AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
Ruznejma pokusama s E2 se mi taktez podarilo umrtvit A2, recovery image xx.51 na ktery referujete v teto diskusi nepomuhl, vyresil to az recovery urcenej pro severni ameriku xx.54:
http://www.amikoalienusa.com/wp-content ... 1.2.54.zip
ja jen tak pro info..
http://www.amikoalienusa.com/wp-content ... 1.2.54.zip
ja jen tak pro info..
-
hihihi
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Xtrend ET-8000 / ATV 5.3
vinov píše:Vi nekdo co znamenaji aspon nektere ty zkratky ve jmenech tech firmwaru?
Vcera se napriklad objevil novy firmware HDMU ale lisi se od tech dosavadnich v jednom cisle a hlavne v tom, ze nolcd se zmenilo na lcd. Pak se taky zmenilo to cislo 4953 na 4961 ale to je asi jen pozdejsi verze neceho, co je jen vylepsenim oproti predchozimu firmwaru. Ale to oznaceni nolcd a lcd asi uz znamena neco vic. Ale co asi. To jako ze nolcd je verze jen pro stare analogove televize, nebo co? Anebo to lcd znamena ten display na Alienu?
HDMU_1380_E2_spark7162_211_git_4953_nodebug_nolcd_ Diff0_ffm_Flash.zip
HDMU_1380_E2_spark7162_211_git_4961_nodebug_lcd_Diff0_ffm_Flash.zip
Jinak jestli nekdo ma tuseni co znamenaji ty ostatni zkratky, jako Diff0 nebo ffm? Ale to asi neni pro obycejne smrtelniky dulezite. Hlavne by me zajimalo to lcd vs nolcd.
--------------------
Aaaah, vzdycky kdyz se rozhodnu pro nejaky druh toho firmwaru, tak se objevi neco co me zvikla, jako tady MILDA66 ze mu disk nechodi jenom v HDMU
E2 HDMU označená LCD je určená pro ty, kteří používají externí informační LCD display. Ten se k Alienu připojuje pomocí USB kabelu, má uhlopříčku několika palců a zobrazují se na něm např. název stanice, pořadu, čas atd. Tady je vlákno, kde se tomu věnují: http://www.hdmedia-universe.com/board/s ... ight=pearl
Ach so
tam bych se musel registrovat a Nemcinou stejne vladnu jen hodne malo. Ale diky za info. Takze se s tim lcd nebo nolcd znacenim nemusim trapit.
Jinak ten externi diplej je fikany, taky by se me neco takoveho libilo. Je to nejaky hacknuty displej nebo se dokoupi nejaky komercne vyrabeny, treba pro jiny ucel?
To znaceni 'nodebug' zrejme bude znamenat, ze chybi debug konsola, coz je asi dulezite jen pro hodne technicke uzivatele, kteri by jejimu vystupu rozumeli, mozna je to jen pro vyvojare programu.
Jinak ten externi diplej je fikany, taky by se me neco takoveho libilo. Je to nejaky hacknuty displej nebo se dokoupi nejaky komercne vyrabeny, treba pro jiny ucel?
To znaceni 'nodebug' zrejme bude znamenat, ze chybi debug konsola, coz je asi dulezite jen pro hodne technicke uzivatele, kteri by jejimu vystupu rozumeli, mozna je to jen pro vyvojare programu.
ccamd a sparks
Ahoj,
včera jsem v mé zoufalosti hodil tenhle můj příspěvek úplně jinam
Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo rozběhl cccamd pod Sparks. Přečetl jsem všechny příspěvky a našel jsem, že ze začátku se to tady diskutovalo, ale postupně ta diskuze zmizela jak se objevila E2. Včerejší večer jsem trávil konfigurací A2+, po 4 hodinách jsem to vzdal. Zkoušel jsem rozchodit cccamd plug-in, pak oscam. V obou případech mám perfektní ping na servery, ale rozumně to chodit nechce. Co mně hlava vůbec nebrala je, že sem tam to fungovalo, ale úplně náhodně bez nějaké stopy po logickém vysvětlení. Nepomáhl restart plug-inů, ani restart boxu
Pročítal jsem i zahraniční fóra, vesměs skoro všichni měli s cccamdem nějaké problémy.
