Samba Server

Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: Samba Server

Příspěvek od Kasr »

Ram disk a root directory vyhod. A do hdd zmen -path = /media/hdd. Ale ja by som cely hdd nepovolil.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
japop
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: HD-BOX 7119

Příspěvek od japop »

Tak stále nic ... jen pro jistotu, máš nastaveno cifs nebo nfs ? zkouším obé a prd ... Začínám mít obavu jestli nemám něco zásadního změněný, jestli by nebylo lepší nahrát enigmu znovu a začít od začátku ...
HD-BOX 7119
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

Pre windows cifs-skus len niejaky priecinok, napr /media/hdd/movie.
A mas hdd spravne namountovany?
Ked nemas nic ine pripojene tak mount/dev/sda1 /media/hdd.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
japop
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od japop »

Tak de facto nejde o windows, disk je ext2 v sharecenter které jede na linuxu, ale podle toho co jsem viděl tak je to workgroup jako windows. přiznám se, že nevím jestli je namountovaný, příkaz co jsi mi radil jsem zadal přes telnet a nic ... myslíš si, že bych se mohl na Tebe obrátit někdy přes sz, aby jsme nezaplevevovali forum ? Myslím v průběhu příštího týdne ....
HD-BOX 7119
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

Rad by som, ale som mimo domov, bez pc a stb. A bez wifi siete. Net pouzivam iba obcas cez operatora a mobil.
japop
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od japop »

To Kasr: to nic, i tak díky. Mám ještě jedeen síťový disk /multimediální přehravač s diskem/ a ten se mi nakonec povedlo připojit, tak snad nějak zmáknu i ten druhej, kterej potřebuju, jelikož je zapnutý stále .... Budu laborovat. A nebo opravdu přejdu z5 na origo fw, kde mi to šlo. Ještě jednou dík za rady.
HD-BOX 7119
daja44

Příspěvek od daja44 »

Tak se mi to povedlo připojit, ale po restartu tam zas není a přitom je připojený, prosím od někoho nakopnutí kde se to nastavuje, díky moc.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

vzdialeny server sa nastavuje v nastaveni sietovky v boxe.
nepamatam si to z hlavy, ale ak ma box Media scaner, preco nepouzijete ten ? sam pohlada sietove uloziska , staci len najdeny oznacit a nastavit.
japop
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od japop »

SIce nevím jak, ale nějak jsem to rozchodil. Teď hlavně nepřeinstalovávat :D
HD-BOX 7119
daja44

Příspěvek od daja44 »

Tak to vzdávám, po nastavení mi síťový disk šel a bez jakéhokoliv zásahu a po restartu přijímače ho najdu jen v síťovém nastavení ve složce media pro přehrávání ne, nebo máte ještě někdo nějaký nápad ?
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“