pilot verzia enigma2 - skusenosti , postrehy
- revis
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: vsetky
pilot verzia enigma2 - skusenosti , postrehy
sem testeri vkladajte svoje postrehy a namety pre pilotnu e2
- revis
- Legenda Fóra

Re: pilot verzia enigma2
Pastoman píše:Už som dal aj update E2 zo serveru 26.1 2013
Ked som ukončil yotube zas mi odpojilo tuner.
Re: pilot verzia enigma2 - skusenosti , postrehy
Instalacia bootloaderu velmi komfortna, takisto samotna enigma sa nainstaluje do 5 minut.
Celkove je potom HDbox svizny.
Pouzitie USB kluca ako HDD komfortne, pri inicializacii trosku chybaju oznamy o zacati, pripadne priebehu.
PIP funguje super, no a tu absentuje druhy tuner. Skoda, co uz.
V plugine archivy mi u niktorych videi hodi hlasku:GStreamer plugin Sorenson Spark video decoder not available.
Z pluginov QT, Spreadsheet neviem, nijakym tlacitkom vyskocit, musim restart PiP tlacitkom.
U skinu HDGlass16 sa deje taka vec. Ked idem do menu, nastavení, HDglass16 a potvrdim, nabehne obrazovka menu, ale ju sklbe vlavo vpravo, akoby na pozadi. Ukazka obrazu kanala je vodorovne rozpasikovana, akoby ju presli hustym struhadlom.
A u HDglas klasicky neviem, co stlacit, aby sa mi ukazal zoznam kanalov v aktualnom bukete. Ale to asi nie je problem enigmy, ale namapovania v skine.
PS: ten bamblbí je zupa
Celkove je potom HDbox svizny.
Pouzitie USB kluca ako HDD komfortne, pri inicializacii trosku chybaju oznamy o zacati, pripadne priebehu.
PIP funguje super, no a tu absentuje druhy tuner. Skoda, co uz.
V plugine archivy mi u niktorych videi hodi hlasku:GStreamer plugin Sorenson Spark video decoder not available.
Z pluginov QT, Spreadsheet neviem, nijakym tlacitkom vyskocit, musim restart PiP tlacitkom.
U skinu HDGlass16 sa deje taka vec. Ked idem do menu, nastavení, HDglass16 a potvrdim, nabehne obrazovka menu, ale ju sklbe vlavo vpravo, akoby na pozadi. Ukazka obrazu kanala je vodorovne rozpasikovana, akoby ju presli hustym struhadlom.
A u HDglas klasicky neviem, co stlacit, aby sa mi ukazal zoznam kanalov v aktualnom bukete. Ale to asi nie je problem enigmy, ale namapovania v skine.
PS: ten bamblbí je zupa
Něco bylo již zmíněno v předchozím příspěvku např. webbrowser, taky z něho pryč jen přes restart. Pro neznalého, bez myši a klávesnice se asi nehnu, pokud tam někde nejde aktivovat kurzor pomocí šipek na ovladači. Ale víc jsem to nezkoumal.
Tlačítko EPG - hodila by se možnst nastavit někde v menu možnost volby EPG pro toto tlačítko. Osobně raději používám funkci "EPG Programu", nemusím pak používat tištěný program. Výchozí informace o programu si můžu vyvolat přes tlačítko info.
Po prvním zprovoznění oscamu jsem narazil na problém s dekódováním, tato chyba se projevila v posledních verzích oscamu i v HDMU firmware, tam jsem se musel vrátit ke starší verzi. Tady je ještě starší než jsem používal v HDMU, dal jsem tam tu verzi z HDMU, hláška byla pořád až po restartu přestala a zatím se neobjevila. Projevovala se při přepínání, kdy se cca. po 3-5 přepnutí přestalo dekódovat a naskočila tato hláška. Může to být samozřejmě i chyba oscamu.
Zde je část logu:
Zkusil jsem přehrát několik videí v youtube co vím, že nejdou ani v originál firmware a přehrálo je to. Po ukončeni youtube sat programy naběhly.
Teletext - zaregistroval jsem, že tam jsou fonty bez diskritiky. V PKT firmware bylo špatné zobrazení diakritiky, ale v posledních verzích od HDMU je zobrazena diakritika správně česky.
V jedné verzi od PKT byl DVD Player, ale byl víceméně nepoužitelný, protože špatně zobrazoval úvodní menu a titulky. V posledních verzích úplně vymizel jak z PKT, tak ani v HDMU se neobjevuje. Jestli to byl pokus, nebo v nějaké verzi e2 funguje, netuším....