R.
včera jsem v mé zoufalosti hodil tenhle můj příspěvek úplně jinam
Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo rozběhl cccamd pod Sparks. Přečetl jsem všechny příspěvky a našel jsem, že ze začátku se to tady diskutovalo, ale postupně ta diskuze zmizela jak se objevila E2. Včerejší večer jsem trávil konfigurací A2+, po 4 hodinách jsem to vzdal. Zkoušel jsem rozchodit cccamd plug-in, pak oscam. V obou případech mám perfektní ping na servery, ale rozumně to chodit nechce. Co mně hlava vůbec nebrala je, že sem tam to fungovalo, ale úplně náhodně bez nějaké stopy po logickém vysvětlení. Nepomáhl restart plug-inů, ani restart boxu
Pročítal jsem i zahraniční fóra, vesměs skoro všichni měli s cccamdem nějaké problémy.
R.
- bape
- satelitni prijimac: Alien2,IP-box 250,ShowBox700
Zdravím, mám nainstalovanou nějakou starší verzi E2 HDMU. Jsou tam nějaké problémy se stabilitou, nejde nahrávat atd. Neměl jsem čas, tak jsem neřešil, ale nyní bych se chtěl posunout dál a potřebuji se od něčeho odpíchnout, proto můj dotaz.
Která z verzí E2 je již použitelná? HDMU, PKT ....
Díky
Která z verzí E2 je již použitelná? HDMU, PKT ....
Díky
Amiko Alien 2 Triple, IP-box 250, ShowBox 700
Děkuju, já zkoušel i newcamd - ale ten taky nefungoval moc stabilněmaly mike píše:cccam tam nepouzivej je to ztrata casu ,cinani to podelali a cccam jim nefunguje dobre . pises ze ho zapinas s oscamem .Jedine jeden nebo druhy,jinak to dela problemy.
Jestli hovis anglictine, tak tady jsou dva odkazy ktere mozna maji co delat s tvym problemem.
http://linuxsat-support.com/amiko-alien ... tuner.html
http://linuxsat-support.com/amiko-alien ... rking.html
Zaroven je na techto odkazech 'chvaleny' image 'sth-stm24_0211-beta 0.01' ke stazeni na tamnim foru - nevim jestli ten odkaz bude fungovat pro neregistrovane uzivatele.
http://www.sattvhelp.co.uk/files/cue/e2 ... ta0.01.rar
http://linuxsat-support.com/amiko-alien ... tuner.html
http://linuxsat-support.com/amiko-alien ... rking.html
Zaroven je na techto odkazech 'chvaleny' image 'sth-stm24_0211-beta 0.01' ke stazeni na tamnim foru - nevim jestli ten odkaz bude fungovat pro neregistrovane uzivatele.
http://www.sattvhelp.co.uk/files/cue/e2 ... ta0.01.rar
Unikla mi tvoje predchozi komunikace, o co ti konkretne jde? Rozjet kartu v boxu, nebo o sharing? Na Spark OS?rudolfk píše:Děkuju, já zkoušel i newcamd - ale ten taky nefungoval moc stabilněmaly mike píše:cccam tam nepouzivej je to ztrata casu ,cinani to podelali a cccam jim nefunguje dobre . pises ze ho zapinas s oscamem .Jedine jeden nebo druhy,jinak to dela problemy.
Pokud chces jen kartu pak je nejlepsi stahnout Spark All Emu instalacku a pouzit MultiCas, chodi i s Irdeto Kartama, poku potrebujes remote share, doporucuju Oscam+newcamd (posledni binarku ze http://www.streamboard.tv). Rekni pro jakou kartu a pak se muzem pobavit o konfigu...
Cus
Děkujuftom píše:Unikla mi tvoje predchozi komunikace, o co ti konkretne jde? Rozjet kartu v boxu, nebo o sharing? Na Spark OS?rudolfk píše:Děkuju, já zkoušel i newcamd - ale ten taky nefungoval moc stabilněmaly mike píše:cccam tam nepouzivej je to ztrata casu ,cinani to podelali a cccam jim nefunguje dobre . pises ze ho zapinas s oscamem .Jedine jeden nebo druhy,jinak to dela problemy.
Pokud chces jen kartu pak je nejlepsi stahnout Spark All Emu instalacku a pouzit MultiCas, chodi i s Irdeto Kartama, poku potrebujes remote share, doporucuju Oscam+newcamd (posledni binarku ze http://www.streamboard.tv). Rekni pro jakou kartu a pak se muzem pobavit o konfigu...
