AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
jouda100
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien Triplex 2+

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od jouda100 »

V predchozich postech je to resene nekolikrat, ale protoze ani ja si nepamatuji vse, dulezite veci jsem si pri druhem cteni fora kopiroval do souboru. Vyhledej si potrebnou informaci. Muj dokument je zatim na zacatku a delam si ho pro svoji potrebu, takze hned nenadavej. Ja jsem se zatim s prijimacem dostal do stadia nahrani noveho MCAS1.0.12 a pridavam si ikony k programum (picony).
http://www.uloz.to/xpjVsDk/amiko-rar
Amiko Alien 2+Triple;85cm-23,5E@19,2E;85cm-0,8W
patko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od patko33 »

[quote="marospet"]
Keď dam enigmu do amika 2 pôjde mi aj skylink karta alebo nie.

...nešpekuluj s enigmou keď nevieš čo to je ,stabilnejší je SPARK daj aktualizovať SPARKa a máš vystaráno spusti mcas a popri čítaní čo všetko alien dokáže pozeraj :wink:
samozrejme nemyslím to v zlom :roll:
Naposledy upravil(a) patko33 dne 15.únor 2013 - 23:01, celkem upraveno 2 x.
patko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od patko33 »

petermasik píše:Caute znicoho nic mi odisiel amiko alien2 vcera som ho zapol a na displeji mi stale pise BOOT nic nereaguje ani dialkove , je nejaky loader cez rs232 na ozivenie toho satu,mate niekdo taku skusenost? alebo je to na servis? dikes za vsetky rady skusal som aj najprv drzat tlacitko OK a potom som ho zapol v zadu no ziadna reakcia
...skúšal si Spark Rescue Image ??? je ohladom toho tu dosť popísané :wink:
petermasik

Příspěvek od petermasik »

skusal som uz vseliake postupi a stale boot nic nereaguje,este dnes vyskusam dikes
DocasnyBlb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Neutrino martiiGit FFTeam-by-12-01-2013 for GM, Sab Triplex,

Příspěvek od DocasnyBlb »

Len si dovolim upozornit, ze podla mojich informacii i testu je tento celkom pekny a rychly image pouzitelny len pre single tuner. Pisu sice ze aj pre Alien2 Triplex a vsetky 7162 boxy, ale nie je to na kompletne vyuzitie HW. Verziu zo 14.1.2013 som neskusal.

Pokial chcete pouzivat 2x SAT tuner, pouzite MP verziu.
Pokial chcete pouzivat 2x SAT + C/T/T2 tuner, pouzite NHD2 verziu...

Ak ma niekto odlisnu skusenost, dajte to tu vediet.

Vela zdaru prajem ;-)
Toxi81

Příspěvek od Toxi81 »

Viete niekto povedat co tymto HDMU myslia?

SPARK7162 user:
Aufgrund der neuerungen an der Box, ohne überhaupt eine Ankündigung zumachen, gibt es zur Zeit keine Images für diese Box...
Des weiteren gabs deswegen in vielen verschiedenen Foren, sehr negative rückmeldungen zu unserem Image, wozu das Image nichts kann, wenn der Hersteller einfach änderungen an Hardware vornimmt.
Deswegen haben wir uns entschlossen erstmal nichts zu bauen.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rudolfk »

Toxi81 píše:Viete niekto povedat co tymto HDMU myslia?

SPARK7162 user:
Aufgrund der neuerungen an der Box, ohne überhaupt eine Ankündigung zumachen, gibt es zur Zeit keine Images für diese Box...
Des weiteren gabs deswegen in vielen verschiedenen Foren, sehr negative rückmeldungen zu unserem Image, wozu das Image nichts kann, wenn der Hersteller einfach änderungen an Hardware vornimmt.
To je takový malý hoax myslím :) Když se koukneš tak to bylo postované 5.5.2012 a od té doby na jejich fóru je sekce pro 7162 chipy a image se pro ně kompilují.

:)

R.
lala109

Příspěvek od lala109 »

Prosím není to již někde nebo poraďte: nový přípojený HDD 3.5" Verbatim 1T /USB vzadu/, OS-Spark: jak automaticky vypnout HDD, když není používán např. když je Stanby?
a za 2: nejde mi zvuk u ČT HD a také u Discovery HD Shoucase, u ostatních cca 10 vše OK!
vinov
Odborník
Odborník

Re: Neutrino martiiGit FFTeam-by-12-01-2013 for GM, Sab Trip

Příspěvek od vinov »

DocasnyBlb píše:Pokial chcete pouzivat 2x SAT tuner, pouzite MP verziu.
Pokial chcete pouzivat 2x SAT + C/T/T2 tuner, pouzite NHD2 verziu...
Ta verze tady v downloadu je ktera verze? MP nebo NHD2 verze??

