AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Pero11cz
satelitni prijimac: xtrend et7000 Formuler F1

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Pero11cz »

Dobrý den mam prosbu jde v enigmně OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 nainstalovat plugin Archivy CZSK TV jestli ano tak jaká verze a jakým spusobem jse to instaluje já jsem stahl verzi enigma2-plugin-archivczsk_0.70_alpha_4_mips32el.ipk dal jsem ji na usb pak usb do přijímače nainstaloval jsem restartoval jsem přijímač plugin se ale nezobrazí nevíte někdo co stím? Díky za každou odpověd předem.
DocasnyBlb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DocasnyBlb »

Keny077 píše:zisiel by sa mi ten prikaz na povolenie zapisu na ntfs particiu, bol by som vdacny ;)
Znova zdoraznujem, ze ja nemam rovnako formatovany pouzitelny NTFS disk len na testy, takze nemozem to odskusat, aby som mohol poradit presne. To co som povedal bolo len nasmerovanie. Co som videl, tak automount ReadOnly vyslovene neziada (je auto), takze dovodom takeho typu namontovania disku budu pravdepodobne nejake chyby alebo nekompatibilita. No mozno som nepozeral vsade... :-)

Ak to naozaj potrebujes napriek predchadzajucim upozorneniam skusat:
1. pripoj sa k boxu pomocou telnetu.
2. Vypis si moznosti syntaxe prikazu mount -help
3. pouzij prikaz mount na vypis namontovanych zariadeni aby si zistil body pripojenia.
4. pouzij znova mount -w -o remount /dev/sda1 /media/hdd (len ako priklad, nemusis to mat zrovna pripojene na /dev/sda1 port!)
5. Sleduj chybove hlasenia a znova prever namontovanie!

PS: Vsetko podstupujes na vlastne riziko !!!
DocasnyBlb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DocasnyBlb »

Pero11cz píše:Dobrý den mam prosbu jde v enigmně OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 nainstalovat plugin Archivy CZSK TV jestli ano tak jaká verze a jakým spusobem jse to instaluje já jsem stahl verzi enigma2-plugin-archivczsk_0.70_alpha_4_mips32el.ipk dal jsem ji na usb pak usb do přijímače nainstaloval jsem restartoval jsem přijímač plugin se ale nezobrazí nevíte někdo co stím? Díky za každou odpověd předem.
Mas plugin pre inu platformu (prijimac). Pravdepodobne si si vyrobil problem. Ako si to instaloval?
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

DocasnyBlb píše:
Pero11cz píše:Dobrý den mam prosbu jde v enigmně OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 nainstalovat plugin Archivy CZSK TV jestli ano tak jaká verze a jakým spusobem jse to instaluje já jsem stahl verzi enigma2-plugin-archivczsk_0.70_alpha_4_mips32el.ipk dal jsem ji na usb pak usb do přijímače nainstaloval jsem restartoval jsem přijímač plugin se ale nezobrazí nevíte někdo co stím? Díky za každou odpověd předem.
Mas plugin pre inu platformu (prijimac). Pravdepodobne si si vyrobil problem. Ako si to instaloval?
Presne, prece nemuzes instalovat mipsel platformu do boxu s SH4 CPU. To ze se ti nezobrazi, je taky logicke, protoze ipk balicek ti pri instalaci urcite vychrlil chybu a tudiz k instalaci nedoslo...

Jo povez nam jak jsi to instaloval... z command line pres ipkg install ??
polomarko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: uno4k

Příspěvek od polomarko »

Jen jedna otázočka Aký je obraz?
nikde som to tu nenašiel /na 120cm obrazovke/
Dík.
VU+uno4k, Vitamin-E2, Qviart CO
BeryCz
satelitni prijimac: Amiko Alien2 triple

Příspěvek od BeryCz »

dr.x píše:Doporučil bych pořadně otestovat OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 , pro vsechny , kdo chteji stabilni Enigmu a Nahravani a mozna budete mile prekvapeni
Zdravím všechny ve spolek.
Chtěl jsem se zeptat jak v tomto rozjet čtečku s ICE kartou.
Děkuji všem za odpovědi.
Keny077

Příspěvek od Keny077 »

DocasnyBlb píše:
Keny077 píše:zisiel by sa mi ten prikaz na povolenie zapisu na ntfs particiu, bol by som vdacny ;)
Znova zdoraznujem, ze ja nemam rovnako formatovany pouzitelny NTFS disk len na testy, takze nemozem to odskusat, aby som mohol poradit presne. To co som povedal bolo len nasmerovanie. Co som videl, tak automount ReadOnly vyslovene neziada (je auto), takze dovodom takeho typu namontovania disku budu pravdepodobne nejake chyby alebo nekompatibilita. No mozno som nepozeral vsade... :-)

Ak to naozaj potrebujes napriek predchadzajucim upozorneniam skusat:
1. pripoj sa k boxu pomocou telnetu.
2. Vypis si moznosti syntaxe prikazu mount -help
3. pouzij prikaz mount na vypis namontovanych zariadeni aby si zistil body pripojenia.
4. pouzij znova mount -w -o remount /dev/sda1 /media/hdd (len ako priklad, nemusis to mat zrovna pripojene na /dev/sda1 port!)
5. Sleduj chybove hlasenia a znova prever namontovanie!

