AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mistr307

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mistr307 »

Ufff.

Tak ja uz to mam za sebou. Trochu som musel browsdit netom az som nasiel sposob ako sa dostat na to FTP. Postup je nasledovny:

1. Zistit si IP STB cez router
2. Pouzit FTP aplikaciu v PC (flashFTP)
3. otvorit connect a vlozit ako adresu IP STB (192.168.0.1), Port: zmazat, Meno: root, Heslo: root
4. prejst na adresar a zmazat subor

Celkom jednoduche :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak já se do stb přes FTP nedostanu. Zkoušel jsem to přes TC,RCC i FlashFTP. Je to jasné,když po zapnutí svítí jen hodiny,tak se s PC nespojí. :cry: Mám zato,že jsem to podojil s tím Hyperionem,tím,že jsem při sledování pořadu vytáhl kartu s dolní čtečky a dal do horní. Až chudák přijde ze servisu,tak už nechci vidět Enigmu co budu živ. ](*,)
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
lubos300

Příspěvek od lubos300 »

Celkom veselé. Zjavne konkurenčný boj naberá na obrátkach. Ale dobrá správa je, že má niekto záujem zlikvidovať Aliena..... Zjavne dobrý stroj. "Keď po tebe strielajú určite robíš niečo dobre" ... Osobne už mám v servise druhý stroj.... :shock:
Včera mi bežala správa na obrazovke od Aliena, kde dôrazne upozorňovali na to aby som vymazal mestá z počasia, že to spôsobý problém pri bootovaní. Mám dva stroje Alien 2+ a u oboch rovnaký problém. Nič som s nimi nerobil len aktalizoval počasie.
Xpeedlx3, 2T, 4x DVB-S2, Open ATV 4,2, HD Glass16, Oscam ymod 18.53
2x Amiko Alien 2+ S2/S2/DVB-T2, PKT Hyperion v.4 SVN-2874/Spark 1.2.73; Oscam 10074
Cahors Bisat: 0,8°5,0°9,0°19,2°23,5°28,2°; 2x 4/1 Diseq AMIKO
SELFSAT H30 D4 quad 23,5°
Karty: Skylink, Freesat, Plustelka
marospet

Příspěvek od marospet »

Mne sa moj amiko podarilo nahodiť znovu s tym zachrannym softwerom ale všetko je fuč. Teraz je problem pripojiť sa na spark online stale vypisuje chybu chybne pripojenie. Neviem či je problem u mňa alebo je to problem sparks. ďakujem.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

lubos300 píše:Celkom veselé. Zjavne konkurenčný boj naberá na obrátkach. Ale dobrá správa je, že má niekto záujem zlikvidovať Aliena..... Zjavne dobrý stroj. "Keď po tebe strielajú určite robíš niečo dobre" ... Osobne už mám v servise druhý stroj.... :shock:
Včera mi bežala správa na obrazovke od Aliena, kde dôrazne upozorňovali na to aby som vymazal mestá z počasia, že to spôsobý problém pri bootovaní. Mám dva stroje Alien 2+ a u oboch rovnaký problém. Nič som s nimi nerobil len aktalizoval počasie.
Máš naprostou pravdu.Včera jsem pořádal servisniho technika u nás o přehrání FW přes RS-232. Bylo mi řečeno,,když kupujete takové srá..e,tak se nedivte,že vám to chcípne". :roll:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
marospet

Příspěvek od marospet »

Inuita píše:
lubos300 píše:Celkom veselé. Zjavne konkurenčný boj naberá na obrátkach. Ale dobrá správa je, že má niekto záujem zlikvidovať Aliena..... Zjavne dobrý stroj. "Keď po tebe strielajú určite robíš niečo dobre" ... Osobne už mám v servise druhý stroj.... :shock:
Máš naprostou pravdu.Včera jsem pořádal servisniho technika u nás o přehrání FW přes RS-232. Bylo mi řečeno,,když kupujete takové srá..e,tak se nedivte,že vám to chcípne". :roll:
Vieš nie každy ma na dreambox a za tu cenu čo čakaš ideš do toho s rizikom stači to preinštalovať spustiť ladenie a ide dalej.
dodogres

Příspěvek od dodogres »

[ U mna to iste.Ale aspon uz zije.
johny english
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ferguson Ariva 102E

