Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od stevesk11 »

Noro C píše:V anaconde nemusi byt E2. Stačí orginál fw a plugin oscam
Ked mate prehlad by som poprosil daky odkaz na stiahnutie fw do anakondy asi 2 roky som to kamovi nerobil nic s tym a uz neviem to nesledujem ktora je stab verzia ako tak.Dam mu tam len oscam alebo xcam tiez to bude oke ked stiahnem z up.ellano.sk?Jobik mi takto fungoval ok aj oscam aj xcam.Samozrejme po dakej uprave nemam skylink ale binarka ci pasuje oscamu aj na tu anacondu.Origo fw tiez staci na tu anakondu zase nech to len slape na pozeranie telky a srandy nemusia ist ako webtv a ostat.Dik.
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+

Příspěvek od Pr0metheUs »

Ved staci zadat do googlu "Optibox anaconda" a hned prvy odkaz ti vyhodi na stranku vyrobcu podpory produktu, tam mas download tak stiahni posledny fw FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.11.18.rar.
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

na tvojom mieste by som zmenil reseller id na hdbox 9105 alebo octagon tie najnovsie verzie 2.11.77 Hoci uz aj octagon nejako hapruje a nefunguje mu stranka.
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

A netreba ani menit reseller ID, staci nahrat tento soft:
FAC.Octagon.SF1008SEplus.v2.11.70.2013Sep23_Optibox.Anaconda
hypnotic

Příspěvek od hypnotic »

v2.11.70 octagon ale nevie prehrat divx..
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Příspěvek od stevesk11 »

hypnotic píše:v2.11.70 octagon ale nevie prehrat divx..
No OK divx mi az tak nechyba ale SK to ma nie?A potom sa tam da dat octagon s vyssim cislom 72 tusim aj je.
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: vu+

Příspěvek od Brapo »

Ahojte, nahral som na USB Enigmu2 do Anacondy Plus. Rozbehal som OSCAM, hodil vzhlad HD Glass16... všetko funguje, akurát keď prepnem na niektoré kanály (väčšinou HD) tak kanál ide pár sekúnd a potom prijímač zmrzne, čierna obrazovka, na displeji svieti LD 7.36 a nič. Jediné čo sa dá urobiť je vypnúť a zapnúť pomocou zadného vypínača. Nestretol sa s tým už niekto? Urobí mi to pri všetkých HD kanáloch a pri SD iba napríklad Sport1, Sport 2... Asi bude chyba v Oscame alebo neviem :(

Ďakujem za rady :thankyou:
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

Nevedel by mi niekto s tým pomôcť? Alebo prípadne poslať súbory od oscamu v E2 nech viem ako si to presne nakonfigurovať, asi tam budem mať nejakú chybu keď mi to vždy zamrzne, neviem :(
ĎAKUJEM
orionban
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29

Příspěvek od orionban »

Brapo píše:Nevedel by mi niekto s tým pomôcť? Alebo prípadne poslať súbory od oscamu v E2 nech viem ako si to presne nakonfigurovať, asi tam budem mať nejakú chybu keď mi to vždy zamrzne, neviem :(
ĎAKUJEM
Ahoj, riesil som podobny problem a nakoniec som zistil, ze som mal zlu binarku oscamu. Skusal si tam dat nejaku inu binarku? Aku binarku pouzivas.?
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

myslím, že to je oscam 8605, našiel som to cez Download pluginov myslím.. myslíš, že mám skúsiť iný? ak jo tak mi prosím poraď ako vymažem ten, čo tam mám teraz, lebo na to som nevedel prísť
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

Oscam ymodv18 posledna verzia (t50) bezi bez problemov, no u mna na verzii HD, nie Plus.
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

trochu som sa na to pozrel, našiel som na nete verziu oscamu ymod18-t50.. mám to stiahnuté ale neviem čo s tým, ako zmazať ten starý oscam, ako nainštalovať tento nový (nie je tam žiadny subor ipk, iba nejaky subor oscam a script). Ďakujem za rady
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

Stary vymaz, nakopiruj novy a nastav atributy 755, napr. cez Total Commander.
Yaneck76

Příspěvek od Yaneck76 »

Pr0metheUs píše:Ved staci zadat do googlu "Optibox anaconda" a hned prvy odkaz ti vyhodi na stranku vyrobcu podpory produktu, tam mas download tak stiahni posledny fw FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.11.18.rar.

Verzi 2.11.18 nedoporučuju. Měl jsem ji a při přepínání programů se ozývaly nepříjemné "lupance", a při vstupu do EPG občas zamrznul, vždy pomohl pouze restart.
Nahrál jsem fw v2.11.34 a od té doby šlape jak má - už žádné zamrzání, ani praskání při přepínání.
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

skúšal som teda aj inú binárku (ymodv18-t50) ale nič, stále to isté.. prepnem napr nejaký HD kanál a do 5 sekúnd prijímač zmrzne a na displeji len LD 7.36 :(
orionban
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od orionban »

Brapo píše:skúšal som teda aj inú binárku (ymodv18-t50) ale nič, stále to isté.. prepnem napr nejaký HD kanál a do 5 sekúnd prijímač zmrzne a na displeji len LD 7.36 :(
No a nemoze to byt hardware-ovi problém?? Neviem, len sa nahlas zamýšlam, že ak prepneš na HD program, predpokladám, že ten výkon procesora by mal byť vyšší ako pri SD programe. Skúšal si tam hodiť klasický firmware?? Vyskúšaj a uvidíš čo a ako.
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

doteraz som fičal na klasickom firmware a všetko bolo ok bez problémov, a na E2 mi to sekne aj pri niektorých SD kanáloch, takže hw problém to asi nebude.. vôbec tomu nerozumiem, napr Eurosport SD funguje, ale pri HD verzii nie... to isté napr pri HBO sd a hd verzii... ale za to Sport 1 a 2 nefunguje vobec ani v sd verzii (HD na skylinku ani nie je)..
orionban
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od orionban »

Skušal si znovu prevaliť firmware (Enigmu)??? Vyskúšaj to, keby som to riešil ja, tak by som najprv prevalil original fw a potom by som znovu prevalil E2. No neviem
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Brapo píše:doteraz som fičal na klasickom firmware a všetko bolo ok bez problémov, a na E2 mi to sekne aj pri niektorých SD kanáloch, takže hw problém to asi nebude.. vôbec tomu nerozumiem, napr Eurosport SD funguje, ale pri HD verzii nie... to isté napr pri HBO sd a hd verzii... ale za to Sport 1 a 2 nefunguje vobec ani v sd verzii (HD na skylinku ani nie je)..
A ktoru Enigmu2 mas v Anaconde ???
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

Milos999 píše:A ktoru Enigmu2 mas v Anaconde ???
PKT_SF1008G+_E2_HYPERION_v3

našiel som tu na fóre, ráno to skúsim teda celé vymazať a všetko nanovo, snáď to pomôže.. :unknown:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“