AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Hypnos »

Tak snad to nezakriknu, ale bylo to binarkou, pouze jsem prepsal tu stavajici. Nevim, proc je v downloadu u pluginu, kdyz neni plne funkcni. Diky moc.

PS: chodi ti zapisy?
Naposledy upravil(a) Hypnos dne 21.leden 2014 - 21:37, celkem upraveno 1 x.
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD

Příspěvek od nasgul88 »

vbor píše:
nasgul88 píše:Chcel by som sa vas opytat na jeden kozmeticky problem. Mam pkt hyperion v3 a ked zapnem stb z pohotovostneho rezimu, vzdy mi tam nabehne hlavne menu. Musim najskor stlacit exit a az potom prepnut.
Viete niekto ako to spravit aby to menu nenabiehalo?
Já bych si něco o tom přečetl v příslušném tématu:

Kód: Vybrat vše

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=54691&start=120

No presiel som cely tvoj odkaz ale nikde sa tam nic nepise. Ked sa zapne stb a nabehne hyperion v3 z pohotovostneho rezimu, objavi sa hned hlavne menu. Musim stlacit exit az potom prepinat, mate tento maly problem niekto. Alebo viete niekto ako to odstranit??
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Hypnos píše:Tak snad to nezakriknu, ale bylo to binarkou, pouze jsem prepsal tu stavajici. Nevim, proc je v downloadu u pluginu, kdyz neni plne funkcni. Diky moc.

PS: chodi ti zapisy?
Jo chodi.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

nasgul88 píše:
vbor píše:
nasgul88 píše:Chcel by som sa vas opytat na jeden kozmeticky problem. Mam pkt hyperion v3 a ked zapnem stb z pohotovostneho rezimu, vzdy mi tam nabehne hlavne menu. Musim najskor stlacit exit a az potom prepnut.
Viete niekto ako to spravit aby to menu nenabiehalo?
Já bych si něco o tom přečetl v příslušném tématu:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=54691&start=120

No presiel som cely tvoj odkaz ale nikde sa tam nic nepise. Ked sa zapne stb a nabehne hyperion v3 z pohotovostneho rezimu, objavi sa hned hlavne menu. Musim stlacit exit az potom prepinat, mate tento maly problem niekto. Alebo viete niekto ako to odstranit??[/qu

Neviem ako si to nastavil ale pri pozeraní akejkoľvek stanice daj OK, kurzorom prejdi na TA3,zatlač menu a označ "set at startup service", reštartuj a daj vedieť výsledok.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD

Příspěvek od nasgul88 »

No ten "set at startup service" som nastavil ale pri pohotovostnom rezime tam ostane kanal ktory tam bol v case vypnutia a to hlavne menu tam je stale ked sa stb zapne.
Ono to funguje ale pri deep stanby rezime.
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

Neviem ako si to nastavil ale pri pozeraní akejkoľvek stanice daj OK, kurzorom prejdi na TA3,zatlač menu  a označ "set at startup service", reštartuj a daj vedieť výsledok.[/quote]

V Hyperion v3 mi stb z pohotovostního režimu nabíhá rovnou do stanice, která naposledy běžela před vypnutím. Při restartu či celkovém vypnutí stb mi systém nabíhá do stanice, která byla díky tomu návodu v odkazu nastavena. Já to mám nastaveno na NOVU a když jsem vyzkoušel tvůj požadavek s TA3, tak mi stb po restartu naběhl rovnou do TA3 a v nastavení u NOVY se to automaticky vyrušilo. Aby mi opět nabíhala NOVA, tak jsem to u TA3 vyrušil (není třeba, vyruší se to automaticky nastavením u jiné stanice) a nastavil to u NOVY.
Jinak stb mi po zapnutí z jakéhokoliv režimu nabíhá rovnou do stanice a nikoliv do MENU či přehledu stanic apod. Mysím, že ten problém je třeba hledat někde v nastavení stb. Bohužel více neporadím.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Hypnos píše:OK, diky, no zkousel jsem si tam pridat reader newcamd, pripoji se, dvbapi user tez je online, ale nic nedekoduje. Je potreba soubor oscam.dvbapi s preferenci pro 0D96?