Jinak musím poděkovat za tento firmware, že se tímto vůbec někdo zabývá. Již nyní je použitelný, plná spokojenost až na tyto drobné postřehy, které ale nebrání pohodlnému sledování tv.
Tlačítko EPG - hodila by se možnst nastavit někde v menu možnost volby EPG pro toto tlačítko. Osobně raději používám funkci "EPG Programu", nemusím pak používat tištěný program. Výchozí informace o programu si můžu vyvolat přes tlačítko info.
Po prvním zprovoznění oscamu jsem narazil na problém s dekódováním, tato chyba se projevila v posledních verzích oscamu i v HDMU firmware, tam jsem se musel vrátit ke starší verzi. Tady je ještě starší než jsem používal v HDMU, dal jsem tam tu verzi z HDMU, hláška byla pořád až po restartu přestala a zatím se neobjevila. Projevovala se při přepínání, kdy se cca. po 3-5 přepnutí přestalo dekódovat a naskočila tato hláška. Může to být samozřejmě i chyba oscamu.
Zde je část logu:
Změna rozlišení, formát obrazu - netuším proč tyto dvě věci nejsou pod tlačítky k nim určeným (jestli se nedají namapovat?). Na ovladači jsou vedle tlačítka rádia a vedle sleep.2013/02/04 00:39:23 5862A8 c localcard (0D96&000004/0000/1F43/80:87752D452A21930BB255DAB3683F939B): found (98 ms) by server
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 0] CAID: 0D0F ECM_PID: 002F PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 1] CAID: 0D03 ECM_PID: 0030 PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 2] CAID: 0D70 ECM_PID: 0031 PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 3] CAID: 0D96 ECM_PID: 0F0E PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 4] CAID: 0624 ECM_PID: 0F0F PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: [ADD PID 5] CAID: 0666 ECM_PID: 005B PROVID: 000000
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: Found 6 ECMpids and 3 STREAMpids in PMT
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: New program number: 3352 (0D0F:3352 unknown) [pmt_list_management 3]
2013/02/04 00:39:24 573E08 p server CMD08 (00 - 0) stop request by server (invalid)
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: ERROR: Can't open device /dev/dvb/adapter0/demux0 (errno=24 Too many open files)
2013/02/04 00:39:24 5862A8 c dvbapi: ERROR: Could not start demux filter (errno=9 Bad file descriptor)
Zkusil jsem přehrát několik videí v youtube co vím, že nejdou ani v originál firmware a přehrálo je to. Po ukončeni youtube sat programy naběhly.
Teletext - zaregistroval jsem, že tam jsou fonty bez diskritiky. V PKT firmware bylo špatné zobrazení diakritiky, ale v posledních verzích od HDMU je zobrazena diakritika správně česky.
V jedné verzi od PKT byl DVD Player, ale byl víceméně nepoužitelný, protože špatně zobrazoval úvodní menu a titulky. V posledních verzích úplně vymizel jak z PKT, tak ani v HDMU se neobjevuje. Jestli to byl pokus, nebo v nějaké verzi e2 funguje, netuším....
Jinak musím poděkovat za tento firmware, že se tímto vůbec někdo zabývá. Již nyní je použitelný, plná spokojenost až na tyto drobné postřehy, které ale nebrání pohodlnému sledování tv.
Zgemma H9 Combo, Parabola offset 120/140, rozsah družic 80E až 45W, mini ITX - Linux server, Desktop MXLinux
Ja si to neodpustim, klapci, cmuk!
Ta enigma ide jak vinko!
Bude sa este doklepkavat detaily? Lebo neviem, ci piseme k veci, keby ste chceli, aby sme odskusali nieco konkretne, treba pisnut.
Taktiež sa pripájam Jrka S skvelá práca klobúk dole.

uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
- revis
- Legenda Fóra

hlavne piste vsetko co najdete ako chybu .
Zatial len tieto drobnosti co som pisal.
HD glass 16 je pomerne dobry skin, preto som ho skusal prvy, bol som zvedavy, ako pojde. Ma tie dve spominane chyby. Bohuzial, to sa netyka Jirkovej prace, alebo lepsie povedane, neviem posudit, do akej miery. No bol k dispozicii na feede k instalacii, tak asi by sa mal nejak poopravit.
