otto69 píše:Připojení se k routru mi nešlo tak jsem routr dal ke kamošovi co dělá do Linuxu, jsem zvědavý zda sním něco udělá. Zatím moc díky za rady a ochotu mi pomoct.
Aj ja by som bol zvedavý na výsledok, ako to dopadlo ??
otto69 píše:Připojení se k routru mi nešlo tak jsem routr dal ke kamošovi co dělá do Linuxu, jsem zvědavý zda sním něco udělá. Zatím moc díky za rady a ochotu mi pomoct.
vdaka idem potestovat, a nemas na tom velke odozvy ?slavo píše:Ja používam tento s WR1043ND, Backfire a čítačkami od ZDK.
Kompiloval som ho sám a niekoľko týždňov funguje OK.
Kód: Vybrat vše
cd /tmp/
wget http://sourceforge.net/projects/libusb/files/libusb-1.0/libusb-1.0.9/libusb-1.0.9.tar.bz2
tar -xf libusb-1.0.9.tar.bz2
cd libusb-1.0.9
export STAGING_DIR=/home/martin/openwrt/attitude-adjustment/staging_dir/OpenWrt-Toolchain-ar71xx-for-mips_r2-gcc-4.6-linaro_uClibc-0.9.33.2/toolchain-mips_r2_gcc-4.6-lenaro_uClibc-0.9.33.3/
export TOOLCHAIN=/home/martin/openwrt/attitude-adjustment/staging_dir/OpenWrt-Toolchain-ar71xx-for-mips_r2-gcc-4.6-linaro_uClibc-0.9.33.2/toolchain-mips_r2_gcc-4.6-lenaro_uClibc-0.9.33.3/
export PATH="$TOOLCHAIN/bin/:$PATH"
./configure --prefix=/ --host=mips-openwrt-linux-uclibc
makeKód: Vybrat vše
sudo make DESTDIR=$TOOLCHAIN installKód: Vybrat vše
./configure --prefix=/ --host=mips-openwrt-linux-uclibcKód: Vybrat vše
./configure --prefix=/ --host=mipsel-linux-uclibcKód: Vybrat vše
make CROSS=$TOOLCHAIN/bin/mips-openwrt-linux-uclibc- USE_SSL=1 USE_LIBUSB=1 LIBUSB_LIB="$TOOLCHAIN/lib/libusb-1.0.a" Kód: Vybrat vše
libusb-1.0.a: could not read symbols: File in wrong formatAhoj. Chcel by som ta Slavo poprosit o info, ktora verzia openwrt fw ti funguje korektne s tvojou kompilovanou binarkou oscamu? Tiez by som rad rozchodil oscam na tomto routri s dvojcitackou ZDK.slavo píše:Ja používam tento s WR1043ND, Backfire a čítačkami od ZDK.
Ja používam tento s WR1043ND, Backfire a čítačkami od ZDK.
Prílohy:
oscam-svn8647-tplink_backfire-webif-libusb_st.zip [414.17 KiB]

Příspěvek od nalimabfor »

Příspěvek od nalimabfor »
Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz