HD-box 9105+ e2

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
tve
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

HD-box 9105+ e2

Příspěvek od tve »

Mam nainstalovanu enigma2 - USB verzia PKT v2 HYPERION ,použivam e2 hiperion v2 už 4 měsice všechno fungovalo bez problemu,najednou když prepnou na jaký koliv HD program mne vypne sat na disleji sviti load 7,26,na sd programech běži bez problemu,už vyměnil 3 flešky problem zustal,poradte co mam dělat,dik (kolja.satelit)
kuki_sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: HD-box 9105+ e2

Příspěvek od kuki_sk »

ten isty problem som tu riesil nedavno a nevyriesil. Mne to padne presne ako pises po prepnuti na hociaky HD (do loaderu 7.26) a na SD programoch STB padne po cca pol hodine. Vyskusal som vsetky verzie USB enigmi, 3 rozne USB flasky, nechal doladil parabolu aj sklontroloval spoje.

Ak by sa ti to podarilo vyriesit posli mi prosim SS v com bol problem.

Vdaka.
tve
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tve »

kuki_sk píše:ten isty problem som tu riesil nedavno a nevyriesil. Mne to padne presne ako pises po prepnuti na hociaky HD (do loaderu 7.26) a na SD programoch STB padne po cca pol hodine. Vyskusal som vsetky verzie USB enigmi, 3 rozne USB flasky, doladol parabolu aj sklontroloval spoje.

Ak by sa ti to podarilo vyriesit posli mi prosim SS v com bol problem.

Vdaka.
Mně sd programy běži normalně ,ted zrovna divam už 2 hodiny ,ale přepnu na HD program vypadne do 5 minut,už skusil dalši flešku 4 problem zustal
kuki_sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuki_sk »

Tak to u mna sa to prejavuje vyraznejsie. Po prepnuti na HD program box skolabuje asi sekundu po tom ako sa objavi obraz. Na SD ako som pisal. Aj na FTA programoch bez oscamu alebo neakeho ineho pluginu.

Box je upne novy nakonfigurovany od predajcu (Ellano). Skusil som fakt vsetko. Nakoniec som rezignoval. Este som skusal najt neaky softik krorym by sa dala spravit neaka diagnostika STB ci nieje problem v HW. No nic take som nenasiel.
bigroncom

Příspěvek od bigroncom »

su to smetaky tie hd boxy mne to zamrzlo len tak pri pozeraní
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“