PS: Vsetko podstupujes na vlastne riziko !!!
stale bezi iba v read-only mode prikaz prebehne ale ked dam znova zobrazit mount tak iba ro
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rudolfk »

dr.x píše:
rudolfk píše:
dr.x píše:Doporučil bych pořadně otestovat OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 , pro vsechny , kdo chteji stabilni Enigmu a Nahravani a mozna budete mile prekvapeni
Mám možná hloupý dotaz, ale funguje v pořádku nahrávání i z druhého tuneru?

Na anglickém fóru jsem se dočetl, že úplně nejlepší je použít Oscam místo mgcamdu, aby oba tunery správně fungovaly. Neumím ještě správně nastavit Oscam, ale jakmile se k tomu dostanu zkusím to. Jen jestli to někdo již nezkusil předemnou :)

Děkuju,
R.
TAk ja jsem nahraval ze dvou transponderu pod MGCAMD - ovsem neslo to vzdy,asi je to i nastavenim serveru NEWCS i klienta MGCAMD a jeho configu- nekdy byla cerna obrazovka - ten OSCAM je rozhodne vhodnejsi , ale ja s nim neumim - tak s timto nepomužu:-( chtelo by to nekho vice znaleho veci.
Zrovna jsem tam ted tuhle E2jku hodil a jsem docela spokojenej :) mgcamd slape jako hodinky. Pokusim se podivat jestli se nekde nepise jak sem doinstalovat podobne oscam ....

R.
Pero11cz

Příspěvek od Pero11cz »

no prvně jsem tam vložil tudle verzi enigma2-plugin-archivczsk_0.70_alpha_4_sh4.ipk dal na usb a přes správce souboru co je v tedle verzi enigmi nainstaloval restartoval jsem a nic se neukazlo tak pravě pro to se ptam jestli to nekomu v tedle verzi enigmi funguje jinak sdílení po internetu funguje paradně obraz na Led tv 107cm hd kanal malinko horší než u sparku to je muj nazor předem dík za každou odpověd.
Pero11cz

Příspěvek od Pero11cz »

tak už ten archiv czsk funguje ale ma to naký divny rozlišeni nastavni pluginu neni v tedle verzi enigmi vidět uplne cele takže nic moc chyba byla umně při instalaci jsem neoznačil soubor tlačítkem OK jak mile jsem to udelal vše proběhlo jak ma.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660

Příspěvek od dr.x »

polomarko píše:Jen jedna otázočka Aký je obraz?
nikde som to tu nenašiel /na 120cm obrazovke/
Dík.
za tu cenu prijmace a pri doladeni TV OBRAZU, POPŘ SATELIT VYSTUPU OBRAZU se v Enigme 2 AR-P jde na 127 u SD programu koukat - obraz je bych rek i hezci nez u DM800HD i zivejsi - bude to tim chipem pouzitym u AMIKA...
Naposledy upravil(a) dr.x dne 12.leden 2013 - 14:26, celkem upraveno 1 x.
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

BeryCz píše:
Děkuji všem za odpovědi.
při instalaci teto enigmy se te za pouziti pruvodce tento pta , jestli chces nainstalovat SCAM, nebo OSCAM - kdyz das SCAM , tak ten umi v nejnovejsi verzi obslouzit KARTU ICE uplne vpohode , takze si tam nainstalni SCAM , jen spust a jedeš
lala109

Příspěvek od lala109 »

zdravím všechny, prosím o pomoc jako laik, mám nový Amiko Alien 2 twin, pokouším se o instalaci, anténa naladěna, kanály naladěny, v horní čtečce karta ICE irdeto /freesat/, přístroj nečte kartu, nejsou pluginy- nevím kde stáhnout a jaké, jak je zapnout, možná že to tu již je, ale nemohu najít, zatím čekám na radu nebo odkaz kde najít, díky
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

bigj66 : NEvis prosim , kde se vali novejsi SCAM SH4 pro enigma 2 , co umi ICE ??? - diky predem
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

lala109 píše:zdravím všechny, prosím o pomoc jako laik, mám nový Amiko Alien 2 twin, pokouším se o instalaci, anténa naladěna, kanály naladěny, v horní čtečce karta ICE irdeto /freesat/, přístroj nečte kartu, nejsou pluginy- nevím kde stáhnout a jaké, jak je zapnout, možná že to tu již je, ale nemohu najít, zatím čekám na radu nebo odkaz kde najít, díky

nebo tady dalsi moznosti

http://www.swtools.biz/plugins/
lala109

Příspěvek od lala109 »

nahrál jsem to, píše mi "špatná karta", karta je 100% OK-v druhém sat mi normálně jede,
lala109

Příspěvek od lala109 »

nahrál jsem to, píše mi "špatná karta", karta je 100% OK-v druhém sat mi normálně jede,
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

dr.x píše:
BeryCz píše:
Děkuji všem za odpovědi.
při instalaci teto enigmy se te za pouziti pruvodce tento pta , jestli chces nainstalovat SCAM, nebo OSCAM - kdyz das SCAM , tak ten umi v nejnovejsi verzi obslouzit KARTU ICE uplne vpohode , takze si tam nainstalni SCAM , jen spust a jedeš
tak stejně mi to nejde :-( , asi něco špatně
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

Tak ten mi jede ve sparku ale jak ho dostat do OPEN AR nevim. Poradíš?
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

http://ab-forum.info/download/file.php?id=52741 radeji tam hod ten mcas 1.0.12 od Bigjj66
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“