ASUS WL 500 gp
Diskusia k oscamu platformy mips-wrt54g
-
peter8205
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: AB Cryptobox 400HD, 200SD
Re: ASUS WL 500 gp
dohužel zmena frekvencie nepomohla niečo iné ?
stále to píše to isté :
[ 00:08:16 ] [ Newcamd ] ECM -> user (NOT OK) 0D0F 0000 3353
stále to píše to isté :
[ 00:08:16 ] [ Newcamd ] ECM -> user (NOT OK) 0D0F 0000 3353
Vu+ solo, AB Cryptobox 550HD, AB Cryptobox 500HD, AB Cryptobox 500HD mini, TV Samsung LE40A656, TVSamsung LE40A656,
Reciever Onkyo TX-SR507, Jamo S 416 HCS 3 Cherry, Sony PS3 250GB Slim network bundle
Reciever Onkyo TX-SR507, Jamo S 416 HCS 3 Cherry, Sony PS3 250GB Slim network bundle
zajimalo by me jak v openwrt v asusu nastavim asuse jako switch, abych mel 5lan portu, dik
PeterKt píše:Asus WL-500gP V1/USB2Phoenix ZDK/X-wrt kamikaze/oscam:
HW:
1. Asus WL-500gP v1
2. USB2Phoenix (v mode phoenix) - dvojcitacka od ZDK (USB2Ph@seznam.cz)
/edit:
overenie ci je ZDK dvojcitacka v mode phoenix http://ab-forum.info/download/file.php? ... &mode=view
Pozn.: postup je mozne pouzit aj pre ine typy citaciek na baze FTDI ci pl2303 a samozrejme aj pre Asus WL-500gP v2
====================================
Firmware pre router:
Zo servera http://downloads.x-wrt.org/ stiahnut fw pre router. Ja som pouzil openwrt-brcm47xx-squashfs.trx zo sekcie /xwrt/kamikaze/8.09/brcm47xx/default/. Ide o firmware s jadrom K2.6, takze bude spolahlivo pracovat s dvojcitackou od ZDK, samozrejme citacka musi byt v mode phoenix.
/edit:
kedze dane umiestnenie s x-wt fw je nefunkcne, pridavam odkaz na fw: http://ab-forum.info/download/file.php?id=47239
resp. vyskusat fw odtialto http://downloads.openwrt.org/kamikaze/8.09/brcm47xx/
Flash fw do routra:
Cez asus restoration utility natiahnut fw do routra.
- vypnuty firewall v PC
- sietova karta v PC nakonfigurovana napr. takto: 192.168.1.10/255.255.255.0
- prepojit NIC routra (nie port WAN, ale LAN) s NIC PC
- vykonat reset routra v zapnutom stave dlhsim podrzanim tlacidla reset vzadu, cim router ziska zakladne nastavenia. Vyskusat ping na 192.168.1.1
- Ak to nepomoze, tak hard reset routra metodou 30/30/30
- Dostat router do stavu , kedy je schopny prijat fw --vypnut router, drzat zatlacene reset tlacidlo a zapnut router po 5s je pripraveny na flash, indikuje to blikajuca LED power na prednom paneli. Pre istotu vyskusat ping na 192.168.1.1
- spustit utilitu, zadat IP routra 192.168.1.1, vybrat stiahnuty fw a spustit flash
- po uspesnom flashnuti je router v pripraveny na prvu konfiguraciu
Konfiguracia routra:
- prihlasit sa cez webbrowser na router zadanim IP adresy 192.168.1.1 do adresneho riadku a nastavit heslo.
- cez webrozhranie nakonfigurovat sietove atributy routra (IP,maska,DNS), v pripade, ze ho budeme vyuzivat aj ako domaci router, tak aj WAN parametre na pripojenie k internet providerovi (pppoe a pod.)