Příspěvek od johny english »

ahoj mam golden media spark reloaded a mam stejní problém na ftp u total commanderu se nemohu připojit a na dcc to nejde co mam udělat díky
http://tvboom.net/user/register?ref=2787
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Mám takovou otázku.Dva dny před smrtí Aliena jsem si na flešku udělal zálohu nejnovějšího Sparku APP+database. Až mi přijde oživený Alien ze servisu,tak tam chci dát tu zálohu ve které jsem po rozbalení vymazal ten soubor weather.xlm. Myslíte,že je to samé jako když ho smažu dodatečně až po instalaci zálohy do Aliena pomocí FTP? Já tedy podle mne je lepší když s tím blbým souborem již alien vůbec nepříde do styku.Nebo se mýlím? #-o
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

The new Spark 1.2.65 version is available for download from our website, resolving the issues with the Weather Forecast function which caused certain receivers to fail to start up! Please download the new Spark software from our website, www.amikostb.com, and upgrade your receiver now from a USB stick.

Downloading the software from Spark Online is temporarily unavailable due to the weather forecast issues.

If you are experiencing the start up issue with your receiver, please refer to the following document which will help you to resolve the issue: http://downloads.amikostb.com/Spark_Recovery.pdf

Once again, we would like to appologize for any inconvenience and thank You for your patience!
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

@wanthom
Myslíš jako odborník,že je lepší natáhnout Spark 65 přes USB a potom zase znovu naladit vše a nebo po upgradu tam vrazit zálohu bez weather.xlm,tím bych vlastně downgradoval na 64,ale měl bych nastaveno vše a pak znovu upgrade na 65. Oni když mě stb vrátí ze servisu,tak tam určitě daj FW 65.Je zajímavé,že když jsem udělal zálohu APP+database,tak jsem tam po instalaci zálohy neměl ani jeden plugin. Já myslel,že se záloha udělá se vším všudy.Díky za odpověď
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

podľa mňa kľudne z tej zálohy a potom urobiť online upgrade na 1.2.65...
AB Pulse 4K, dvojtuner
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

wanthom píše:podľa mňa kľudne z tej zálohy a potom urobiť online upgrade na 1.2.65...
Online prý nefunguje. Myslíš,že když jsem ten soubor weather.xml odstranil ze zálohy přímo v PC,že je to stejné jako když to uděláš v stbčku pomocí FTP?
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

samozrejme, podstatne aby tam ten subor nebol, a upgrade vies potom aj cez usb urobit...
AB Pulse 4K, dvojtuner
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

wanthom píše:samozrejme, podstatne aby tam ten subor nebol, a upgrade vies potom aj cez usb urobit...
Jo,FW na fešku,zasunout do stb a přijímač si o to řekne sám,že?
filek65

Příspěvek od filek65 »

Po týchto patáliach a po rozchodení príjimača som skúsil bootovať E2. Už som to pred tým pár krát robil, avšak teraz mi to nejde. Skúšal som aj formátovat USB-čko a znova mi napiše T - TO. Poradí mi niekto? Ďakujem.
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

Ahojte, najdem tu niekde navod ako upgradovat E2 od HDMU na vyssiu verziu? Nejaku polozku pre online update som v menu nenasiel. Ked to pustim z kluca predpokladam ze pridem o vsetky nastavenia a to by som nerad. Az mate niekto niekde odskusany postup na update so zachovanim povodnych nastaveni budem povdacny.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

filek65 píše:Po týchto patáliach a po rozchodení príjimača som skúsil bootovať E2. Už som to pred tým pár krát robil, avšak teraz mi to nejde. Skúšal som aj formátovat USB-čko a znova mi napiše T - TO. Poradí mi niekto? Ďakujem.
Aktualizuj cez Spark-system-plugin a v ňom e2upgrade. Je tam restore i backup. Ak v plugins Sparku e2upgrade nemáš, nahraj si ho napr. z http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20 je tam e2upgrade-restore plugin na stiahnutie.
zdenci22
satelitni prijimac: AB Cryptobox 400HD,350HD

Příspěvek od zdenci22 »

Mohol by niekto uploadnut subor keymap kde mu funguje vol+ a vol - na lavu a pravu sipku na joystiku.robil som to podla navodu co je tu v teme a nefunguje mi to. Mam HDMU

Odoslané z Desire HD cez Tapatalk 2
Amiko Alien2 - OpenATV 5.3
filek65

Příspěvek od filek65 »

Ďakujem za radu, pomohla. Ale ten spôsob bootovania cez predný panel mi aj tak nejde, ale to nie je ten problém , prečo píšem. Vedel by mi niekto poradiť ako prepínať sparka a enigmu cez dialkový ovládač? Dá sa to aj ináč ako cez predný ovládací panel?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“