Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od dallas »

Ahojte!
FAC.v2.11.30 používám asi 5dni,bez mrzania a aj ten prenos dát je ok!youtube problem je tam stale...,z usb filmy prehrava /ok/!
EPG - Upc OK!
EPG- Digi not ok!
Skylink- netestované!
-Prijmač som prečistil pred inštalaciou s HDBCleanom /rs232/....po nahrati noveho softu som
dal znova príjmač do tovarenskeho nastavenia/doležité-obnovenie tovarenskych nastavení/ a až potom som začal nahravať pluginy a FDU !
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

helix26 píše:
kennik píše:Cafte, niekde som pocul, ze od noveho roka nebude fungovat zdielanie na skylinku..
co je na tom pravdy.. :?:

diik..
mal by sa zapnut surflock cize kontrola datoveho toku z kariet nebude sa to tykat omedzenia zdielania zakladnej ponuky kvoli bytovym staniciam este uvidime co sa bude vlastne diat :x
aha, cize ked mam okrem zakladnej ponuky zaplateny aj balicek.. tak je mozne, ze mi nepojde.. ?
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

mam starsie informacie je tu aj problem dvojtunerov a ten je velmi podobny problemu zdielania presne neviem do akej verzie surflock dotiahli aby sa tomuto vyhli takze ti neviem presne odpovedat
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

zatial mi to ide.. tak uvidime..
ale kazdopadne dik za info.. :)
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Ako na upgrade firmware prijímačov: HDBOX a OPTIBOX zo serveru ELLANO.SK

http://digitalne.ellano.sk/magazin/item ... u-ellanosk
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Mam fw 2.11.30 a skusal som link up.ellano.sk/anaconda a hlasi mi pokracovani selhalo...
Tak neviem...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
biodiverzita

Posuvanie programov

Příspěvek od biodiverzita »

Zdravim,

aktualizoval som soft na FAC.v2.11.30 a ani za nic mi nejdu presuvat programy podla mojej volby. Volba presunt je nekativna! Da sa program iba zmazat, zamknut alebo ignorovat...
Ako na to? Existuje aj nejaky plugin editor stanic???
Naposledy upravil(a) biodiverzita dne 04.leden 2013 - 13:19, celkem upraveno 1 x.
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Mate Anacondu neviem prečo aktualizujete bezhlavo. Tu na forum som dal x príspevkov ako si z anacondu upravit na prijmač, ktorý ma dobrú podporu. Zasada je ked aktualzujem plugin tak starý vymažem. Aj v pc ked menim program tak ho najprv odinštalujem a potom nainštalujem nový a u fw už zo skúsenosti nie je vždy nové dobré. Niekedy je lepšie počkať :wink:
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

FAC.v2.11.30 je super,slape bez chyb!!!len ta spravna instalacia....
biodiverzita

Příspěvek od biodiverzita »

Noro C píše:Mate Anacondu neviem prečo aktualizujete bezhlavo. Tu na forum som dal x príspevkov ako si z anacondu upravit na prijmač, ktorý ma dobrú podporu. Zasada je ked aktualzujem plugin tak starý vymažem. Aj v pc ked menim program tak ho najprv odinštalujem a potom nainštalujem nový a u fw už zo skúsenosti nie je vždy nové dobré. Niekedy je lepšie počkať :wink:

