AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
BeryCz
satelitni prijimac: Amiko Alien2 triple

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše:@ BeryCz oscam přečte všecko
@ dr.x nové jsou zrádné ja používém oscam y mod 33 nebo 35 a OK
věřím, ale nevím jak ho do toho Openu vubec dostat. Při instalaci se to ptalo dal jsem ano, ale potom v menu jsem ho nikde nenašel, a ani jako plugin se nenajde
dr.x
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660

Příspěvek od dr.x »

BeryCz píše:
Tak ten mi jede ve sparku ale jak ho dostat do OPEN AR nevim. Poradíš?
Mcas pro SH4 E2 jsem nevidel , radeji bych hledal SCAM ten se jen zapne , nic se nekonfiguruje-ice umi uz v zakladu - mam ho na DM800HD.
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
lala109

Příspěvek od lala109 »

jo, Conax čtečku jsem vypnul a na naladěném kanále např. Nova Cinema mi to píše "program je zakodován",
prosím ještě další problém-nerozuím tomu, když jsem ladil satelit- ve výběru není Thor 5,6 na 0,8W, který potřebuji, ale jediný podobný: Thor 2/3 1,0W-tak jsem ho naladil, ale myslím si, že to nebude ono, poradíš?
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše:@ BeryCz tuším přez modré tlačítko volba 3 něco jako správa pluginů a tam se da najít cesta k byinárce
je to tuším USR/BIN/Cam pro tu binárku dá se naradit jokoukoliv sh4 (atributy 755)
config je v var/keys(config,server,user)
Poprosim Tě jestli by jsi nemohl dát odkaz na nějaký Tebou ozkoušený,funkční a kompletní. Jsem z toho už jelen. Klidně SZ
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše:skus tenhlev :arrow: Image nebo potom ymod 35 v downloadu pro alien1
Tak přesně to jsem čekal v tom prvním není vše chybí tam konfigy atd na druhý se ještě musím podívat, ale i tak děkuji
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše::arrow:
předpokádám že se musí upravit (návod už jsem zde na fóru viděl) a vložit do nějakých adresářů
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše:Chlape na to že to tu studuješ od 21 prosince tak jsi daleko nepokročil tohle stáhni http://sat-support.tv/getfile.php?a=169 rozbal na flešku dej ji do přijímače potvď ANO ,restart , připoj se přes RCC nebo Total comander :book: najdi složky oscamu doplň čtečku ulož ,spusť oscam
já nevím zda si rozumíme ano ve sparku nemám problém, a v některých edicích enigmy také ne ale v každé něco nefunguje tak jsem testoval další a v té právě nemohu rozchodit kartičku proto se ptám a vidím že máš přehled, tak Ti děkuji že máš trpělivost i se staršími uživateli
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

bigj66 píše:Jestli že ti ve sparku chodí pod oscamem karta tak si zálohuj nastavení configu a pak je pouze kopíruj do enigmy a podobně třeba u AR_P stačí na začátku použít jimi nabízenou instalaci oscamu a pak ho pouze upravit podle sebe
ještě jednou děkuji, teď zrovna nemám jak vyzkoušet, jsem v zaměstnání, ale zítra zkusím. Karta mi ve sparku chodí (ale ne v oscamu), dále AR-P jsem s úspěchem nainstaloval i se instaloval oscam ale když vše proběhlo tak právě jsem ho přes ftp ani webif nenašel tak proto zhánim nějakou náhradu. Vím že v nějaké enigmě fungoval tak zkusím pohledat a třeba nakopírovat nevěděl jsem, že to lze, myslel jsem že se musí instalovat.
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

to bigj66
To co jsi dal ted´ do downloadu tak už oscam ma v sobě jestli jsem to dobře pochopil
lala109

Příspěvek od lala109 »

bigj66 píše:thor ok
menu,zapojit a zmáčkni červený a nepleť si programy pro digi a upc
nejede to, satelit naladěn, karta vložena do slotu 1, nahrán plugin MCAS_1.0.12.plugin, stlačené červené tlač_plugin je zapojen-svítí zeleně, v systém,podmíněný přístup-Conax_vypnuto, přístroj jsem restartoval, na obrazovce-kanál je kodovaný nebo nepodporován, mimochodem v menu, CA, podmíněný přístup nejsou žádné info-CAschránka-nic,zatím díky
lala109

Příspěvek od lala109 »

bigj66 píše:Když uděláš tohle stlačené červené tlač_plugin je zapojen-svítí zeleně, měla by vyskočit hláška o načítání karty !! Otoč kartu,zastrč pořádně ,dohrej starší Multicas ,změn slot za ten druhý- strč kartu dolů,když to ani potom nepojede vrátit do prodejny,už se tady jeden případ vyskytl - čtečka nezapojena !!
A skontroluj to naladění není nova jako nova http://www.parabola.cz/cz-sk/upc-direct ... parametru/
Zatím moc díky, už to jede, koho by napadlo, že není aktivovaná karta u poskytovatele,
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

bigj66 píše:@ dr.x oscam sh4 na testování :arrow: Image
Trochu si nerozumime , ja bych te chtel poprosit o SCAM (enigma2-plugin-camd-scam.3.60 a vyssi),který chci dat do Enigmy2 Alien2 SH4 - proste at je ten plugin funkcni-------------------------nejedna se mi o OSCAM:-), dekuji.

ta nabidka na instala SCAM co je v pruvodci na zacatku nastaveni AR_P E2 ,nebo na OSCAM mi nepridal zadny znich do menu a ani configy v tomto imagi, jak uz pisi vyse,tak hledam alternativu.
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

dr.x píše:
bigj66 píše:@ dr.x oscam sh4 na testování :arrow: Image
Trochu si nerozumime , ja bych te chtel poprosit o SCAM (enigma2-plugin-camd-scam.3.60 a vyssi),který chci dat do Enigmy2 Alien2 SH4 - proste at je ten plugin funkcni-------------------------nejedna se mi o OSCAM:-), dekuji.

ta nabidka na instala SCAM co je v pruvodci na zacatku nastaveni AR_P E2 ,nebo na OSCAM mi nepridal zadny znich do menu a ani configy v tomto imagi, jak uz pisi vyse,tak hledam alternativu.
Mám právě stejnou zkušenost jako Ty, ale vyrešil jsem oscam překopírováním z Nebuly
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

A Scam jsi tam nikde nevidel v nebule ? , kdyby jo , postni to sem prosim
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

bigj66 píše:OK nemám scam, mě to přidalo osacm binárku a konfigi
nemohl by jsi prosim zkusit , jestli to tobe v tej AR-P neprida tu binarku a config ten druhy cam - SCAM, je divne , ze tobe to jde a nam sakra ne a ne , uz jsem to delal 3x:-) diky za ochotu:-)
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

dr.x píše:A Scam jsi tam nikde nevidel v nebule ? , kdyby jo , postni to sem prosim
neviděl, ani jinde :-( co to vůbec umí oproti oscamu?
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

User friendly pro karty ICE - nainstaluješ a spustiš - otazka par sekund prace a žadne studovani nastaveni klienta atd.
BeryCz

Příspěvek od BeryCz »

Lidičky poraďte prosím kam patří Alienu2 v enigmě SoftCam.Key a který plugin s ním umí pracovat. Děkuji za odpověď
marospet

Příspěvek od marospet »

Keď dam enigmu do amika 2 pôjde mi aj skylink karta alebo nie. A čo vlastne ta enigma je pôjde viac programov .
Naposledy upravil(a) marospet dne 15.únor 2013 - 21:05, celkem upraveno 1 x.
petermasik

Příspěvek od petermasik »

Caute znicoho nic mi odisiel amiko alien2 vcera som ho zapol a na displeji mi stale pise BOOT nic nereaguje ani dialkove , je nejaky loader cez rs232 na ozivenie toho satu,mate niekdo taku skusenost? alebo je to na servis? dikes za vsetky rady skusal som aj najprv drzat tlacitko OK a potom som ho zapol v zadu no ziadna reakcia
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“