freeSAT (UPC Direct)

Odpovědět
S_a_M

Re: freeSAT / UPC Direct: všetko o službe

Příspěvek od S_a_M »

Protoze Dajto neni oficialne zarazene v cz nabidce ani na boxech nebezi stejne jako megamax.
Dnes kolega testuje se Samsungem tak uvidime.
Gilbertiny AL 100 (13.0, 16.0, 19.2, 23.5, 28.2) LNB Vantage Qead + LNB ALPS konický Quad, Polsky AL 100 (0.8W) LNB Vantage Qead, DreamBox 800HD, DreamBox 8000 S+S+S+T, VU+ 4K Solo, VU+ Zero
ROSTA1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: ARIVA 202 e

Příspěvek od ROSTA1 »

Start Filmbox Plus

Program Filmbox Extra1 byl dříve součástí nabídky satelitní platformy freeSAT by UPC Direct. Lucemburská mediální skupina UPC DTH s rebrandem Filmbox Extra1 na Filmbox Extra přestala tento program poskytovat. Na pozici po Filmbox Extra1 se nyní vysílá stanice Filmbox Plus. Tu může společnost poskytovat nejenom v Česku, na Slovensku ale i v Maďarsku a Rumunsku.

technické parametry - Filmbox Plus (dříve Filmbox Extra1):

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,766 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

ID: Filmbox Plus INT
service ID: 30217
video PID: 901 (MPEG-2/SD)
audio PID: 910 maďarsky, 911 česky, 912 anglicky
CA: CryptoWorks (CAID 0D02), Irdeto (CAID 0D97, 0653), Nagra MA (1802, 1815, 1880)

Po přejmenování Filmbox Extra1 na Filmbox Extra se kanál Filbox Plus dostává k dalším divákům.

Značka Filmbox Extra se po čase vrací do Česka a na Slovensku. Pod názvem Filmbox Extra totiž dříve fungoval dnešní kanál Filmbox Plus.

zdroj: parabola.cz
S_a_M

Příspěvek od S_a_M »

Modul Nation FreeSat CI+ v 1,3
Samsung - sam se i naladi
Philips - Beha Ok
LG - Beha Ok.

Pozitiva:
- Plna lokalizace do CZ
- Hodne rychla rekace na prepinani
- Neotravuje hlaskami v zakladu

Negativa:
- paruje se s ICE kartou
- funguji jen programy pro danou loklizaci
- Jen na FreeSat :-D
Gilbertiny AL 100 (13.0, 16.0, 19.2, 23.5, 28.2) LNB Vantage Qead + LNB ALPS konický Quad, Polsky AL 100 (0.8W) LNB Vantage Qead, DreamBox 800HD, DreamBox 8000 S+S+S+T, VU+ 4K Solo, VU+ Zero
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

Ďakujeme za konkrétne skúsenosti teda. Pekné rečičky z Facebooku freeSATu sa škrtajú.
Ozaj, ako to je s iným, neoficiálnym modulom, ktoré sú dostupné voľne na trhu? Tam človek strčí nespárovanú kartu a malo by ísť všetko predplatené bez nejakých obmedzení, však...
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Zatial som nemal problem s freeSAT kartami v ziadnom STB s UNI citackou, ani s modulmi, ktore su bezne v predaji.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
S_a_M

Příspěvek od S_a_M »

z.marian - ve Smitu i Technisatu co tu mame neni problem (ofiko IR).
BIDLO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II

Příspěvek od BIDLO »

Dotaz pro zběhlé Freesaťáky: Pánové uvažuji časem o HD balíku /150 Kč/ od Freesatu ale nějak se v těch jejich informací ztrácím. Potřeboval bych vědět jakou že to kartu k tomu potřebuji a zda-li je abonence tohoto balíku možná pouze na rok anebo je možnost i na kratší období. Jedná se mi o předplacení pouze tohoto balíku, základní programy mám odjinud.
polulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od polulin »

HD balík ti samostatně nedají, jedině k základu (199,-). Jde to i na kratší dobu, ale napálí ti plnou cenu, navíc nejsou schopni do dnešního dne opravit výpadky na NovaSport HD...

