Návrhy pro vylepšení pro další Firmware

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
daja44

Návrhy pro vylepšení pro další Firmware

Příspěvek od daja44 »

Ahoj, mám dotázek na adminy, jde nějak ovlivnit svými nápady a prosbami další vývoj firmware? Pokud ano, kam napsat ? Již jsem to psal v jiném vlákně moc mi chybí možnost trvalého nastavení času na displeji boxu namísto čísla programů, třeba u o polovinu levnějšího cryptoboxu kde to nebylo to do nového firmware udělali a bylo to super.
Proto bych byl rád kdyby se zde psalo o tom co vylepšit a jednou za čas to napsat na příslušná místa :thankyou:
polulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Návrhy pro vylepšení pro další Firmware

Příspěvek od polulin »

Tak v první řadě bych se obrátil na prodejce.
namorr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od namorr »

Ku kazdemu modelu prijimaca a ku kazdej verzii softu mas moznost zalozit (ak este nie je) vlakno "Diskusia k softu xxxx", alebo "Navrhy a vylepsenia v softe xxxx".
Potom uz len ostava cakat.
Alebo ako pise polulin, obratit sa na predajcu.
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

Ono vlastne musí dovozca HDBOXOV zmenu vo FW prerokovať z korejcami z Fortisu.
Kludne v diskusii ku danemu FW napište podnety ku vylepšeniu FW a garantujem Vám že to čítajú aj dovozcovia/distribútori/ prijímačov Fortis a je to iba na nich či si to vydupú alebo nie !Zavleží to iba na nich. :poklona:
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
dempsey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dempsey »

Vráť sa na zem a neslubuj to čo nemôžeš splniť. Mohlo by sa Ti totiž časom stať, že toto Tvoje nadšenie a iniciatíva sa veľmi rýchlo zmení na frustráciu z nečinnosti prípadne nechopnosti Fortisu
Televízor - veľký..:::..sat prijímač - malý..:::..bicykel - nemám..:::..pes - stredný..:::..lyže - nepoužívam. ------------------- Skylink nebrat - je to podvodník s DPH
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Ono by bolo pekné keby niečo vybavyli napríklad prehrávač u ktorého sa pri divixoch už niekolko rokov posúva zvuk a vyhodili zbytočnosti ako nar. kartina tv alebo webzeal , ktoré by kludne moholi byť ako samostatné pluginy.
Matuš_57
satelitni prijimac: DSR 310, Octagon SF 918 HD

Příspěvek od Matuš_57 »

Iste nie som sám, ale dig.hodín mame počnúc kuchynou cez obyvačku detskú izbu až do spálne temer na každom elektrickom zariadení a to som nespomenul mobili a detské hračky atď.
Dalo by sa uvažovať o niektorých zbytočnostiach, ktoré ba sa mohli dať odinštalovať vo FW a uvolnit miesto pre niečo -???- iné...
daja44

Příspěvek od daja44 »

No vidíš já mám hodiny jen v kuchyni, ne digitální a to ještě na zdi, jinde hodiny nemám a ty na přijímači by byli fajn, jinak asi koupím jedny k přijímači a to se mi moc nechce, když to jde v firmware změnit.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Mna by fakt potešilo esli by nešlo urobiť aby z teho HDBoxu aspoň raz za hodinu nevylézla tá kukačka a neodkukala by té hodiny. Človek pri té TV dost často zachrápe a toto by ho aspoň prebralo že dalšá hodina v perdeli a už asi treba presun do postele. dakujem.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
belo
satelitni prijimac: HD - 9105 +

Příspěvek od belo »

Tiez by som nieco potreboval doplnit ...

1 - Pri nahravani na usb - my chyba indikacia na displeji HD Boxu
2 - Pri nahravani nie je moznost nahrat aj cast videa zo spetneho zaznamu - timeshift - po stlaceni REC to skoci na nahravanie live vysielania
3 - Pri prehravani z USB pri stlaceni STOP to skoci do live vysielania nie naspet do MENU USB
4 - Pri prehravani z USB vob suboru nie je moznost vyberu audio stopy
5 - Pri nahravani to skace do EPG nahravanie urciteho programu a nie do staleho nahravania nie je moznost stlacanim REC nastavit 30-60-90 min atd
Naposledy upravil(a) belo dne 02.prosinec 2012 - 14:04, celkem upraveno 1 x.
HD Box 9105 HD+ - - 2.11.87
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

indikacia na displayi je , len ju treba vyvolat. tlacitkom INFO . keby tam bola stale, je to otravne .
2. ozaj chyba
3. stop player, znamena online sledovanie , ak prehravas video a chces menu USB , staci stlacit tlacitko pre eject (pod modrym EPG) . Je to len sila zvyku .
4. vob primarne nepodporuje, ide to len preto,ze ma hlavicku mpeg2 . a berie iba 1. audiostopu.
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Konečne už vyriešili satelitnú časť teraz by sa hodilo keby sa im podarilo doriešiť prehrávač aby sa dali prehravať rôzne formáty videa, dali sa vyberať titulky a zvukové stopy namiesto toho aby do fw pridávali rôzne blbosti, ktoré môžu byť ako pluginy napr. kartina tv a webzeal. Kto ich potrebuje tak si ich doinštaluje :wink:
daja44

Příspěvek od daja44 »

Noro C píše:Konečne už vyriešili satelitnú časť teraz by sa hodilo keby sa im podarilo doriešiť prehrávač aby sa dali prehravať rôzne formáty videa, dali sa vyberať titulky a zvukové stopy namiesto toho aby do fw pridávali rôzne blbosti, ktoré môžu byť ako pluginy napr. kartina tv a webzeal. Kto ich potrebuje tak si ich doinštaluje :wink:
Naprostý souhlas.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

On aj prehrá napr. *.MTS, *.M2TS z kamery atd., len ich somár nevidí, musím to premenovať napr. na *.MPG a potom to prehrá. Čiže aspoň tie extenzie súborov by stačilo dať do poriadku, coš pre programátora nie je žiadna robota.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
luna
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od luna »

přes dlna vidí i MTS z kamery a přehrává bez přejmenování
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

Jeden napad by som mal, ale nebite ma, ze este nemam box. Cital som si navod na nastavenie serverov pre stiahnutie siftu do boxu. Podmienkou je tam zapichnutie USB flasky do boxu. A hned ma napadlo, ze ci by neslo urobit jednoduchy script, ktorym by sa bud:
1. priamo spustilo flesovanie aktualneho softu, alebo
2. aspon nastavili tie parametre servera reviservis....blabla

Predpokladam, ze fles cez DO boxu je tiez script, ktory stiahne FW na USB flasku a nasledne spusti fles boxu.

Ale to len vymyslam jak mara beckova. :oops:
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Posledná veta je správne. :D
User ako ty žiadne online sťahovanie z netu nepotrebuje, stiahne z fóra (alebo inakiaľ), šupne na klúč, do boxu a spustí to. Stihne to skôr ako nastavovať nejaký online server.
„Cross of Iron“
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

Pocuj, rypadlo, nastavoval som uz asi 7 tychto boxov a z toho len jeden jediny som mal doma na par dni a aj to som sa bal na to sahnut, tak som tam len supol oscam a rozbehal kartu. Myslim, ze cim viac expertnych ukonov je na boxe treba urobit, tym je menej júzer fríndly.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Prvé dve slová sú nesprávne. :D
Ak to robíš iným užívateľom tak určite by som im nenastavoval aby si mohli robiť aktualizácie sami online.
„Cross of Iron“
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“