Amiko HD-8300 Series

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Amiko HD-8300 Series

Příspěvek od modronoska »

petermasik píše:Menu/podmieneny pristup/nastavenia ca/mcas config/ druhy a stvrty riadok vypnut,,,,,,,,,,,ale ten bloker funguje len 10dni potom tma na vsetkych staniciach lebo su neni emm zapisi na karte potom zase zapnut nechat na ct1 aby presli zapisi ale tie platene baliky zmiznu takze ci bloker sa vlastne oplati zapnut je otazne?
A navíc,občas nepomůže ani přepnutí na čt1 a karta zůstane bloklá.Pomůže pak jen přehrátí firmware (třeba i toho stejného , co tam už máš)
Jano14

Příspěvek od Jano14 »

Keď sa mi po 10 dňoch programy zablokujú a keď sa mi podarí pri prehratí firmware znova kartu oživiť, zostane len tá základná ponuka? Veď aj rozmýšľam či sa s tým oplatí čarovať. Ja by som potreboval len dokumentarne kanály, ale kvôli tomu platiť aj za tie všetky ostatné čo mi nič nehovoria?
johny english
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ferguson Ariva 102E

Příspěvek od johny english »

tak se koukej z okna tam máš taky přírodu :D
http://tvboom.net/user/register?ref=2787
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypnos »

AMIKO_HD8300_Series_1.4.88 ma problemy s kartou. Po vy pnuti a zapnuti (bud z standby nebo uplne odpojeni od el.site) karta nenaskoci, musi se vybrat v menu na kontrolu karty a po te naskoci do te doby kodovano.(Zkouseno na s kartami ICE a Irdeto, CW) Zustavam na 1.4.09.
mahudo

Příspěvek od mahudo »

Hypnos píše:AMIKO_HD8300_Series_1.4.88 ma problemy s kartou. Po vy pnuti a zapnuti (bud z standby nebo uplne odpojeni od el.site) karta nenaskoci, musi se vybrat v menu na kontrolu karty a po te naskoci do te doby kodovano.(Zkouseno na s kartami ICE a Irdeto, CW) Zustavam na 1.4.09.
Mám AMIKO_HD8300_Series_1.4.88 a vôbec žiadne problémy... cez deň niekoľkokrát vypínanie a zapínanie... v predchádzajúcich sa mi stávali drobné výpadky zvuku (ako keby prehltnuté slabiky), ale v tomto vôbec žiadne problémy....
karta skylink IRDETO... prijímač Amiko 8340
RAMSES
Odborník
Odborník

Příspěvek od RAMSES »

Používaš iba kartu, alebo máš prijímač napojený aj ako net klient ???
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypnos »

Pouze karta, samostatne bez klientu. Dokonce i kdyz jsem kartu vytahl a znova vratil, tak konec. Spustil jsem pres menu a nacetl kartu Irdeto---->exit a karta uz zase dekodovala.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Kámošovi jsem nahrál 1.4.78 emu a s kartou čisté IRDETO jede v pohodě.
emil

Příspěvek od emil »

Mám tiež problém. Amiko 8320. Nastavím časové nahrávanie , vypnem prístroj. V nastavenom čase sa prístroj zapne ,vypíše kryptoworx , nabehnú programy, zapne navolenú stanicu ,vypíše USB pripojené ,miesta je tam 8Gb ,ale nahrávať nezačne , vypíše limit cant not record a v tom momente to nejako zablokuje kartu lebo začne písať kódované programy. Tak neviem o aký limit mu ide. A ten uložený časovač nahrávky tam zostane nedotknutý. Podotýkam že hodiny sú v poriadku. Softy 1.4.44 aj 1.4.96 všetko jedno. Druhý rovnaký prístroj s tými istými softami v poriadku. Poradte prosím kto viete.
Razor_1996

Příspěvek od Razor_1996 »

Ja by som sa chcel opýtať či Amiko SHD-8320 dokáže zdielať cez RS232 a ktorý SW je nato najlepší ? zdielal by s primačom Multiroom
emil

Příspěvek od emil »

Zdiela cez RS232 bez problémov s hociktorým Amikom alebo aj Optikom s ktorýmkolvek softom dokonca aj v standby treba ale nastaviť fake, predpokladám že pôjde aj s multiroomom.
RAMSES
Odborník
Odborník

