou flešku , HDD, nebo SDHC pametovou kartu ve čtečce,kterou ten přstorj Amikovidí-pokud tam maš cestu v tompluginu na C/ tak jiasi vidi - ta fleškamusi byt nejlepe naformatovana Amikem na FAT32- po formatovani tam ty dva soubory ENIGMY s nazvem "e2jff2.img" a "uImage" (bez pripony). nakopirujes bez jakekoli slozky -adresare,proste jakoby do kořene - rootu te flešky - takze tam budou jen tyto dva soubory -pak to zase vrazis dozadu do USB AMika a pres onen pluginE2 provedes nacteni tech souboru do AMIKA cervene a star -nepouzivas zadne F1 talcitko - tu cestu ten plugin nabidne sam spravnou
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
- dr.x
- Pokročilý

UZ jsem tu psal-je tu v one sekci ALIEN2 spousty postupu a navodu ,jen by to chtelo prekopirovat a doplnit tyto navody aby byly srozumitelne a přesne ,atd. a hodit to do DOWNLOAD sekce s nazvem POSTUPY ALIEN2 -co na tom , ze je to podobne jako ALIEN1-ale neni to stejne a novačkum - začatečníkům, by to určitě pomohlo , já například zapoměl postup , jak podflešovat pomocí USB flešky SPARK SW , bez použití ONLINE LAN updateru - a to tady dělam čachry s ENIGMOU stale ,ale nejsem si prostě jist , jak to udělat se Sparkem- tak bych kuknul do spravne sekce pro naš přijmač a postup bych si hnedle občerstvil""""!!!!!
@dr.xdr.x píše:pro MÍLA: Podivej duležiteje,abyjsi měl vzadu v USB strčenou flešku , HDD, nebo SDHC pametovou kartu ve čtečce,kterou ten přstorj Amikovidí-pokud tam maš cestu v tompluginu na C/ tak jiasi vidi - ta fleškamusi byt nejlepe naformatovana Amikem na FAT32- po formatovani tam ty dva soubory ENIGMY s nazvem "e2jff2.img" a "uImage" (bez pripony). nakopirujes bez jakekoli slozky -adresare,proste jakoby do kořene - rootu te flešky - takze tam budou jen tyto dva soubory -pak to zase vrazis dozadu do USB AMika a pres onen pluginE2 provedes nacteni tech souboru do AMIKA cervene a star -nepouzivas zadne F1 talcitko - tu cestu ten plugin nabidne sam spravnou
-
sat400
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
mam par dni Alien2 a po aktualizácii na Spark 54 neviem ovladat zvuk. Tlacitka funguju, na tv sa zobrazi a aj funguje zobrazenie velkosti nastavenia zvuku, len sila zvuku sa nemeni. upgradol som aj na Spark 58 ale bez zmeny. Niekde sa nieco nastavuje co som este neobjavil?
Naposledy upravil(a) sat400 dne 30.říjen 2012 - 9:50, celkem upraveno 2 x.
Vu+ Uno 4K Se Openatv 6.1;
VU+ Uno Twin, BH 2.1.2; Dm 500hd;
Amiko Alien 2 triple, zatial Spark
- dr.x
- Pokročilý

jen tyto dva a jen o tomto nazvu ¨e2jff2.img" a "uImage" - pokud tam nejsou , tak mas spatnou nebulu a nikdy ti nepujde ji nacist - to co pises ty PKT-sf1018git-sh4duckbo nenjsou sobory pro ALIEN2, jen nazev zip souboru , nebo neceho , co se musi rozbalit ve Winraru:-) nebonecem jinemMíla píše:@dr.xdr.x píše:pro MÍLA: Podivej duležiteje,abyjsi měl vzadu v USB strčenou flešku , HDD, nebo SDHC pametovou kartu ve čtečce,kterou ten přstorj Amikovidí-pokud tam maš cestu v tompluginu na C/ tak jiasi vidi - ta fleškamusi byt nejlepe naformatovana Amikem na FAT32- po formatovani tam ty dva soubory ENIGMY s nazvem "e2jff2.img" a "uImage" (bez pripony). nakopirujes bez jakekoli slozky -adresare,proste jakoby do kořene - rootu te flešky - takze tam budou jen tyto dva soubory -pak to zase vrazis dozadu do USB AMika a pres onen pluginE2 provedes nacteni tech souboru do AMIKA cervene a star -nepouzivas zadne F1 talcitko - tu cestu ten plugin nabidne sam spravnouěkuji že máš pro nás začátečníky pochopení viz. červený článek také bych to tak viděl,nakopnul by nás polopatyzmus.Ale k mé věci, flešku vždý formátuji v boxu na FTA32 a eště se v PC přesvědčím jesli je prázdná.Enigmu rozbalím nakopíruji na flešku, píšete dva soubory já tam vidím tři PKT-sf1018git-sh4duckbo, jestli mam nakopírovat jenom dva tak který mam vynechat? Problém je s tím načtením a červená tlačítka start v pluginu E2 a ani v Aktualizaci z USB prostě nejdou.To tlačítko FI používám jenom pro svojí orjentaci jestli Enigmu box vidí a na F1 jí vidí tak proč jí nevidí na pluginu E2 a na Aktualizaci z USB?