Dalej idem podla poziadaviek zakaznikov. Asi budu pchat do hdboxu USB HDD alebo minimalne USB kluce. Kvoli nahravaniu a timeshiftu. Obe funkcie som vyskusal, slapu pekne, inicializacia kluca je jednoducha, mozno moze zmiast uzivatela absencia hlasok - sam som nevedel, ci vsetko prebehlo, ze je klucik mountnuty, som zistil az z toho, ze zabral timeshift, ktory dovtedy odmietal fungovat.
Mal by som otazku, do akej miery je tato enigma kompatibilna s poslednym nocturnom u ipboxu a teda ci je mozne skusat pluginy z ipboxu.
Dalej bych mal otazku, videl som, ze je tam feed zo satfora 7119, takze dalsi dotaz je logicky, co a ako pluginy na 7119. Dalsia otazka, ako to bude dalej s feedom, ci je kto sa o to starat.
Inak len sama chvala. Dovolim si tvrdit, ze tymto ziskal hdbox obrovsky predajny potencial.
Dalej uz len hriesne myslienky, ako je multiboot - druha enigma vo flash.
HD glass 16 je pomerne dobry skin, preto som ho skusal prvy, bol som zvedavy, ako pojde. Ma tie dve spominane chyby. Bohuzial, to sa netyka Jirkovej prace, alebo lepsie povedane, neviem posudit, do akej miery. No bol k dispozicii na feede k instalacii, tak asi by sa mal nejak poopravit.
Dalej idem podla poziadaviek zakaznikov. Asi budu pchat do hdboxu USB HDD alebo minimalne USB kluce. Kvoli nahravaniu a timeshiftu. Obe funkcie som vyskusal, slapu pekne, inicializacia kluca je jednoducha, mozno moze zmiast uzivatela absencia hlasok - sam som nevedel, ci vsetko prebehlo, ze je klucik mountnuty, som zistil az z toho, ze zabral timeshift, ktory dovtedy odmietal fungovat.
Mal by som otazku, do akej miery je tato enigma kompatibilna s poslednym nocturnom u ipboxu a teda ci je mozne skusat pluginy z ipboxu.
Dalej bych mal otazku, videl som, ze je tam feed zo satfora 7119, takze dalsi dotaz je logicky, co a ako pluginy na 7119. Dalsia otazka, ako to bude dalej s feedom, ci je kto sa o to starat.
Inak len sama chvala. Dovolim si tvrdit, ze tymto ziskal hdbox obrovsky predajny potencial.
Dalej uz len hriesne myslienky, ako je multiboot - druha enigma vo flash.
-
JirkaS
Příspěvek od JirkaS »
Klasicky multiboot co znas z ipboxu tady neni, ale to co jde u org fw jde i u enigmy. Na FAT flasku nakopirujes PKT nebo HDMU a zasunes do boxu , restart - nic nemackas nabehne e2 z flasky, zpet vytahnes flash reboot
O ten feed se staram ja. Jinak ta enigma byla stejne jako na 7110 a 9105 vyvinuta s tim ze bude zverejnena a udrzovana satforem. Ale v dusledku je to uplne jedno kde ty pluginy budou.
Hd glass nevim jakou verzi jsi instaloval, me ji vzdy posila "moulikpeta" a zatim to slo ok.
Druha e2 ve flash asi nema cenu ale mam verzi e2+neutrinohd ve flash, pokud bude zajenm da se vyrobit cokoli. Zkousel jsem i org fw pres muj bootloader.
O ten feed se staram ja. Jinak ta enigma byla stejne jako na 7110 a 9105 vyvinuta s tim ze bude zverejnena a udrzovana satforem. Ale v dusledku je to uplne jedno kde ty pluginy budou.
Hd glass nevim jakou verzi jsi instaloval, me ji vzdy posila "moulikpeta" a zatim to slo ok.
Druha e2 ve flash asi nema cenu ale mam verzi e2+neutrinohd ve flash, pokud bude zajenm da se vyrobit cokoli. Zkousel jsem i org fw pres muj bootloader.
Dik za odpovede.
Narazil som na jeden problemik. Pocas uvodneho wizardu po prvom spusteni enigmy som automaticky volil LAN, nie som si celkom isty, ale mam pocit, ze sa tam mihla v tej rychlosti aj volba WLAN. Teraz som sa podujal vyskusat, ako funguje WLAN, cize vypol som sietovku strcil stupel do zadneho USB a siel hladat niekde nastavenie driveru cipu stupla. Nenasiel som. Priznamm sa, ze ani po rokoch sa nie prilis dobre orientujem v menu Enigmy, pripada mi to ako bludiste, takze ak to tam niekde je, tak poprosim path.
