AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Inuita
Odborník
Odborník

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Inuita »

Demonte, Já jsem se koukal na ty tvé obrázky a mám naprosto stejnou E2 Hyperion3 jako ty,tak mě tu neočerňuj. Ta volba vymazat,přemístit atd.se nabízí pouze v nějakém vytvořeném buketu,ne ve volbě satelit,nebo poskytovatel. :!:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

ved presne to som mu písal v mojom predošlom a upravenom príspevku hore . :good:
Všetko 4K
frry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od frry »

Už ho nechte.At to vrátí a čumí do kamen.
L0th4r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od L0th4r »

L0th4r píše:Ahoj, nevite co by mohlo zpusobovat obcasne zrneni tv pri HD programech, ale jen kdyz dam napr. info nebo menu,kdyz neco delam a na pozadi mi bezi HD program.Samotny HD bez menu bezi v poradku. Myslel jsem, ze to bude procesorem,ale ten ma max.zatizeni 40% pri HD napr.12 000kb/s
Dela to je obcas, ne porad.Hyperion v3
Uz jsem na to prisel, nebo alespon to pomohlo :) .Prepnul jsem obnovovaci frekvenci ze 60Hz na 50Hz. Vsem diky za jine varianty reseni problemu.
video: PANASONIC TX-P65ST50, MEDE8ER MED600 X3D/WP, VU+ Uno 4k VTI 13.0.9
audio: Ceeroy 8090, h/k hkts 60, Marantz 2220b, h/k 171, Pioneer n-50
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

@ mmiriboy
Na tebe nemá smysl ani reagovat, ty zasereš 1/2 sránky jen svým podpisem a pláčem o svém EGU, vela rečí málo skutkov sedí fakt na tebe a většinu veteránů stačí číst dozadu těch 102 stránek, kde jste za 1,5 roku nebyli schopni dát jeden ucelený návod na zprovoznění Alien2 a 95% všech bajtů tvoří vaše seznamy majeteku a odkazy "čítaj....", případně osobní urážky. To je pro mě "výsledek" a skóre kterého jste dosáhli za 1,5 roku. Pokud podáte informaci, tak poloviční nebo chybnou a páčit to heverem, sorry... čas je drahá věc a komunitní spolupráce vypadá jinak... Přednášky o neschopnosti, včetně urážek o demenci si nechej pro sebe, zdá se, že nic jiného než urážet a vysmívat se neumíš... Je to ale tvá vizitka, já jsem zvyklý věci řešit a v určité fázi, když to nejde a není šance, tak jsem schopen to přiznat a hledat jinou cestu, ne si nalhávat, že z houna upletu bič a tvrdit ostaním, jak jeto výborné a super, když jsme se k té polofunkci dobabral po roce zase jen opisováním omylů druhých...
Buď mi dodavatel dnes ukáže že to řešení má, nebo přizná že to je softwarově i HW nedodělek a vrátí prachy. Trochu smutné 1,5 roku po uvedení produktu na trh, ale je to realita... Spark 1.2.69 vydaný po 1,5 roce obsahuje základní chyby, které jsou důkazem, že to u výrobce nikdo netestuje a je jim to úplně jedno, halvně prodat krabice a vydělat na chiméře Linuxu a blbosti kupujících... Tak příjemnou zábavu s touto krabicí, která plně odpovídá svému názvu Alien... :ROFL:
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Inuita píše:Demonte, Já jsem se koukal na ty tvé obrázky a mám naprosto stejnou E2 Hyperion3 jako ty,tak mě tu neočerňuj. Ta volba vymazat,přemístit atd.se nabízí pouze v nějakém vytvořeném buketu, ne ve volbě satelit,nebo poskytovatel. :!:
Ale tuto ZÁSADNÍ informaci tady vidím poprvé, takže v satelitu nebo poskytovateli si stejně editovat nemůžu tak jako ve Sparku, musím si je komplet zkopírovat do buketu a tam teprve editovat. Takže zase polofunkce a efekt žádný, protože stejně se musím při výběru do buketu hrabat OPAKOVANĚ celým smetištěm nerozkódovatelných stanic konkrétního satelitu nebo poskytovatele a to stále dokola při výběru stanic pro každý buket, když si chci uspořáda, sport, filmy, zprávy, česky, anglicky, německy, francouzsky, rusky (takže některé stanice patří do více buketů současně, potřebuju si ověřit různé jazyky zvuku atd. u přijímače, proto NE editace z PC). Furt se musím hrabat celým smetištěm satelitu a poskytovatele, nemůžu si ho nejdřív promazat jen na stanice, které mě zajímají a které umím rozkódovat a dál už při buketech pracovat jen s nimi. Takže to ztrácí úplně ten efekt, o který mi šlo a na který jsem zvyklý z laciných přijímačů (má ho i spark), nejdříve si to pročistit a dál do oblíbených třídit jen z těch pro mě zajímavých, bez nerozkódavatelných. V tomto je tedy pro mě Enigma nepoužitelná a Spark zase neumí USALS (opět mi tu nikdo nebyl ochoten odpovědět, se kterou verzí Sparku mu chodí USALS i Youtube současně), má stupidně prostorově ořezané menu, rolování názvů stanic v malých okénkách, přitom půl prázdné obrazovky... takže krabice jako celek s motorem nepoužitelná, vracím, neumí to za ty prachy to, co by mělo, pokud mě prodejce neukáže opak tím, že vyčaruje ze šuplíku jinou verzi software, která není běžně dostupná...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Demonte,to ten tvůj potenciální zákazník chce od toho stb všechno to co píšeš?Jestli je tak náročný,tak ať si koupí nějaký dělo za 10000-15000 Kč a ne ,,sračku" pro pobavení veteránů. :shock:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Inuita píše:Demonte,to ten tvůj potenciální zákazník chce od toho stb všechno to co píšeš?Jestli je tak náročný,tak ať si koupí nějaký dělo za 10000-15000 Kč a ne ,,sračku" pro pobavení veteránů. :shock:
Tak jak jsem psal, jeden jsem chtěl pro zákazníka, druhý pro sebe. Ale pokud nebudu spokojen já, nebude ani on. Já mu prostě neprodám sračku, o které sám nejsem přesvědčen, že je dobrá. Já nemám zapotřebí aby mi volal každý den, že něco nejede. Dnes jsem to nechal u dodavatele na reklamaci a v pondělí se mi ozvou, co se s tím dá dělat... Tak nějak předem už přiznali, že "tam asi bude chyba v software". Tak jestli místo testování ve fabrice to testují až na zákaznících podle reklamací, tak potěš koště... Na druhé straně, mám aspoň volný víkend. Pustím se do Oscamu v Tomato linuxu v routeru Asus 500 . Tam už mi zbývá "jen" to nastavit. 8) Ale na to je tu jiné diskuzní vlákno, tak doufám, že tam nepotkám stejně namyšlené lidi, jako tady, kdybych potřeboval pomoct [-X :D Ale vážně, musíte uznat, že tady vypáčit informaci, že editovat lze jen bukety a ne satelity a poskytovatele, to byl porod značně bolestný a skoro tekla i krev... mě to ani ve snu nenapadlo, že když někdo zavede funkci editace, tak jen pro některé případy. :D Mimochodem jsme si ji ráno vzakoušel aje to dost nepoužitelné. Kdž cheš posunout kanál, tak nejdřív to musí "povolitL a tím si současně zamkneš ostatní položky menu, než to zase zakážeš. To fakt vymyslel dement, zlatý Spark a nelinuxy z tohoto pohledu... Sparkovi by stačilo spravit skin a USALS a byl by dobrý...
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Hľadaj chybu v sebe, V Sparku funguje ucals ako v každom inom prijimaci. Nedal si si amercku verziu FW? Prečítajú si všetko v tomto vlakne od kedy tu pises.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

