E2 do internal flash
Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
E2 do internal flash
Prave sa mi stala nemila vec. Box nenabootoval do E2, iba na displeji donekonecna a este dalej, svietil napis BOOt.
Musel som preformatovat klucik, nakopirovat PKT a ideme odznova, E2 wizzard, nastavenie siete, setting, oscam, kukam. No hura doprdeleprace. Jedna vec je, ze asi by som si zalohovanim klucika skratil robotu, druha, ze myslet na zalohovanie po kazdej zmene nastaveni odo mna nechcite. Nehovoriac o tom, ze lacne kluce, ktore mame vsetci, maju v rodokmeni jednu zakladnu vlastnost - odchadzaju im bunky. Nepaci sa mi to ani trochu, ked ten box mam doporucovat aj s E2 a uz duplom nie pre moje baby. Mate vidiet tie velavyznamne pohlady, ked sa nieco dopapre.
Naozaj neexistuje nijaka moznost, nasypat E2 do tej obrovskej internej flasky?
Musel som preformatovat klucik, nakopirovat PKT a ideme odznova, E2 wizzard, nastavenie siete, setting, oscam, kukam. No hura doprdeleprace. Jedna vec je, ze asi by som si zalohovanim klucika skratil robotu, druha, ze myslet na zalohovanie po kazdej zmene nastaveni odo mna nechcite. Nehovoriac o tom, ze lacne kluce, ktore mame vsetci, maju v rodokmeni jednu zakladnu vlastnost - odchadzaju im bunky. Nepaci sa mi to ani trochu, ked ten box mam doporucovat aj s E2 a uz duplom nie pre moje baby. Mate vidiet tie velavyznamne pohlady, ked sa nieco dopapre.
Naozaj neexistuje nijaka moznost, nasypat E2 do tej obrovskej internej flasky?
- revis
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: vsetky
Re: E2 do internal flash
Coby neexistovala, ale znamena to zmenit uboot a dost nepohldlny navrat ku klasike . JirkaS cosi bastli a ide mu na tom enigma aj neutrino . Rovnako ako usb verzia - jedna sa o alternativny sw . Neda sa to s tym predavat - prilis velke riziko.
vprint, a na kjeho frasa tam babám pcháš enigmu ?
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Vprint a nestacil by pre tie tvoje baby box bez E2? V zakladnom softe mas vsetko co potrebujes.
Mne sa na tomto boxe tiez nepaci, ze E2 bezi len z usb.
Mne sa na tomto boxe tiez nepaci, ze E2 bezi len z usb.
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB
Ma to nieco spolocne s tym jtagom? Pretoze jak som to cital, ma striasalorevis píše:Coby neexistovala, ale znamena to zmenit uboot a dost nepohldlny navrat ku klasike . JirkaS cosi bastli a ide mu na tom enigma aj neutrino . Rovnako ako usb verzia - jedna sa o alternativny sw . Neda sa to s tym predavat - prilis velke riziko.
Ze JirkaS ma nieco zbastlene som uz vycital z diskusie o dhcp cirkuse s MAC, ale myslel som, ze to tiez laduje z USB.Ak ide o zmenu ponorky taku, ze tam pojde PKT pohodlne sypat, tak to beriem.
Pre ostatnych, E2 preto, lebo uz mam box s E2 a baby su naucene, ze aj ked tam mrskam rozne skiny, gombiky na DO ich posluchaju v podstate rovnako a uz maju aj akytaky sajn o E2 a pohybe v menu.
Nehovoriac o tom, ze pomocou DBE poriesim settingy na oboch strojoch a nemusim sa kakat s nejakym potentovanym PolarEditom, u ktoreho akasi verzia blbne a ani neviem aka. O kompatibilite E2 sa z pochopitelnych dovodov nemusim zmienovat.
-
lubo_1
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU Solo SE, VU UNO4K SE
Je u tej E2ky až tak veľký rozdiel voči dreamu?
Ja mám na DM800ke E2 Black hole - má to segra a neaký večší problém s obsluhou nieje. E1 má moja 80ročná matka - tiež to ako tak zvláda.....