- pripojit sa cez konzolu (puty) na router a vyskusat ping napr. na google.com, ak sa ping vrati, siet je nastavena OK a mozeme pristupit k instalacii balickov. (login je root a heslo to co sme nastavili cez webrozhranie)
- cez konzolu spustit tieto prikazy na instalaciu balickov, ak siet nie je nakonfigurovana korektne, tak sa jednotlive prikazy nevykonaju korektne, pretoze sa router nebude vediet pripojit na potrebne servre s balickami- ak instalacia balickov prebehne uspesne doinstalovat cez webrozhranie ntp server pre korektny cas, kym nie su doinstalovane balicky a korektne nastavena siet, tak to samozrejme nepojdeKód: Vybrat vše
opkg update opkg install kmod-usb-core opkg install kmod-usb-serial opkg install kmod-usb-serial-ftdi opkg install kmod-usb-uhci opkg install libpthread opkg install libgcc opkg install kmod-usb2
- po kazdom nastaveni je potrebne ulozit zmeny a nasledne dat ich aplikovat. Nakoniec restartovat router a preverit, ci je vsetko OK -siet, internet, ntp, balicky.
Instalacia oscamu:
- pouzit winscp aplikaciu a pripojit sa na router. Login je root, heslo pouzijeme to co sme nastavili cez webrozhranie
- v adresari /jffs vytvorime adresar oscam s atributmi 755 a podadresare bin a log s rovnakymi atributmi.
- do adresara bin nakopirujeme binarku oscamu a konfiguracne subory, atributy 755
- cez webrozhranie v sekcii system/startup napiseme script pre automaticke spustanie oscamu, dame ho ulozit a aplikovat zmeny. Tento script sluzi ako custom startup a my ho pouzijeme na automaticke spustanie oscamu po restarte routra
- ak nebude oscam korektne pracovat s dvojcitackou a kartami v nej, tak je potrebne odarmovat riadky rmmod a insmod, aby sa ovladace k ftdi a usbserial nacitali v korektnom poradi. Ja pouzivam tie riadky odarmovane.Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh /etc/rc.common START=90 #rmmod ftdi_sio #rmmod usbserial #insmod usbserial #insmod ftdi_sio /jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin &- dokonfigurovat konfiguracne subory oscamu (oscam.conf, oscam.server, oscam.user, oscam.services, oscam.srvid) a restartovat router. Po restarte cez kozolu vyskusat, ci bezi oscam prikazom ps.Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh /etc/rc.common START=90 rmmod ftdi_sio rmmod usbserial insmod usbserial insmod ftdi_sio /jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin &
- do webbrowsera zadat IP adresu routra a port webif oscamu v tvare 192.168.1.1:8888 a prihlasit sa do webrozhrania oscamu (login je definovany v oscam.conf v polozke webif), kde je mozne sldovat, ci oscam spolupracuje s kartami a klientmi. Okrem toho cely manazment oscamu je mozny prave cez webrozhranie. Je mozne menit parametre konfiguracie, parametre readrov, userov. Je mozny restart, alebo shutdown oscamu, dokonca je cez webrozhranie mozne cez polozku files pristupovat priamo ku konfigurakom a menit ich parametre priamo zmenou textu.
Prospesne prikazy:
cd .. o adresar vyssie
ls vypis obsahu adresara
ps vypis beziacich procesov
dmesg | grep usb zistenie stavu-parametrov USB rozhrani
killall oscam zastavenie oscamu
/jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin & manualne spustenie oscamu
Archiv v prilohe obsahuje adresare /oscam/bin a /oscam/log. V adresari bin je binarka oscamu (#4803) a konfiguraky pre dva sloty na ZDK citacke.
Ako server je nastaveny newcamd a aj cccam. Newcamd s portmi 10010 pre CAID 0D0F, 10011 pre CAID 0D96 a 10012 pre CAID 0D02. Cccam s portom 12000 je pre vsetky tri CAID.
Dolna citacka /dev/ttyUSB0 je nakonfigurovana pre kartu 0D0F v group 1, horna /dev/ttyUSB1 pre kartu ICE 0D96 v group 2; obe maju povolene EMM. Treti reader je ako remote cccam na vzdialenu kartu 0D02 v group 3 so zakazanymi EMM.
V oscam.user su definovani traja klienti. Prvy ma pristup na vsetky tri readre a ma povolene posielat EMM, druhy ma pristup len na interne (0D0F,0D96) readre a zakazane EMM, treti ma pristup len na vzdialeny reader(0D02) a zakazane EMM.
