AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
V oscam-ymodv18-t33 for spark nie je možné rozbehať biss? Nový softcamkey tam mám, 39°E a 19,2°E šľape ale biss a ani to čo je zverejnené z 23,5°E nešľape.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
-
Marek_marek
- Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »
Mohl bych ještě poprosit o radu jak nastavit nahrávání, aby se mě stb vzbudilo a nahrálo daný program?
Zatím to dělám tak, že ho nejdříve nechám vzbudit na program, který chi nahrát a za pět minut nato mám nastaveno nahrávání. To vzbuzení jde ale pouze na jeden program. Co když jedu třeba na týden pryč a potřebuji pokaždý jiný program. (jak třeba z DVB-T, tak třeba z DVB-S) když jsem se o toto pokoušel, tak buď se mi nahrála tma (většinou z DVB-S potřebující kartu) a nebo se tvářilo, že to nahrálo daný program, ale bohužel z jiného kanálu. Pokud jsem nenastavil to vzbuzení předem, tak se ani nespustil.
To že jsem si nastavil různé nahrávání na různé programy už umělo video před 25ti lety a v dnešní době je to takový problém. Pravdou je že to bylo omezeno 14cti dny a počtem, tuším , 8 nastavení, ale šlo.
Předem děkuji za informaci
Zatím to dělám tak, že ho nejdříve nechám vzbudit na program, který chi nahrát a za pět minut nato mám nastaveno nahrávání. To vzbuzení jde ale pouze na jeden program. Co když jedu třeba na týden pryč a potřebuji pokaždý jiný program. (jak třeba z DVB-T, tak třeba z DVB-S) když jsem se o toto pokoušel, tak buď se mi nahrála tma (většinou z DVB-S potřebující kartu) a nebo se tvářilo, že to nahrálo daný program, ale bohužel z jiného kanálu. Pokud jsem nenastavil to vzbuzení předem, tak se ani nespustil.
To že jsem si nastavil různé nahrávání na různé programy už umělo video před 25ti lety a v dnešní době je to takový problém. Pravdou je že to bylo omezeno 14cti dny a počtem, tuším , 8 nastavení, ale šlo.
Předem děkuji za informaci
AMIKO Alien 2 Triple Tuner
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Re: SPARK - konfigurovatelna tlacitka DO
Ale fungovalo by to i kdyz bych chtel zmenit funkci nejakeho tlacitka, popripade tlacitko znefunkcnit?jerry9871 píše:... Pro komunikaci se Sparkem nezbylo nez pouzit webove rozhrani... Napsal jsem skript, ktery cte z /dev/input/event0 udalosti z DO a pri stisku "F3" naemuluje pomoci wgetu pristup z prohlizece a nastaveni pozadovaneho parametruSkript jde samozrejme upravit pro nejruznejsi pouziti. Na nevyuzita tlacitka z DO si muzete ted povesit cokoliv.
http://prometheus4.com/share/amiko/fswitch.sh
Pro instalaci je treba zkopirovat skript nekam do prijimace (napr. /root/) a nastavit automaticke spusteni po bootu (napr. ./fswitch.sh & ve startovacim skriptu /root/autorun.sh pred zavedenim YWAPP.EXE)
Uz parkrat jsem zmacknul na DO tlacitko 'V Format' kdyz jsem chtel zmacknout '1' a pak vzdycky musim cyklovat pres vsechny moznosti videa nez se dostanu zpet. Prijde me to tlacitko jako hovadsky napad - ale asi to resi prvni spousteni noveho prijimace, nebo kdyz se pripoji k jine TV s jinou normou a na obrazovce se nic neukaze, ani konfiguracni menu.
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Tem oscam-ymodv18-t33, je i v jednej verzii HDMU enigmy2, len včera som si ho nahodil a scenoval som 23.3°. Základ skylinku bez karty rozkóduje - emu funguje.tras píše:V oscam-ymodv18-t33 for spark nie je možné rozbehať biss? Nový softcamkey tam mám, 39°E a 19,2°E šľape ale biss a ani to čo je zverejnené z 23,5°E nešľape.
Postupne budem skúšať na iných družiciach biss. Inštalačka mala tuším okolo 130MB. Je pomerne rýchly pri prepínaní, len s obrazom sa musím pohrať, všimol som si, že je len defaultné nastavenie obrazu - nebol už čas...
Zdravim vas, nejaky cas uz pouzivam tento dvojtuner, zatial na origo karte skylinku a aktualizovanom sparku + oscam/mcas. Co sa tyka sat tak je to moj prvy aparat cize v tejto oblasti sa len zacinam orientovat
Presiel som vsetky mozne nastavenia ale ako si naladim Nova cinema, ktora bola presunuta? Nasiel som moznost ako naladit programy z celej druzice ale nechcem si ich rozhadzat.
Dalej presiel som postupne celych aktualne 55 stran, ale nenasiel som blbuvzdorny navod, ako rozbehat enigmu2. asi by bolo vhodne keby niekto napisal kratky postup pre zaciatocnika a admin by ho pricapil ako sticky. Ide mi o to ze by som chcel aj po uplynuti uvadzacej lehoty pouzivat celu ponuku skylinku + dalsie programy a kartu sharovat na dalsi tv, co predpokladam v sparku nebude mozne ani omylom. Najde si niekto na mna cas? diky
Presiel som vsetky mozne nastavenia ale ako si naladim Nova cinema, ktora bola presunuta? Nasiel som moznost ako naladit programy z celej druzice ale nechcem si ich rozhadzat.
Dalej presiel som postupne celych aktualne 55 stran, ale nenasiel som blbuvzdorny navod, ako rozbehat enigmu2. asi by bolo vhodne keby niekto napisal kratky postup pre zaciatocnika a admin by ho pricapil ako sticky. Ide mi o to ze by som chcel aj po uplynuti uvadzacej lehoty pouzivat celu ponuku skylinku + dalsie programy a kartu sharovat na dalsi tv, co predpokladam v sparku nebude mozne ani omylom. Najde si niekto na mna cas? diky
Dobrý deň, používam Alien 2 s verziou 1.2.61, Spark. V tejto verzii sa mi zmenil formát titulkov pri prehrávaní filmov - sú biele, veľmi veľké a nezobrazuje sa "u s kružkom" (UTF-8 používam) a čo je najhoršie, zostavaju "visieť" na obraze dovtedy, kým sa nezobrazia ďalšie...
Dá sa niekde v menu podrobnejšie nastaviť niečo o titulkoch?
Predtým vo verzii 1.2.54 išli správne, ale zase nefungovalo časové nahrávanie....
Ďakujem za rady.
Predtým vo verzii 1.2.54 išli správne, ale zase nefungovalo časové nahrávanie....
Ďakujem za rady.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Až přijdu z práce tak ti to napíšu. Teď si přesně nepamatuju ty názvy a zbytečně bych tě zmátl.
Když už pak na to přijdeš tajk je to jednoduchý.
Když už pak na to přijdeš tajk je to jednoduchý.
Ja mam porad 1.2.54 a titulky me zustavaji 'viset' a mam takovy dojem, ze verze 1.2.61 to mela vyresit.AA2 píše:Dobrý deň, používam Alien 2 s verziou 1.2.61, Spark. V tejto verzii sa mi zmenil formát titulkov pri prehrávaní filmov - sú biele, veľmi veľké a nezobrazuje sa "u s kružkom" (UTF-8 používam) a čo je najhoršie, zostavaju "visieť" na obraze dovtedy, kým sa nezobrazia ďalšie...
Ďakujem za rady.
K tomu formatu titulku, nejsou u tv programu takove, jake si tam 'daji'? Podotykam ze nemam zadne ceske titulky (ktere tv programy je maji?? snad mluvis o prehravani filmu ke kterym jsi si sehnal titulky, nikoli nahrane tv programy?)
U nekterych programu mam zlute (ty jsou dobre) a u jinych bile a tak hubene pismo, ze nejsou temer videt (kdyz neni tmave pozadi, tak nejsou videt vubec).
--------------------------------------
Chtel bych tu jeste poznamenat ohledne toho testovani formatu disku ve Sparku. Pamatuji se ze merena rychlost s ext3 formatem byla nejakych 15 MBit/s zapis a cteni vychazelo myslim na nejakych 27 Mbit/s a bylo me receno, ze disk je dobry jen na nahravani jednoho programu SD rozliseni, anebo timeshift (tedy ani ne oboji). Sice to dovolilo nahravat dva SD programy, ale pak dochazelo k vadam ve zvuku, asi kazdych ctyri az pet vterin, na obrazu to moc videt nebylo, ale nahravky mely nejake mirne kostickovani... Cili za zprava v testu je doporucenim, ktere se vyplati se podle nej chovat.