presne tak, ja som tie dva nazvy suborov uz pisal vyssie. neviem co je "PKT-sf1018git-sh4duckbo".
a pises, ze tam mas 3, tak napis ake 3...?!
a pises, ze tam mas 3, tak napis ake 3...?!
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
- dr.x
- Pokročilý

podle mne si plete nazvy a soubory - bere ze "PKT-sf1018git-sh4duckbo" ma v sobe soubory o nazvu PKT , sf1018git a sh4duckbo, kdyz jsou oddeleny pomlckou - jenze opomenul fakt, ze je to jen jeden nazev verze PKT enigmy pro SH4 boxy jako je AMIKO a ze tento soubor onazvu"PKT-sf1018git-sh4duckbo" s priponou RAR,nebo ZIP se musi rozbalit do nejake slozky pomoci winraru , unzipu atd. a pak teprve najde v one slozce po rozbaleni ty 2 soubory, co jsi psal ¨e2jff2.img" a "uImage" a da je na tu USB flešku- proste si plete zakladni veci prace se soubory na PC . Nebo ma spatne stazeny soubor PKT Enigmy2 -tak at stahne HDMU pronase ALIEN2 ky a na tom se nauci - ona ma i online update nových verzi:-) a vybere si spravnou , tedy ..... viz nazev bez MD5"!!!! --- HDMU_1267_E2_spark7162_211_git_4824_nodebug_nolcd_Diff3_ffm_Flash.zip
http://images.hdmedia-universe.com/spark7162/
a tadyma spravnou PKT nebulu pro Amiko ALiEN2 nebot ten jeho nazev mi propada jak na OCTAGON a vubec ne pronase AMIKA
http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=A ... 722c503269
a tadyma spravnou PKT nebulu pro Amiko ALiEN2 nebot ten jeho nazev mi propada jak na OCTAGON a vubec ne pronase AMIKA
Dobrá už formátuju flešku a skusím tu poslední HDMU bez MD5 schválně jestli to pude nahrát.Večer dám vědět.A díky.dr.x píše:podle mne si plete nazvy a soubory - bere ze "PKT-sf1018git-sh4duckbo" ma v sobe soubory o nazvu PKT , sf1018git a sh4duckbo, kdyz jsou oddeleny pomlckou - jenze opomenul fakt, ze je to jen jeden nazev verze PKT enigmy pro SH4 boxy jako je AMIKO a ze tento soubor onazvu"PKT-sf1018git-sh4duckbo" s priponou RAR,nebo ZIP se musi rozbalit do nejake slozky pomoci winraru , unzipu atd. a pak teprve najde v one slozce po rozbaleni ty 2 soubory, co jsi psal ¨e2jff2.img" a "uImage" a da je na tu USB flešku- proste si plete zakladni veci prace se soubory na PC . Nebo ma spatne stazeny soubor PKT Enigmy2 -tak at stahne HDMU pronase ALIEN2 ky a na tom se nauci - ona ma i online update nových verzi:-) a vybere si spravnou , tedy ..... viz nazev bez MD5"!!!! --- HDMU_1267_E2_spark7162_211_git_4824_nodebug_nolcd_Diff3_ffm_Flash.zip
Táák je to to samé jako předtím,po rozbalení Enigmy2 v PC. se opravdu ukázaly dva soubory e2jffs2.img a uImage, po vložení flešky do boxu na plugínu E2 to dokonce Enigmu vidí a to je všechno. Červené tlačitka Selekt a Start jsou HLUCHÝ!!! nic to nedělá ani neukazuje jenom skáče Enigma ve žlutém rámečku do adresáře a zase ven, a jsem zase na začátku. V Aktualizaci z USB to samé.Něco je někde špatně tastavené nebo co?Nebo potřebuji nastavit já, sem naštvanej du si dát pivo.Míla píše:Dobrá už formátuju flešku a skusím tu poslední HDMU bez MD5 schválně jestli to pude nahrát.Večer dám vědět.A díky.dr.x píše:podle mne si plete nazvy a soubory - bere ze "PKT-sf1018git-sh4duckbo" ma v sobe soubory o nazvu PKT , sf1018git a sh4duckbo, kdyz jsou oddeleny pomlckou - jenze opomenul fakt, ze je to jen jeden nazev verze PKT enigmy pro SH4 boxy jako je AMIKO a ze tento soubor onazvu"PKT-sf1018git-sh4duckbo" s priponou RAR,nebo ZIP se musi rozbalit do nejake slozky pomoci winraru , unzipu atd. a pak teprve najde v one slozce po rozbaleni ty 2 soubory, co jsi psal ¨e2jff2.img" a "uImage" a da je na tu USB flešku- proste si plete zakladni veci prace se soubory na PC . Nebo ma spatne stazeny soubor PKT Enigmy2 -tak at stahne HDMU pronase ALIEN2 ky a na tom se nauci - ona ma i online update nových verzi:-) a vybere si spravnou , tedy ..... viz nazev bez MD5"!!!! --- HDMU_1267_E2_spark7162_211_git_4824_nodebug_nolcd_Diff3_ffm_Flash.zip