Příspěvek od RAMSES »

Razor_1996 píše:Ja by som sa chcel opýtať či Amiko SHD-8320 dokáže zdielať cez RS232 a ktorý SW je nato najlepší ? zdielal by s primačom Multiroom
Stači preštudovať celé vlákno a dostaneš sa k odpovedi !! :book: :book: :book:

:poklona:
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
emil

Příspěvek od emil »

RAMSES skús odpovedať aj na moju otázku.
fuxo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fuxo »

Mne sa objavil po ročnom používaní HD-8340 problém s dekodovaním Leo TV, stále píše zakodované. Problém sa vyskytol asi pred týždňom,nepamätám presne či to nebolo po 20.11.2012, od vtedy program v tomto prijímači nenabehol. Keď dám kartu do SD prijímača Amiko 549, beží Leo TV bez problémov.Vyskúšal som softy : 1.4.44 ,1.4.78 ,1.4.96 ,po nahratí softu som dal výrobné nastavenia.Nanovo naskenoval TP po 22 00 hod. - nič nepomohlo
Mám doma aj druhý, zatial nepoužívaný nový HD-8320 tam to tiež nejde.Už ma nič nenapadá, čo by mohlo byť na príčine.
Nestretol sa už niekto s takýmto problémom a úspešne ho vyriešil?
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

fuxo píše:Mne sa objavil po ročnom používaní HD-8340 problém s dekodovaním Leo TV, stále píše zakodované. Problém sa vyskytol asi pred týždňom,nepamätám presne či to nebolo po 20.11.2012, od vtedy program v tomto prijímači nenabehol. Keď dám kartu do SD prijímača Amiko 549, beží Leo TV bez problémov.Vyskúšal som softy : 1.4.44 ,1.4.78 ,1.4.96 ,po nahratí softu som dal výrobné nastavenia.Nanovo naskenoval TP po 22 00 hod. - nič nepomohlo
Mám doma aj druhý, zatial nepoužívaný nový HD-8320 tam to tiež nejde.Už ma nič nenapadá, čo by mohlo byť na príčine.
Skus kartu rodicovske nastavenia...
Satik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 8000, VU+ UNO 4K SE

Příspěvek od Satik »

RAMSES píše:Používaš iba kartu, alebo máš prijímač napojený aj ako net klient ???
Přesně tak mám zapojeno. Karta ICE + klient. Na kartu přicházejí špatně zápisy.Každých 14 dní musím poslat reflash. Je nějaký fígl nebo osvědčený fw ?? Díky.
DM 8000, VU+ UNO 4K SE
fuxo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fuxo »

Ylva píše:
fuxo píše:Mne sa objavil po ročnom používaní HD-8340 problém s dekodovaním Leo TV, stále píše zakodované. Problém sa vyskytol asi pred týždňom,nepamätám presne či to nebolo po 20.11.2012, od vtedy program v tomto prijímači nenabehol. Keď dám kartu do SD prijímača Amiko 549, beží Leo TV bez problémov.Vyskúšal som softy : 1.4.44 ,1.4.78 ,1.4.96 ,po nahratí softu som dal výrobné nastavenia.Nanovo naskenoval TP po 22 00 hod. - nič nepomohlo
Skus kartu rodicovske nastavenia...
Tak včera Leo TV bez žiadneho zásahu do prijímača a karty samé nabehlo ,ale zase nenabehol Private Spice ,ktorý predtým išel ... :o
roboss

Příspěvek od roboss »

Ahojte. Potrebujem poradit ohladne Amiko 8340. Pri jednom transp. potrebujem zmenit FEC, no nikde v menu instalacie, pridania noveho transp. toto nastavenie nie je. Konkreten je to skylink kmitočet: 12,207 GHz, polarizace: vertikální, SR: 27500, FEC: 5/6 (původně 3/4). Da sa to niekde zmenit, alebo si to ma prijmac nastavit sam? Vopred vdaka za odpoved.
fuxo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fuxo »

Presne tak ako píšeš,prijímač si to nastavý sám.Programi naladené s pôvodnými parametrami vymaž a daj preskenovať uvedený TP.
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

není potřeba nic ladit i při změně FEC programy z toho TP jedou bez proladění
Amiko SHD 8340CICXE
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“