ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
veducki
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD , VU+Zero4K

Re: ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od veducki »

jeej, díkes chlape.. :thankyou:
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo ,VU+Zero4K, AB IPBox PRISMCUBE RUBY .
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Nemáte někdo "Engineer_Khans_Backup_of_OpenAR-P_Enigma2_for_Spark_7111_-_30-09-2013.rar " ??? Bohužel původní link, ze kterého šel kdysi stáhnout je zku*venou americkou policií zakázán ( https://hotfile.com/dl/248169013/2e5252 ... 3.rar.html )
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

poslední je z 4.12.2013 a je tady

Kód: Vybrat vše

http://www.4shared.com/rar/utDGeZ-Y/Engineer_Khans_Backup_of_OpenA.html
File password: engineerkhan15
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

avatar99 píše:poslední je z 4.12.2013 a je tady File password: engineerkhan15
Moooc hodný a moooc díky! Zdá se, že se to stahuje.... :Yahoo!: Jdu to zkusit nainstalit... [-o<
Tak bohužel: Opět se instalace seká. Na displeji nejdřív bliká U LD, pak proběhnou čísla od 100 výše, pak zase bliká U LD, a po 10 minutách přestane blikat a jen svítí a nic... pořád nic... žádný reboot , nic... donekonečna než to vypnu. Může to trvat víc jak 30 minut? Je předtím uploadem potřeba předchozí Enigmu2 nějak vymazat? Ví někdo? :o
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Demont píše:
avatar99 píše:poslední je z 4.12.2013 a je tady File password: engineerkhan15
Moooc hodný a moooc díky! Zdá se, že se to stahuje.... :Yahoo!: Jdu to zkusit nainstalit... [-o<
Tak bohužel: Opět se instalace seká. Na displeji nejdřív bliká U LD, pak proběhnou čísla od 100 výše, pak zase bliká U LD, a po 10 minutách přestane blikat a jen svítí a nic... pořád nic... žádný reboot , nic... donekonečna než to vypnu. Může to trvat víc jak 30 minut? Je předtím uploadem potřeba předchozí Enigmu2 nějak vymazat? Ví někdo? :o
Vyplň si podpis a pozri čo si stiahol a čo potrebuješ podľa podpisu.
Enigma2_for_Spark_7111
Enigma2_for_Spark_7162
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Ty jsi narval tu image do amiko alien2? To se nediv,ze to nejde. Ta image je pro procesor 7111
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Inuita píše:Ty jsi narval tu image do amiko alien2? To se nediv,ze to nejde. Ta image je pro procesor 7111
Ach, tak to bude tím... jiné procesory.Tak to bylo někde špatně zařazené... No narval jsem to tam, a nejede to. Spark ale ¨zůstal naživu, takže se musí E2 přehrát tím správným. Takže SHD8900 a Alien 2 mají jiné procesory? To vše vysvětluje. Takže tu jsem v jiné rubrice... Díky, zase o bod chytřejší... :D
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

přesně tak nemáš podpis a ptáš se v špatné sekci
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

avatar99 píše:přesně tak nemáš podpis a ptáš se v špatné sekci
Mě sem nasměroval nějaký "Veterán fóra" efendy55 z rubriky http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1900 Asi už je totálně senilní nebo z toho má pěknou prdel, když lidi okrádá o čas takovým způsobem... ](*,) Každopádně Vám všem zde moc díky, že jste mě upozornili na chybu... :good:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Demont píše:
avatar99 píše:přesně tak nemáš podpis a ptáš se v špatné sekci
Mě sem nasměroval nějaký "Veterán fóra" efendy55 z rubriky http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1900 Asi už je totálně senilní nebo z toho má pěknou prdel, když lidi okrádá o čas takovým způsobem... ](*,) Každopádně Vám všem zde moc díky, že jste mě upozornili na chybu... :good:
Tak pokud vím tak jsi se Efendy55 ptal jak nainstalovat E2.a ne na procesor. Efendy55 je borec,který nám tu všem moc pomohl. Bez něho a bez ostatních aktivních kamarádů by mě Amiko Alien2 Triple plus nikdy nešlapal tak jako dnes. Ty jsi prostě chtěl všechno hned co mi tu študujeme měsíce. [-X
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