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Takže tie dva súbory sú v adresári Enigma? Potom treba stlačit červené tlačidlo, potom tlačidlo OK. Hore sa ukáže cesta - storage/c/enigma - súbory nevidíme!!!! Až keď je táto cesta nastavená dáme červeným tlačítkom inštalovať a počkáme až sa nainštaluje enigma.
Ak na fleške nie je žiadny adresár len tie 2 inštalačné súbory, necháme cestu, ktorú ponúka systém t.j. storage/c
Ak na fleške nie je žiadny adresár len tie 2 inštalačné súbory, necháme cestu, ktorú ponúka systém t.j. storage/c
-
Marek_marek
- Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »
Když máš trable přez plugin, tak proč to nenainstaluješ klasickým způsobem?
OK-hlavní vypínač-succ-šipku dolu - atd.
OK-hlavní vypínač-succ-šipku dolu - atd.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
- dr.x
- Pokročilý

Pro MÍLU: ty dva soubory co jsi nasel - co jsi s nimi udelal ? kde jsi je nakopiroval(myslim ciste tyto dva soubory co jsi tedy nasel , ne slozky ktere se ti pri rozbalovani utvorily-pokud tyto dva nedas do korene USB flešky a neprdens to dozadu pristorje -plugin E2 to sam nenajde a pak se ti to nespusti -kdyz tam das slozku uz musis ty rucne vybrat onu slozku , kde ty soubory mas- proto je jednoduhsi tam slozku nemit a tedy ty dva soubory mit samostatne v koreni. ) - take je dulezite ,aby jsi nemel ve tvem satelitu zaroven pripojeno jeste nejake medium-disk ,flešku , nebo USB WIFI treba ze předu... pak to musi jit .....
-
sat400
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Prosím vás nestretol sa s tým niekto?sat400 píše:mam par dni Alien2 a po aktualizácii na Spark 54 neviem ovladat zvuk. Tlacitka funguju, na tv sa zobrazi a aj funguje zobrazenie velkosti nastavenia zvuku, len sila zvuku sa nemeni. upgradol som aj na Spark 58 ale bez zmeny. Niekde sa nieco nastavuje co som este neobjavil?
Vu+ Uno 4K Se Openatv 6.1;
upresni, cez aky vystup ti ide zvuk a do akeho zariadenia. napr. ked to mas cez optiku do zosilovaca, tak tam uroven hlasitosti asi ovladat nepojde.sat400 píše:Prosím vás nestretol sa s tým niekto?sat400 píše:mam par dni Alien2 a po aktualizácii na Spark 54 neviem ovladat zvuk. Tlacitka funguju, na tv sa zobrazi a aj funguje zobrazenie velkosti nastavenia zvuku, len sila zvuku sa nemeni. upgradol som aj na Spark 58 ale bez zmeny. Niekde sa nieco nastavuje co som este neobjavil?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Vypni si v AV nastaveniach Dolby hdmi na offMartinNR píše:upresni, cez aky vystup ti ide zvuk a do akeho zariadenia. napr. ked to mas cez optiku do zosilovaca, tak tam uroven hlasitosti asi ovladat nepojde.sat400 píše:Prosím vás nestretol sa s tým niekto?sat400 píše:mam par dni Alien2 a po aktualizácii na Spark 54 neviem ovladat zvuk. Tlacitka funguju, na tv sa zobrazi a aj funguje zobrazenie velkosti nastavenia zvuku, len sila zvuku sa nemeni. upgradol som aj na Spark 58 ale bez zmeny. Niekde sa nieco nastavuje co som este neobjavil?
