GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
jojo39

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od jojo39 »

Stiahol som soft 1.4.97 gisclub bola to hrozna chyba,natiahol som ho do primača a KO.Piše hlašku HW problema...nemôžem tam nič dostať ani kablom.Poradte ak viete ja už neviem.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

jojo39 píše:Stiahol som soft 1.4.97 gisclub bola to hrozna chyba,natiahol som ho do primača a KO.Piše hlašku HW problema...nemôžem tam nič dostať ani kablom.Poradte ak viete ja už neviem.
Zdravím měl jsem podobnej problém ikdyž svou vlastní chybou, ale přes všechno možný zkoušení o oživení nic nepomáhalo až mě OGGY poradil to zkusit na jiným počítači a světe div se ono to pomohlo. Netvrdím, že to bude fungovat ,ale je to jedna možností. :good:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

jojo39 píše:skušal som u syna a stale nič skurveny gisclub
Jěště bych zkusil změnit rychlost byte rate třeba na polovinu nebo i míň. Dokuď na přístroji něco svítí tak to nevzdávej je ještě trochu živej. Zkus si s tím jěště pohrát nahrávej prvně Originál FW a až potom další. :good:
jojo39

Příspěvek od jojo39 »

Už to ide mal som utrhnuty jeden drôt na kabli.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

jojo39 píše:Už to ide mal som utrhnuty jeden drôt na kabli.
Taky jedna z možností málo pravděpodobná, ale stát se to může. Hlavně , že jsi to dal dohromady a funguje. :good:
zoban

Příspěvek od zoban »

Zdravím všechny

Mám soft GM-9080_Proton_06000700_1.4.54_VI
na disku nahrané pořady zakódovaně. Při přehrávání pouze černá obrazovka. Můžete někdo poradit jak je přehrát? Nezakódované pořady nahraní z DVBT z pozemního vysílače jdou přehrávat normálně.
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

Zdravím.
Ten soft co tam " zobane " máš sice neznám, ale zkus po stlačení tlačítka " MENU " na DO přejít na ikonu USB.Fleška by měla být zasnbuta, jinak se ikonka nevysvítí. Když ikonu USB rozlikneš , měl bys mít v kontextové nabídce možnost " nahrát zakódovaně - ANO-NE ". Vybereš : Ne ", potvrdíš " Exitem " a mělo by to být O.K.
zoban

Příspěvek od zoban »

Což o to, volbu nahrát zakodovaně znám, už to mám nastavené na "Ne" a všechno je v pořádku. Bohužel než jsem zjistil, že se mi po instalaci nového softwaru nastavilo samo na "Ano". Mám tak nahraných asi deste pořadů, na některých mi fakt záleží. No a ty právě nevím jak přehrát. :shock: :?:
jojo39

Příspěvek od jojo39 »

Da sa na tomto primači rozchodiť Erox Eroxx... od skylinku skušl som sms.Všetko ide okrem pichačiek,na zirkone certifikovany šrot to ide.
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

zoban píše:Což o to, volbu nahrát zakodovaně znám, už to mám nastavené na "Ne" a všechno je v pořádku. Bohužel než jsem zjistil, že se mi po instalaci nového softwaru nastavilo samo na "Ano". Mám tak nahraných asi deste pořadů, na některých mi fakt záleží. No a ty právě nevím jak přehrát. :shock: :?:
Někde zde na fóru jsem kdysi četl, že pokud je pořad nahraný zakódovaně, je možno jej přehrát pouze přes sat.receiver s kartou a to jen do té doby, než jsou na kartu poslány nové klíče.Jakmile se tyto změní, není pomoci.
zoban

Příspěvek od zoban »

A sakra, takže to můžu všechno smazat?? ](*,)
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

" Zobane " jinak to nevidím.
zoban

Příspěvek od zoban »

Přesto Ti děkuji Fando,jdu na to..
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

Mám v STB tohle FW-1.4.34 sp.Zatím spokojenost,ale chtěl bych jej vyzkoušet v té samé verzi nebo v nějaké jiné osvědčené verzi s grafikou od SYNAPS(viděl jsem na AMIKU 8000).Máte někdo nebo zkoušel někdo.Chci zkusit jestli to nebude více vyhovovat.Chci at umí bezproblémově ICE kartu a sdílečku přes CCcam.Najde se někdo kdo mi poradí.Předem děkuji.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Synaps 1.4.95 Mod Právě ho mám nahraný a testuji. Nemám připomínek pouze ta průsvitnost nejde nastavit aby žádná nebyla. Je to chyba u všech Synapsů. Vyzkoušejte ..Já mám ovladač rc 1 malý kulatý.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

lubosbrod píše:Synaps 1.4.95 Mod Právě ho mám nahraný a testuji. Nemám připomínek pouze ta průsvitnost nejde nastavit aby žádná nebyla. Je to chyba u všech Synapsů. Vyzkoušejte ..Já mám ovladač rc 1 malý kulatý.

Může to potvrdit ještě někdo?
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

´Bahnáku nesdílím to za 1. Mám starší ovladač kulatý je to rc1 Rc 2 je hranatý a delší. Ice karta je funkční.Nezbyde než vyzkoušet.tAK ,že nejdřív si uděláme zálohu na usb. Pak nahrajem Synaps a ze zálohy si vyberem pouze programy To pro to ,aby jsme znovu nemuseli do Synapsu vše ládovat a rovnat .
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:D Dobrý den .Tak jsem si dovolil vyzkoušet softwer uveřejněný zde na foru 7.11.2012. GM.Unibox 300.sp .1.4.98.... Neshledal jsem žádných vad podle mně je to opravená verze softu 1.4.34 . Která je oblíbená.Navíc teda se znázorní na liště to HD. Navíc je funkční modrý tlačítko na DO . To samé funkční u 1.4.34.Škoda ,že nepřidaji na lištu sílu a kvalitu a uběhlej čas banner pořadu . Jako u Synapsu.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Zdravím to co jsem já zjistil na FW 1.4.98 sp je tady
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1620
Dnes jsem narazil na počasí to mi na tomto fw nejde jsou tam jen prázdný okna, jinak jsem s ním celkem spokojenej. Jěště tam chvílu zůstane pak se uvidí. :good:
deliriumtrumbum
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od deliriumtrumbum »

mne tato verzia sw pri prehravani mpg hlasila-chýba kodek
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“