tras píše:Hľadaj chybu v sebe, V Sparku funguje ucals ako v každom inom prijimaci. Nedal si si amercku verziu FW? Prečítajú si všetko v tomto vlakne od kedy tu pises.
Prečítaj si nejprve co jsem psal já a pak byl byl tento tvůj příspěvek zbytečný, protože by si věděl, že jsem tam dal verzi, kterou mi doporučil sám technik dodavatele, tedy odborník v tromto případě s nejvyšší autoritou, který má vědět, která verze tam funguje. Takže opakuji (asi potřetí) že jsem tam dal verzi 1.2.69: http://sat-support.tv/?a=downloads&dir=93 a pochybuji, že by mi doporučil americkou (logicky: v americké verzi by bylo nastavení jen pro Asii nad 101 E ??? Proč? Ve všech satelitech jde normálně nastavit 0-359,9 (nebo 179,9W-179.9E). No jestli tam tu verzi máš, tak tam nastav východní délku USALS 16,0E a pak mi řekni svou zkušenost ! Severní šířku 41,2N tam nastavit není problém. Ale tu východní délku ! :D A pak kdo tu nečte, že...
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Inuita píše:@Demont Máš to odtud? http://www.amikostb.com/download.php?id=1043
Ne, ale jsou to stejné binárky se stejným timestampem, to si můžeš porovnat.
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

dipol100 píše:Hází mi to v Oscam občas chybu typu "2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] EMM write error 76", v čem by moh být problém? V oscam.server mám emmcache = 1,1,2 a někdo doporučuje emmcache = 1,3,2 nemůže to být tím?