Ja zatiaľ frčím na origo FW, mám na USB2 1T USB HDD a na USB1 16 GB USB kľúčik. Mám na tom Disqc prepínač na 4 satelity. Tým pádom boli hotové settingy nepoužiteľné. V sieti mám Conax, ICE aj Iredeto kartu. Nebol problém.....
V zásade to ide spoľahlivo .... až na to nešťastné EPG. Za to by si niekto zaslúžil. Už mám nachystanú E2ku na USB kľúči. Z HDD to odmietlo bootovať. Dnes už to nevyskúšam - máme v práci "kapustnicu", tak snáď zajtra, keď vytriezviem......
Ja mám na DM800ke E2 Black hole - má to segra a neaký večší problém s obsluhou nieje. E1 má moja 80ročná matka - tiež to ako tak zvláda.....
Ja zatiaľ frčím na origo FW, mám na USB2 1T USB HDD a na USB1 16 GB USB kľúčik. Mám na tom Disqc prepínač na 4 satelity. Tým pádom boli hotové settingy nepoužiteľné. V sieti mám Conax, ICE aj Iredeto kartu. Nebol problém.....
V zásade to ide spoľahlivo .... až na to nešťastné EPG. Za to by si niekto zaslúžil. Už mám nachystanú E2ku na USB kľúči. Z HDD to odmietlo bootovať. Dnes už to nevyskúšam - máme v práci "kapustnicu", tak snáď zajtra, keď vytriezviem......
mne uz asi pol roka ide na starsom modeli 7110 E2 PTK z USB, zapnute skoro non stop 24/7
a bootovanie z USB sa snazim obmedzit na minimum, kedze toto je trochu slaba stranka,
nie vzdy sa boot chyti, niekedy as na 3. krat.
Neviem presne preco je to tak, ale moje skusenosti su, ze s pomalymi USB klucmi pod 25MB/s moze byt je problem a takisto niekto pisal, ze mi to neslo, ak je to flaska prilis velkej kapacity (ja som pouzil 4GB).
a bootovanie z USB sa snazim obmedzit na minimum, kedze toto je trochu slaba stranka,
nie vzdy sa boot chyti, niekedy as na 3. krat.
Neviem presne preco je to tak, ale moje skusenosti su, ze s pomalymi USB klucmi pod 25MB/s moze byt je problem a takisto niekto pisal, ze mi to neslo, ak je to flaska prilis velkej kapacity (ja som pouzil 4GB).
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB
Moje skusenosti su, ze ked sa nieco pokaka, tak sa to pokaka, ked som prave niekde, odkial to neviem riesit a prave bezi v telke neskutocne ocakavana kravina. Riesit nejaky FW, ktory, aj ked mi je celkom sympaticky, ale ma svoje vlastne muchy, sa mi absolutne nechce, ked tu mame tisicrocnu odskusanu vec, ktora ide na boxe uplne, ale uplne krasne, az na to nestastne USB. To nehovorim o tom, ze chcem k tomu pripojit nejaky 2,5 disk cez USB-sata redukciu, kvoli nahravaniu.
Dalsia vec je, dohraval som tam veci, jako hdglass16 skin, ktory nemame origo pre hdbox a treba ho tam doslova nastrkat a upravit diakritiku. Ja blbec, ze som si nespravil ipk balicek, kym mi to fachalo. Cize ak dojde k takejto havarii, co je u usb flasky vyssia pravdepodobnost, mozem sa zasa zo vsetkym od zaciatku trtkarit. A ked si na to spomeniem, ako som to robil, je este ten lepsi pripad, nehovoriac o zapatrosenych suboroch, co na to treba.
O EPG uz nemusim hadam hovorit.
Takze ak mate niekto postup, ako na to, sem s nim. Zatial mam box este na hranie, do plnej prevadzky pojde, az bude toho schopny. Potom vydam kompletne navody, co a jak, aj pre laikov.
Dalsia vec je, dohraval som tam veci, jako hdglass16 skin, ktory nemame origo pre hdbox a treba ho tam doslova nastrkat a upravit diakritiku. Ja blbec, ze som si nespravil ipk balicek, kym mi to fachalo. Cize ak dojde k takejto havarii, co je u usb flasky vyssia pravdepodobnost, mozem sa zasa zo vsetkym od zaciatku trtkarit. A ked si na to spomeniem, ako som to robil, je este ten lepsi pripad, nehovoriac o zapatrosenych suboroch, co na to treba.
