ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
S4DD4M
satelitni prijimac: ea pingulux plus

Re: ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od S4DD4M »

dr.ahlin píše:Zdravím.
Mám již asi rok Pinguluse,vše zatím fungovalo bezvadně,až nyní mi přestala fungovat instalace nových
verzí E2 z USB,samozřejmě používám popsaný postup,z použitého USB disku jsem již několikrát E2 instaloval.Ze Sparku jde E2 nainstalovat normálně.Nevíte náhodou čím to může být?Po připojení USB a následném zapnutí Pinguluse se led.kontr.na disku ani nerozsvítí ani neproblikne,rozsvítí se teprve až když systém naběhne.Podotýkám,že jsem z disku již několikrát Enigmu instaloval.Jedná se o USB CORSAIR Voyager 8 GB.Děkuji za rady a názory.
mozno je poskodeny... nespadol ti?
EA Pingulux plus, 125cm 28-23-19-16-13-9Ka-5
dr.ahlin

Příspěvek od dr.ahlin »

S4DD4M píše:
Mám již asi rok Pinguluse,vše zatím fungovalo bezvadně,až nyní mi přestala fungovat instalace nových
verzí E2 z USB,samozřejmě používám popsaný postup,z použitého USB disku jsem již několikrát E2 instaloval.Ze Sparku jde E2 nainstalovat normálně.Nevíte náhodou čím to může být?Po připojení USB a následném zapnutí Pinguluse se led.kontr.na disku ani nerozsvítí ani neproblikne,rozsvítí se teprve až když systém naběhne.Podotýkám,že jsem z disku již několikrát Enigmu instaloval.Jedná se o USB CORSAIR Voyager 8 GB.Děkuji za rady a názory.
To se mi nezdá,protože ze Sparku instalace z toho disku jde bez problému a v pc.se disk chová taky normálně.Možná by pomohlo info,který USB disk zaručeně v Pingul.funguje.
S4DD4M

Příspěvek od S4DD4M »

dr.ahlin píše:
S4DD4M píše:
To se mi nezdá,protože ze Sparku instalace z toho disku jde bez problému a v pc.se disk chová taky normálně.Možná by pomohlo info,který USB disk zaručeně v Pingul.funguje.
mozno ho staci znova naformatovat, ak ti predtym fungoval...
dr.ahlin

Příspěvek od dr.ahlin »

To jsem udělal hned po prvním neúspěšném pokusu instalace E2,samo jsem formátoval plný formát.Spíš si myslím jestli se nepoškodil nějakým způsobem u-boot a nechtěl by znovu nainstalovat(teď nevím jestli jsem nenapsal nějakou blbost)
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Nuž, tak skús nahodiť upgrade Sparku (ak nemáš, nedávno vyšiel nový). S tými USB kľúčmi je to tak, satelitné prijímače sú často vyberavé čo sa týka kľúčov, a tie čo idú v PC bezchybne často neberú. A ak aj predtým brali, tak sa mohlo stať že sa postupne opotrebuje a potom ho prijímač nevidí, teda možno aj vidí ale nieje schopný z neho bootovať.
Čiže skús upgrade Sparku a vyskúšaj iný kľúč.
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
dr.ahlin

Příspěvek od dr.ahlin »

Upgrade Sparku mám,horší to bude s USB klíčem,nemám tak velký výběr,ale pár jich mám,tak to
vyzkoušim a dám vědět,co si myslíte o tom u-bootu?Zatím díky za rady
Naposledy upravil(a) dr.ahlin dne 17.duben 2013 - 23:02, celkem upraveno 2 x.
S4DD4M

Příspěvek od S4DD4M »

dr.ahlin píše:To jsem udělal hned po prvním neúspěšném pokusu instalace E2,samo jsem formátoval plný formát.Spíš si myslím jestli se nepoškodil nějakým způsobem u-boot a nechtěl by znovu nainstalovat(teď nevím jestli jsem nenapsal nějakou blbost)
skus stiahnut E2 este raz a nahraj na kluc...
dr.ahlin

Příspěvek od dr.ahlin »

S4DD4M píše:
dr.ahlin píše:To jsem udělal hned po prvním neúspěšném pokusu instalace E2,samo jsem formátoval plný formát.Spíš si myslím jestli se nepoškodil nějakým způsobem u-boot a nechtěl by znovu nainstalovat(teď nevím jestli jsem nenapsal nějakou blbost)
skus stiahnut E2 este raz a nahraj na kluc...
Zkusím a dám vědět.Diky
dr.ahlin

Příspěvek od dr.ahlin »

Zdravím,
tak jsem vyzkoušel pět různých USB klíčů a znovu stáhnul a nahrál poslední E2 od HDMU a je to stále stejné a tak vůbec netuším co s tím.
mareksy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mareksy »

dr.ahlin píše:Zdravím,
tak jsem vyzkoušel pět různých USB klíčů a znovu stáhnul a nahrál poslední E2 od HDMU a je to stále stejné a tak vůbec netuším co s tím.

co mas za problem napis do sukromne spravi
ipbox 200,400,9000HD,dreambox 500,
Amiko alien -E2 openpli,
xpeed xl - openpli
optimuss 0S2- openpli
vu uno ,vu zero
hdbox
azbox
1W,13E,19.2E,23.5
oscam,cccam,mgcamd,newcamd,
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira.cz »

Takže PKT Hyperion šlape asi týden bez záseku . Opět povedená image od PKT Teamu.
Používám OSCAM 1.20-unstable_svn build #7188 od PKT který je v nabídce pluginů a můžu říct že to jede super.

\:D/

:thankyou: PKT Team
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak po zařeknutí se,že už nikdy nebudu do Aliena2 triplex dávat E2, přesto jsem se nechal zlákat na Hyperion.Zatím mohu říci,že nic moc. :wink: Wifi síť přes originál usb Amiko Nano to vůbec nenašlo. Přes lan kabel to jde,ale myslel jsem si,že si nastavení sítě bude pamatovat,bohužel po spuštění z hlubokého stanby jsem musel síť nastavovat znovu.Síťový disk správně nastaven,ale vůbec se do něj nemohu dostat. :cry: Nahrávání na usb flash=šílený proces úpravy na 7 oddílů po 5GB formátovaných na Ext3. Otázka,kde je těch zbylých 25GB? Na formát NTFS vůbec nelze nahrávat! :twisted: Vůbec jsem nikde nenašel jak bych si seřadil kanály a ty přebytečné smazal. :cry: Přenos obrazu přes SCART děsivej-obraz roluje po obrazovce!!! spousta tlačítek na DO nefunkčních. :cry: Prostě vše je zbytečně přeplácaný,absolutně nelogické nastavování. ZLATÝ SPARK!!! :poklona:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Mira.cz píše:Takže PKT Hyperion šlape asi týden bez záseku . Opět povedená image od PKT Teamu.
Používám OSCAM 1.20-unstable_svn build #7188 od PKT který je v nabídce pluginů a můžu říct že to jede super.

\:D/

:thankyou: PKT Team
Mňa hyperion raz sklamal, po prepnutí z Fooor na čt4 som bol bez obrazu a zvuku, reštartol som oscam y_mod39, prepol na oscam 8599 tam tiež nič, prešiel som na mgcamd 1.35 tam stále to isté. Skúsíl som TA3 a ani voľné nešli pri plnom sygnáli a Q.Natočil som motorom na 19,2°E, to isté. Potom som si všimol že nezobrazuje nič o providerovi, o karte o caide, pide iba same ...... . Pomohol až reštart enigmi. Tu na fóre sa objavuje aj Poliak z pkteamu tak možno si to prečíta.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Jak říkám,ani jedna Enigma není 100%.Vždy tam spousta věcí nefunguje. V novém Sparku je zatím vše 100%.Abych tam dával enigmu jen proto,že se mi v baneru ukazuje kolik minut chybí do konce momentálně sledovaného programu,to bych musel být blázen.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

ja tam mám momentálne openply a to čo potrebujem ide bez problémov za dva mesiace ani jeden zelenáč ,, zatial " :good:
Všetko 4K
mareksy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mareksy »

efendy55 píše:ja tam mám momentálne openply a to čo potrebujem ide bez problémov za dva mesiace ani jeden zelenáč ,, zatial " :good:

:D to mas odomna ... ja ju mam 5 mesiac a frci bezproblemov zdielalie ok,prehravanie filmov so samby -usb ok, prepinanie kanalov 2 sek,menu prehladne... asi tolko za 5 mesiacov ziadny problem ostatne image HDMU,AP-R a ine rozsipavanie videa
Amiko alien -E2 openpli,
xpeed xl - openpli
optimuss 0S2- openpli
vu uno ,vu zero
hdbox
azbox
1W,13E,19.2E,23.5
tatamuk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tatamuk »

mareksy píše:
efendy55 píše:ja tam mám momentálne openply a to čo potrebujem ide bez problémov za dva mesiace ani jeden zelenáč ,, zatial " :good:

:D to mas odomna ... ja ju mam 5 mesiac a frci bezproblemov zdielalie ok,prehravanie filmov so samby -usb ok, prepinanie kanalov 2 sek,menu prehladne... asi tolko za 5 mesiacov ziadny problem ostatne image HDMU,AP-R a ine rozsipavanie videa
Jaký je to image prosím?
Xtrend ET4000 - OpenPli 4
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

jednoduché , žiadne píčo... ide dokonca aj samba oproti nebule v-3 . :clapping:
Všetko 4K
mareksy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mareksy »

efendy55 píše:jednoduché , žiadne píčo... ide dokonca aj samba oproti nebule v-3 . :clapping:
presne ako si pisal jednoduche funkcne
Amiko alien -E2 openpli,
xpeed xl - openpli
optimuss 0S2- openpli
vu uno ,vu zero
hdbox
azbox
1W,13E,19.2E,23.5
tatamuk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od tatamuk »

Já jsem myslel název image, že bych ho vyzkoušel.
Xtrend ET4000 - OpenPli 4
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“