Ted jsem zpet na formatu ntfs a v testu mam hodnoty zapisu 186 a cteni 221 Mbit/s (mimochodem to meritko na leve strane ukazuje jako maximum 240 MBit/s)
Zprava rika "1 HD + TMS" (coz verim ze je zkratka pro timeshift) a nize rika, ze bud muzu nahravat 2 HD kanaly anebo jeden HD nahravat a druhy HD timeshiftovat.
A protoze ja HD kanaly nemam (nemam zadnou kartu, natoz placenou a volnych HD kanalu je jako safranu, aspon tech ktere stoji za divani (ale jestli nekdo o nejakych vi, necham se rad poucit), tak tedy muzu nahravat dva SD kanaly a treti SD timeshiftovat (coz jsem testoval a funguje to bez skobrtani) ...
Tolik tedy k tem koumackym nazorum, ze Spark je linux a linux prece lepe pracuje s ext3 disky ktere jsou pro linux prirozenym formatem.
-
Marek_marek
- Pokročilý

dej si menu - instal -satelite instal - najed si na druzici - TP (zlute tlacitko) - vyber frekvenci - ok - skenovat (cervené tlačítko)M0f0 píše:Zdravim vas, nejaky cas uz pouzivam tento dvojtuner, zatial na origo karte skylinku a aktualizovanom sparku + oscam/mcas. Co sa tyka sat tak je to moj prvy aparat cize v tejto oblasti sa len zacinam orientovat![]()
a naladí se ti poze daná frekvence
Zdarvím všechny, mám nový alien 2, chtěl bych vyzkoušet E2, proto se ptám : je tam již nainstalovaná a stačí na ní přejít a případně potom upgradeovat nebo nutné nejprve nainstalovat?
Na .swtools.biz jsou k dispozici plugins, ale nikde jsem nenašel na co který použít?
Předem díky za každou odpověď.
Na .swtools.biz jsou k dispozici plugins, ale nikde jsem nenašel na co který použít?
Předem díky za každou odpověď.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Musíš nejdřív nainstalovat.
-
jouda100
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Amiko Alien Triplex 2+
Enigmu instaluj v nastavení SPARKu, zapnutím pluginu-je to, je to, je to, uživatelsky přívětivější.lala109 píše:Zdarvím všechny, mám nový alien 2, chtěl bych vyzkoušet E2
Nepouštěj se do Enigmy, než budeš mít odzkoušený OSCAM ve SPARKu (konfiguráky v E2 nejsou vždy na stejném místě), zvládnuté nastavení tuneru(ů) jako je Diseq, DVB-T hodnoty pozemních vysílačů (stejně jsem ho nerozběhal). Nedávám Ti rady jako zkušený uživatel, ale jako ten, který ho používá o měsíc déle a tápe a tápe... OSCAM ve Sparku to nebylo zas tak těžký stačilo nainstalovat plugin (nebo zkopírovat), stejně tak konfiguráky (na začátku odzkoušené od bigj66). V E2 jsem musel laborovat, která verze bude vůbec šlapat. Někdy program chodil pouze několik minut a pak tma, jindy jsem se nedostal ani na webové rozhraní. Bohužel jsem jiný softwarový modul do E2 podobný MCAS do SPARKu nevygooglil. Osobně mám nyní HRnigma 2 OpenPli N____Hrnigma2. Když mě rodina pustí, snažím se učit se a jinak hledat na Internetu infa. Bohužel některá tě mohou spíše dostat do problémů, i když Ti tu většinou Ti znalý a dost zkušený budou tvrdit, aby jsi se učil sám. Jeden problém za všechny: v konfiguráku OSCAMu zadáváš název čtečky, pod kterou ji má systém jako zařízení - tedy sci0 (horní čtečka), ale u jiných přístrojů může být čtečka vedena jako sci1. Hned máš problém (u našeho přístroje by to byla ta dolní). Většinou zde najdeš konfiguráky pro 0D96 (Sky..k ICE), ale zkoušel jsem 0624 (Sky...k Irdeto) a ta se mi zatím nepodařila zprovoznit. 0D02 (Free...t) jsem zatím nezkoušel.