A k cemu je tam 'start_neutrino.zip ' a jak se to pouziva?

Mimochodem umim Anglicky uplne stejne jako Cesky, ale nejak me unika kde je cokoli receno o teto priloze, asi to bude tou googlovskou geekenglish, ale i tak. Proc musi byt vsechno jen pro lidi co jsou in? Tedy pro 'hochy co spolu mluvi'.
DocasnyBlb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DocasnyBlb »

Ta je prave jednotunerova. Preto som na to upozornoval... pouzitelny len pre single tuner... :-)
Ale nic nikomu nebrani to vyskusat, len by som si zobral poslednu zo 16-01-2013

@rudolfk
Ja by som to az na taku lahku vahu nebral. Zmena HW Fulan 7162 s uvolnenim novych driverov rozputala horuce debaty a Bonkel sa zdal byt dost nasraty... Napriklad uz nejdu z HDMU zobrat images bez prihlasenia a boh vie ci tam este su...
Toxi81

Příspěvek od Toxi81 »

rudolfk píše:
Toxi81 píše:Viete niekto povedat co tymto HDMU myslia?

SPARK7162 user:
To je takový malý hoax myslím :) Když se koukneš tak to bylo postované 5.5.2012 a od té doby na jejich fóru je sekce pro 7162 chipy a image se pro ně kompilují.

R.
No, ale nemam z toho dobry pocit, lebo changelogu je daleko vysia verzia aku je mozne v skutocnosti stiahnut...
Toxi81

Příspěvek od Toxi81 »

DocasnyBlb píše:Ta je prave jednotunerova. Preto som na to upozornoval... pouzitelny len pre single tuner... :-)

@rudolfk
Ja by som to az na taku lahku vahu nebral. Zmena HW Fulan 7162 s uvolnenim novych driverov rozputala horuce debaty a Bonkel sa zdal byt dost nasraty... Napriklad uz nejdu z HDMU zobrat images bez prihlasenia a boh vie ci tam este su...
Ved toto. HDMU stale povazujem za najlepsi image, ale uz ma nebabi mas skin s vianocnymi gulami a novsia verzia nie a nie prsit. Asi zacinam lutovat kupu toho zariadenia, lebo ako vidim toto nikdy poridane fungovat nebude.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rudolfk »

rudolfk píše:

R.
Omlouvám se a beru zpět, ten příspěvek s linkama byl na HDMU fóru editovaný, datum byl tedy nepřesný. Co moje němčina stačí tak ta poslední věta neznamená, že již nikdy image pro 7162 nezkompilují, v němčině ta věta může znamenat, že prozatím žádný neudělají.

R.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

DocasnyBlb píše:Ta je prave jednotunerova. Preto som na to upozornoval... pouzitelny len pre single tuner... :-)
Odkud to stahujes, nasel jsem image tady

Kód: Vybrat vše

http://www.linux-sat-keys.com/forum/showthread.php/9425-Neutrino-martiiGit-by-FFTeam-triplex
ale nevim jestli je to ta pro vsechny tunery, nebo jen jeden, to oznaceni MP nebo NHD2 tam chybi.
Libi se me ze podle popisu Neutrino enigma umi nahravat na ntfs disky, proto jsem ani nezkousel OpenAR-P image nedavno zde zminenou.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rudolfk »

vinov píše:
Odkud to stahujes, nasel jsem image tady

Kód: Vybrat vše

http://www.linux-sat-keys.com/forum/showthread.php/9425-Neutrino-martiiGit-by-FFTeam-triplex
ale nevim jestli je to ta pro vsechny tunery, nebo jen jeden, to oznaceni MP nebo NHD2 tam chybi.
Libi se me ze podle popisu Neutrino enigma umi nahravat na ntfs disky, proto jsem ani nezkousel OpenAR-P image nedavno zde zminenou.
Ja ten image videl predevcirem tady: http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=T ... adID=10729

Je tam ale napsano, ze na NTFS nahrava pomalu ....

R.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od rudolfk »

Ten image má velice rychlé a přehledné menu, jen jsem nepřišel na to kde tam správně nastavím dvb-s tuner na to co mám na anténě. Neporadil by někdo? Vyřeší to nahraní satellites.xml přímo do boxu?