Cus
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
Ja pouzivam newcamd na server NewCS 170.. a slape vyborne ,karta je ICE 01. Pve jsem zkoušel OSCAM, CCCAM, a ti se nechytali - cccam jsem mel dobre nakonfigurovany ,ale ani neškrtl. S oscamem jsem laboroval brutalně dlouho a ani prd(myslím, že prostě ty konfigy ještě neovládám):-( tak jsem to vzdal a mgcamd najel hnedle a to jsem nastavoval pres plugin_camconfig.s v SPARKU - tim zpusobem , že mnou vytvořený config na CCCAM v boxu , jsem pres onen plugin jednoduše nechal vše stejně ( IP, Klič, Pasword, Jmeno ) a jen zmenou pložky dole CCCAM na Newcamd se to krasne rozjelo po zapnuti pluginu Newcamd .. a když chci aby mi nakarta jela primo ve sparku , zapnu jen MCas 1.0.12 A JEDU. Podotykam, ze jsem si nechal verzi FW SPARK 1.2.54 na 58se nepujdu -presocim ho radejirudolfk píše:Děkuju, já zkoušel i newcamd - ale ten taky nefungoval moc stabilněmaly mike píše:cccam tam nepouzivej je to ztrata casu ,cinani to podelali a cccam jim nefunguje dobre . pises ze ho zapinas s oscamem .Jedine jeden nebo druhy,jinak to dela problemy.
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
Tak uz to trva dost dlouho, asi to bude velky skok, taky budu skakat z 1.2.54 pres tu 1.2.58se, aby to nebylo jako ten prikop taxis na Pardubicky
Kdo vlastne ten Spark vyviji? Nekde v Rusku, Nemecku, Americe, nebo kde? A jsou to nejaci poloamateri nebo co? Proc nestrci tu Enigmu do kapsy? Asi protoze nechteji, protoze pak by nebyl duvod aby prijimac byl dvou systemovy....
A jakou sanci mame, ze se Spark/Enigma usadi, nez vyjde novejsi Alien a vyvojari presedlaji na nej a nas nechaji v prachu jako mezivyvojovy stupen?
Kdo vlastne ten Spark vyviji? Nekde v Rusku, Nemecku, Americe, nebo kde? A jsou to nejaci poloamateri nebo co? Proc nestrci tu Enigmu do kapsy? Asi protoze nechteji, protoze pak by nebyl duvod aby prijimac byl dvou systemovy....
A jakou sanci mame, ze se Spark/Enigma usadi, nez vyjde novejsi Alien a vyvojari presedlaji na nej a nas nechaji v prachu jako mezivyvojovy stupen?
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
Ja to beru tak, že zatim upgradovali jen TUNER DVB-T/C na DVB-T2/c ... proc by to tedy neudelali az v novem modelu - asi proto , ze neplanuji neovy- stejny -lepsi vyrobek delsi dobu . A minulost ukazala , ze jeji AMIKO Alien 1 ma stale a rychlejsi podporu , nez nas ALIEN2,takze nemusime mit strach - a kdyby nahodou - tak mame prave jeste tu ENIGMU2 ,ktera se na nas pristroj jen tak vyvijet a doladovat neprestane
Vem si od zacatku prodeje ,kolik uz toho v E2 vyslo - jsem mile prekvapen i kdyz krucky jsou pomale - uz mi chybi ke spokojenosti jen PIP:-), protoze MKV a titulky uz to prehrava , na server NewCS se pripojim , karty ICE v tom jdou normalne , a to na linux , co jena trhu parmesicu neni vubec spatne -chce to doladit klavesnici ..... no a jeste to nahravani ,ale to ja nepouzivam 
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
Já mám takovej pocit, že se Spark vyvýjí v Číně ...vinov píše:Tak uz to trva dost dlouho, asi to bude velky skok, taky budu skakat z 1.2.54 pres tu 1.2.58se, aby to nebylo jako ten prikop taxis na Pardubicky![]()
Nakonec jsem to taky tak rozběhnul a šlo to okamžitě, mám i nainstalovaný 1.2.58se. Se Sparkem mně mrzí, že v okamžiku kdy je spuštěný Timeshift nebo když začnu nahrávat přestane být svižný, při nahrávání se to na druhym tuneru dost sekádr.x píše:Ja pouzivam newcamd na server NewCS 170.. a slape vyborne ,karta je ICE 01. Pve jsem zkoušel OSCAM, CCCAM, a ti se nechytali - cccam jsem mel dobre nakonfigurovany ,ale ani neškrtl. S oscamem jsem laboroval brutalně dlouho a ani prd(myslím, že prostě ty konfigy ještě neovládám):-( tak jsem to vzdal a mgcamd najel hnedle a to jsem nastavoval pres plugin_camconfig.s v SPARKU - tim zpusobem , že mnou vytvořený config na CCCAM v boxu , jsem pres onen plugin jednoduše nechal vše stejně ( IP, Klič, Pasword, Jmeno ) a jen zmenou pložky dole CCCAM na Newcamd se to krasne rozjelo po zapnuti pluginu Newcamd .. a když chci aby mi nakarta jela primo ve sparku , zapnu jen MCas 1.0.12 A JEDU. Podotykam, ze jsem si nechal verzi FW SPARK 1.2.54 na 58se nepujdu -presocim ho radejirudolfk píše:Děkuju, já zkoušel i newcamd - ale ten taky nefungoval moc stabilněmaly mike píše:cccam tam nepouzivej je to ztrata casu ,cinani to podelali a cccam jim nefunguje dobre . pises ze ho zapinas s oscamem .Jedine jeden nebo druhy,jinak to dela problemy.
