Dalkové ovládání jde "ztuha"

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Ronej

Re: Dalkové ovládání jde "ztuha"

Příspěvek od Ronej »

No jo a jak prodejce donutíš, že ti dá jiný kus. Já ho šel reklamovat a jak mi řekl, že do měsíce, tak jsem ho vzal nazpět. Už se vidím, jak budu šipkama měsíc přehazovat programy. To raději tuhý ovladač a kladivo :D . Univerzální ovladač mám, ale nenašel jsem nikde kód k HD-BOXU.
daja44

Příspěvek od daja44 »

Ronej píše:No jo a jak prodejce donutíš, že ti dá jiný kus. Já ho šel reklamovat a jak mi řekl, že do měsíce, tak jsem ho vzal nazpět. Už se vidím, jak budu šipkama měsíc přehazovat programy. To raději tuhý ovladač a kladivo :D . Univerzální ovladač mám, ale nenašel jsem nikde kód k HD-BOXU.
Tak se trap, jak chceš.
fukdes
satelitni prijimac: Hd box 9105+

Příspěvek od fukdes »

mne vymenili druhy a ten ide rovnako ako ten stary ..tuho tlacitka a niekedy potreba presne nasmerovat na prijimac. Mesiac cakanie a zbytocne, uz by som radsej isiel do toho od octagonu.
HD box 9105+ @ Ab 500
midiborec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od midiborec »

Ja to udelal tak jak sem psal a mam po problému.. Jak začne zlobit další tlačitko udelam to stejne... JE tam problem ten že zespodu toho čudliku jsou takové vystupky ktere dosedají na kontakt jenže ten vystupek je tak uzky že při zmačknuti nedoseda přimo nastřed kontaktu ale vedle takže to jde pak stuha.. Silikonem sem zvetšil dosedaci plochu aby nikam neuhnul a hotovo. Lepši jak čekat mesic na reklamaci. Je potřeba pak počkat než silikon vytuhne aby se vam nenalepil na kontakt!
vlcek18

Příspěvek od vlcek18 »

Já jsem si udělal gumové podložky o průměru 7mm s dírou 2mm a tloušťkou 1mm.Podložku nasadíte na gumové čudlíky a je to. :Yahoo!:
vlcek18

Příspěvek od vlcek18 »

Problém je taky v tom, že deska s plošnými spoji má vůli po krajích, tak že je potřeba vycentrovat a zajistit desku proti pohybu. Ty gumové podložky použijeme na problematická tlačítka, ale jen o průměru 4mm s dírou 2mm. :Yahoo!:
ddwarf
satelitni prijimac: HD BOX 9105+

Příspěvek od ddwarf »

Tak jsem po roce zabrousil na tohle fórum,přečetl odpovědi,nedalo mi to a jal se rozebírat DO na které jsem si tak někaj zvykl. Svými vytrénovanými a svalnatými prsty (tímto děkuji firmě HD-BOX) to šlo raz dva a vypadl na mě tišták. přímo na tišťáku to přepínalo parádně,než abych kapal silikon na konkrétní tlačítka tak mě napadlo:šoupni něco z druhé strany tišťáku po celý ploše,tišťák přimáčkneš blíž k gumovejm tlačítkum a uvidíš.Šoup sem tam ňákou starou papírovou vizitku,tlouštka nevim asi půl milimetru,zavřel DO a světe div se šlape jak hodinky,práce asi 2min.Časem dám vědet jestli to jede jak má.
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

Chlapi, co to máte za prodejce - podejce ](*,) , u nás se ovladač vymění obratem :good:
vlcek18

Příspěvek od vlcek18 »

Už mě ta asanace ovladače nebaví, ví někdo kde lze koupit ten identický dálkový ovladač od Octagonu? :thankyou:
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Vsade maju ovladace na octagon, hdbox, niekde oznaceny ako fortis. Staci pouzit google a dat parameter typ a cenu .
vlcek18

Příspěvek od vlcek18 »

A co si myslíte, že celý den dělám. Asi jsem neměl štěstí, ale identický ovladač od Octagonu jsem našel jen tady: http://www.ebay.de/itm/Fernbedienung-Oc ... 3a841976a8
Německy neumím, ale věřím, že se dá koupit i u nás. Pro jsem chtěl aby mi někdo doporučil kde ho mají na skladě. :thankyou:
kuki_sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuki_sk »

s postovnym 27 ? ,,u nas sa predava tusim za 20.

Mna by zaujimalo ci ma niekto odskusane neake plne programovatelne dialkove ako Logitech Harmony a pod. Ale tam by asi nemal byt ziaden problem kedze kazde tlacidlo sa da samostetne naprogramovat.
myckei
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od myckei »

Mam Logitech Harmony a funguje to naprosto skvele.
Naprogramujes si tam co chces a jak chces :-)
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

vlcek18

Příspěvek od vlcek18 »

revis dík za snahu, na ten jsem se už taky díval a vypadá to na nějaký levný klon. Já bych si raději koupil ten originál od Octagonu, k němu mám jaksi větší důvěru. Jak se říká nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Je lacny, lebo nema logo , ale je vyrobeny presne v tej istej fabrike. :)
roman62

Příspěvek od roman62 »

Koupil jsem dva 9105+ v červnu a v září 2012 v olmi , jak tady někdo píše asi vadná serie. Oba dva ovladače po určité době začaly špatně fungovat. Rozdělal jsem ho nožem a jak tady někdo popisuje, podložil jsem desku ovladače zespodu .Tím jsem zvedl desku vůči tlačítkům asi o 1-2 mm a ovladač funguje bez chyby
Trisek

Příspěvek od Trisek »

roman62 píše:Koupil jsem dva 9105+ v červnu a v září 2012 v olmi , jak tady někdo píše asi vadná serie. Oba dva ovladače po určité době začaly špatně fungovat. Rozdělal jsem ho nožem a jak tady někdo popisuje, podložil jsem desku ovladače zespodu .Tím jsem zvedl desku vůči tlačítkům asi o 1-2 mm a ovladač funguje bez chyby
Udělal jsem to podle Vašeho návodu a je to bezva.Funguje jako nový!!! Děkuji Doporučuji všem
brano2405

Příspěvek od brano2405 »

Aj ja som dvihol dosku asi o 1mm a dialkove :good: Odporučam práca na 10 min a po probleme.
Azbox premium,ariwa 200HD,ariwa 202E, hdbox9105 plus[/color]
luna
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od luna »

Ano ... podložil jsem obvodovou desku ovladače kartonovým papírem z krabice ... a ovladač funguje supeeeer ... :) škoda že jsem to neudělal už před rokem ...
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“