sw 2.11.34

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
marco37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: něco by se našlo...;o)

Re: sw 2.11.34

Příspěvek od marco37 »

to je divné, přesný postup má být tak jak popisuješ. Tedy následovně, kdy Box dokončí přehrávání (videa-filmu) a konec události je zakončen odpojení Playeru a přepnutí na aktualní příslušní televizní program, ze kterého jsi odešel za účelem přehrávání do menu a playeru... :shock:
Openbox x810, Ariva 200HD, HD-BOX FS-9105+, X-Trend ET 4000, VU+ SOLO2, DM 800SE v2
Sat.dish: 105, 125, 180, 240 Motor: DigiPower SG-2100: 85E - 45W, LNB: Invacom SNH-031,
Sat card: Sky/CS Link, Telewizjanakarte
and full share...
Obrázek
w@mp

Příspěvek od w@mp »

Zdravim, mne zatim fw .34 jede v tomhle dobre, tj. prehrava ze sit. disku i dlna (mp3, foto, video), nezaznamenal sem zatim jediny zasek (ani kdyz video ze sit. disku dojde na konec). Akorat psali, ze umi .flv, ale u nej jde pouze audio-obraz ne. FW sem nahraval normalne podle postupu (jediny rozdil, ze pred flashem sem dal tovarko a smazal pluginy pres d.o.) po flashi sem dal opet tovarko, nahral pluginy a obnovil ulozene nestaveni. Youtube nejede.

upd.: Youtube jede jen neco a taky to nejak dlouho nacita nez se spusti
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Prehravanie flv videi je vzdy problematicke, ale ide to . Najlepsie vie prehrat videa, ktore sam stiahne - teda box pri prehravani v plugine Youtube player a pri funkcii ulozit na disk .
Yuotube nieje licencovany, preto funguje len par dni po update.
marco37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: něco by se našlo...;o)

Příspěvek od marco37 »

pokud nakonec opravdu "klekne" celé YouTube, tak se vracím k té staré a původní popisované bezproblémové verzi firmware. Jiné pozitivum jsem u této verze totiž nenašel kromě zanedbatelného a opraveného počasí...které mít nemusím. Také mě překvapuje, pokud se opravdu chystá znovu nefunkční YouTube, že to připravil výrobce po takové době a navíc takto (a použiji to slovo) odbyté.... :!:

PS" ještě reaguji na ohledně licence youtube.com. Když budu chtít obchodovat s nějakým zbožím, které má využívat i služeb někoho jiného, musím předpokládat, že to nemohu "ukrást" a hodit to na trh prodejen. Pokud na obalech přijímače i v reklamě na výrobek je uvedena služba youtube, musím počítat, že zákazník si zakoupil zboží podle nějaké recenze a tu službu bude vyžadovat. Není možné něco (a to mi tak pomalu připadá) ukrást a divit se, že mi ta služba dělá protislužbu tím, že se snaží příjem ukradené věci znemožnit k užívání. To bude vydáván každý měsíc díky tomu nový firmware s novým na pár dnů obnoveným youtube...Dost sprosté a amatérské jednání... :o
Openbox x810, Ariva 200HD, HD-BOX FS-9105+, X-Trend ET 4000, VU+ SOLO2, DM 800SE v2
Sat.dish: 105, 125, 180, 240 Motor: DigiPower SG-2100: 85E - 45W, LNB: Invacom SNH-031,
Sat card: Sky/CS Link, Telewizjanakarte
and full share...
Obrázek
daja44

Příspěvek od daja44 »

:good:
daja44

Příspěvek od daja44 »

Mě už v téhle chvíli jde jen o EPG aby bylo 100% s ostatním jsem se smířil.
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

Chlapci, ja by som len velmi rad videl, v ktorej oficialnej specifikacii vyrobcu, podotykam vyrobcu, nie predajcu! ste videli funkciu jutube? Ked vam to tak vadi, box predajte a kupte si rude pravo, budete mat na predplatne na dobre dlhu dobu.
daja44

Příspěvek od daja44 »

No nevím, ale proč to mám na krabici, není to klamavá reklama, nejde mi o YouTube kašlu na něj, ale ať tedy nelžou a pokud výrobci dovolí aby prodejci klamali zákazníky není to fér, já jsem s tímto přístrojem celkem spokojenej, měl jsem mnohem horší, opravdu jsem podruhé s stb přístrojem spokojenej kdyby měl můj Showbox S700 HD neprodával bych ho, ale neměl, jen mě prudí to, že ať výrobci či prodejci naslibují něco co není pravda a prodávat ho nechci je v pohodě, až na nějaké věci u mě je na prvním místě špatné EPG, ale i to skousnu a budu čeka, že jednou třeba bude ok :)
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

Mam podobny nazor, rozdiel je len v chapni obrazkov na krabici. Podla mna obrazok na krabici nemoze nic garantovat. A jutube obcas ide. Ci nie?
romeoq

Příspěvek od romeoq »

Ahojte nainštaloval som new sw 2.11.34 funguje ok (ďakujem) ale niektoré video na youtube neprehrá, predtým mi to prehralo. :?:
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

ano , korejcik spravil len ciastkovy fix .
hezo
satelitni prijimac: Showbox Vitamin 5000 HD 256

Příspěvek od hezo »

ahojte, mal som verziu 2.10 a dal som teraz tuto 2.11. ... pretoze tam bolo pisane vylepsenie pri dlna, ze prehra mkv a pod. ale sak sa cez dlna clienta pozrem na server, vidim len avi. mkv subory ani nevidim. tak isto mi nejdu prehrat wmv súbory. treba nato nejaky plugin alebo tak ?

neslo mi to ani na 2.10, preto som chcel skusit 2.11 a myslel si ze mi pojdu mkv, wmv ...

dakujem
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

cesty sikmookeho programatora su nevyspytatelne. fix spravil,ale nejak tym rozhasil komplet player . mozno nabuduce . v poslednej verzii uz ani *.ts nahravky nesplnaju ani len vzdialene kontajner . skor batoh kodekov a dat .
hezo
satelitni prijimac: Showbox Vitamin 5000 HD 256

Příspěvek od hezo »

to je škoda. po update mi to prišlo ze je to sviznejsie ... ach jo. isli vobec niekedy niekomu cez tento prijmac mkvčka alebo wmv cez DLNA ?
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Pdelim sa aj ja z novým sw,tak mne za týždeň používania dva krát zamrzol pri rýchlom prepinani programov!Vôbec to nebolo príjemné.Musel som použiť zadný vypínač ](*,)
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

ked zamrzne, treba podrzat tlacitko power na dialkovom 5 sekund. restartne sa aj bez vstavania z kresla.
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Dík dobre vedieť.Len som od hdboxu očakával stabilitu čo sa týka zamrzania :scratch:
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

za normlanych okolnosti nemrzne.
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Zamrzaju pri rýchlom prepinani aj iné sw ako tento?Oplatí sa mi to skúšať?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

ozaj som si to nevsimol pri verzii 2.11.34 . zmazat /var/ , nahrat opat sw, vyrobne nastavenia . stiahnut len potrebne pluginy a musi to ist.
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“