Edit: poprosil by som revisa dopisat do navodu vetu vekymi cervenymi pismenami, nieco ako - "moznost bootovat z USB kluca zachovana!!!" ak uzna za vhodne, zda sa mi to dolezita informacia.
Narazil som na jeden problemik. Pocas uvodneho wizardu po prvom spusteni enigmy som automaticky volil LAN, nie som si celkom isty, ale mam pocit, ze sa tam mihla v tej rychlosti aj volba WLAN. Teraz som sa podujal vyskusat, ako funguje WLAN, cize vypol som sietovku strcil stupel do zadneho USB a siel hladat niekde nastavenie driveru cipu stupla. Nenasiel som. Priznamm sa, ze ani po rokoch sa nie prilis dobre orientujem v menu Enigmy, pripada mi to ako bludiste, takze ak to tam niekde je, tak poprosim path.
Edit: poprosil by som revisa dopisat do navodu vetu vekymi cervenymi pismenami, nieco ako - "moznost bootovat z USB kluca zachovana!!!" ak uzna za vhodne, zda sa mi to dolezita informacia.
- revis
- Legenda Fóra

Ako funguje konfigurator sietovky v enigma2 :
Konfigurator sietovky po naisntalovani enigmy ,pocas prveho bootu, skenuje pripojene sietove zariadenia . Vzdy je to LAN - ta je napevno, ak najde wifi doongle s podporou chipsetu , prida ho ako dalsie zariadenie . Wizard potom vyzve na nastavenie sietovky . Ponukne vyber z detekovanych zariadeni . Dajme tomu,ze sa rozhodnem pouzit Wlan . Pri uvodnom wizarde su obe zariadenia aktivovane - teda ako prvu volbu pri Wlan ponukne vyber z dostupnych acesspoinotov . Vyberem, to ktore chcem pouzit - podla nazvu siete, zadam parametre a zvolim OK - V tom momente sa zacne wlan pripajat na zvoleny point. Po pripojeni ma wizard vyzve na vypnutie LAN sietovky , potvrdim OK a mam hotovo.
A v tomto bode som nasiel aj "chybu" , ale je dost mozne, ze hlasku o detekovanom dalsom zariadeni (LAN), ktore je nutne vypnut, som jednoducho prehliadol ..... . Ja som totiz ukoncil uspesne pripojenie so zapnutymi oboma sietovymi zariadeniami - WLAN aj LAN .
Ina situacia je pridanie WLAN neskor - po aktivovani LAN , napriklad na druhy den . Vtedy uz musim v nastaveni sietovky najskor WLAN povolit - kliknutim na OK a volbou pouzit. Az potom mozem pouzit volbu skenovat siet - kde mi vyhlada pripojne body .
ako wifi som pouzil ten maly smiesny usb wifi z abcryptoboxu .
Konfigurator sietovky po naisntalovani enigmy ,pocas prveho bootu, skenuje pripojene sietove zariadenia . Vzdy je to LAN - ta je napevno, ak najde wifi doongle s podporou chipsetu , prida ho ako dalsie zariadenie . Wizard potom vyzve na nastavenie sietovky . Ponukne vyber z detekovanych zariadeni . Dajme tomu,ze sa rozhodnem pouzit Wlan . Pri uvodnom wizarde su obe zariadenia aktivovane - teda ako prvu volbu pri Wlan ponukne vyber z dostupnych acesspoinotov . Vyberem, to ktore chcem pouzit - podla nazvu siete, zadam parametre a zvolim OK - V tom momente sa zacne wlan pripajat na zvoleny point. Po pripojeni ma wizard vyzve na vypnutie LAN sietovky , potvrdim OK a mam hotovo.
A v tomto bode som nasiel aj "chybu" , ale je dost mozne, ze hlasku o detekovanom dalsom zariadeni (LAN), ktore je nutne vypnut, som jednoducho prehliadol ..... . Ja som totiz ukoncil uspesne pripojenie so zapnutymi oboma sietovymi zariadeniami - WLAN aj LAN .
Ina situacia je pridanie WLAN neskor - po aktivovani LAN , napriklad na druhy den . Vtedy uz musim v nastaveni sietovky najskor WLAN povolit - kliknutim na OK a volbou pouzit. Az potom mozem pouzit volbu skenovat siet - kde mi vyhlada pripojne body .
ako wifi som pouzil ten maly smiesny usb wifi z abcryptoboxu .
Ahoj chlapi moc moc díky za tuto E2 toto jsem si celou dobu přál a kdybych věděl jak to udělat moc rád bych něco takového jako toto stvořil vždycky jsem chtěl něco takové jak jsou romky v mobilu proste aby to fungovalo žilo aktualizovalo se to a byl tam balík aplikaci které jsou nejpouživanější a funkční.
Za mě obrovská chvála instalace velmi easy plně funkční.Na 7119 naprosto bez problému ...
Dotaz nevíte někdo jak zprovoznit Csfd plugin a jak v CZ-SK archivech zprovoznit Primu a voyo díky moc
Obrovsky Dík Jirka S a všem kteří jste umožnili vznik enigma 2 pro interní flash
Za mě obrovská chvála instalace velmi easy plně funkční.Na 7119 naprosto bez problému ...
Dotaz nevíte někdo jak zprovoznit Csfd plugin a jak v CZ-SK archivech zprovoznit Primu a voyo díky moc
Obrovsky Dík Jirka S a všem kteří jste umožnili vznik enigma 2 pro interní flash
Takze v podstate som vyrozumel, ze ak chcem pouzit WLAN, musim flesnut nanovo, pri zapichnutom stupli.revis píše:..............
Edit, asi mam blby stupel, nedetekuje ho.
Stiahol som z feedu tu, co tam je.JirkaS píše:Hd glass nevim jakou verzi jsi instaloval, me ji vzdy posila "moulikpeta" a zatim to slo ok.
Achjo, pri prepnuti na man-x zelenac.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
JirkaS
Příspěvek od JirkaS »
Kam ze si to prepnul ?Achjo, pri prepnuti na man-x zelenac.
Kód: Vybrat vše
File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/VFD-Icons/plugin.py", line 92, in writeChannelName
print "vfd display number:", text
UnboundLocalError: local variable 'text' referenced before assignmentZkus ten log poslat shamannovi z cssf fora - autor hdglass . Ja to zkusim taky
Prakticky cista instalacia. Niekolkokrat som flesoval, pokusal som sa chytit WLAN stupel, posledne nainstalovane - oscam, vlastny setting cez DME., Skin Elgato-HD. Setting povodne robeny z ipboxu. Pluginy ziadne. Greenscreen with oo cycling.
-
zilizila
Příspěvek od zilizila »
Chalani, musím Vás pochváliť.
Dali ste si záležať na prednastavených emulátoroch, ktoré ma prekvapili - komfort. Pluginov je dosť a aj feed je dostatočne vybavený.
Spomínaný problém pri nastavovaní HDGlas16 sa objavil aj u mňa, a zistil som, že to robí len keď je na pozadí HD program, pri SD je to OK.
PIP u mňa nefunguje, lepšie povedané, na pozadí táto funkcia beží, pretože pod modrým tlačítkom sa objavia ďalšie voľby, ako vymeniť stanice, premiestniť obraz v obraze..., akurát sa mi nezobrazuje ten "obraz v obraze".
HDMI CEC mi nevypína TV(Sony).
Pre zaujímavosť som vyskúšal mountnúť disk vo Vu UNO. Bez problémov som disk mountol, a nahraté súbory na disku idú prehrať. Zároveň som nastavil nahrávanie HD-BOXu na tento disk, funguje OK.
Ešte som skúsil prehrať DVD filmy uložené na disku, ale toto nefungovalo a HD-BOX začal rozmýšlať (spinner) a musel som ho reštartovať. Možno by bolo dobré vytvoriť plugin pre prehrávanie DVD filmov.
Youtube a prehrávanie MP4 ide po odporúčanej úprave OK.
Celkový dojem je veľmi pozitívny, keď to porovnám s alternatívou HDMU alebo PKT, tak už teraz sa mi zdá, že presne toto patrí do HD-BOXu.
Veľká vďaka všetkým, ktorí sa podielali na prvej flash Enigme2 pre HD-BOX.

Dali ste si záležať na prednastavených emulátoroch, ktoré ma prekvapili - komfort. Pluginov je dosť a aj feed je dostatočne vybavený.
Spomínaný problém pri nastavovaní HDGlas16 sa objavil aj u mňa, a zistil som, že to robí len keď je na pozadí HD program, pri SD je to OK.
