AMIKO MINI HD/V2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
DandaX

Re: AMIKO MINI HD/V2

Příspěvek od DandaX »

Zdravím. Mám dotaz fungujou vám ty postupně přidávané programy - čtD, wau. Dík za odpověď.
danny10
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero 4K

Příspěvek od danny10 »

Pokud máš kartu ICE nebo Irdeto,tak to pojede.Pokud máš emu nebo CRW,tak smůla,posledně jmenované nemají CRW kódování.
ajam14

Příspěvek od ajam14 »

juro1970 píše:Digiturk ide,ale bez HD aj to nie komplet,menu bez SK+CZ language,skylink nie.
Ahoj Juro1970.
Aké číslo softu máš ? Kľúče si zadával ručne alebo si ich nahral cez USB ? Ak cez USB kde si ich stiahol ? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
ludva10

Příspěvek od ludva10 »

Tak jsem přijímač vyměnil a bohužel mě při nahrávání také kostičkuje. Fakt nevím, kde je chyba.
jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

pokial si skusal 2x a chyba je rovnaka, asi bude problem u teba.... ako mas nastavene nahravanie? format, kodovanie a pod...? a verzia SW? sila signalu?
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/
ludva10

Příspěvek od ludva10 »

Tak jsem to chtěl vzdát, protože všemožné nastavování nahrávání jsem už dělal u toho předešlého receiveru.
Ale přeci jenom jsem to zkusil a vypadá to, že je to OK. Zkusil jsem asi 4 nahrávky a jsou OK.
V nastavení nahrávání PVR jsem přenastavil, aby to nahrávalo nekódovaně a v souborovém systému nastavil TRANSPORT STREAM.
Je ale divný, že tohle jsem zkusil i u toho prvního receiveru, ale tam pak nahrávka vůbec nebyla vidět, jakoby přehrávač nic nenahrál ( v PC jsem se ale nekoukal ), tak fakt nevím ( možná jsem jenom něco nastavil jinak, ale to si nemyslím).
Hlavně že už mě to snad funguje.
Posílám fotku, jak to musí být nastavené, třeba to pomůže někomu dalšímu
Nastavení PVR u Amiko Mini HD.JPG
PS: Je blbé, že v návodu se o tom nic nepíše a je to tam i docela špatně celkově popsané.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

prijimac.menej zatazuje ked.nastavis ze.sa.ma nahravat kodovane, tak mam nastavene ja a veru format nahravky TS ako mas teraz ty.... :-)
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/
ludva10

Příspěvek od ludva10 »

radogr: Tak to velmi zvláštní. Zkusil jsem to tedy podle tvého nastavení nahrát zakodovaně + TS a zase se to trhá. Tak nevím, hlavně že mě to po vypnutí kodování jede :-)
A že když jsem zkoušel tyto nastavení na tom prvním receiveru, tak ty nahrávky zase naopak nebyly vidět, jakoby nebyly vůbec nahraný.
Že by každý receiver jel jinak? Divný
Ale hlavně že už mě to nekostičkuje :-)
jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

Ja mam nastavenu 8200 na nekodovanom a miny na kodovanom a slape oboje. Ako vravis, dolezite je ze ti to.ide :-(
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Ahoj.

Mám nainstalovaný firmware 1.5.68 MCAS. Sdílení přes CC mi funguje, ale kanály U*C se zobrazí
za cca 1 minutu. Třeba C+ Nordic je do 2s ...

Přijímač asi hledá klíče v nějaké tabulce, až pak jde na sítˇ...

Pročítám, ale toto tu asi nikdo neřešil ... pomůže někdo?

Díky
duchman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od duchman »

Na mcas fw jsou nejake klice???
ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Nainstaloval jsem firmware s EMU, vymazal temer všechny kliče od Crypto ale furt to nedekoduje ze site. Nemelo by se to Emu ještě zakazat? Zkusim tam uploadmout nějaky stary soubor s klici, kde U*C nebylo ...

Snad se to rozjede ...
ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Nahrál jsem i staré keys (nesehnal jsem prázdný soubor bin), udělal tovární nastavení a nic ... :). C+ Nordic je ok, ale U*C nic :)
duchman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od duchman »

hm,a nemas tam fw ktery obsahuje upc emu? jestli mas tak tam dej nejaky, ktery upc emu jeste neobsahoval. klice na upc totiz urcite nebudou v souboru s klici,to by se tim padem staly verejne dostupne a byly by jich plna fora
ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Díky za radu. Asi máš pravdu. Hodím tam něco co fungovalo před 1.7. - to to nebylo ještě veřejné ...
juro1970
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od juro1970 »

Do amika idú použiť keys aj z iních značiek napr.golden media,opticum,z najnovšímy SW autokeys na 36°E tricolor sd.
ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Tak jsem vyzkoušel verzi AMIKO_MiniHD_1.5.56_mcas - ale furt to U*C nedekoduje. BBC HD z C+ Nordic je hned ... Nemůžu někde dělat chybu ?

Nastavím server, port, login, heslo + aktivní server. Nemůže to hledat konektivitu na jiném kódovacím systému? Např. Nagra ...

Jinak před instalací firmware jsem dal továrko + i po instalaci ...

Už jsem zoufalý :(
ivo2001

Příspěvek od ivo2001 »

Ono se HBO HD Cz rozdede, ale trva to dloho - cca 40s. To stejné např. i Nova HD ...
Georges1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DreamskyNXP256HD

Příspěvek od Georges1 »

Mám také i tento přijímač, při třetím zapnutí, asi za 1 hodinu něco uvnitř odešlo, zasmrdělo, pak nešlo napájení LNB. Systém byl funkční. Opraveno v záruce výměnou desky. Nyní po opravě a prvním zapnutí nějaký signál ukazovalo, po akci spuštění automatického nastavení, mám LNB na dva přijímače a dva satelity, není signál, po změření jde do LNB jen asi 3,5 V. Změna firmware z 1.5.66 na 1.5.68 a ani na 1.5.60 nepomohla. Máte nějaký nápad?
et6500, et4000, NXP256HD, AZBOX710, Amiko MiniHD/V2, TBS 5922SE, Octagon 8008 4k
Krevety

Příspěvek od Krevety »

Vyměň si kabel od paraboly k receiveru, patrně máš asi parazitní svod - do konektoru ti natekla voda a zkorodovaná vodivá břečka ti zvyšuje odběr až přijímač odejde. Možná ti nateklo i do LNB.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“