Všimnul jsem si, že s posledním balíčkem Oscamu je k boxu doinstalovaný ještě emu skycamd. Nevíte někdo co to přesně je? http://www.swtools.biz/2012/11/27/exclu ... 1-sti7162/
R.
Zdravím, tuším v úterý nám skončí některé HD programy z Astry 28,2 east, jedná se mi hlavně o ITV HD. Zkoušel jsem příjem tohoto programu z družice 27,5 west a i přesto že jsem jej bez problému naladil, vložil správné k..s, je stále nefunkční. Poradí někdo jak tento program zprovoznit na Alienu 2? Pokud na tomto rec. ITV HD nelze zprovoznit, prosím o radu na jakých receiverech lze tento program po zadání správných dat sledovat? Děkuji za případné odpovědi.
-
perseus
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Zdravim mam 2 otazky
1. Som jediny ktoremu nahrane programy v Sparku nejdu nikde inde iba v satelite (telka ani pc mi ich neprehraju )
2.Mam aj PKT ENIGMU - a existuje moznost v nej Streamovat cez VLC - oznamovanie SAP ?
mam na mysli nieco take
(normalne streamovanie cez stranku funguje, aj ked skopirujem odkaz do vlc tak to ide )
1. Som jediny ktoremu nahrane programy v Sparku nejdu nikde inde iba v satelite (telka ani pc mi ich neprehraju )
2.Mam aj PKT ENIGMU - a existuje moznost v nej Streamovat cez VLC - oznamovanie SAP ?
mam na mysli nieco take
Kód: Vybrat vše
http://www.pcklub.sk/faq/ako-si-nakonfigurujem-vlc-prehravac-na-pozeranie-digitalneho-vysielania/Re: AMIKO ALIEN 2
Tak pro me je nahravani klicova vec, v poradi dulezitosti hned po tom, ze se vubec muzu na neco divat. PiP bych taky moc rad, ovsem uvedomuju si problematiku takove moznosti - vim ze ani moderni TV ktere maji od vyrobce PiP uz 'uvnitr' jako soucast televize to neni vzdycky uplne ruzove. Mozna kdyby jeden tuner v prijimaci slouzil jen a jen pro PiP, ale mozna ani to by nic neresilo, jinak bych si kvuli PiP rad priplatil pri koupi extra asi tech Kc 170 za kolik se da tuner poridit, pokud tedy je pro nej v prijimaci misto.dr.x píše:Ja to beru tak, že zatim upgradovali jen TUNER DVB-T/C na DVB-T2/c ... proc by to tedy neudelali az v novem modelu - asi proto , ze neplanuji neovy- stejny -lepsi vyrobek delsi dobu . A minulost ukazala , ze jeji AMIKO Alien 1 ma stale a rychlejsi podporu , nez nas ALIEN2,takze nemusime mit strach - a kdyby nahodou - tak mame prave jeste tu ENIGMU2 ,ktera se na nas pristroj jen tak vyvijet a doladovat neprestaneVem si od zacatku prodeje ,kolik uz toho v E2 vyslo - jsem mile prekvapen i kdyz krucky jsou pomale - uz mi chybi ke spokojenosti jen PIP:-), protoze MKV a titulky uz to prehrava , na server NewCS se pripojim , karty ICE v tom jdou normalne , a to na linux , co jena trhu parmesicu neni vubec spatne -chce to doladit klavesnici ..... no a jeste to nahravani ,ale to ja nepouzivam
Ale hlavni potiz asi bude v tech polarizacich a podobnych vecech, zatim jsme v te satelitni technice asi porad jeste ve skalnich dobach, aspon me to tak pripada.