Binarky oscamu pre asus router: hladat (napr. cez google) balik s nazvom oscam-svnXXXX-light-Distribution a v nom binarku oscam-svnxxx-openwrt-little_endian-kernel26, tu premenovat na oscam a pri zastavenom oscame nou prepisat povodnu binarku v /jffs/oscam/bin. XXXX znamena cislo konkretneho buildu oscamu.
!!! Vrela vdaka za ziskane znalosti od pouzivatelov alfsvk, zako, dkdkkd, rsevcik, revis a inych, bez ktorych by som to nedokazal rozchodit.!!!
/edit: Podla vlastnych skusenosti binarky z balika light distribution s nazvom mips-wrt54g nie su uplne vhodne pre WL500gP. Niektore nastavenia v nich nefunguju. Momentalne pouzivam binarku by dolehaj z prilohy, ktora funguje bez vypadkov a nastavenia su funkcne.
-
peter8205
- Mírně pokročilý

kiker ti je moj newcs.xml
Kód: Vybrat vše
<newCSconfig>
<readers name="Card Readers">
<device>
<name>phoenix</name>
<type>Phoenix</type>
<node>/dev/ttyUSB0</node>
<mhz>357</mhz>
<parity>even</parity>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>no</blocksa>
<blockua>no</blockua>
<blockga>no</blockga>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>no</carddetect>
<newcamd_port>10010</newcamd_port>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
<sid>
<allow>
<id></id>
</allow>
<deny>
<id></id>
</deny>
</sid>
</device>
</readers>
<radegastserver>
<enabled>no</enabled>
<port>10013</port>
<allow>
<hostname>all</hostname>
</allow>
</radegastserver>
<cache>
<emm>10</emm>
<ecm>1</ecm>
</cache>
<httpd>
<server>
<port>8888</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>newcs</name>
<password>newcs</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>newcs</password>
<mode>simple</mode>
<level>normal</level>
<type>all</type>
<output>console,tcp</output>
<console_options>normal,all</console_options>
<logfile></logfile>
<file_options>spam,all</file_options>
<udp_host></udp_host>
<udp_port>1000</udp_port>
<udp_options>normal,init</udp_options>
<tcp_port>3001</tcp_port>
<tcp_options>normal,all</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>test</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<userfile></userfile>
<user>
<name>user</name>
<password>user</password>
<au>on</au>
</newcamdserver>
</newCSconfig>Vu+ solo, AB Cryptobox 550HD, AB Cryptobox 500HD, AB Cryptobox 500HD mini, TV Samsung LE40A656, TVSamsung LE40A656,
Ahoj, mam v asusu 520gu (fw.Oleg) spusteny nfs server. Lze nejak zjistit realnou rychlost cteni/zapisu na primontovany usb disk. TC pise 1,6-1,9Mb/s, nload pise Avg 2,2Mb/s Max 9Mb/s.
Jak mam nastavit konfiguraci nfs serveru z Olega firmware, abych mohl cist/zapisovat na 100Mbit siti aspon tech 9Mb/s? A jaky pouzit nfs klient ve Win7 Home premium?
Diky
Jak mam nastavit konfiguraci nfs serveru z Olega firmware, abych mohl cist/zapisovat na 100Mbit siti aspon tech 9Mb/s? A jaky pouzit nfs klient ve Win7 Home premium?
Diky
zajimalo by me ktery jumper u zdk dvojctecky je pro horni a ktery pro dolni ctecku pri nastaveni freq?
jaka rychlost freq je pro ice lepsi 3,57 nebo 6MHz?
jaka rychlost freq je pro ice lepsi 3,57 nebo 6MHz?
- [reader]
label = spodni_sky_ice
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB0
services = skylink_ice
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 357 600 ?
cardmhz = 357 600 ?
group = 1
emmcache = 1,3,15
dikPeterKt píše:Asus WL-500gP V1/USB2Phoenix ZDK/X-wrt kamikaze/oscam:
HW:
1. Asus WL-500gP v1
2. USB2Phoenix (v mode phoenix) - dvojcitacka od ZDK (USB2Ph@seznam.cz)
jak je s tim nastavenim switche u asuse?
