enigma2 scart

revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Re: enigma2 scart

Příspěvek od revis »

pouzi nbox , co je vlastne gbox. tam nemusis nic nastavovat.
pep666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pep666 »

Ahoj,vyprovokoval jsem tuhle diskusi o scart a CRT a teď mě mrzí, k čemu se to tu svezlo. Hlavně ten tón, kterým tu projevuje mmiriboy. Asi ho něco žere a tady, kde ho nikdo nezná si vylejvá svůj vztek, je to tu snadný. Chtěl bych touhle cestou poděkovat všem, kdo se zasloužili o e2 ve flash 9105+ a 7119. Kvalita obrazu a cena - nejlepší stroj na trhu. Po pravdě řečeno, nebýt té enigmy by mě HD boxy vůbec nezajímaly. Sice musím přepínat ten výstup na RGB a lupe zvuk při přepínání programů, ale nevadí. Pokud to nejde odstranit, nevadí. Lepší než ta kopice hnoje, co tu spadla. Smažte to.

Ještě k tomu výstupu. Někdo tu psal, že nechápe, jak si někdo může pořídit HDbox k CRT. Snadno. Měl jsem v ložnici DM7000 a rád si hraju s linuxovýma boxama. pořídil jsem si na zkoušku 7119 a zjistil, že až na ten výstup CVBS je super. Pak jsem ji nahradil 9105+ a oproti DM7000 mám navíc:
DVBS2(x264)stroj,kde se kluk občas koukáme na sport2,
naprosto bezproblémové sdílení úložiště pro nahrávání s DM800(pouze jedno pro oba stroje),to jsem u DM7000 nikdy nenastavil a hodně výkonný stroj(ve srovnání s DM7000)

Končím, chlapi díky :thankyou:
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Analogovy videovystup na ziadnom sh4 nefunguje korektne a to uz nehovorim o tom,ze v niektorich enigmach vobec !
Uvediem priklad.
V minulom roku som cez leto v jednom hotelovom rozvode nahradil ich poskodeny prijimac docasne prijimacom IPbox55 . sh4 - enigma2. Nastavil som kanal a pustil do rozvodu . Ako vystup som pouzil scart a externy modulator. Vsetko fungovalo , az na to, ze farebny obraz bol len na prijimacoch Philips (crt). Na izbach,kde boli ine crt znacky - len ciernobielo.. Kedze som to mal ako nahradu na sportovy kanal a sla nejaka liga. musel som prijimac vymenit - za obycajny Openbox S1 . Farba je totiz pri kolektivnych sportoch dost dolezita ...
Ale to bol extrem , normalne by ma nenapadlo HD prijimac tlacit do SD rozvodu . Neskor som beztak zistil,ze mozem byt rad, ze nejaky obraz na scarte vobec siel - ine enigmy maju na scarte akurat tak audio.... Bavime sa stale o sh4 . Tam to uz nik nedoriesi. Ostatne - o take dva roky to beztak uz nikomu chybat nebude...
piril
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od piril »

Da se nejak prepinat vystup tak jako u origo fw tlacitkem na vypinani zvuku???? Mel jsem to pres HDMI a zapomel to prepnout na scart a ted to potrebuji prepnout. Da se to nejak???
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|
mkris

Příspěvek od mkris »

Dá. Pozri popis DO - je to tlačítko označené "videomod".
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=215&t=50805
daja44

Příspěvek od daja44 »

Nevím kam to napsat a tak to píšu sem ještě jednou prosím tvůrce Enigmy Platino jestli by nemohly uvolnit tu druhou verzi s opravou displeje, alespoň pro ty co si toho váží a ty promiňte to slovo, co melou hovna ať si jedou na original firmware. Ještě jednou prosím o uvolnění druhé verze, díky alespoň za info, že už žádná další verze nebude a já ho pak můžu s klidným svědomím prodat.
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“