[quote="Inuita"Tak pokud vím tak jsi se Efendy55 ptal jak nainstalovat E2.a ne na procesor. Efendy55 je borec,který nám tu všem moc pomohl. Bez něho a bez ostatních aktivních kamarádů by mě Amiko Alien2 Triple plus nikdy nešlapal tak jako dnes. Ty jsi prostě chtěl všechno hned co mi tu študujeme měsíce. [-X[/quote] Jasně, ale ptal jsme se v rubrice Alien 2 , takže snad je jasné na jakou mašinu... a on mě nasměroval sem a to jsem tam ještě uvedl že mám Alien 2 Triple+ a on ještě velmi machroval... Už jse takový, že radějí dávám góly, než hledat kde jsou branky. :D No neztrácejme čas, PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3.zip se mi chytil a hledá už TVB-T. Zatím jsem tam nenašel kde se dá nastavit čas v přístoroji, uvidíme. Ale ta "grafika" nic moc, a češina otřesná včetně vadných českých fontů... (zobrazje nesmysly místo ů,ř,ť... snad k tomu budou nějaké skiny a fonty...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Demont píše:[quote="Inuita"Tak pokud vím tak jsi se Efendy55 ptal jak nainstalovat E2.a ne na procesor. Efendy55 je borec,který nám tu všem moc pomohl. Bez něho a bez ostatních aktivních kamarádů by mě Amiko Alien2 Triple plus nikdy nešlapal tak jako dnes. Ty jsi prostě chtěl všechno hned co mi tu študujeme měsíce. [-X
Jasně, ale ptal jsme se v rubrice Alien 2 , takže snad je jasné na jakou mašinu... a on mě nasměroval sem a to jsem tam ještě uvedl že mám Alien 2 Triple+ a on ještě velmi machroval... Už jse takový, že radějí dávám góly, než hledat kde jsou branky. :D No neztrácejme čas, PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3.zip se mi chytil a hledá už TVB-T. Zatím jsem tam nenašel kde se dá nastavit čas v přístoroji, uvidíme. Ale ta "grafika" nic moc, a češina otřesná včetně vadných českých fontů... (zobrazje nesmysly místo ů,ř,ť... snad k tomu budou nějaké skiny a fonty...[/quote]

Už ti tu další psali,že máš číst :book: Jsou různé skiny!!! třeba v pkt Marcino čeština v pohodě. :smoke:
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Inuita píše: Už ti tu další psali,že máš číst :book: Jsou různé skiny!!! třeba v pkt Marcino čeština v pohodě. :smoke:
OK, fajn, dík az 0,5 bajtu nové informace, o existenci paketru Marcino vím, o tom že v něm jsou správné fonty jsem se dosud nedočetl. Zato jsme již v Linuxu E2 našel adresář s fonty a zprovoznil Midnight Commander v Putty okně z Windows a FTP přes Total Copmmander (uživatel root, heslo pkteam), takže jejich výměna nebude asi problém v žádném skinu. JEn škoda fešáci, že žáídné tyto informace nejsou od vás ale musel jsme si je najít jinde. Tím bohužel pálím hodně času, který jsem mohl věnovat něčemu užitečnějšímu, než vylučování slepých uliček a blábolů na 99 stránkách. Já neříkám, že tma občas není bajt užitečné informace, ale ja zanesen kupou keců o ničem... Takže už to dozkoumám, udělám stručný článek o tom, jak zprovoznit polomrtvý Alien 2 z obchodu ve 20 bodech a padnou Vám piedestaly nepřekonatelné geniality, fešáci. :P Už m i zbývá jen rozchodit kartu s mcas, v Hyperionu Ver.3 jsem našel adresář /var/cardserver, kde jsou jeho konfigurační soubory, které je třeba změnit. Jak vidíte, snažím se být užitečnější než vy, když v každém příspěvku utrousím aspoň 1 krok vedoucí k řešení :-) Berte to jako výzvu od lamy, která si přinesla polomrtvý alien 2 z obchodu před 3 dny a netušila o co jde... :ROFL:
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

tak pokial viem tak si tu plakal že ti nikto nedá ani link ako na to a že kto ho má v záložke nech ti ho pošle . aby si bol v obraze tak som ten link čo si chcel som mal v záložke a dal som si tú prácu že som ti ho poslal , nič viac som ti nepísal čo tam máš napchať . že si tam napchal inú enigmu a neprečítal si si niečo o tom tak to je tvoj problém , ja som ti to nikde pokial viem nekázal napchať . tiež som inštaloval enigmu do aliena2 aj 8900-ky xxx krát a vždy to nabehlo na prvý šup . samozrejme treba dodržať postup ako sa tam píše . pastomen to tam krásne popísal po lopate . pokial nemáš na to tak nekupuj nič polomrtve a už vonkoncom nie mrtve :P
Všetko 4K
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

efendy55 píše:tak pokial viem... nekupuj nič polomrtve a už vonkoncom nie mrtve :P
Jasně, kdo nic nedělá, ten nic nepokazí. Všimni sie jen jedné věci. Zatímco ty věnuješ 99% své energie a bajtů svách příspěvků oprašování svéího EGA, já v každém příspěvku poskytnu aspoň jednu užitečnou informaci... Good luck, veteráne... :ROFL:
Když jsi takový ochotný genius, tak poraď proč Oscam píše opakovaně:
2013/12/08 12:09:05 530D88 r reader_down [internal]
ERROR: Opening device /dev/sci0 (errno:16 Device or resource busy)

