AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nahravani se predcasne zastavi, DO prestane fungovat

Příspěvek od Marek_marek »

vinov píše:a tv program bezi dal, jen se neda nic delat jak s DO tak s knofliky ovladani na prijimaci. Mluvim o Sparku posledni verze a spusteni nahravani rucne uprostred nejakeho poradu.

Kdyz pak natvrdo restartuju vypinacem vzadu na prijimaci, tak nahravky tam mam 14 minut a konci pred koncem toho poradu, cili kdyz ovladani zamrzlo, prestalo to i nahravat, ale jak rikam, divat se da dal, jen se neda nic prepinat, menit hlasitost, nic.

Uz se me tohle same stalo nekolikrat, nevim jiste jestli i se to stavalo i v predchozi verzi Sparku, myslim ze jo.

Nemáš spíš problém s mediem na který nahráváš? Tímto způsobem jakým zde popisuješ nahrávám celkem často a nikdy se mi toto nestalo.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Mafisat

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Mafisat »

Tahle je od uživatele Martinxp stabilní a děláto všechno co jsem potřeboval nahravá neomezuje mně v počtu uloženich souborů, uspí disk a zároven slouží jako server pro 3klienty za mně děkuji.

http://ulozto.cz/xXLE2V8/enigma2-hdmu-alien2-7162-zip
Vu+duo2 +1tb,Technomate TM-600pvr,linux enigma1,DM800HD,DM500S a spoustu jiních sat hraček,parabola,Fuba 80cm+motor,SG2100 30E-45W,pevná Parabola,Triax80cm
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

Chci se zeptat, sháním ESPN america a na Skylinku není. Mám nějakou možnost, když už mám ten linuxový přístroj,nějak zprovoznit placené ESPN na Astře? Samozřejmě si tu nehraju na poctivce, ač si Skylink platím. Když Espn nedostanu u skylinku, chci ho klidně ilegálně... za návod bych se odvděčil. Email obagr@centrum.cz
glajdo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od glajdo »

ESPN America mas na roznych druziciach
http://en.kingofsat.net/find.php?questi ... Submit=Zap
vorosv

Příspěvek od vorosv »

Ahojte vsetci,

rozmyslam nad kupou prijimaca Amiko Alien 2 a v poslednych dnoch som o tom cital dost vela na internete. Na jednom portali som nasiel test, v ktorom, ako jedinu velku nevyhodu tohto prijimaca pisu, ze ma dost slaby processor, co posobi spomalenie uz aj vtedy, ked pri sledovani HD stanice sa hlada v channel liste. Dalej pisu, ze situacia je este horsia, ked sa zapinaju TV Wall ikony alebo sa vyuzivaju rozne ine funkcie naraz.
Chcel by som sa informovat, ci je to naozaj tak, a ak ano, tak to spomalenie sa prejavuje na akej urovni, ci je to naozaj rusive?

Chcel by som este vediet, ci ten prijimac je schopny prehravat multimedia (hudbu, videa - hladne MKV) cez siet? Ak ano, ako spolahlivo?

Dakujem vopred za kazdu odpoved!!
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

vorosv píše:Ahojte vsetci,

rozmyslam nad kupou prijimaca Amiko Alien 2 a v poslednych dnoch som o tom cital dost vela na internete. Na jednom portali som nasiel test, v ktorom, ako jedinu velku nevyhodu tohto prijimaca pisu, ze ma dost slaby processor, co posobi spomalenie uz aj vtedy, ked pri sledovani HD stanice sa hlada v channel liste. Dalej pisu, ze situacia je este horsia, ked sa zapinaju TV Wall ikony alebo sa vyuzivaju rozne ine funkcie naraz.
Chcel by som sa informovat, ci je to naozaj tak, a ak ano, tak to spomalenie sa prejavuje na akej urovni, ci je to naozaj rusive?

Chcel by som este vediet, ci ten prijimac je schopny prehravat multimedia (hudbu, videa - hladne MKV) cez siet? Ak ano, ako spolahlivo?

Přijímač je v nejnovějším FW spolehlivý. Já nahrávám 2 HD kanály a na třetí HD se dívám absolutně bez zamrznutí. :) Přehrává přes síť hodně formátů,mezi nimi MKV,MOV,MPEG2,MPEG4 AVI. Přehraje to z PC přes síťový disk (nastavení v menu).Dokonce i do PC HDD přes síť nahrává (záleží na rychlosti připojení) Navíc streamuje do PC a jiných zařízení (tablet) přes prohlížeč a nainstalovaný VLC program. Jenom ti dobře radím,nechceš-li mít problémy nedávej tam Enigmu!!! :wink:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
vorosv

Příspěvek od vorosv »

Inuita píše:
vorosv píše:Ahojte vsetci,

Přijímač je v nejnovějším FW spolehlivý. Já nahrávám 2 HD kanály a na třetí HD se dívám absolutně bez zamrznutí. :) Přehrává přes síť hodně formátů,mezi nimi MKV,MOV,MPEG2,MPEG4 AVI. Přehraje to z PC přes síťový disk (nastavení v menu).Dokonce i do PC HDD přes síť nahrává (záleží na rychlosti připojení) Navíc streamuje do PC a jiných zařízení (tablet) přes prohlížeč a nainstalovaný VLC program. Jenom ti dobře radím,nechceš-li mít problémy nedávej tam Enigmu!!! :wink:

Ahoj Inuita,

dakujem pekne za odpoved, moc si mi pomohol!! :thankyou:
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

glajdo píše:ESPN America mas na roznych druziciach
http://en.kingofsat.net/find.php?questi ... Submit=Zap

Já vím, ale všude je to kódované. Mě by zajímalo, zda to tím Linuxem jde nějak obejít...
glajdo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od glajdo »

No jedine cez cardsharing
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

glajdo píše:No jedine cez cardsharing

No a najde se někdo na ten sharing? :-)
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Mam FW 1.2.61 a uz je 1.2.64. Mam tam nainstalovanu enigmu. Ked nainstalujem najnovsi FW 1.2.64 zostane mi tam moja enigma?
Dik za odpovede
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Áno, zostane, sú to úplne oddelené systémy, kľudne si daj novú verziu. Aj nastavenie Sparku ti zostane, najlepšie urobiť update priamo cez menu prijímača, tak, že si ho sám stiahne.
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Diki. Pojdem nato.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Este jednu otazocku. Mam nainstalovanu enigmu a potrebujem pouzit inu. Aky je postup? Vraj sa musi najprv ta stara odinstalovat v sparku, ale neviem ako. Instalovat novu viem. Diki moc
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Netreba nič odinštalovať, rovno nainštaluješ novú a tá stará sa prepíše. Odporúčam urobiť si zálohu enigma image v Sparku cez Enigma2upgrade plugin, možno sa ti to hodí, ak sa ti tá nová nebude páčiť, a aspoň to nemusíš nanovo nastavovať...
Niekde som čítal, že bol aj nejaký plugin na vymazanie enigmy, ale bežne to nieje potrebné...
AB Pulse 4K, dvojtuner
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Diki za radu. Pokial to nieje nutne odinstalovat staru tak to len preinstalujem. A ako sa da vytvorit ta zaloha v sparku cez ten plugin enigma2upgrade?
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

Prosím vás, když si koupím v Polsku kartu od Cyfry+, bude mi na mojem Alienu 2 (spark) fungovat? Máte někdo s Cyfrou zkušenosti? Skylink je proti Cyfře chudinka. Jinak, stejnou sérii otázek mám i pro případ Sky Deutschland....
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

androgen:
Menu - Pripojiť - plugin E2upgrades - Backup E2
Vyberieš cestu kam ti má nahrať zálohu image.
AB Pulse 4K, dvojtuner
Mafisat

Příspěvek od Mafisat »

kocurstvo píše:Prosím vás, když si koupím v Polsku kartu od Cyfry+, bude mi na mojem Alienu 2 (spark) fungovat? Máte někdo s Cyfrou zkušenosti? Skylink je proti Cyfře chudinka. Jinak, stejnou sérii otázek mám i pro případ Sky Deutschland....

Tohle je úkol pro Enigmu v oscamu to pojede.
Vu+duo2 +1tb,Technomate TM-600pvr,linux enigma1,DM800HD,DM500S a spoustu jiních sat hraček,parabola,Fuba 80cm+motor,SG2100 30E-45W,pevná Parabola,Triax80cm
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

wanthom píše:androgen:
Menu - Pripojiť - plugin E2upgrades - Backup E2
Vyberieš cestu kam ti má nahrať zálohu image.
hotovo diki
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“