/edit:
overenie ci je ZDK dvojcitacka v mode phoenix http://ab-forum.info/download/file.php? ... &mode=view
Pozn.: postup je mozne pouzit aj pre ine typy citaciek na baze FTDI ci pl2303 a samozrejme aj pre Asus WL-500gP v2
Firmware pre router:
Zo servera http://downloads.x-wrt.org/ stiahnut fw pre router. Ja som pouzil openwrt-brcm47xx-squashfs.trx zo sekcie /xwrt/kamikaze/8.09/brcm47xx/default/. Ide o firmware s jadrom K2.6, takze bude spolahlivo pracovat s dvojcitackou od ZDK, samozrejme citacka musi byt v mode phoenix.
/edit:
kedze dane umiestnenie s x-wt fw je nefunkcne, pridavam odkaz na fw: http://ab-forum.info/download/file.php?id=47239
resp. vyskusat fw odtialto http://downloads.openwrt.org/kamikaze/8.09/brcm47xx/
Flash fw do routra:
Cez asus restoration utility natiahnut fw do routra.
- vypnuty firewall v PC
- sietova karta v PC nakonfigurovana napr. takto: 192.168.1.10/255.255.255.0
- prepojit NIC routra (nie port WAN, ale LAN) s NIC PC
- vykonat reset routra v zapnutom stave dlhsim podrzanim tlacidla reset vzadu, cim router ziska zakladne nastavenia. Vyskusat ping na 192.168.1.1
- Ak to nepomoze, tak hard reset routra metodou 30/30/30
- Dostat router do stavu , kedy je schopny prijat fw --vypnut router, drzat zatlacene reset tlacidlo a zapnut router po 5s je pripraveny na flash, indikuje to blikajuca LED power na prednom paneli. Pre istotu vyskusat ping na 192.168.1.1
- spustit utilitu, zadat IP routra 192.168.1.1, vybrat stiahnuty fw a spustit flash
- po uspesnom flashnuti je router v pripraveny na prvu konfiguraciu
Konfiguracia routra:
- prihlasit sa cez webbrowser na router zadanim IP adresy 192.168.1.1 do adresneho riadku a nastavit heslo.
- cez webrozhranie nakonfigurovat sietove atributy routra (IP,maska,DNS), v pripade, ze ho budeme vyuzivat aj ako domaci router, tak aj WAN parametre na pripojenie k internet providerovi (pppoe a pod.)
- pripojit sa cez konzolu (puty) na router a vyskusat ping napr. na google.com, ak sa ping vrati, siet je nastavena OK a mozeme pristupit k instalacii balickov. (login je root a heslo to co sme nastavili cez webrozhranie)
- cez konzolu spustit tieto prikazy na instalaciu balickov, ak siet nie je nakonfigurovana korektne, tak sa jednotlive prikazy nevykonaju korektne, pretoze sa router nebude vediet pripojit na potrebne servre s balickami- ak instalacia balickov prebehne uspesne doinstalovat cez webrozhranie ntp server pre korektny cas, kym nie su doinstalovane balicky a korektne nastavena siet, tak to samozrejme nepojdeKód: Vybrat vše
opkg update opkg install kmod-usb-core opkg install kmod-usb-serial opkg install kmod-usb-serial-ftdi opkg install kmod-usb-uhci opkg install libpthread opkg install libgcc opkg install kmod-usb2
- po kazdom nastaveni je potrebne ulozit zmeny a nasledne dat ich aplikovat. Nakoniec restartovat router a preverit, ci je vsetko OK -siet, internet, ntp, balicky.
Instalacia oscamu:
- pouzit winscp aplikaciu a pripojit sa na router. Login je root, heslo pouzijeme to co sme nastavili cez webrozhranie
- v adresari /jffs vytvorime adresar oscam s atributmi 755 a podadresare bin a log s rovnakymi atributmi.
