Nahravanie na USB hard disk

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Nahravanie na USB hard disk

Příspěvek od DURAN »

Prosim chcem nahravat na Usb disk kde mam nahravky aj AVI. HDBOX9105 plus chce aby som nakonfigoroval hard disk potom stratim AVI. Prosim ako na to ??
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Re: Nahravanie na USB hard disk

Příspěvek od revis »

standartny sw vie nahravat na cokolvek - aj na disk s ntfs filesystem. je mozne, ze suborovy system disku je poskodeny .
to sa da jednoducho opravit . Vlozit usb do PC a pouzit volbu - kontrola disku .
Disk so spravnym formatom a bez chyb uz Hdbox akceptuje. Aj hdbox ma volbu kontrola disku, ale nik nevie co vlastne kontroluje , lepsie je to nechat na PC.
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DURAN »

Mam E2 PLATINO HDBOX915plus USB 500 GB chcem nastavit nahravanie sat. programov a timeshift ale zachovať moje avi filmy ktoré pozerám v prehravači E2 PLATINO.Ako v origo FW.
Je to možné ???
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

aha, ale pises v sekcii pre klasicky sw.
je to mozne .
pouzi tento navod :arrow: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 00#p480200
levap

Příspěvek od levap »

Zdravím všechny. Mám problém s nahráváním hdbox 7119. Naprogramovaná nahrávka přes epg se normálně rozjede, ale třeba ve dvou třetinách zkončí, i když se jeví jako, že je podle velikosti počtu MB celá. Disk je NTFS a dříve vše normálně chodilo. Mám poslední firm 2.11.49. Zkusil jsem i starší firmware, ale bez úspěchu. Poradí někdo ? Díky.
luna
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od luna »

dělají to všechny nahrávky? nebo jen jedna? možná že je poškozená ..
levap

Příspěvek od levap »

Dělají to všechny nově nahrávané. Staré nahrávky jdou OK. Pro jistotu jsem naformátoval disk, znovu nahrál nový soft, tovární nastavení.... Nahrávka je normálně vidět celá /myšleno velikostí MB /, spadne třeba ve 2/3 a je černo, ale jakoby se přehrává dál tma. Zastavím ji stopkou a skočí tv program. Jo a v PC ji přehraju také jen ten kus a dále nic. :o
sbf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1

Příspěvek od sbf »

Kontroluju hdboxy nejaku min. velkost disku pred tym nez sa spusti nahravanie? Lebo na 9105 sa nahravanie nechce spustit ak je pouzity 2GB usb kluc (hoci ext. hdd funguje)... ak je tam nejaky check da sa nejako obist?
Perla

Příspěvek od Perla »

mám problém s přehrávání nahrátých filmů na 9105+ . Je jedno jestli nahrávám na HDD ,flash ,(ntfs nebo fat32) , HD program nebo SD.Plugin mám jenom mcas ,ale dělá to aji na oscam.FW je taky jedno který tam je nahrátý momentálně tam mám 2.11.34.Zkoušel jsem provést smazání ( tmp,var) a stále to nepomáhá.
zkrátka při přehrávaní se film v náhodných místech seká

:x :cry: :o
VU+DUO2 VTi 14.0.6 (HD Glass17)
2x ZERO VTi 14.0.6 (HD Glass17)
HD-BOX 9105+ Enigma2 HDready (HD Glass16)
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

vseobecne maju disky nad kapacitu 4gb najlepsiu rychlost pri zapise na systeme ntfs. nestretol som sa s tym, jedine ak ! mas zapnuty sucasne aj timeschift. Ak pouzivas timeshift, daj ho na oddeleny USB - teda v inom USB v stupe. Na timeshift ti staci aj 8GB disk.
Ja timeshift vzdy vypinam - nepotrebujem to . Skus ho vypnut a tak spravit zaznam .
Perla

Příspěvek od Perla »

Timeshift mám vypnuto.Zkoušel jsem nahrávat jak na přední tak na zadní usb taky se to seká.
Když nahráté filmy přehrávám v pc tak je vše v pořádku stejně tak jako když přehrávám v hdboxu přs usb (avi,mkv).
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

nikdy som cely nahrany film nepozeral v boxe - nemam na to trpezlivost a veru ani neviem, co by som take nahraval .
to co popisujes ale mozne je. ak ma malo miesta na cachce pre nacitane data filmu ...
tazko povedat. k dispozicii ma 256MB velkost na DDR2 , takze by to malo stacit. ak ti ale na pozadi bezi vela sluzieb (spusteny oscam , osddatetime, a mcas ) moze to robit problem .
Pocas prehravania filmu tieto doplnky niesu potrebne. Len je neprakticke ich zakazdym vypinat a zapinat.
Bolo by dobre zistit, co to robi - podla indicii vyssie sa pokusit najst problem .
satelit1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: A200

Příspěvek od satelit1 »

Perla píše:mám problém s přehrávání nahrátých filmů na 9105+ . Je jedno jestli nahrávám na HDD ,flash ,(ntfs nebo fat32) , HD program nebo SD.Plugin mám jenom mcas ,ale dělá to aji na oscam.FW je taky jedno který tam je nahrátý momentálně tam mám 2.11.34.Zkoušel jsem provést smazání ( tmp,var) a stále to nepomáhá.
zkrátka při přehrávaní se film v náhodných místech seká

:x :cry: :o
máš v receiveru zapíchnutej současně i USB WiFi?
receiver-HD BOX 9105 plus,karta-skylink, parabola-85Al.,twin lnb-Inverto black ultra, motor-Stab HH 90(68E-43W)
Perla

Příspěvek od Perla »

ne nemám jediné co je připojeno je HDD + připojení na internet a spuštěno je jenom mcas(22.5.2012), jinej mě nefunguje u ostatních se(objeví pruh co tam má být napsáno CryptoWorks) a po spuštění se sekne.Pomůže jenom vypnout zadním vypínačem.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

nizka prudova rezerva .
wifi + usb hdd tiez robi preoblem, ale len koli spotrebe.
piril
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od piril »

Ahoj. Chci se jen zeptat,jestli nemate problem s diskama nad 1TB. Funguji vam? Nebo vidi ho hd-box?
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|
JmajoJ

Příspěvek od JmajoJ »

Na HD boxe 9105+ mi ide v pohode 2 Tb HDD Samsung D3 station,s posledným origo firmware-om.Zatiaľ som ho testoval len krátko,ale javil sa mi bez problémov,aj prehrávanie,aj nahrávanie.
piril
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od piril »

Naformatovany jak?
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|
JmajoJ

Příspěvek od JmajoJ »

NTFS
Perla

Příspěvek od Perla »

můj problém s nahráváním na usb-HDD jsem zatím nevyřešil (dodám ještě že jsem nahrával nekódovaný program na úplně čistě nahrátý FW ) .Všiml jsem si že když zmáčknu nahrávání tak už přeskakuje čas jako by se zastavil a pak poskočil o 2-3s a při přehrávání přesně vtom místě se to seká.
Jediné co pomohlo bylo vytvoření sítového disku a nahrávat do PC jenže to není řešení [-X mět pořád zapnuté PC.
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“