Děkuju,
R.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

rudolfk píše:Ja ten image videl predevcirem tady: http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=T ... adID=10729

R.
dik za info, to je zrejme uplne stejny image jako ten na linux-sat-keys...

...nahrava pomalu (aber langsam), tezko rict, co to ma znamenat, ale nejspis se to asi bude tykat jen HD rozliseni, coz me osobne by nevadilo. Ale nahravani je pro me dost dulezita vec, hodne to pouzivam.

Nechce se me formatovat jen kvuli enigme disk na ext3, ani nevim jestli by to pak Spark skousnul, a i kdyby jo, tak od dob kdy jsem napriklad provozoval macintoshe jsem alergicky na nekompatibilitu kterou pak clovek musi neustale resit, mit na pameti. U myho prvniho satboxu ipbox250s byl disk uvnitr pripojeny natvrdo a pripojoval jsem se jen skrz ftp, tak me bylo uplne fuk jaky ma format. Ale s externimi usb disky je to jine.

Porad by me zajimalo k cemu je ten start_neutrino skript, moje (velice) chaba nemcina me rika, ze je to neco kdyz bych chtel provozovat treti tuner jako DVB-C, ale ja ho chci mit prepnuty na DVB-T (kabel nemam a potrebuji pozemni prijem alebrz jsem dal skylinku vale kvuli tem poplatkum) =;
Naposledy upravil(a) vinov dne 19.leden 2013 - 15:52, celkem upraveno 2 x.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rudolfk »

vinov píše:
rudolfk píše:Ja ten image videl predevcirem tady: http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=T ... adID=10729

R.
dik za info, to je zrejme uplne stejny image jako ten na linux-sat-keys...

...nahrava pomalu (aber langsam), tezko rict, co to ma znamenat, ale nejspis se to asi bude tykat jen HD rozliseni, coz me osobne by nevadilo. Ale nahravani je pro me dost dulezita vec, hodne to pouzivam.

Nechce se me formatovat jen kvuli enigme disk na ext3, ani nevim jestli by to pak Spark skousnul, a i kdyby jo, tak od dob kdy jsem napriklad provozoval macintoshe jsem alergicky na nekompatibilitu kterou pak clovek musi neustale resit, mit na pameti. U myho prvniho satboxu ipbox250s byl disk uvnitr pripojeny natvrdo a pripojoval jsem se jen skrz ftp, tak me bylo uplne fuk jaky ma format. Ale s externimi usb disky je to jine.

Porad by me zajimalo k cemu je ten start_neutrino skript, moje (velice) chaba nemcina me rika, ze je to neco kdyz bych chtel provozovat treti tuner jako DVB-C, ale ja ho chci mit prepnuty na DVB-T (kabel nemam a potrebuji pozemni prijem alebrz jsem dal skylinku vale kvuli tem poplatkum) =;
Prelozil jsi si to spravne - je to pro DVB-C. Ja si myslim, ze DVB-T slo ladit rovnou z menu. Zkusim tam ten image zase hodit :) Jak jsem psal ja mel zase problem kde se ladi DVB-S, takze tam zkusim hodit bouqets z jinyho image.

R.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

!! Vlastne ted kdyz jsem se na to mrknul znova, tak myslim ze to asi znamena ze disk muze byt formatovan ntfs (ale pomalu)... beschrieben mozna neznamena 'zapisovani' na disk jako pri nahravani, ale formatovani disku na ntfs format z enigmy. Pro nahravani ma nemcina asi mezinarodni vyraz 'rekord'.
rudolfk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od rudolfk »

vinov píše:!! Vlastne ted kdyz jsem se na to mrknul znova, tak myslim ze to asi znamena ze disk muze byt formatovan ntfs (ale pomalu)... beschrieben mozna neznamena 'zapisovani' na disk jako pri nahravani, ale formatovani disku na ntfs format z enigmy. Pro nahravani ma nemcina asi mezinarodni vyraz 'rekord'.
Ja si myslim, ze to bohuzel opravdu znamena, ze se na nej da zapisovat pomalu :( ale treba se pletu a bude to fungovat dobre.

Ted jsem ten image opet hodil do boxu, bohuzel jsem neprisel na to jak zeditovat ty programy a nastaveni tuneru. Ma to programy trochu jinak ulozene nez normalni bouqety :(

R.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“