- do adresara bin nakopirujeme binarku oscamu a konfiguracne subory, atributy 755
- cez webrozhranie v sekcii system/startup napiseme script pre automaticke spustanie oscamu, dame ho ulozit a aplikovat zmeny. Tento script sluzi ako custom startup a my ho pouzijeme na automaticke spustanie oscamu po restarte routra
- ak nebude oscam korektne pracovat s dvojcitackou a kartami v nej, tak je potrebne odarmovat riadky rmmod a insmod, aby sa ovladace k ftdi a usbserial nacitali v korektnom poradi. Ja pouzivam tie riadky odarmovane.Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh /etc/rc.common START=90 #rmmod ftdi_sio #rmmod usbserial #insmod usbserial #insmod ftdi_sio /jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin &- dokonfigurovat konfiguracne subory oscamu (oscam.conf, oscam.server, oscam.user, oscam.services, oscam.srvid) a restartovat router. Po restarte cez kozolu vyskusat, ci bezi oscam prikazom ps.Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh /etc/rc.common START=90 rmmod ftdi_sio rmmod usbserial insmod usbserial insmod ftdi_sio /jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin &
- do webbrowsera zadat IP adresu routra a port webif oscamu v tvare 192.168.1.1:8888 a prihlasit sa do webrozhrania oscamu (login je definovany v oscam.conf v polozke webif), kde je mozne sldovat, ci oscam spolupracuje s kartami a klientmi. Okrem toho cely manazment oscamu je mozny prave cez webrozhranie. Je mozne menit parametre konfiguracie, parametre readrov, userov. Je mozny restart, alebo shutdown oscamu, dokonca je cez webrozhranie mozne cez polozku files pristupovat priamo ku konfigurakom a menit ich parametre priamo zmenou textu.
Prospesne prikazy:
cd .. o adresar vyssie
ls vypis obsahu adresara
ps vypis beziacich procesov
dmesg | grep usb zistenie stavu-parametrov USB rozhrani
killall oscam zastavenie oscamu
/jffs/oscam/bin/./oscam -b -c /jffs/oscam/bin & manualne spustenie oscamu
Archiv v prilohe obsahuje adresare /oscam/bin a /oscam/log. V adresari bin je binarka oscamu (#4803) a konfiguraky pre dva sloty na ZDK citacke.
Ako server je nastaveny newcamd a aj cccam. Newcamd s portmi 10010 pre CAID 0D0F, 10011 pre CAID 0D96 a 10012 pre CAID 0D02. Cccam s portom 12000 je pre vsetky tri CAID.
Dolna citacka /dev/ttyUSB0 je nakonfigurovana pre kartu 0D0F v group 1, horna /dev/ttyUSB1 pre kartu ICE 0D96 v group 2; obe maju povolene EMM. Treti reader je ako remote cccam na vzdialenu kartu 0D02 v group 3 so zakazanymi EMM.
V oscam.user su definovani traja klienti. Prvy ma pristup na vsetky tri readre a ma povolene posielat EMM, druhy ma pristup len na interne (0D0F,0D96) readre a zakazane EMM, treti ma pristup len na vzdialeny reader(0D02) a zakazane EMM.
Binarky oscamu pre asus router: hladat (napr. cez google) balik s nazvom oscam-svnXXXX-light-Distribution a v nom binarku oscam-svnxxx-openwrt-little_endian-kernel26, tu premenovat na oscam a pri zastavenom oscame nou prepisat povodnu binarku v /jffs/oscam/bin. XXXX znamena cislo konkretneho buildu oscamu.
!!! Vrela vdaka za ziskane znalosti od pouzivatelov alfsvk, zako, dkdkkd, rsevcik, revis a inych, bez ktorych by som to nedokazal rozchodit.!!!
/edit: Podla vlastnych skusenosti binarky z balika light distribution s nazvom mips-wrt54g nie su uplne vhodne pre WL500gP. Niektore nastavenia v nich nefunguju. Momentalne pouzivam binarku by dolehaj z prilohy, ktora funguje bez vypadkov a nastavenia su funkcne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tak jsem dnes zkusil nastaveni ohledne frekvence, kdyz nastavim pro ice jumper na 6MHz a v configu oscam.server
mhz = 500 nebo 600 ?
cardmhz = 500 nebo 600 ?
nenacte kartu a hlasi eror
ma to nekdo rozchozeno s jumprem na 6MHz?
mhz = 500 nebo 600 ?
cardmhz = 500 nebo 600 ?
