- Spark umoznuje namapovat aj sietovy HDD v ramci LAN, cize nie je limitovany len na USBborco píše:Ahojte - az teraz som si vsimol ze alien 2 ma moznost pripojenia HDD len cez USB
-ako je to potom s rychlostou zapisu? Dokaze to napr 2-3-4 kanaly nahravat? ak su s toho isteho transpordera , alebo kde su asi hranice tohoto usb pripojenia/prip. procesora / celeho aliena2?
- niekto pisal ze nie kazdy usb hdd je kompatibilny - je nejaky zoznam kompatibilnych usb hdd? poripadne ake pouzivate vy ktore v pohode rozozna?
- skusali ste niekto pripajat usb dvdrom - podporuje to nejaky firmware/plugin aby to fungovalo ako dvd/cd prehravac?
Diky za odpovede
- mam 1TB HDD od WD a funguje uplne bez problemov, skusal som v nom 4USB kluce a dalsie 2HDD a nemal som problem. pokial viem niektore HDD a flaskz neberie len pri priamom nahravani E2
- alien si sam otestuje rychlost zapisu na HDD maximalne nahrava sucasne 2x HD kanal plus treti zvlada timeshiftovat (aspon tak je to u mna) zalezi ale od viacerych veci, ked ma napr. dekodovat CT HD so zapnutym HbbTV a timeshiftom, robi mu to trosku problemy a seka aj bezne prepinanie programov a obcas vytuhne uplne...
skusal som externu DVD mechaniku od LG ale Spark ju ignoruje, dalej som po tom nepatral