PIP u mňa nefunguje, lepšie povedané, na pozadí táto funkcia beží, pretože pod modrým tlačítkom sa objavia ďalšie voľby, ako vymeniť stanice, premiestniť obraz v obraze..., akurát sa mi nezobrazuje ten "obraz v obraze".
HDMI CEC mi nevypína TV(Sony).
Pre zaujímavosť som vyskúšal mountnúť disk vo Vu UNO. Bez problémov som disk mountol, a nahraté súbory na disku idú prehrať. Zároveň som nastavil nahrávanie HD-BOXu na tento disk, funguje OK.
Ešte som skúsil prehrať DVD filmy uložené na disku, ale toto nefungovalo a HD-BOX začal rozmýšlať (spinner) a musel som ho reštartovať. Možno by bolo dobré vytvoriť plugin pre prehrávanie DVD filmov.
Youtube a prehrávanie MP4 ide po odporúčanej úprave OK.
Celkový dojem je veľmi pozitívny, keď to porovnám s alternatívou HDMU alebo PKT, tak už teraz sa mi zdá, že presne toto patrí do HD-BOXu.
Veľká vďaka všetkým, ktorí sa podielali na prvej flash Enigme2 pre HD-BOX.

- revis
- Legenda Fóra

no - potrebovali by sme, keby sa niekto pohral s cs2gbox pre sh4 dvbapi . tu asi nikoho takeho nenajdeme, ze ?
jirka udrzuje feed a daval tam len veci, co sam odskusal .
jirka udrzuje feed a daval tam len veci, co sam odskusal .
-
cuco11
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Aj ja sa chcem podakovat za tento firmware je to naozaj super a moznosti oproti tovarenskemu FW su obrovske.
Kedze je to moja prva E2 nemam to velmi s cim porovnat.
Ale narazil som na jeden problem - nejdu mi v EMU baliky MTV na 19.2, pritom ostatne kanaly v EMU slapu a ked prepnem spät z niektoreho MTV na iny program musim restartovat SoftCam aj Share aby nabehli ostatne kanaly. Mam Emu cez MGCAM a Share (klient) cez NewCS.
Softcam mam aktualny.
Este sa mi zda divne priradenie restartu boxu a enigmy priamo na hardwarove tlacitka DO, clovek to moze kludne stlacit omylom, podla mna je restart z menu uplne postacujuci.
To Honzikovo: CSFD plugin som nainstaloval z kluca stiahol som ho odtialto slape mi zatial bez problemov, mam najnovsiu B7
http://code.google.com/p/csfdplugin/downloads/list

Kedze je to moja prva E2 nemam to velmi s cim porovnat.
Ale narazil som na jeden problem - nejdu mi v EMU baliky MTV na 19.2, pritom ostatne kanaly v EMU slapu a ked prepnem spät z niektoreho MTV na iny program musim restartovat SoftCam aj Share aby nabehli ostatne kanaly. Mam Emu cez MGCAM a Share (klient) cez NewCS.
Softcam mam aktualny.
Este sa mi zda divne priradenie restartu boxu a enigmy priamo na hardwarove tlacitka DO, clovek to moze kludne stlacit omylom, podla mna je restart z menu uplne postacujuci.
To Honzikovo: CSFD plugin som nainstaloval z kluca stiahol som ho odtialto slape mi zatial bez problemov, mam najnovsiu B7
http://code.google.com/p/csfdplugin/downloads/list

VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm
Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
-
JirkaS
Příspěvek od JirkaS »
To je restart k pouziti, kdy se ti zasukuje enigma tak ze se uz nedostanes do menu. Jsem linej lezt kvuli tomu k boxu a zvlast u 7119 vyndat a zandat snuru, Proto tyhle tlacitka.Este sa mi zda divne priradenie restartu boxu a enigmy priamo na hardwarove tlacitka DO, clovek to moze kludne stlacit omylom, podla mna je restart z menu uplne postacujuci.
-
zilizila
Příspěvek od zilizila »
Máš pravdu. Ale náhoda je blbec. Napríklad dáš niečo nahrávať a pri ďalšej manipulácii náhodou zatlačíš reštart. 
Asi by som tieto reštarty radšej namapoval na dve tlačítka zároveň. Voľných tlačítiek je ešte dosť.
Asi by som tieto reštarty radšej namapoval na dve tlačítka zároveň. Voľných tlačítiek je ešte dosť.
Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51