oscam skylink frees*are

Diskusia k oscamu platformy i386-pc-linux
Odpovědět
miguro

oscam skylink frees*are

Příspěvek od miguro »

zdravím. vopred sa ospravedlnujem za primitívne otazky ale nikdy som nerobil so satelitmi nejak vaznejsie, unix/linux servery spravujem bezne... v podstate uz tyzden citam toto forum ale ako zaciatocnikovi mi kopa veci nie je jasna.

mam arivu 200 (19,2 a 23,5 monoblock) kde som nahral správny * firmware a mám linux server kde som nahral oscam a nakonfiguroval som zakladne veci.

na internete som nasiel niekolko free newcamd serverov ktore som nahral do oscam-u ako reader-y.
ariva sa mi pripoji cez cccam k oscam serveru. neviem ci to dekoduje alebo nie a v podstate zatial mi je to jedno chcem sa opytat ci je takyto model spravny a ci to co robim je uz reshare v pripade ze by som si zaplatil nejaky share kde reshare asi nie je velmi tolerovane...
pripadne nejaky typ ako vobec skusat ci mi to funguje...v logoch nejake chyby zatial nemam...

edit:
mam aj kartu skylink ice ale ked experimentujem tak ju mam odpojenu od vsetkeho zatial aby som videl ci ide oscam a newcamd share server...
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Re: oscam skylink frees*are

Příspěvek od martinxp »

Na ty free newcamd servery nemuzes spolehnout ze funguji.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Patrik1974
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Patrik1974 »

miguro píše:zdravím. vopred sa ospravedlnujem za primitívne otazky ale nikdy som nerobil so satelitmi nejak vaznejsie, unix/linux servery spravujem bezne... v podstate uz tyzden citam toto forum ale ako zaciatocnikovi mi kopa veci nie je jasna.

mam arivu 200 (19,2 a 23,5 monoblock) kde som nahral správny * firmware a mám linux server kde som nahral oscam a nakonfiguroval som zakladne veci.

na internete som nasiel niekolko free newcamd serverov ktore som nahral do oscam-u ako reader-y.
ariva sa mi pripoji cez cccam k oscam serveru. neviem ci to dekoduje alebo nie a v podstate zatial mi je to jedno chcem sa opytat ci je takyto model spravny a ci to co robim je uz reshare v pripade ze by som si zaplatil nejaky share kde reshare asi nie je velmi tolerovane...
pripadne nejaky typ ako vobec skusat ci mi to funguje...v logoch nejake chyby zatial nemam...

edit:
mam aj kartu skylink ice ale ked experimentujem tak ju mam odpojenu od vsetkeho zatial aby som videl ci ide oscam a newcamd share server...
A Ty kolo mas rockov,ze sa take pakoviny pytas?
Same linuxove cocotiny
miguro

Příspěvek od miguro »

@Martixp: ďakujem. v podstate to fakt len skúšam nikdy som sa o túto problematiku nezaujímal... podstatné je, že už mi beží server oscam vo virtual linux-e, vplug vo virtual windowse a ariva celkom dekóduje. ak to takto beží tuším si predplatím aj nejaký sharing.

@Patrik: aj ja ťa mám rád... a inak sú doma všetci zdraví???

@All: stále neviem či keď nastavím newcam alebo cccam server do svojho oscam-u a následne sa pripojím k tomuto z arivy cez cccam tak či to poskytovateľ vidí ako reshare (či musím nastaviť priamo do arivy poskytovateľa share).
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

@All: stále neviem či keď nastavím newcam alebo cccam server do svojho oscam-u a následne sa pripojím k tomuto z arivy cez cccam tak či to poskytovateľ vidí ako reshare (či musím nastaviť priamo do arivy poskytovateľa share).

Neuvidi to jako reshare pokud se k tvemu oscamu budes pripojovat jen ty.Pokud to bude vice prijmacu budes potrebovat vice odpovedi od ctecky share a muzou te odhalit a zablokovat.
Zgemma H7S
tvheadend, VDR, mumudvb
miguro

Příspěvek od miguro »

VDAKA, pripajat sa budem len ja z jedneho stb maximalne z dvoch stb (v detskej) a ked tak si rad priplatim dalsi pripstup. o dalsie zdielanie nemam zaujem toto pre mna nie je biznis...
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

Pokud pouze 2 a neprepinate nonstop kanaly jak o zavod tak to bude OK.
Zgemma H7S
tvheadend, VDR, mumudvb
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

2 ani moc ne, dvojnasobok ecm je do oci bijuci.
miguro

Příspěvek od miguro »

no ako vravim nemam problem zaplatit si aj viac pristupov v tom problem nie je len som si nebol isty tym protokolom a ci takyto model funguje kedze oscam na linuxe nie je "spotrebic" ...
vprint
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vprint »

V tom pripade nechapem, naco to zenies cez ten oscam?
miguro

Příspěvek od miguro »

proste ma to bavi a ako "informatik" chcem mat prehlad aj v tejto oblasti... mam doma este aj dm tusim 7000 alebo 7020 ale tam uz nejde hd vysielanie a dvb-s2 a potom ako sa mi pokazilo dialkove tak je ulozene na skrini akurat tento dreambox mi prisiel v obdobi ked som sa tomu nejak nemal cas velmi ani venovat... ale pamatam si aj videocrypt a nagravision a homemade dekodery aj d2-mac a podobne... a tiez aj skystar karty...
Odpovědět

Zpět na „i386-pc-linux - diskusia“