Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Radis

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Radis »

rico píše:
Milos999 píše:
Noro C píše:Youtube na sat nepouzivam ale na anaconde E2 ide v pohode a stream na pc tiez. Na fore je dost toho popisane v sekcii hdbox lebo je to prijmac na stejnej platforne tak ze 90% veci su identicke. Okrem verzie fw a E2 podla varianty prijmaca.
Lenze na Nebule v3 som este nerozbehal ani jedno usb wifi... A aj Oscamy co su tam k dispozicii sa tazko konfiguruju ako klienti cccam...
Wifi modul ani oscam by me netrapil,jenom by me zajimalo jestli se pluginy instaluji stejne jako na klasicky system anacondy...myslim hlavne XcamClient a Mcas:EMU..
Děkuji
Architektura E2 je úplně odlišná, tedy i instalace pluginu je úplně jiná. Pluginy pro originální firmware se nedají použít v E2. Navíc Xcamclient není vůbec pro E2, řeší se to tam jinak.
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Dostupný nový FW 2.11.34 z Octagonu. Youtube funkční.
http://sat-support.tv/forum/download/file.php?id=290
cyro

Příspěvek od cyro »

tak ako sa rieši Xcam v E2. potrebujem to na sharing:
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

S ocsamom alebo s mgcamd v E2.
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

Zdravim . Chcem sa opytat ci mi bude fachcit dolby digital zvuk ked prepojim anacondu s http://www.google.sk/imgres?hl=sk&sa=X& ... =150&ty=66
cez tento kabel http://kabel.sk/zbozi/toslink-opticke-k ... -n-2m.html a ak nie tak ako to mam prepojit aby som mal dd zvuk?vdaka
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

Mates4444 píše:Zdravim . Chcem sa opytat ci mi bude fachcit dolby digital zvuk ked prepojim anacondu s http://www.google.sk/imgres?hl=sk&sa=X& ... =150&ty=66
cez tento kabel http://kabel.sk/zbozi/toslink-opticke-k ... -n-2m.html a ak nie tak ako to mam prepojit aby som mal dd zvuk?vdaka
No DD ti tam nepojde, tie geniusy maju analog 5.1 a anaconda má digital, mozes to prepojit pomocou cinch ale iba ako stereo. Na to aby slo DD potrebujes bud AV receiver, alebo zariadenie ktore ma digitalny vstup (napr. Logitech Z906, alebo nieco podobne..). Este je moznost dokupit lacnejsi AV receiver a pouzit k tomu tie repro Geniusy co mas...
bomik

Příspěvek od bomik »

Noro C píše:Skus opat naladit druzicu 23° niekedy to robi ked sa meni sw

druzice som znova naladil a stale nic
bomik

Příspěvek od bomik »

Radis píše:
bomik píše:2.11.18.
pri tomto softvere ked prepnem program zo satelitu Astra 23,5 na satelit Astra 19,2 ide vsetko O.K, ale ked sa vratim na program na satelite Astra 23,5 tak mi anaconda nahlasi "kanal je zakodovany" a musim primac vypnut a znova zapnut, je to chyba v softweri alebo niekde inde
Jakým pluginem čteš kartu? MCAS? Pokud ano, jakou tam máš verzi MCASu?

ano, pouzivam MCAS, mal som starsiu verziu, preinstaloval som ho MCAStom z decembra 2012 a stale nic noveho
DJDave
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDave »

bomik píše:
Radis píše:
bomik píše:2.11.18.
pri tomto softvere ked prepnem program zo satelitu Astra 23,5 na satelit Astra 19,2 ide vsetko O.K, ale ked sa vratim na program na satelite Astra 23,5 tak mi anaconda nahlasi "kanal je zakodovany" a musim primac vypnut a znova zapnut, je to chyba v softweri alebo niekde inde
Jakým pluginem čteš kartu? MCAS? Pokud ano, jakou tam máš verzi MCASu?

ano, pouzivam MCAS, mal som starsiu verziu, preinstaloval som ho MCAStom z decembra 2012 a stale nic noveho
Máš přepínání Diseq ??? funguje ti alespoň CT24 ???

Podobný problém jsem řeši teď s CR550HD... Vyřešeno továrním nastavením, fleš FW a novým načtením kanálů. Vše OK...

