AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
ztomikz

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od ztomikz »

Tak jsem to dělal ale nezměnil jsem atributy na 755 mohlo to bejt tím?
viliamko

Příspěvek od viliamko »

a ked pouzivam spark a nie enigmu, neexistuju pre spark nejake pluginy na sledovanie iptv streamov ?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

samozrejme ináč ho nenaištaluješ .
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

viliamko píše:a ked pouzivam spark a nie enigmu, neexistuju pre spark nejake pluginy na sledovanie iptv streamov ?
nie ,neexistuje nie je to vraj možné aspon čo tu písali . [-X
Všetko 4K
viliamko

Příspěvek od viliamko »

efendy55 dakujem za pohotovu odpoved. ja ani enigmu2 nepoznam , nemam o nej paru. amiko alien2 mam len tyzden. pri bootovani viem prepnut bud na spark alebo enigmu. ale pokial to dam do enigmi, nic sa nedeje a prijimac zostane len v stave boot. takze asi tam nahrana nebude.

som rad ze sa mi vobec v sparku podarilo vdaka tomuto foru rozchodit v citacke cez pluginy kartu irdeto :clapping:
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

oki mlada kouka na doktory :) tak hned jak bude reklama otestuju to a dam vedet, diky za radu snad to pujde, a jeste jednu radu pokud mas cas, v HDMU mi jde normalne stream do pc přes web ale v HYPERION nee, HYPERION se mi libi vice hlavne jeho blue panel, ale ten stream do PC me stve kdyby nesel.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

enigmu2 si musíš nainštalovať je ich strašne vela , ja som ich skúšal asi 10 až 15 a vždy niečo nefunguje . kým najdeš tú pravú tak ťa jebne . nie som náročný na satelit ,ale najlepšie enigmi2 sú na dreamboxe,vu+,xtrend a pod. tam si za tú podporu samozrejme platíš a cena týchto satelitov je kde si inde . takže tú pravú enigmu2 do aliena , hdboxa kde ti bude všetko fungovať tip top asi nikdy nenájdeš . #-o nečakajte tam žiadne zázraky ,ale zmierte sa s tým že to máte za darmo . skúste enigmu2 na poriadnom satelite a hned zbadáte ten rozdiel . :good:
Všetko 4K
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

zajimava enigma by mohla bejt tato davaji ji pri prodeji do boxu http://www.satelity.ellano.sk/29973/Ami ... gma-2.html kdyby ji nekdo mel pisnete :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

hehe , zaujímavá enigma2 ? a v čom myslíš že je zaujímavá ?? ver tomu ako každá iná pre tieto lacné satelity , ale darovanemu koňovi na zuby nepozeraj .verím tomu že keby si ich vyskúšal viac /podla toho čo používaš / tak nájdeš aj lepšiu . ,,možno " .
Všetko 4K
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

Ja vim proto pouzivam primarne spark, ale verim ze se treba casem nejaka dobra objevi :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

to určite , ale my tu už s našimi satelitmi nebudeme . :P spark ide naozaj dobre za tú cenu , ale osobne preferujem enigmu2 ale org. =D>
Všetko 4K
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

Tak u toho pluginu archiv cz/sk nepomohlo ani zmenit atributy vzdy po vyberu nejakeho streamu spadne cela enigma :( nemate nekdo navod jaky plugin ci neco doinstalovat aby to behalo? :( zatim sem to rozbehal jen na nejstarsi hrnigme ktera uz nejde aktualizovat a je stasne zabrzdena :( diky za kazdou radu

Edit: tak na enigme od martinxp to funguje jak ma, tak tedy vyreseno. Ale byl boj najit nejakou kde to slape bez problemu. Supr
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

Ted uz jsem s enigmou spokojen, uz mi jde i timeshift a nahravani. Kdo by měl problém s pripojenim disku, naformátujte ho do ext3 napriklad programem MiniTool Partition Wizard Home Edition, stahnete si prilozeny soubor a rozbalenou slozku vlozte do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions. V pluginech bude po restartu polozka HDDmountmanager v nem uz jen staci vybrat disk a nahravani i temeshift funguje jak ma. =D>
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

Mě vadí nepodpora NTFS. Mám přenosný disk, na kterém nosim multimedia. A nemohu ho jen tak připojit a přehrát z něj. SPARK NTFS umí. Enigm a HDMU ne .. :/
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

no , mne timeshift funguje v aliene aj na sieťový disk bez problémov v enigme2 openpli . samozrejme treba si to správne nastaviť .
Všetko 4K
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

Ja mam starsi 2,5 50G hdd tak jsem ho vrazil do ramecku a pripojil k boxu. Nahravky s toho stahuju pres lan. Takze supr
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

efendy55 Tak jsem tam tu aktualizaci 1.2.68 nakonec pres pc dostal. Ted uz zase vse beha ok. Takze jeste jednou dik, a zatim.
marospet

Příspěvek od marospet »

hranicecz píše:efendy55 Tak jsem tam tu aktualizaci 1.2.68 nakonec pres pc dostal. Ted uz zase vse beha ok. Takze jeste jednou dik, a zatim.
Ja som to tam takisto narval ten software ale chcel som naladiť nove kanaly a nedalo sa to na tom software tak som sa vratil k 65.
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

marospet me to normalne funguje, tak nevim. Akorat jse me zda, ze jse nejake kanaly pri prepnuti nactou pomaleji.
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

Je lepší ako HDBox 9150+? Hlavne ma zaujíma sharecard z netu alebo medzi 2 STB.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“