Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
su27.1

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od su27.1 »

efendy55 píše:ak si to tu pozorne čítal tak cryptobox ide perfektne len na oscam server a dva cryptoboxi medzi sebou ale len v newccame . ak ho pripojíš na čistý cccam 2.3.0 a podobne tak je to nepoužitelné . budeš plakať . :cry: takže si sprav server v oscame a pôjde ti to ako namydlený blesk . :good: alebo kamoš ho ešte vraj skúšal aj na newccam server a vraj to išlo bez problémov . ale to som ja nikdy neskúšal , ale viem že priorita týchto satelitov je newccam či už ako server , alebo ako klient . ale v cccame na oscam server nemajú tiež žiadny problém. asi vieš v čom je rozdiel newccam a cccam . \:D/
Nazdar oscam mi už funguje na čítanie karty, aj v TC doň viem vojsť, aj cez IP v prehliadači, len neviem, kde mám v oscame nastaviť udaje aby bola anaconda ako server.mam nahratý oscam skyway.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

tak si vytvor užívatela pre cryptobox .tak ako máš v users dummy tak si daj napr. cryptobox .
Všetko 4K
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

zdravim . chcem sa spytat. mam optibox anaconda prerobeny na hd box verzia firmware 2.11.57 a zrazu mi nejdu internetove radio. neviem ci to je chyba vo firmware alebo to bude tym ze predtym som mal internet od upc a islo to vse v pohode, neviem ci to tym nebude ze ked som presiel na net od magio tak ci to oni dako neblokuju alebo neviem co.
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

efendy55 píše:tak si vytvor užívatela pre cryptobox .tak ako máš v users dummy tak si daj napr. cryptobox .
Nepodarilo sa mi to, neviem ako a kde mám nastaviť v oscame nastaviť IP a sotatné údaje z ab boxu.
Idem čitat a ako budem mudrejší tak aj skušat.
Ďakujem za radu
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

baallu píše:Pri pouziti xcam ako klient, musi alebo moze byt spusteny aj mcas..??
áno , môžu byť oba , ale oscam s mcasom blbnú . #-o
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

a kde máš vlastne ten oscam ?? hehe , v anacunde ??? to chceš k nej pripojiť cryptobox ako klienta ???
Všetko 4K
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

efendy55 píše:a kde máš vlastne ten oscam ?? hehe , v anacunde ??? to chceš k nej pripojiť cryptobox ako klienta ???
ano, v anaconde je oscam a chcem k nej pripojiť ab ox ako klienta
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

napr. toto skopíruj v oscame : files/ oscam user/ pod dummy nechaj tam jeden riadok medzeru a daj dole save , cez web daj reštart oscamu a zapni usera . skontroluj group a readers či máš správne zapnuté . =D>

[account]
user = azbox
pwd = azbox
caid = 0D96
monlevel = 4
keepalive = 1
au = 1
group = 1,2
services = skylink-full
cccmaxhops = 9
Všetko 4K
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

efendy55 píše:napr. toto skopíruj v oscame : files/ oscam user/ pod dummy nechaj tam jeden riadok medzeru a daj dole save , cez web daj reštart oscamu a zapni usera . skontroluj group a readers či máš správne zapnuté . =D>

[account]
user = azbox
pwd = azbox
caid = 0D96
monlevel = 4
keepalive = 1
au = 1
group = 1,2
services = skylink-full
cccmaxhops = 9
nefunguje to. aspoň zatial, neviem kde je chyba -možno v ab boxe dám foto nastavenia z ab boxu.

Ďakujem za všetky rady už to beží :thankyou: (čo by som si bez vás počal)
Naposledy upravil(a) su27.1 dne 01.srpen 2013 - 22:51, celkem upraveno 1 x.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

máš teamviewer ?
Všetko 4K
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

peter213 píše:
skipi1 píše:Cawte, uz asi 1 mesiac mam problem, pocas sledovania tv mi z nicoho nic zakoduje programy, musim vypnut a zapnut napajanie LNB aby znova nabehol program. Dnes som zistil pricinu ked som zapajal iny spotrebic do zasuvky pozrem na tv a zase kanal zakodovany. V priebehu dna sa zapla chladnicka a zase pokles signalu a kanal zakodovany. Ked zapnem spotrebic do zasuvky, tak tam preskoci iskra a vtedy sa to stane. Neviete co je to za chyba???
Ahoj skipi1 tak ako si poriesil ten tvoj problem. Myslim ze to s tym napajanim je celkom od veci. Mam presne ten isty problem a som si isty ze to nema s napajanim vobec nic spolocne. U mna trval tento problem dlhsiu dobu ale posledny tyzden to bolo znacne intenzivne. Ja som vsak nemusel vzdy vypnut a zapnut cely prijimac, ale stacilo len vypnut plugin MCAS a znova ho zapnut a box sa rozbehol. Posledne 3 dni mi vsak nepomohlo ani to. Myslel som ze sa stroj prehrieva kvoli tomu ze stupli aj teploty. Tak som ho vypol nechal vychladnut a zapol. Rozbehol sa ale po chvilke mi to znova zacalo blbnut. Zacal som si byt isty ze to sposobuje plugin, tak som sa pozrel tu na fore ze sa poohliadnem po nejakom novsom. Pri prehliadnuti poslednych 2 stranok popisuju podobny problem, a rozoberaju tam zapnutie a vypnutie emulacie v Mcas. Tak som pekne vliezol do pluginu, dal emu off, emu on a masinka teraz pekne bezi. Chcel by som poprosit niekoho skuseneho s pluginmi o radu ako maju byt jednotlive polozky pluginu MCAS nastavene, pripadne keby bol taky laskavy a vysvetlil aj ich vyznam.
Nakoniec som zistil co sposobovalo tie vypadky,Na stene mam tu trojzasuvku kde sa napaja RADIO, SATELIT a ANTENA, satelit som mal na 1telku a antena bola pripojena na 2 telku, a problem bol prave v koaxiali ktorym bol napajany 2 TV ked som vytiahol koaxial/antenu/ tak to prestalo robit odstrihol som koncovku /bola nalisovana/ nakrutil som druhu a prestali vypadky, v tej zasuvke to asi ma nejaky okruh. Mozno niekomu pomoze.
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

zdravm ma uz niekto kluce emu upc SoftCam.Key, pre anacondu?????
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

staci dat posledni mcas na posledni FW a tam to jede
jinak tady je posledni softcam.key http://www.netkeysat.net/cat.php?id=92
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

su27.1 píše:
efendy55 píše:napr. toto skopíruj v oscame : files/ oscam user/ pod dummy nechaj tam jeden riadok medzeru a daj dole save , cez web daj reštart oscamu a zapni usera . skontroluj group a readers či máš správne zapnuté . =D>

[account]
user = azbox
pwd = azbox
caid = 0D96
monlevel = 4
keepalive = 1
au = 1
group = 1,2
services = skylink-full
cccmaxhops = 9
nefunguje to. aspoň zatial, neviem kde je chyba -možno v ab boxe dám foto nastavenia z ab boxu.
Ďakujem za všetky rady už to beží :thankyou: (čo by som si bez vás počal)
jory
satelitni prijimac: AB IPBOX9900HD plus HDD 500GB,

Příspěvek od jory »

Ahojte mam sice gekko ale prosím o radu. Prikladam foto vdade kde je v tom texte o stanici R tak mi ten kanal nejde. Teda nejdu všetky na tom transporderi.

Odoslané z GT-N7100 cez Tapatalk 2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

natukaj tam 12525 V 27500 3/4
-Myslim ked je tam to R tak iba radio stanice vyhladava....
jory

Příspěvek od jory »

Ja som nahrával setting stanic z pc. Tam mi u tejto stanice ukazuje V. neviem ako to nastaviť v satelite.

revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

znovu preskenuj ten jeden TP a budes to mat OK.
To R znamena pravotociva polarizacia. V nasich koncinach sa to nevyuziva. Asi je chyba v editore v PC , nieje spravne zosynchronizovana db - nesedi zo satom, preto priraduje to R , namiesto V .
jory

Příspěvek od jory »

Ano Ďakujem. Použil som druhý pc editor. Polar editor a tam som to pomenil. Chlapi urcite sa to tu už veľa ľudí pýtalo ale nemôžem cez mgcamd rozbehat penthouse, erox a eroxxx. Rýchla rada pre mňa?

revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

do priority.list si dopln caid pre 0D96 .
ale tie programy funguju len pri odomknutej karte, teda najskor kartu do original modulu , -maturity rating nastava na 18+ , popripade si posli cez web reset pinu .
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“