Doufam ze mas pravdu ohledne toho vyvoje, ale trochu me zklamalo co jsem si tuhle precet na jinem foru, ze pry Enigma2 nikdy nebude s Alienem 1 nebo 2 fungovat stopro kvuli chipu v tomto prijimaci, ktery ma jinou architekturu (neco takoveho) nez prijimace pro ktere byla Enigma2 puvodne vyvinuta. Odtud plynou ty potize, kdy plno ruznych tymu se s tim potyka s takovymi polovicatymi vysledky. Nechci byt negativni a myslim ze se to podari dotahnout do nejakeho prijatelnejsiho stavu, ale uplne idealni to mozna nikdy nebude.
Ja pokud neco konvertuju, tak volim mp4, ledaze si neco stahnu primo v mkv. Prijde me to jako univerzalnejsi kontejner co se prehravani na ruznych zarizeni tyka, co se velikosti souboru tyka je to to same.
Jinak bych zminil nejake potize ohledne konvertovani - nekdy po shlednuti filmu ktery jsem nenahraval odpojim disk tou funkci na DO a pak ten film nahrany v timeshiftu ve formatu trp v pocitaci prekonvertuju treba do ty mp4. Vcera jsem takto zapasil s filmem a asi ho necham v tom trp formatu a budu ho prehravat jen v pocitaci, myslim ze v tv to nepujde, anebo ho smazu, protoze o tu nahravku me nejak extra nejde, spis o ten princip, az priste to bude treba neco dulezitejsiho. To protoze jsem mel timeshift nastaveny jen na 'urcitou dobu' a zjistil jsem, ze prijimac ten timeshiftovy adresar po 'naplneni' nevymaze a nezacne znovu, ale prilepi pokracovani filmu na zacatek te cele nahravky a pak odmazava pred sebou prubezne jak pribyva ta cerstva nahravka... a asi kvuli tomu ted programy ktere vim ze umi pracovat s trp formatem ted hlasi chybu pri jeho otevirani a ty ktere ho otevrou hlasi pred konvertovanim, ze stavajici 1.8 GB trp soubor bude mit 9 nebo az 13 GB po konvertovani do mp4, to podle zvolene kvality mp4... takze jsem nahrany, nechapu proc by se to melo tak nabalit z asi dvou giga do tech deviti az trinacti giga, a v minulosti ta predem nahlasena velikost vcelku sedela, takze jsem tu konverzi ani nespustil.
Dalsi divne chovani ktere jsem zjistil je ze disk (ntfs v usb krabicce) pri pripojeni k pocitaci casto 'ztrati pismeno' a v systemu se neukaze, a je treba jit do admin naradi, tam do spravy disku a tomu disku znovu priradit pismeno, cimz stary nazev disku sam zase naskoci a pak teprve se disk ukaze v exploreru. Alien s tim diskem neco narabi ze to zpusobuje tuhle ztratu pameti co se nazvu a pismene disku tyka. Neni to nic tragickeho, ale treba to tady nekomu pomuze az bude hledat disk v pocitaci.
- czechboy
- satelitni prijimac: Amiko Alien2 Twin
Zdravím, poradí někdo jak v Alienu2 (PKT) rozchodit kartu Skylink HD Irdeto. CRW na oscamu běží skvěle, ale irdeto ne a ne. Už sem tady z fóra vyzkoušel snad všechno a pořád nic. Už fakt nevím jak dál na to. Díky za každou radu.
Amiko Alien2 Twin tuner
He@d SD 8500
He@d SD 8500
- imayoi
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2
@czechboy
... ak sa nemylim, na i*dero kartu je potrebna binarka oscamu od blackshipa.
... ak sa nemylim, na i*dero kartu je potrebna binarka oscamu od blackshipa.
Naposledy upravil(a) imayoi dne 06.prosinec 2012 - 19:53, celkem upraveno 1 x.
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51