ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: XTREND ET9500, EDISION VIP2
Kontaktovat uživatele:

Re: ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od kamosamko »

efendy55 píše:na ftp je heslo oscam ?
áno ja som to tiež takto mal skúšal som všetko a nakoniec ten : oscam
XTREN ET9500 ,EDISION VIP2, parabola BIG BISAT
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

hm , zaujimavé cez ftp a heslo oscam ? ??? #-o ja som vždy dával HDMU išlo to v pohode . :thankyou: :thankyou: takže sme opäť o niečo múdrejší. :good:
Všetko 4K
letavizu 1

Příspěvek od letavizu 1 »

oscam neberie,
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamosamko »

letavizu 1 píše:oscam neberie,
ja mám tú samú e2 a dal som : oscam
: root
:oscam
a skúšal si aj takto : HDMU
HDMU
alebo , root
root
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

a skúšali ste to bez hesla ?
Všetko 4K
letavizu 1

Nic neberie , skusil som rozne kombinacie od root hdmu oscam pktem spark nic , nechuti mu ziadne heslo :?:
saturnin9

Příspěvek od saturnin9 »

Mám e2 HDMU, u mě funguje jmeno:root, heslo:HDMU.
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamosamko »

letavizu 1 píše:Nic neberie , skusil som rozne kombinacie od root hdmu oscam pktem spark nic , nechuti mu ziadne heslo :?:
ty máš spark ? ak áno tak skús heslo z neho
Pajan
satelitni prijimac: E2

Příspěvek od Pajan »

Tak jsem skusil tennhle HDMU_11592_E2_spark_211_gi.., Celkem povedaná image. Obraz se mi zdá horší než poslední pkt. Ale hlavně jde v ní rozchodit wifi donge bez jakýchkoliv problémů. Zvolíš typ připojeného wifi donge, a pak už klasicky najít sítě připojit, připojit, heslo, OK. Snad jen přes WPA2 chyba nepodporováno, přes WPA bez problémů.

Jinak pro připojení mám jméno a heslo : root, HDMU. Jen bych se vám zeptal jak je to z youtube na tom HDMU. My tube nainstalované z pluginů nejede.
Dreambox 920 UHD s - dreamElite -,Dreambox 820HD-OponATV- 115cm Mascom, Motor BigSat, Inverto Black Ultra atd.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

s tým youtobe ak o tom ešte nevieš tak si proste zvykaj / viac to nejde ako ide / :cry: a záleží to aj od image , ale nie je to večné . a dokonca to dosť často hádže zelenáč . je to proste hlavne satelit a nie prehrávač youtobe a podobných píč..... . ak ti to pomôže tak ešte nedávno to v openpli ako tak išlo , ale momentálne už netuším . ](*,)
Všetko 4K
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamosamko »

letavizu 1 píše:Nic neberie , skusil som rozne kombinacie od root hdmu oscam pktem spark nic , nechuti mu ziadne heslo :?:
ale to heslo musí byť takto : HDMU - velké písmená
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ved sme mu to tu všetci písali veľkými písmenami hádam to pochopil ,, HDMU " . :ROFL: alebo sa mýlim ?? ja som skúšal dve verzie HDMU a obe mali meno : root a heslo HDMU . :good:
Všetko 4K
letavizu 1

Ziadne spominane heslo, ani rozne kombinacie , skusal som aj totol komander takisto nic , zapnem spark rooot rooot hned spoji, tento pingul je nejaky posahany enigma v nom korektne nechce fungovat .
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamosamko »

letavizu 1 píše:Ziadne spominane heslo, ani rozne kombinacie , skusal som aj totol komander takisto nic , zapnem spark rooot rooot hned spoji, tento pingul je nejaky posahany enigma v nom korektne nechce fungovat .
tak preinštalovať e2 a pôjde ti to
Pajan