Nedávat uložený setting, ale vše nově načíst..
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

zdravim.mam taky problem. do optibox anacondy som nahral novy firmware 2.11.30 , ale chcel som sa vratit spet k staremu firmware 2.10.57 tak nakonci nahravania mi napisalo er.01 a sat mi vobec nefunguje. viem ze sa to da nahrat cez program porter , ale potreboval by som kupit kabel usb/rs232c , aby proste koniec bola samica nie samec. vsade co pozeral e-shopy tak vsade je prevodnik rs232(samec)/usb ale v pc nemam rs232 port. dakujem. alebo by sa to nedalo aj prepojit redukciou usb/ethernet?
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

2.11.30 je zatial naj. soft (aj ked OCTAGON) takze si ho tam nechaj ale ked chces ist spät tak urcite nie na 2.10.57 :oops: ale na 2.10.67 ten bol stabilny.

Takze stiahni soft(ktory chces) nanovo daj ho na cisty a sformatovany USB,vypni prijimac zo siete vopchaj USB stlac a drz na prijimaci sipku hore zapni do siete(sipku drz dovtedy kym sa n ezacnu odratavat cisla) :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

aha.takze usb musi byt ciste ze? lebo ja som mal na nom nahrane subory a to asi vadilo pri znovu nahravani
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

vdaka za radu fofak ale nejde to :( ked idem podla toho navodu ako mi vravis tak mi blika er.92, ale vdaka za snahu :)
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Neviem preco ti to nejde ale ja uz som mal na anaconde vela krat er. ale nikdy som nemusel pouzit kabel aj ked ho mam.
Stiahol si soft uplne nanovo! Lebo mozes mat poskodeny subor.
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

jj. firmware bol stiahnuty nanovo. nechapem v com moze byt chyba. este zajtra skusim daco a ked nie tak potom len ten kabel zaobstarat a vycistit anacondu nanovo.najlepsie by bolo kebyze sa mi podari zohnat toto :
http://www.alibaba.com/product-gs/55825 ... e.html?s=p
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Naco tolko debaty pre jeden kabel zaprve da sa lahko spravit podla navodu http://www.lammertbies.nl/comm/info/RS- ... .html#intr alebo zadruhe staci vyguglit viz http://www.abcom.sk/produkt/kabel-rs232 ... y-275.html
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

Pokud chce neco naji,musi vedet co presne chce a jak to spravne napsat.Jinak je dobre v google kliknout na obrazky,aby byl v "obraze" jak to vypada.
(9F=9pin,female)
GOOGLE:
RS232 9F-9F krizeny
Sériový LAPLINK 9F-9F - křížený (cross)
Null modem kabel, sériový kabel křížený 9F/9F

jestli-ze si ho chce udelat sam (2-3,3-2,5-5) ,konektor najde nejcasteji pod nazvem: "Konektor Canon 9F" a "KRYT CANN 9"
out of order...
Franki1

Příspěvek od Franki1 »

mam problem s pripojenim na wifi z anacodou,2 notebooky,televizor samsung bez problemov,sem tam sa mi podarilo pripojiť aj s anacondou,ale momentalne stb nevidi ani meno siete na ktoru sa chcem pripojiť,samozrejme heslo zadavam take iste ako na notebooku,kde robim chybu,skusam nastavujem,restartujem,nechce mi najsť moju sieť,10 dalších najde ale tu moju nevidi,a ked nahodou ju aj našiel tak sa nepripojil,pripajam sa cez tl-wn727N,zavazdač 6.20,fw.octagon 2.11.30,
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

vdaka pani za radu. skusim to ;)
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Franki1 píše:mam problem s pripojenim na wifi z anacodou,2 notebooky,televizor samsung bez problemov,sem tam sa mi podarilo pripojiť aj s anacondou,ale momentalne stb nevidi ani meno siete na ktoru sa chcem pripojiť,samozrejme heslo zadavam take iste ako na notebooku,kde robim chybu,skusam nastavujem,restartujem,nechce mi najsť moju sieť,10 dalších najde ale tu moju nevidi,a ked nahodou ju aj našiel tak sa nepripojil,pripajam sa cez tl-wn727N,zavazdač 6.20,fw.octagon 2.11.30,
Skontroluj či nemáš v rutri nastavenú skrytú sieť. Skús tiež prijímač na pár minút vypnúť zo siete.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“