Muzete se prosim na to kouknout? U DM nemam problem, ale tady... jaksi nevim.

Dekuji.
Vymeň si v oscam.server sci0 a sci1! V Amiku je sci0- horná čítačka. :!:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

nasgul88 píše:No ten "set at startup service" som nastavil ale pri pohotovostnom rezime tam ostane kanal ktory tam bol v case vypnutia a to hlavne menu tam je stale ked sa stb zapne.
Ono to funguje ale pri deep stanby rezime.
Co tam máš za skin? Zkus jiný skin. Jestli to nepomůže tak bych radil novou instalaci. Mě ze začátku když jsem do stb dával Hyperion také různé věci blbly-viz moje příspěvky. Kolikrát jsem to chtěl vzdát a vrátit se zpět ke Sparku. Ono někdy na něco nechtěně klikneš a je zaděláno na problém. Zazálohuj si Dreamsetem,nebo DogSettingem nastavení kanálu a po nové instalaci to šoupneš zpět a máš vystaráno. :wink:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypnos »

Diky vsem, jiz je to ok, i zapisy chodi, Dvbapi moc nepouzivam, zapomnel jsem vytvorit stejneho uzivatele jako pro dvbapi. Sat uz chodi k me spokojenosti, krome nekterych ceskych znaku v EPG (menu jsem si nechal v anglictine ta me neva), a to ze je nekdy pomalejsi. Proste DM ci Vu+ to neni :D :D :D :D :D
THX
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Hypnos píše:Diky vsem, jiz je to ok, i zapisy chodi, Dvbapi moc nepouzivam, zapomnel jsem vytvorit stejneho uzivatele jako pro dvbapi. Sat uz chodi k me spokojenosti, krome nekterych ceskych znaku v EPG (menu jsem si nechal v anglictine ta me neva), a to ze je nekdy pomalejsi. Proste DM ci Vu+ to neni :D :D :D :D :D
THX
Goodmancz napsal: Stačí dát PKTeam BluePanel / Skin Setup / Font fix tlačítkem epg a jeto, nyní všechny CZ fonty jsou OK v PKT skinech.

Jsme rádi,že už ti to fachá. :Yahoo!:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Dnes ráno zapnu stb a tma. :twisted: Zkoušel jsem všechno možné.EMU prázdné. Pak mě napadlo,jestli zase ti blbci ze skylinku neposlali zápisy.Mám dvě karty jednu základní ICE a jednu přidruženou NEXT. Vytáhl jsem základní kartu ze Samsungu a strčil ji do Amika. Samozřejmě to jede jak z praku. Už se mi to jednou stalo,asi před měsícem,zase pro změnu u základní karty.Volal jsem na servis skylinku a to bylo keců co mám všechno udělat,aby to šlo. udělal jsem vše co mi řekli a stejně to nešlo. Furt mi to psalo ,,předplatné skončilo". Debilové,můžou si zkontrolovat,že mám obě zaplacené rok dopředu. :twisted: Stalo se vám to také někdy? ještě jednou mě naserou a jdu ke konkurenci. :x
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak jsem zjistil,že Amiko Alien2 není schopen pravidelně zpracovat zápisy na kartu,když skylink mění klíče. :!: To je dost nemilé,pokaždé strkat kartu do certifikované čtečky. ](*,) Máte s tím někdo zkušenosti? Nemůže to dělat ten mapping CA0-CA1,když je na disabled?
jouda100
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien Triplex 2+

Příspěvek od jouda100 »

Jsem rád, že tu někdo přišel s touto otázkou. Mám OD96 a OD97. V tomto roce mi začaly dělat brikule. Pokud dám OD97 do Ariva200 jede v pohodě, ale v Alienu jede jen několik dní (zřejmě do dalších zápisů. Pak musím dát zpět do Arivy a koloběh opakovat. Dokonce je jedno, jestli mám zapnutý OSCAM či MCAS v Alienu. Minulý rok bylo vše O.K. Zatím jsem se domníval, že odchází čtečka na Alienu (horní), dolní mně nefunguje již od zakoupení.
Amiko Alien 2+Triple;85cm-23,5E@19,2E;85cm-0,8W
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Inuita píše:Tak jsem zjistil,že Amiko Alien2 není schopen pravidelně zpracovat zápisy na kartu,když skylink mění klíče. :!: To je dost nemilé,pokaždé strkat kartu do certifikované čtečky. ](*,) Máte s tím někdo zkušenosti? Nemůže to dělat ten mapping CA0-CA1,když je na disabled?
Mám mapping CA0-CA1 na enabled asi 10 dní a je pokoj na disabled mi to robilo od konca minulého roku to isté... Tak dúfam, že už bude pokoj.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

:cry: Před chvílí jsem se mailem dozvěděl pro nás vícetunerových nadšenců špatnou zprávu.

Zde je kopie: Dobrý den,
Ve Vašem satelitním přijímači je nahrávání více programů najednou bráno jako sdílení karty. Spuštěním Surflock bude toto nahrávání blokováno.
S pozdravem
Radka Svobodová

To bude znamenat v každé čtečce jednu PLACENOU kartu,abychom mohli nahrávat z dvou tunerů. Na jednu kartu podle toho nepůjde ani stream do PC a koukání na jinej kanál v stb :cry: :twisted:
jouda100
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien Triplex 2+

Příspěvek od jouda100 »

Slušnost se začíná v tomto státě nevyplácet. Kdo pojede v emu, bude se smát nám hlupákům, kteří chceme používat služby legálně a platit. Ještě jsem zapomněl v předchozím příspěvku napsat, že MCAS mi OD96 většinou nevezme s hláškou chybná karta.
Amiko Alien 2+Triple;85cm-23,5E@19,2E;85cm-0,8W
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

jouda100 píše:Slušnost se začíná v tomto státě nevyplácet. Kdo pojede v emu, bude se smát nám hlupákům, kteří chceme používat služby legálně a platit. Ještě jsem zapomněl v předchozím příspěvku napsat, že MCAS mi OD96 většinou nevezme s hláškou chybná karta.
Přesně tak my poctiví budem za každý kanál platit a tím surflockem ty nepoctivé stejně neomezí. Teď si vem kolik už vyrobili vícetuneráků a pak budou k ho..u. :twisted:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

logan píše:
Inuita píše:Tak jsem zjistil,že Amiko Alien2 není schopen pravidelně zpracovat zápisy na kartu,když skylink mění klíče. :!: To je dost nemilé,pokaždé strkat kartu do certifikované čtečky. ](*,) Máte s tím někdo zkušenosti? Nemůže to dělat ten mapping CA0-CA1,když je na disabled?
Mám mapping CA0-CA1 na enabled asi 10 dní a je pokoj na disabled mi to robilo od konca minulého roku to isté... Tak dúfam, že už bude pokoj.
Vtip je v tom,že já když dám na ENABLED,tak při natáčení jednoho kanálu nemohu sledovat jiný. ](*,) Tak mě vysvětli jak s tím nastavením na ENABLE natáčíš více kanálů :wink:
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

symlink na ca0-1 nema vliv na zapisy pro kartu .... akorat vam oscam nezpracuje vice dekodovani.
Je treba mit spravne nastaven oscam.
Pokud zmeni OP klic na karte tak ne kazdemu do hned nabehne ... ale do 5-10 min by melo.

Dobre mit v oscam.dvbapi
P:0d96 1
a jine caid skylinku ignore

I:0666
I:0624
I:0d03
I:0d0F
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“