root/pkteam
root/HDMU
root/amiko
root/alien
root/root
Zkus v tom tvém image najít možnost INFO o přijímači,nebo možnost ACTUALIZATION/FIRMWARE/Check actualization. Tam by se ti měla objevit verze E2. Ještě mě napadlo stiskni na DO tlačítko FIND,nevím možná se ti objeví po levé straně obrazovky Info a úplně nahoře je název a verze E2. Je to ale bez záruky,protože na každé E2 jsou nastavena tlačítka jinak. Dej pozor na ty pluginy,ne do každé E2 jsou stejné,musíš hledat pro tvou image. Jestli se dostaneš přímo na server toho image (modrý panel/pluginy/plugin browser/zelené tlačítko download plugins),tak si je stáhni přímo po síti.bobo6969 píše:kde zjistim jakou verzi enigmy2 mam? ona uz tam byla nainstalovana. to by bylo super kdybys mi mohl pomoct s tim logingem do alienu

Jestli si se už spojil přes síť do Amika,tak jmeno a heslo do oscamu by si měl mít ve var/keys/oscam.conf Nevím to na 100%,neboť nemám HDMUbobo6969 píše:Inuita promin zapomnel jsem to dopsat. Nejedu pres spark ale pres Enigmu 2. Takze hledam aktualni plugyny pro enigmu 2. Co se tyce toho prihlaseni tak ten dotycny co mi to nastavovat tak mi tenkrat rikal cituji: USER JSME NEVEDELI, PROTO NEMAS MGCAM, ALE MUSELI JSME DAT OSCAM. HESLO PRO PRISTUP JE VYPALENO PRIMO V IMAGE. No ale vubec nevim kde to heslo hledat protoze nevim o jakem image je rec. Kde najdu ten image s temi udaji. Popripade dalo by se ze bys mi vlezl pres teamviewer do pc a nasel to?
Dik

Příspěvek od tomasek123 »
Máš pravdu.Alien2 má většinou 3 tunery ,dva satelitní a jeden DVB-T a Amiko Alien2 Triple plus má dokonce DVB-T2.tomasek123 píše:zdravím,
mám dilema![]()
přemýšlím o novém boxu a narazil jsem ne tento alien 2 a nebo Optibox-EVO-E3-HD
jaký by jste my poradily.který má lepší kvalitu obrazu
děkuji
PS: alien a alien 2 je jen rozdíl v dual tuneru?
Kdyz vidim ty potize i s urcenim enigmy, tak bych myslel aby radsi zustal o toho co ma, jen treba zmenit skin a tak.Inuita píše:Tezko ti radit jakou e2 nainstalovat.

Máš pravdu, citlivé dáta sa nedávajú... Ale rád by som videl, ako by si u mňa za 1 hod. nainštaloval komplet enigmu2 i so skenovaním 11 družícInuita píše:Zálohy zásadně neposkytuji,neboť tam mám nastavena ID a hesla do PC a na různé servery. To je taková práce po instalaci čisté E2 si vše nastavit.Mě to zabralo 1 hodinu.
jop, tak ten tam mám taky. na a19 a 23 mám quad, pak 2 twiny a zbytek jsou singly.logan píše:A aký diseqc prepínač máš (výrobca)? Používam 2x 8portový EPM Centaury, niekde mám uni, niekde twin LNB a všetko ide nastaviť v protokole 1.1
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz