AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
To je v pořádku, ale měl by sis uvědomit, že tady nejsi na supportu firmy Amiko, ani prodejce, u kterého jsi to zakoupil. Tady jsi na diskuzním fóru, takže se podle toho chovej.
???Inuita píše:Prosím Admini vymažte Demontovo příspěvky.
Zklidni nerva, popisuju jen praktické zkušenosti člověka, který si koupil tuto krabici v očekávání, že bude fungovat aspoň to, co je namalováno na krabici... Nevidím důvod tyto praktické zkušenosti mazat a potencionální další zájemce nevarovat... Zatím mi nikdo nevyvrátil, že jde o obchodní podvod. Pokud jsi prodejce takových shitů, pak bych tvé zběsilé reakce chápal, jinak ne... Varovat před špatným výrobkem je zcela legální aktivita. Pokud tvrdíš, že to je dobrý výrobek, a existuje pro něj softwarové řešení, dej někam ke stažení Tvou zálohu kompletní instalace, nalinkuj to, dej k tomu postup, jak to nahrát, pokud to nejsou jen 2 bootovatelné soubory e2jffs2.img a uImage . Vyzkouším, pokud máš pravdu, budu se tu dlouze a hluboko omlouvat všem jednotlivě... OK ?
Ano, snažím se tu diskutovat o problému. Bohužel tu není zatím nikdo schopný/ochotný ho konkrétně řešit. Ale už vím, že pokročilý Inuita má 60 letpolulin píše:... Tady jsi na diskuzním fóru, takže se podle toho chovej.
Ty máš Alein2 a ve Sparku Ti funguje USALS ? Pak se Tě ptám: V jaké verzi Sparku se ti podařilo USALS nastavit pro zeměpisnou polohu Střední Evropy? Jaký model USB sticku ti spolupracuje s Alienem2 jako bootovatelný?
Máš Hyperion 3? Pak se ptám: V jaké verzi a jak lze editovat programy v "Oblíbených" ? Kde lze tu verzi, která Ti funguje stáhnout a jaké nastavení zvolit?
A odpovídej přesně prosím jen pokud víš jistě, ne pokud předpokládáš, myslíš, asi ...stylem "Stáhni si mou verzi..." To zvládnu i sám, předpokládat a na tom jsem i dojel...
Ještě jsem se dočetl o verzi E2 "Neutrino", která prý "spokojenost" . Trochu netechnické hodnocení. Takže kdo ji má: Funguje tam USALS, editace kanálů a aspoň YouTube??? A lepší je žádná odpověď než blbá... Když nevíš, tak neodpovídej... OK?
Sorry že tě pravda uráží, tak sem nechoď, zatím jsme od tebe nečetl jedinou užitečnou informaci...polulin píše:Pouze a jen urážíš. Obrať se na toho, komu jsi zakoupením toho stroje dal vydělat.
... Již se ráno stalo.... a dodavatel Alienu2 začal komunikovat e-mailem a situaci řeší...
Ahoj, nevite co by mohlo zpusobovat obcasne zrneni tv pri HD programech, ale jen kdyz dam napr. info nebo menu,kdyz neco delam a na pozadi mi bezi HD program.Samotny HD bez menu bezi v poradku. Myslel jsem, ze to bude procesorem,ale ten ma max.zatizeni 40% pri HD napr.12 000kb/s
Dela to je obcas, ne porad.Hyperion v3
video: PANASONIC TX-P65ST50, MEDE8ER MED600 X3D/WP, VU+ Uno 4k VTI 13.0.9
audio: Ceeroy 8090, h/k hkts 60, Marantz 2220b, h/k 171, Pioneer n-50
-
Mira.cz
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+
- Kontaktovat uživatele:
Demont
tak to tady čtu a celkem hustý.
Pokud něco chceš tak si to tady najdi. Opravdu se ptáš na to co je tu zodpovězeno několikrát , ale zdá se mi že prostě nechceš chápat. Hold seš asi tupec co se rád dohaduje.
Pokud neumíš s tímto satelitem zacházet tak ho dej pryč a kup si něco jiného.
a poněkolikáté
já používám dreamboxEDIT a spokojenost.
Usals a nastavení motoru je jiná liga, pro tebe asi nedostupná dle tvého vyjadřování.

Jo a do Neutrina ty se radši nepouštej to oravdu nepochopíš.
tak to tady čtu a celkem hustý.
Pokud něco chceš tak si to tady najdi. Opravdu se ptáš na to co je tu zodpovězeno několikrát , ale zdá se mi že prostě nechceš chápat. Hold seš asi tupec co se rád dohaduje.
Pokud neumíš s tímto satelitem zacházet tak ho dej pryč a kup si něco jiného.
a poněkolikáté
já používám dreamboxEDIT a spokojenost.
Usals a nastavení motoru je jiná liga, pro tebe asi nedostupná dle tvého vyjadřování.
Jo a do Neutrina ty se radši nepouštej to oravdu nepochopíš.