Takže kopíruju, extrahuju, přebaluju dva soubory, flešku mám Kingston 8GB jenou v zip. podruhé ve WinRARU a je to furt stejný.Ale přišel jsem na to že box nestahuje z flešky ale nahrává do flešky. Po nezdaru jsem vždy hned dal flešku fomátovat a tak jsem to v PC. neviděl.Teď jem jí vyndal z boxu bez formátování a zastrčil do PC.zobrazím obsah flešky a vedle soboru e2jffs2.img a uImage se ukázal eště jeden soubor( pvr). Dám v PC. odstranit pvr zbyly na flešce dva soubory dám do boxu skusím nahrát nic, vyndám z boxu dám do PC. zobrazím obsah flešky a je tam zase navic pvr jak se tam dosal? Jak mám to pvr odstranit?dr.x píše:Pro MÍLU: ty dva soubory co jsi nasel - co jsi s nimi udelal ? kde jsi je nakopiroval(myslim ciste tyto dva soubory co jsi tedy nasel , ne slozky ktere se ti pri rozbalovani utvorily-pokud tyto dva nedas do korene USB flešky a neprdens to dozadu pristorje -plugin E2 to sam nenajde a pak se ti to nespusti -kdyz tam das slozku uz musis ty rucne vybrat onu slozku , kde ty soubory mas- proto je jednoduhsi tam slozku nemit a tedy ty dva soubory mit samostatne v koreni. ) - take je dulezite ,aby jsi nemel ve tvem satelitu zaroven pripojeno jeste nejake medium-disk ,flešku , nebo USB WIFI treba ze předu... pak to musi jit .....
ten pvr subor je pravdepodobne aktualna nahravka kvoli zapnutej funkcii TimeShift. Hladaj v nastaveniach volbu pre timeshift a vypni ju.Míla píše:Takže kopíruju, extrahuju, přebaluju dva soubory, flešku mám Kingston 8GB jenou v zip. podruhé ve WinRARU a je to furt stejný.Ale přišel jsem na to že box nestahuje z flešky ale nahrává do flešky. Po nezdaru jsem vždy hned dal flešku fomátovat a tak jsem to v PC. neviděl.Teď jem jí vyndal z boxu bez formátování a zastrčil do PC.zobrazím obsah flešky a vedle soboru e2jffs2.img a uImage se ukázal eště jeden soubor( pvr). Dám v PC. odstranit pvr zbyly na flešce dva soubory dám do boxu skusím nahrát nic, vyndám z boxu dám do PC. zobrazím obsah flešky a je tam zase navic pvr jak se tam dosal? Jak mám to pvr odstranit?dr.x píše:Pro MÍLU: ty dva soubory co jsi nasel - co jsi s nimi udelal ? kde jsi je nakopiroval(myslim ciste tyto dva soubory co jsi tedy nasel , ne slozky ktere se ti pri rozbalovani utvorily-pokud tyto dva nedas do korene USB flešky a neprdens to dozadu pristorje -plugin E2 to sam nenajde a pak se ti to nespusti -kdyz tam das slozku uz musis ty rucne vybrat onu slozku , kde ty soubory mas- proto je jednoduhsi tam slozku nemit a tedy ty dva soubory mit samostatne v koreni. ) - take je dulezite ,aby jsi nemel ve tvem satelitu zaroven pripojeno jeste nejake medium-disk ,flešku , nebo USB WIFI treba ze předu... pak to musi jit .....
mozno aj to je dovod preco nejde ten upgrade. ze stb furt s tym klucom nieco robi a teda nevie urobit upgrade. mozno.
inak bolo by mozno lepsie keby zi zosnimal obrazovku, ze co tam presne mas a ci dobre klikas.
-
MILDA62
- satelitni prijimac: PULSE 4K MINI
Zdravím, již taky cca 10 dnů zkouším SPARK, HDMU a PKT. Je zajímavé, že ve SPARKU mi funguje externí HDD 500GB přes zadní USB, ale v HDMU nebo PKT mi to zlobí. Někdy to HDD vidí , ale nejde inicializovat, a tak nejde nahrávání ani TIMESHIFT, zkusil jsem i další 3 HDD o různých kapacitách a problém je stejný. Ve SPARKU ano a v HDMU nebp PKT zlobí. Záleží však na verzi image. SPARK mám pořád původní , ale PKT ( HDMU ) vždy zkouším tu poslední, čož je dost často. Setkal se s tímto problémem někdo ?
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51