Asi hledá čtečku na jiném portu, než kde je připojená ne? Ale radit nemusíš, přijdu na to... :D
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

tak tebe ani nebudem , ved prídeš na to sám aj bez ,, veteránov" takých ako ty sa málo kedy dočkaju pomoci aj na iných forach nie len tu . :P
Všetko 4K
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

efendy55 píše:tak tebe ani nebudem , ved prídeš na to sám aj bez ,, veteránov" takých ako ty sa málo kedy dočkaju pomoci aj na iných forach nie len tu . :P
Máš recht, už jsem kartu T-mobile irdeto rozběhal i bez tvých moudrostí, ale seká se cca půl minuty po spuštění/restartu Oscam. Je to asi tím, že se mi tam dostala nějak verze OSCAM 1.20-unstable_svn build r8988, která už v názvu říká, co bude asi dělat, tedy je unstable. Takže zbývá ji nahradit nějakou starší "stable" a bude vymalováno! Pak si ještě pohraju s těmi českými fonty a až to pojede 1-2 dny bez seknutí, tak to někam UMÍSTÍM NA ZLATÉM TÁCU ke stažení jako zálohu kompletní E2 :Yahoo!: , aby se ostatní nemuseli doprošovat o každý bit informace od neochotných veteránů, kteříí až dávno zapomněli, jak to vlastně kdysi nastavili, když se jim to náhodnou rozběhlo a jediné co si pamatují je: "čítaj 99 stran keců, nekde to tu je..." :smoke:
polulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od polulin »

Tak se teda moc těšíme.
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

:D hlavně to dej někam sem když máš alien2, pak v těch tématech nemá být bordel
mareksy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mareksy »

Demont píše:
efendy55 píše:tak tebe ani nebudem , ved prídeš na to sám aj bez ,, veteránov" takých ako ty sa málo kedy dočkaju pomoci aj na iných forach nie len tu . :P
Máš recht, už jsem kartu T-mobile irdeto rozběhal i bez tvých moudrostí, ale seká se cca půl minuty po spuštění/restartu Oscam. Je to asi tím, že se mi tam dostala nějak verze OSCAM 1.20-unstable_svn build r8988, která už v názvu říká, co bude asi dělat, tedy je unstable. Takže zbývá ji nahradit nějakou starší "stable" a bude vymalováno! Pak si ještě pohraju s těmi českými fonty a až to pojede 1-2 dny bez seknutí, tak to někam UMÍSTÍM NA ZLATÉM TÁCU ke stažení jako zálohu kompletní E2 :Yahoo!: , aby se ostatní nemuseli doprošovat o každý bit informace od neochotných veteránů, kteříí až dávno zapomněli, jak to vlastně kdysi nastavili, když se jim to náhodnou rozběhlo a jediné co si pamatují je: "čítaj 99 stran keců, nekde to tu je..." :smoke:
mas pravdu ..99 stran je vela ale keby si si precital nejake prispevky tak by mozno pochopil ze je to forum ,a nie technicka podpora ako u windows. Osobne som odskusal mozno najviac E2 a 99 krat som nahraval a mazal E2 ,aby som zistil ci ta alebo ona E2 je stabilna , ci pri oscame,prehravania videa a kodekov,sekania,pluginov ,a mozno som neprecital 99 kecov ale aspon 1 aby som vedel ako sa da nahrat E2 .. a poviem ti kazda E2 ma je ina svoje plus i minus, a nestaci len prist na forum a napisat mam prijimac poslite mi vsetko aby mi to chodilo ,, vies ci ti bude vyhovovat co vyhovuje mne , ani ja neviem vsetko ale tiez sa opytam.. ked uz nepomaha ujo GOOGLE.Su ti niektory ktorym som pomohol ,a nechvalim sa a necakam ovace .Co sa tyka oscamu ak by si cital mozno z tych 99 kecov zopar stran tak by si sa mozno dozvedel ze oscam 7111, 7188, 6611 su stabilne verzie chodia tam korektne zapisy , a ze niektory sa vracaju novsich oscamov na starsie osvecene verzie ..
ipbox 200,400,9000HD,dreambox 500,
Amiko alien -E2 openpli,
xpeed xl - openpli
optimuss 0S2- openpli
vu uno ,vu zero
hdbox
azbox
1W,13E,19.2E,23.5
oscam,cccam,mgcamd,newcamd,
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“