kua tak to si riadne na tom porobil.. pocestenie je to najpodstatnejsie ... neni su to len 2 kliky v menu ?Brandy20 píše:Zdravím, kupil som si tuto mašinku, vsetko som na nej upravil, ako je prvotné nastavenia, pocestenie, ftp, ale nemozem na nej rozbehat oscam, skusal som to aj podla tu nájdených návodou a stále neúspešne, nemohol by niekto helfnut. Dakujem
super to si zvladol a teraz podme rychlo tento hrdinsky počin vyblafnut na forum a zakontrovat to cim inym ako ziadostou o rozbehanie oscam.. a vies na co sluzi oscam a naco ho v reale vyuzijes ? ci len susedf ho ma tiez a tyhadam nebudes horši, ne ?
BTW: Inak, ja som kupil husle, dokazal som otvorit puzdro len neviem ako na nich hrat.. skusal som aj vygooglit nejake navody, ale forum kde by som vyblafol svoj prispevok ze kto ma nauci hrat na husle som nikde nenasiel.. zrejme to len my elektronici/satelitaci sme taki pritroubli ze sa zo vsetkym hned pochvalime na nete a kazdemu hned praskneme 300 zarucenych rad a potom to aj tak vytera..
forum zas*ane imrvere sa opakujucimi tymi istymi vecami a pritom staci len precitat o 2 -3 prispevky vyssie