2013/12/08 16:04:27 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=37, idx=32, cnt=1: written (101 ms)
2013/12/08 16:04:29 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=37, idx=33, cnt=1: written (104 ms)
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=34, idx=34, cnt=1: written (99 ms)
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=37, idx=35, cnt=1: written (109 ms)
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=37, idx=36, cnt=1: written (109 ms)
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=34, idx=37, cnt=1: written (100 ms)
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] EMM write error 76
2013/12/08 16:04:30 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=30, idx=38, cnt=1: written (88 ms)
2013/12/08 16:04:31 4EA1B0 r horni [irdeto] lokal emmtype=global, len=37, idx=39, cnt=1: written (103 ms)

Neví prosím někdo, kam se ukládají tyto výpisy, nebo jak zajistit, aby se někam ukládaly? Potřebuji totiž zjistit, jestli mi nahrávání neblbne kvůli zasekávání dekódování oscamem, tak bych potřeboval výpis za 24 hodin.
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Trochu offtopic (sorry těm co to už mají), co by ale mohlo hodně šetřílků zajímat: Ode dneška mají v Lidlu (asi jen v ČR) v akci za 199 Kč dálkové ovládačky SilverCrest, které se dají programovat až na 10 přístrojů (z originál DO). Ideální náhrada za omačkané originály k satelitům, TV, DVB, Video, dom. kino a jiným krámům. Já tím nahrazuji kupu asi 8 ovládaček všech medií v obyváku, leží tam jen 1 ovládačka. Za tu cenu je super a kdo nepotřebuje Logitech za 1500 Kč, bude rád za toto. Amika s tím chodí bez problému... Jednu mám už rok a pořád OK. Dnes jsem koupil další do zásoby, naposledy je měli před rokem. Taky ty baterky NiMH za 89 Kč 4 kusy co tam teď mají jsou dost kvalitní, v PRM vysílačkách i baterkách vydrží v provozu celý den... To jen abyste si nemysleli, že chci vydělávat na druhých a nikomu nepomoct... na rozdíl od Aliena2 ty ovládačky můžu každému doporučit a pokud ty od Amiko jsou stejně "kvalitní" jako byly Opticum, tak do roka odcházely omačkané při denním používání. Ty univerzály jsou držáky... :poklona:
jozo21

Příspěvek od jozo21 »

Tak písal som asi pred 3 týždňami o pay share , nedalo mi a skúšam . Holandské .cc , Ruské (Ukrajinské).tv nejde ani MGcamd ani Cccam na D... . Bez problémov S..l... a U... .
(CCcam server S..L.... iný bez problémov)
Vyskúšal som Cccam na obyčajnej ARIVE a Di.. ide ako hodinky tak prosím vás čo a kde treba dopísať aby to šlo aj na AA2 .
Ďakujem za odpovede.
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

jozo21 píše:Tak písal som asi pred 3 týždňami o pay share , nedalo mi a skúšam . Holandské .cc , Ruské (Ukrajinské).tv nejde ani MGcamd ani Cccam na D... . Bez problémov S..l... a U... .
(CCcam server S..L.... iný bez problémov)
Vyskúšal som Cccam na obyčajnej ARIVE a Di.. ide ako hodinky tak prosím vás čo a kde treba dopísať aby to šlo aj na AA2 .
Ďakujem za odpovede.
Zeptej se tam kde ti to share prodali

:D
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
jozo21

Příspěvek od jozo21 »

Mne nejde o to share ale skúšam čo ide a kde a na čom (ináč to nejde (D...) na Dreambox 800 a to je vraj iné kafé) , som nováčik a po prečitaní asi všetkých stránok čo sa týkajú sparku a linuxu je to iba jedna konkrétna otázka ktorá tu nebola zverejnená .
Ďakujem.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Funguje vám někomu plugin Record infobar? Nemyslím jenom,že se ukazuje nahrávání,ale ty funkce ukládání do standby po startu nahrávání a uložení do deep standby po všech nahrávání?
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

Kdo z vás má kartu Irdeto CAID 0624, funguje vám souběžné nahrávání třeba ČT HD a Nova HD najednou? Mě to fungovalo, ale teď už nemůžu ani třeba ČT HD nahrávat a na Nova HD se koukat, nezablokovali to ze SkyLinku nějak? Nedávno to fungovalo bez problémů.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

dipol100 píše:Kdo z vás má kartu Irdeto CAID 0624, funguje vám souběžné nahrávání třeba ČT HD a Nova HD najednou? Mě to fungovalo, ale teď už nemůžu ani třeba ČT HD nahrávat a na Nova HD se koukat, nezablokovali to ze SkyLinku nějak? Nedávno to fungovalo bez problémů.
Přímo tohle se mi nestalo,ale minulý týden mi na základní kartě ICE Skylink nešel kanál Filmbox HD. Na závislé kartě NEXT šel. :shock: Napsal jsem skylinku a to bylo keců co mám všechno udělat,aby mi to šlo. udělal jsem vše co mi napsali,ale furt to nešlo. Psal jsem znovu=žádná odpověď,akorát,že pak karta nešla vůbec,hlásila ,,předplatné kanálů skončilo"!!! Pak po 2 hodinách najednou šlo vše!!! Mají v tom bordel a podle mne najíždí na blokování současného nahrávání. :twisted: Potom si můžeme naše přijímače strčit víte kam: :cry:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“