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
-
Mira.cz
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
L0th4r píše:Ahoj, nevite co by mohlo zpusobovat obcasne zrneni tv pri HD programech, ale jen kdyz dam napr. info nebo menu,kdyz neco delam a na pozadi mi bezi HD program.Samotny HD bez menu bezi v poradku. Myslel jsem, ze to bude procesorem,ale ten ma max.zatizeni 40% pri HD napr.12 000kb/s
Je to pravděpodobně skin . Skus si stáhnout v pluginech třeba skin SimpleHD ten mi jede bez problémů.
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
Mira.cz píše:L0th4r píše:Ahoj, nevite co by mohlo zpusobovat obcasne zrneni tv pri HD programech, ale jen kdyz dam napr. info nebo menu,kdyz neco delam a na pozadi mi bezi HD program.Samotny HD bez menu bezi v poradku. Myslel jsem, ze to bude procesorem,ale ten ma max.zatizeni 40% pri HD napr.12 000kb/s
Je to pravděpodobně skin . Skus si stáhnout v pluginech třeba skin SimpleHD ten mi jede bez problémů.
Tak skin nepomohl,zkusil jsem jich vic i ten Tvuj, signal a kvalitu mam taky v poho kolem 80%
video: PANASONIC TX-P65ST50, MEDE8ER MED600 X3D/WP, VU+ Uno 4k VTI 13.0.9
-
Mira.cz
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě neumím pomoct. ješte bych skusil změnit rozlišení ale to sou jenom moje dohady.L0th4r píše:Mira.cz píše:L0th4r píše:Ahoj, nevite co by mohlo zpusobovat obcasne zrneni tv pri HD programech, ale jen kdyz dam napr. info nebo menu,kdyz neco delam a na pozadi mi bezi HD program.Samotny HD bez menu bezi v poradku. Myslel jsem, ze to bude procesorem,ale ten ma max.zatizeni 40% pri HD napr.12 000kb/s
Tak skin nepomohl,zkusil jsem jich vic i ten Tvuj, signal a kvalitu mam taky v poho kolem 80%
@L0th4r
Co máš za oscam? Já to teď zkoušel při nahrávání dvou HD kanálů a jeden jiný koukám a v pigu nic,žádné vlnění.CPU průměr 50%. Nemazal jsi něco cos neměl.zjistil jsem,že některé věci v Hyperionu jsou podivně provázané.Smázl jsem plugin(už nevím který a přestal mi přenos sítě UPNP. já vím,že už máš asi vše pracně nastavené,ale udělej si zálohu nastavení kanálů a reinstaluj.
Co máš za oscam? Já to teď zkoušel při nahrávání dvou HD kanálů a jeden jiný koukám a v pigu nic,žádné vlnění.CPU průměr 50%. Nemazal jsi něco cos neměl.zjistil jsem,že některé věci v Hyperionu jsou podivně provázané.Smázl jsem plugin(už nevím který a přestal mi přenos sítě UPNP. já vím,že už máš asi vše pracně nastavené,ale udělej si zálohu nastavení kanálů a reinstaluj.
Naposledy upravil(a) Inuita dne 12.prosinec 2013 - 16:45, celkem upraveno 1 x.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
No nedočkal, tím že někdo odepíše, že něco "řeší" se nic nemění, dokud řešení nepředloží a neověřím že funguje. Zatím ladím ve Sparku satelity tím stylem, že přepnu parabolu na Amiko HDmini, tam si natočím parabolu na příslučný satelit, přešroubuju koax do Alien, tam povypínám všechny Diseq a USALS a ladím ... a pak totéž s další družicí atd... Fakt obrovská zábava, Sparkem zatím nejsem schopen přetočit motor z jedné pozice na druhou, když nejde nastavit souřadnice USALS. Spark by mohl být řešením, i když mě vytáčí malé okénko menu někde uprostřed velké obrazovky do kterého se nevleze ani celý název stanice, který nesmyslně roluje, zatímco na okrajích je na každém ještě 20 cm volnéoho místa... Celkem 50% nevyužité plochy obrazovky, ale zato rolování názvů po prodlení v malých chlívečkách... to zas vymyslel debil... Opravdu "geniální" grafika oprásknutá z nějakého laciného SD přijímače... Editace kanálů tam naštěstí funguje stejně jako v Amikách bez Linuxu, ale bez USALS to půjde stejně pryč, k čemu by mi byl motor...polulin píše:No tak vidíš. Dočkal jsi se.
Další "pokročilý", kadidát na veterána, který neumí číst... Ztráta s času s Vámi, chlapci, když slepý slepého vede, oba do jámy padnou... Krom osobních urážek neumíte nic... jen žvanit a opakovat nesmysly...Mira.cz píše:Demont Hold seš asi tupec co se rád dohaduje....
Ano jsem tupec ta jsi génius s plnou hubou keců o tom že tu vše je... Ale že to jsou lži a žvásty, odporující realitě, to ti asi nedochází... Jen kecy s ifgnorací faktu, že Hyperion3 v sobě nemá editopr kanálů... Běž do řiti, Díky...