Příspěvek od Pajan »

efendy55 píše:s tým youtobe ak o tom ešte nevieš tak si proste zvykaj / viac to nejde ako ide / :cry: a záleží to aj od image , ale nie je to večné . a dokonca to dosť často hádže zelenáč . je to proste hlavne satelit a nie prehrávač youtobe a podobných píč..... . ak ti to pomôže tak ešte nedávno to v openpli ako tak išlo , ale momentálne už netuším . ](*,)
No já například čumím na youtube často. Kvalitní videclip vypadá i na velké uhlopříčce hodně dobře, navíc zvuk mám přes zesilovač atd. Užijou si oči i uši. Na pc používám youtube spíše k hledání těchto clipů, čož je přes plugin mytube celkem zdlouhavé. Není image do které bych youtube nedostal, ikdyž dostat do některých image funkční mytube, to je fakt krmení hada:-). No nic. Až se mi to podaří tak napíšu.
Dreambox 920 UHD s - dreamElite -,Dreambox 820HD-OponATV- 115cm Mascom, Motor BigSat, Inverto Black Ultra atd.
letavizu 1

E2 preinstalovana, 3 rozne enigmy od hdmu, nic ziadna zmena , preinstaloval som protolux , ftp funguje , dialkove vobec ani po prepisani remote suborov, dialkove ide iba v enigma od hdmu ale ftp nic ani po odskusani asi 100 roznych kombinacii, v sparku funguje vsetko , az na neodskusane pluginy.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

Pajan píše:
efendy55 píše:s tým youtobe ak o tom ešte nevieš tak si proste zvykaj / viac to nejde ako ide / :cry: a záleží to aj od image , ale nie je to večné . a dokonca to dosť často hádže zelenáč . je to proste hlavne satelit a nie prehrávač youtobe a podobných píč..... . ak ti to pomôže tak ešte nedávno to v openpli ako tak išlo , ale momentálne už netuším . ](*,)
No já například čumím na youtube často. Kvalitní videclip vypadá i na velké uhlopříčce hodně dobře, navíc zvuk mám přes zesilovač atd. Užijou si oči i uši. Na pc používám youtube spíše k hledání těchto clipů, čož je přes plugin mytube celkem zdlouhavé. Není image do které bych youtube nedostal, ikdyž dostat do některých image funkční mytube, to je fakt krmení hada:-). No nic. Až se mi to podaří tak napíšu.
no ja to mám pc prepojené s tv hdmi a funguje to bezvadne . :good: a neserie ma žiadny plugin a image či to ide alebo nejde . aj ked budem úprimný u nás sa to youtobe nepozerá takmer vôbec . ](*,) satelit používame hlavne ako satelit a nejaké to video ešte archív a ked aj niečo nakrmim pluginmi tak to len otestujem a ide to okamžite von . :smoke:
Všetko 4K
kamosamko
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamosamko »

letavizu 1 píše:E2 preinstalovana, 3 rozne enigmy od hdmu, nic ziadna zmena , preinstaloval som protolux , ftp funguje , dialkove vobec ani po prepisani remote suborov, dialkove ide iba v enigma od hdmu ale ftp nic ani po odskusani asi 100 roznych kombinacii, v sparku funguje vsetko , az na neodskusane pluginy.
No ja som už zrušil tú e2 stále je tam problém s tými HD programama , informoval som sa u výrobcu no a , že to je problém s tunerom , teraz je nová verzia toho argus pingulux plus s HD tunerom aj s novým DO a dokonca s nainštalovanou E2 a majú ho aj u satcentrum nitra
Pajan

Příspěvek od Pajan »

YouTube běží bez problémů, stažené z pluginů. Poprvé mi to nejelo někde jsem udělal chybu. Efendy- já taky nepotřebuju hromady pluginů. Vyhážu co nepotřebuju a nainstaluju co potřebuju. V mém případě vyžaduju YouTube a vlc abych si mohl pustit filmy nebo hudbu z PC. Image HDMU - WiFi, youtube, oboustranný stream PC-sat - Vše tohle běží bez problém. Víc nepotřebuju, a hlavně E2 jede neporovnatelně rychleji než Spark.
Jinak je už novější verze - HDMU_11607_E2_spark_211_git_5568_nodebug_mix_Flash
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

zzaner píše:Myslím,že záleží které máš DO.Už se to řešilo.Mně běhá a zkoušel jsem kde co.Teď tam mám OpenPLI(větší verzi),více ale používám "spark".Běhá to celkem slušně,včetně připojení na síť.Sharink na tom ale neumím.
Skúste ešte RSP image, na ich fore sa píše že niektoré skíny od nich fungujú v piguloch správne ale v alienoch nie, tak treba skúsiť ako na to bude DO. Alienové funguje.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“