Amiko Alien 2+Triple;85cm-23,5E@19,2E;85cm-0,8W
Re: SPARK - konfigurovatelna tlacitka DO
vinov píše:Ale fungovalo by to i kdyz bych chtel zmenit funkci nejakeho tlacitka, popripade tlacitko znefunkcnit?jerry9871 píše:... Pro komunikaci se Sparkem nezbylo nez pouzit webove rozhrani... Napsal jsem skript, ktery cte z /dev/input/event0 udalosti z DO a pri stisku "F3" naemuluje pomoci wgetu pristup z prohlizece a nastaveni pozadovaneho parametruSkript jde samozrejme upravit pro nejruznejsi pouziti. Na nevyuzita tlacitka z DO si muzete ted povesit cokoliv.
http://prometheus4.com/share/amiko/fswitch.sh
Pro instalaci je treba zkopirovat skript nekam do prijimace (napr. /root/) a nastavit automaticke spusteni po bootu (napr. ./fswitch.sh & ve startovacim skriptu /root/autorun.sh pred zavedenim YWAPP.EXE)
Uz parkrat jsem zmacknul na DO tlacitko 'V Format' kdyz jsem chtel zmacknout '1' a pak vzdycky musim cyklovat pres vsechny moznosti videa nez se dostanu zpet. Prijde me to tlacitko jako hovadsky napad - ale asi to resi prvni spousteni noveho prijimace, nebo kdyz se pripoji k jine TV s jinou normou a na obrazovce se nic neukaze, ani konfiguracni menu.
Ne, vypnout funkci tlacitka zatim neumim. Slo by to vyresit tak, ze po stisku 'AV format' se sice format prenastavi, ale skript ho nasledne muze vratit zpet na nejakou prednastavenou hodnotu....
Asi nakonec tohle tlacitko "vypnu" tak, ze rozeberu ovladac a ten kontakt prelepim izolepou
"Asi nakonec tohle tlacitko "vypnu" tak, ze rozeberu ovladac a ten kontakt prelepim izolepou
"
Vidim ze nejsem sam. Me zacalo tohle tlacitko vadit az kdyz jsem si tady precet, ze se daji kanaly prepinat ciselnikem, nejak jsem to nikdy v minulosti nedelal.
Mozna zkusim zapatrat po nejakem univerzalnim ovladaci s mene knofliky pro bezny provoz.
Vidim ze nejsem sam. Me zacalo tohle tlacitko vadit az kdyz jsem si tady precet, ze se daji kanaly prepinat ciselnikem, nejak jsem to nikdy v minulosti nedelal.
Mozna zkusim zapatrat po nejakem univerzalnim ovladaci s mene knofliky pro bezny provoz.
AMIKO ALIEN 2
Používám Logitech Harmony a nemůžu si na nic stěžovat - dá se to krásně lehce nakonfigurovat.vinov píše:"Asi nakonec tohle tlacitko "vypnu" tak, ze rozeberu ovladac a ten kontakt prelepim izolepou"
R.
-
hekos
- satelitni prijimac: amiko alien2 triple
- Kontaktovat uživatele:
lidi poradte mi jaky mam dat oscam do enigmy 2 pkt1852 abych tam mohl nahrat keys aby mi sli alespon zakladni programy skylinku? mam tam OSCAM 1.20-unstable_svn build #7946 pujde to i vtomhle ktery tam mam hozeny???? poradte jak nato co a jak mam kde dat dik moc hledal jsem zkousel jsem ale porad bezvysledku 
-
hekos
- Kontaktovat uživatele:
to je ale pro spark v e2 mi to jaksi nefaka vyskoci chyba a reset enigma
-
hekos
- Kontaktovat uživatele:
jo ja zapomel vypnut pedchozi oscam toz to delalo paseku. jinak do /var/bin kdyz jsem to nahral tak me to v blue paneli nenaslo ten oscam az jsem ho hodil do /var/emu tak uz je to vpoho akorat nevim jeste zda budou valit ty keyse.. idu vyzkusat pak dam vedet
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
Obdoba MCAS pro spark , je SCAM pro Enigu2 --- karty ICEjouda100 píše:Bohužel jsem jiný softwarový modul do E2 podobný MCAS do SPARKu nevygooglil. Osobně mám nyní HRnigma 2 OpenPli N____Hrnigma2. Když mě rodina pustí, snažím se učit se a jinak hledat na Internetu infa. l.lala109 píše:Zdarvím všechny, mám nový alien 2, chtěl bych vyzkoušet E2
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51