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
už som to tu niekde písal všetky tieto lacné satelity ,, nikdy nepôjdu v enigme2 ani na 70% " oproti enigme2 org. ktoré používajú dreambox ,vu+, xtrend a podobný level . kedže mám bohaté skúsenosti s lacnými aj drahými satelitmi tak viem o čom píšem . proste sa zmierte s tým že za tých 100 euro tam nikdy nedostanete hlavne v podpore / enigma2/ ako za 200 euro a vyššie kde v tej cene ste si zaplatili aj za tú podporu . proste tieto stroje idú celkom slušne aj v org.softe / to je ich priorita/ preto sa výrobca zameriava hlavne na soft . enigma2 je len ako bonbonik ktorý je občas horký a nechutí mu ,ale zodpovedajú cene . čo myslíte prečo trochu skúsenejší majú doma dreambox, vu+, xtrend a podobné mašiny tým samozrejme netvrdí že aj tam niečo nefunguje . s nickom mareksym sme síce v aline 8900 osobne odskúšali všetky enigmi2 čo pre tento stroj boli a vždy sa tam dosť toho našlo čo nefungovalo ,ale ruku na srdce ,, za tie peniaze ide celkom slušne " ,len mu treba venovať viac času a hlavne skúšať rôzne image a mať s ním samozrejme ako také skúsenosti , každý kto chce enigmu si niečo nájde . ak si to kupujúci nedá komplet nastaviť u predajcu tak je potom s toho zúfalý ak je to jeho prvý linux . tiež som od jedného pána kúpil takto hdbox-7110 a po dvoch týždnoch študovania po forach ho nevedel ani naladiť , jedine na čo prišiel ako zapnúť a vypnúť . ked som sa ho spýtal prečo ho predáva tak mi povedal že ,, linux to je už nad jeho sily " ja osobne už doma frčím okrem toho hdboxu len v enigme2 org. alien som už daroval mame . komplet som ho nastavil v sparku aj v openpli a mama ani netuší že má nejaký linux ,ved ani nevie čo to je pokial jej ide bez problémov .
Všetko 4K
To tlačítko MENU je na dálkovém ovladači a zobrazuje další menu na obrazovce. Jenom na obrazovce ho nenajdeš.Demont píše:... píšu to už po 5-té, že já tam tu nabídku nemám (Hyperion 3 ! Skin snad memůže miít vliv na obsah nabídky a funkcí, skin je grafika! Nebylo to ani v základním RED po instalaci). ...
-
Mira.cz
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
WP_000691.jpg
Demont píše:Další "pokročilý", kadidát na veterána, který neumí číst... Ztráta s času s Vámi, chlapci, když slepý slepého vede, oba do jámy padnou... Krom osobních urážek neumíte nic... jen žvanit a opakovat nesmysly...Mira.cz píše:Demont Hold seš asi tupec co se rád dohaduje....
Ano jsem tupec ta jsi génius s plnou hubou keců o tom že tu vše je... Ale že to jsou lži a žvásty, odporující realitě, to ti asi nedochází... Jen kecy s ifgnorací faktu, že Hyperion3 v sobě nemá editopr kanálů... Běž do řiti, Díky...
A co je tohle????
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak za toto Ti efendy dávám 100 bodů a palec nahoru, protože to je konečně upřímné přiznání skutečnosti, jak se věci mají !efendy55 píše:... všetky tieto lacné satelity ,, nikdy nepôjdu v enigme2 ani na 70% " oproti enigme2 org. .... enigma2 je len ako bonbonik ktorý je občas horký a nechutí mu ... v aline 8900 osobne odskúšali všetky enigmi2 čo pre tento stroj boli a vždy sa tam dosť toho našlo čo nefungovalo ... ja osobne už doma frčím okrem toho hdboxu len v enigme2 org. alien som už daroval mame . komplet som ho nastavil v sparku aj v openpli a mama ani netuší že má nejaký linux ,ved ani nevie čo to je pokial jej ide bez problémov .

No a jsme doma. Zkasíroval bys ho pak sám, že ??? Ne, tohle fórum opravdu slouží k něčemu jinému, než k poskytování supportu SAT prodejcům. Hezký zbytek dne vinšuju.Demont píše:Chystal jsme to pro náročného zákoše v rámci dodávky většího celku (domácí síť server atd...) ale když píšeš, že ani dreambox, vu+, xtrend nejsou 100 % spoelhlivé, tak mu to budu muset rozmluvit i v té dražší kategorii. To je typ lidí, kteří jsou naprosto netolerantní (já jsem kamarád proti nim), něco si vyhlédnou, chtějí to (3 tunery HD na 1 dálkové ovládání) a očekávají 100% funkci, kterou vyžadují, jsou ochotni mi za to zaplatit, když to půjde, ale když se to bude sekat, hodí to po mě při 3. zaseknutí...
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51