O EPG uz nemusim hadam hovorit.
Takze ak mate niekto postup, ako na to, sem s nim. Zatial mam box este na hranie, do plnej prevadzky pojde, az bude toho schopny. Potom vydam kompletne navody, co a jak, aj pre laikov.
tiez ma to dost zaujima (E2 & HDbox)
napr. ja som to skusil na IPbox-e 91HD (tiez SH4) s image NEBULA V3 (flash verziu) a na moje dost velke prekvapenie to jednak celkom spolahlivo fungovalo (konecne po mnohych roznych postarsich pokusoh) a naviac sa to este aj dost podobalo DreamBox-u (sila zvyku je sila zvyku)
napr. ja som to skusil na IPbox-e 91HD (tiez SH4) s image NEBULA V3 (flash verziu) a na moje dost velke prekvapenie to jednak celkom spolahlivo fungovalo (konecne po mnohych roznych postarsich pokusoh) a naviac sa to este aj dost podobalo DreamBox-u (sila zvyku je sila zvyku)
DM5XX & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)
VuZero & Hyperion image
VuZero & Hyperion image
- revis
- Legenda Fóra

Jirka S to ma spravene tak,ze neutrino aj enigma2 su vo flash sucasne - sak tam je miesta ako na manevre.
Len sa neda spravit navod, podla ktoreho by bol jednoznacny postup ,replikovatelny kazdym uzivatelom. V tom je problem neoficialnej verzie sw. Nejake tie malicke chybicky na krase (epg nejde so spravnou diakritikou, myslim,ze este emu panel robi atd atd )- ale venuje sa tomu popri zamestnani . A hlavna zasada - nutnost zmenit uboot (cez putty, takze ziadny jtag ,ale aj to je pre ludi nebezpecne) .
Len sa neda spravit navod, podla ktoreho by bol jednoznacny postup ,replikovatelny kazdym uzivatelom. V tom je problem neoficialnej verzie sw. Nejake tie malicke chybicky na krase (epg nejde so spravnou diakritikou, myslim,ze este emu panel robi atd atd )- ale venuje sa tomu popri zamestnani . A hlavna zasada - nutnost zmenit uboot (cez putty, takze ziadny jtag ,ale aj to je pre ludi nebezpecne) .
To nie su zle spravy, podstatne je, ale co s tym bude, bude to niekedy pustene?
Zmena loadera je tu v navodoch popisana pekne. Ale spominal, si ze postup naspat je problem, tam som myslel ten jtag.
To ze je placu vo flaske boxu je prave ta lakava opecena chrunkava kurcicka, uz len zahryznut.
Ze bude problem pre bezneho uzivatela dostat loader do boxu, je jasne, ale jednak mame tu sikovnych predajcov-servismanov, a druhak je tu dosti velka komunita, ktora stale narasta.
No a konecne, teoreticky by nemal byt ani problem, urobit skritp na natiahnutie loadera z USB flesky, ci?
Zmena loadera je tu v navodoch popisana pekne. Ale spominal, si ze postup naspat je problem, tam som myslel ten jtag.
To ze je placu vo flaske boxu je prave ta lakava opecena chrunkava kurcicka, uz len zahryznut.
Ze bude problem pre bezneho uzivatela dostat loader do boxu, je jasne, ale jednak mame tu sikovnych predajcov-servismanov, a druhak je tu dosti velka komunita, ktora stale narasta.
No a konecne, teoreticky by nemal byt ani problem, urobit skritp na natiahnutie loadera z USB flesky, ci?
-
JirkaS
Příspěvek od JirkaS »
Zmenu bootloaderu je nutne udelat pres seriovou konsolu v u-bootu. Pak uz se vse deje tak jak je to u starych ipboxu. Navrat zpet uz taky neni problem.
Takze nejvetsi riziko je zmena u-bootu, protoze pokud se to nekomu nepovede , zbyva uz jedine jtag. Ale ten uz umi taky dost lidi a neni uz k tomu treba jtag od ST za 9000 USD( to stal v roce 2008 ) viz navod v teto sekci.
K tomu img ve flash - jde podstatne rychleji nez u starych ipboxu a urcite svizneji jak na DM800 nebo 7020.
Obsahuje:
- ssh, openvpn, vtuner,hdmi-cec, webbrowser,
- stahnout se daji zatim ty nedulezitejsi ? pluginy, mytube,shoutcast,atd
- addony standart, oscam,mgcamd, gbox
Prehrava to dost typu souboru, to co mam doma na testovani
Nahravani - omezeni je u HD jdou tak max 2xHD nahravat, 1x HD sledovat
PIP - jde - jen u SD kanalu ( omezeno playerem2)
Timeshift - jde
Plynule pretaceni jde - obcas se sekne.
CI jde
MAC bere tu co je nastavena od vyrobce a ulozena v eeprom.
Zatim mam tento img na 7119 ( na 9105+ to urcite pujde taky ale zatim jsem ho nemel.)
Az vyresim problem se zmenou bootloaderu tak to vypustim.
Takze nejvetsi riziko je zmena u-bootu, protoze pokud se to nekomu nepovede , zbyva uz jedine jtag. Ale ten uz umi taky dost lidi a neni uz k tomu treba jtag od ST za 9000 USD( to stal v roce 2008 ) viz navod v teto sekci.
K tomu img ve flash - jde podstatne rychleji nez u starych ipboxu a urcite svizneji jak na DM800 nebo 7020.
Obsahuje:
- ssh, openvpn, vtuner,hdmi-cec, webbrowser,
- stahnout se daji zatim ty nedulezitejsi ? pluginy, mytube,shoutcast,atd
- addony standart, oscam,mgcamd, gbox
Prehrava to dost typu souboru, to co mam doma na testovani
Nahravani - omezeni je u HD jdou tak max 2xHD nahravat, 1x HD sledovat
PIP - jde - jen u SD kanalu ( omezeno playerem2)
Timeshift - jde
Plynule pretaceni jde - obcas se sekne.
CI jde
MAC bere tu co je nastavena od vyrobce a ulozena v eeprom.
Zatim mam tento img na 7119 ( na 9105+ to urcite pujde taky ale zatim jsem ho nemel.)
Az vyresim problem se zmenou bootloaderu tak to vypustim.
-
marmik
Příspěvek od marmik »
epg -změna fontu a mělo by to jít viz. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=147&t=47100
- revis
- Legenda Fóra

epg a zmenu fontu JirkaS ovlada. Nicmenej - tykalo sa to Neutrino . Ale tam je princip rovnaky, len iny postup.marmik píše:epg -změna fontu a mělo by to jít viz. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=147&t=47100
-
JirkaS
Příspěvek od JirkaS »
Nemate nekdo nahodou puvodni kopii teto stranky ? http://wiki.hdfreaks.cc/index.php/Fortis_Modelle
- revis
- Legenda Fóra

my nie, google si pamata vsetko
http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
Tak uz mi druhy raz vyhucala E2 na kluciku, zrejme je uz zrely do kosa. Mame nieco nove ohladne zmeny u-bootu?
PS: pripadne by som uvital aj podporu cez ss, box mam len pre seba na hranie, mozem robit testera, pretoze takto sa mi neda nic poriadne urobit, vsetko robim cez notas a ked mi ta sfina cykluje do zelenacov, tak trva, nez mi to dojde a idem k boxu overit situaciu. Dnes mi to zabilo dve hodiny.
PS: pripadne by som uvital aj podporu cez ss, box mam len pre seba na hranie, mozem robit testera, pretoze takto sa mi neda nic poriadne urobit, vsetko robim cez notas a ked mi ta sfina cykluje do zelenacov, tak trva, nez mi to dojde a idem k boxu overit situaciu. Dnes mi to zabilo dve hodiny.
- revis
- Legenda Fóra

Ked cez sz, oslov Jirku . on testera s volnym boxom iste privita .
- revis
- Legenda Fóra

Ok. Ked bude dostihnutelny, oslovim ho .
Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51