plugin som samozrejme aktualizoval tiez, FW je funkcny len asi neviem ako na to...
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Milos999 píše:
rct píše:Cafte chlapy, zas som zufaly... dnes som chcel prehodit anacondu na wifi - ale zial nemam v Sietovych nastaveniach moznost WIFI, len ETHERNET. Pravdepodobne to bude fw??? Teraz mam 2.10.67... Wifi kluc je -WTP LINK TLN821N V: 3.1 (samozrejme som to skusal vytiahnut z elektriny, zapichnut kluc, nbasledne zapnut ana..nic..) ](*,) ](*,) pozeral som uz 2 hodiny forum, ale nic konstruktivne som nenasiel... ked sa mi zjavi WIFI, potom to uz budem vediet nastavit.. pls help, dik MOC!!
Optibox Anaconda podporuje USB Wifi adaptery s cipovou sadou Ralink !!! Tvoj USB wifi adapter ma cip Atheros ... Cize vymen si wifi adapter za TP-Link TL-WN727N. Ten Ti zarucene pojde...
Caute
chlapi prosim o radu, kupil som hore uvedeny TP wifi adapter TP727N, ale stale ten isty problem v anaconde sa mi neobjavi moznost wifi, iba ethernet, co robim zle? Vdaka
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Odpoj ethernet kabel !!! Normalne vypni zozadu anacondu vypinacom... Vloz usb wifi zozadu do prijimaca. Zapni anacondu Menu - setting - sietove nastavenia a typ pripojenia a na DO sipku doprava na Wifi...
Nainstaluj do neho fw 2.11.07 original od Optiboxu ale najprv cez RS232 s HDB Cleanom vycisti prijimac... Neni dovod preco by ti to neslo. Aky mas fw ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Milos999 píše:Odpoj ethernet kabel !!! Normalne vypni zozadu anacondu vypinacom... Vloz usb wifi zozadu do prijimaca. Zapni anacondu Menu - setting - sietove nastavenia a typ pripojenia a na DO sipku doprava na Wifi...
Nainstaluj do neho fw 2.11.07 original od Optiboxu ale najprv cez RS232 s HDB Cleanom vycisti prijimac... Neni dovod preco by ti to neslo. Aky mas fw ???
verzia softu 2.10.02
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Marian23 píše:
Milos999 píše:Odpoj ethernet kabel !!! Normalne vypni zozadu anacondu vypinacom... Vloz usb wifi zozadu do prijimaca. Zapni anacondu Menu - setting - sietove nastavenia a typ pripojenia a na DO sipku doprava na Wifi...
verzia softu 2.10.02
ten postup nezabral, skusim poobede novy fm aj s vycistenim ako si pisal a potm znova, ale vo verzii fm by to nemalo byt alebo sa mylim?
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

michaelf1 píše:
peter1971 píše:Máte niekto problém s jazykovými mutáciami ? Na History, Viasat Explorer a všetkých Discovery mi nejde čeština resp. slovenčina. Jednoducho je to nemé. Ide iba maďarsky resp. anglicky. Pritom na nezávislom Opticum-e ide všetko v pohode. Mám UPC a najnovší fw. 07. Nie je to tým fw ? V menu jazykov som nastavenia skúšal a nič.
Mal som tiez tento problem , vypni v prijimaci hdmi zvuk a dolby.
Nemyslím, že to bude tým. Mám aj anacondu + a tam mám zapnuté aj hdmi aj dolby a jazyky fungujú bez problémov. Taktiež na staršej anaconde som to mal pozapínané a fungovalo to až do istého momentu. Ale dík za radu skúsim čo to spraví.
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

inak sa neda anaconda vycistit? na desktope rs 232 nemam a ani na ntb, wifi uz ide aspon sa objavila ale nedam tam vsetky pluginy lebo vypisuje malo miesta a teraz to vsetko mrzne
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

wifi v nastaveniach zamrzne, ked dam v nastaveniach pripojit a stlacim ok tak mi anaconda zmrzne a je potrebny restart a toto stale dokola, nevies co s tym, dik.
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Na čisté usb vytvor zložku plugin vlož do prijmača a daj sformatovat, vymažú sa ti všetky pluginy a data v prijmačí. Potom testni usb wifi a dohraj len plugin, ktorý používaš.
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Noro C píše:Na čisté usb vytvor zložku plugin vlož do prijmača a daj sformatovat, vymažú sa ti všetky pluginy a data v prijmačí. Potom testni usb wifi a dohraj len plugin, ktorý používaš.
vdaka pani uz to slape, problem bol s routerom, teraz vsetko OK, este raz dik
balint

Příspěvek od balint »

Ahojte,chcel by spytat,ci optibox anacondu mozem dat ako server k 2x amiko 580 cez lan ? Co mam nahrat na anacondu? Treba nainstalovat oscam? Dakujem.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“