Porovnal som tvoj subor s mojim a zopar rozdielov tam mam.peter8205 píše:kiker ti je moj newcs.xmlKód: Vybrat vše
<newCSconfig> <parity>even</parity> ... <cache> <emm>10</emm> <ecm>1</ecm> </cache> ... <user> <name>user</name> <password>user</password> <au>on</au> </newcamdserver> </newCSconfig>
Hlava vec co ti tam chyba je ukoncenie </user>
cize takto (vyznacene cervenym ti tam chyba)
<user>
<name>user</name>
<au>on</au>
</user>
ostatne rozdiely (ak by ti to predsa len nenabehlo po oprave predosleho)
ja tam mam:
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
...
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
ale zalezi co tam mas naozaj za citacku...
Nemam zdk, ale ked som tiez prepinal jumper na 600MHz na phoenixe, hlasilo to error a kartu nenacitalo...rosssss píše:tak jsem dnes zkusil nastaveni ohledne frekvence, kdyz nastavim pro ice jumper na 6MHz a v configu oscam.server
mhz = 500 nebo 600 ?
cardmhz = 500 nebo 600 ?
Citacku som nastavil na 357
nastavenie mi nabehlo ak som nechal:
mhz = 500
cardmhz = 357
pokud nechas krystal na 3,57MHz na jumperu, nema smysl resit nastaveni konfigu, na odpovedi se to neprojevi, teda aspon u me, nevim jak tobe?
-
peter8205
- Mírně pokročilý

Kiker moc diki uz to ide ... neviem cim to bolo ale typol by som to naKiker píše:Porovnal som tvoj subor s mojim a zopar rozdielov tam mam.peter8205 píše:kiker ti je moj newcs.xmlKód: Vybrat vše
<newCSconfig> <parity>even</parity> ... <cache> <emm>10</emm> <ecm>1</ecm> </cache> ... <user> <name>user</name> <password>user</password> <au>on</au> </newcamdserver> </newCSconfig>
Hlava vec co ti tam chyba je ukoncenie </user>
cize takto (vyznacene cervenym ti tam chyba)
<user>
<name>user</name>
<au>on</au>
</user>
ostatne rozdiely (ak by ti to predsa len nenabehlo po oprave predosleho)
ja tam mam:
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
...
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
ale zalezi co tam mas naozaj za citacku...
to ye tam chzbalo to ukoncenie : </user>
A chcem ta poprosit nemas roybehanz aj oscam.
Alebo najlepsie bz bolo keby si mi sem dal funkcne confy
ak mas. Este ray diki
Vu+ solo, AB Cryptobox 550HD, AB Cryptobox 500HD, AB Cryptobox 500HD mini, TV Samsung LE40A656, TVSamsung LE40A656,
no, nemohol som rozchodit 0D97. Vsetci mali MHz 500-600... i cardmhz.rosssss píše:pokud nechas krystal na 3,57MHz na jumperu, nema smysl resit nastaveni konfigu, na odpovedi se to neprojevi, teda aspon u me, nevim jak tobe?
tak som skusal prehadzovat jumpre. Nic som nedosiahol. Karta komunikovala s citackou len pri 357.
Ked som tieto frekvencie nastavil v oscame, ten odmietal korektne chodit, tak som to rozchodil az ked som nastavil mhz aj cardmhz na 357
nieco riesili tu:rosssss píše:nevim jak to myslis?
Kód: Vybrat vše
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=21619Kód: Vybrat vše
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=19540Re: ASUS WL 500 gp
Chlapi, mam mensi problemek, ale nejak nevim, jak na nej. Zkousel jsem dle navodu alfsvk Oscam+ ZDK ctecku s Asus WL500Deluxe. Zaseknul jsem se, ze po přechodu na fw Tomato z dd-wrt se nemuzu na router prihlasit. Zkousel jsem opakovane rescue utilitu, tak i primo upgrade z prostredi dd-wrt, ale nelze se prolomit pres jmeno a heslo - neni spravne. Nevite nekdo co s tim? Zkousel jsem vsechny mozne kombinace admin-admin, root-admin atd... a bohuzel nic. Pricemz po nahrani prvniho fw dd-wrt jsem se v pohode lognul
.
Naposledy upravil(a) markan dne 14.listopad 2012 - 18:30, celkem upraveno 2 x.
Zpět na „mips-wrt54g - diskusia“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51