EDIT-doplnění: Na druhou stranu, kvalita placených programů je v lepší kvalitě než u Skylinku. Během tří dnů budu vyřizovat jednu končící smlouvu v rodině, tak uvidíme, co nabídnou. Kdysi si dalo dostat na 199,- základ, 1,- balíček plus, 149,- HD balíček a k tomu 2-3 měsíce HBO, popř. Erotika.
BIDLO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od BIDLO »

Tak to je holt smůla,pokud to nejde samostatně tak to ať si nechají. Díky ti za info.
S_a_M

Příspěvek od S_a_M »

Zdravim balicek HD stoji v kampani i bez porad 149 viz cenik FreeSatu na strankach.
Takze cena za freesat medium karta 199 a HD balicek 149 cena celkem 348 s 12 mesicni vazanosti.
BIDLO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od BIDLO »

Jo jo, pochopil jsem. To je pro mě bohužel neatraktivní, to můžu zůstat rovnou u Flexi7 které si můžu předplatit vždy pouze na zimu, 350 Kč měsíčně a ještě navíc v létě jsou pro mě naprosto vyhozené peníze oknem, v tomhle období je naprosto vše zajímavější než civění na bednu.
QMXX
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od QMXX »

A naco platis hoci 150 alebo 350 Kc, ked mozes mat dvb-t zdarma, vsetko vyhodene peniaze oknom, naco platis hocico, ked na nic nemas, tak potom nieco zdarma. A este lepsie vyhodit aj televizor a usetris aj na spotrebe elekriny.
BIDLO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od BIDLO »

A naco platis hoci 150 alebo 350 Kc, ked mozes mat dvb-t zdarma

Však ho taky mám ale zajímá mě především lyžování a kdybych se měl s ohledem na Svěťák spoléhat jen na ČT Sport tak to bych toho asi moc neviděl, tudíž Flexi od listopadu do března pro mě zatím jasná volba, jen je škoda že už se nedají abonovat samostatné programy poněvadž by mi bohatě stačili i Eurosport 1 a 2 HD CZ. Proto ten dotaz na Freesat kde je to oproti Flexi levnější ale netušil že je to taková šalamounština.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Je to docela normální. Má to tak nastaveno spousta operátorů, i kabelových. Nevím o nikom, kdo by dal samostatně nádstavbu bez zaplacení základu.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
ivan333ivan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ivan333ivan »

A neuvažuješ napr. o mesačnej karte prípadne štvormesačnej ?

I.-freeSAT karta MEDIUM Štart

Karta je jednorazová, platí iba mesiac, nedá sa ďalej predlžiť jej platnosť.
Karta freeSAT štart Vám umožní sledovať viac ako 72 kanálov programového balíčku freeSAT medium digitálnej satelitnej televízie freeSAT po dobu jedného mesiaca.
Táto karta je zabalená do bielej obálky iba s informačným popisom:
Pred otvorením obálky si, prosím, pozorne prečítajte tieto informácie:
- Priložená smart karta slúži pre prístup k službe freeSAT poskytované spoločnosťou UPC DTH Sa `rl
- Službu freeSAT je nutné aktivovať prostredníctvom webového formulára, prípadne telefonicky cez naše zákaznícke centrum alebo vyplnením priloženého formulára, ktorý zašlite na našu poštovú adresu.
- Odporúčame vám, aby ste sa pred otvorením obálky informovali u svojho predajcu o kompatibilite svojho set-top boxu (prípadne CI + modulu) so systémom podmieneného prístupu Irdeto (priložená smart karta je typu Irdeto ICE). Zoznam vybraných set-top boxov kompatibilných so systémom podmieneného prístupu Irdeto nájdete na našej webovej stránke. V prípade akýchkoľvek problémov sa, prosím, obráťte na svojho predajcu, servis alebo výrobcu.
- Informujte sa u svojho predajcu aj na:
- Technické podmienky príjmu služby freeSAT,
- Aktuálny zoznam televíznych kanálov, ktoré je možné prijímať s touto kartou.
- Služba freeSAT je poskytovaná prostredníctvom družíc Thor 5 a Thor 6 na pozícii 0,8 W.

Otvorením obálky vyjadrujete súhlas so Všeobecnými podmienkami poskytovania služby freeSAT season a freeSAT štart, ktorých aktuálne znenie nájdete na webovej stránke sk.freesattv.tv.
Aktiváciu karty môžete vykonať po registrácii buď na stránke http://sk.freesattv.tv/aktivacia/freesa ... AT-season/, alebo telefonicky, prípadne odoslaním vyplneného formulára poštou.
cena ako kde cca 12 euro

II.Karta freeSAT Season (4-mesačná)

-Karta je typu ICE, bežne funkčná s množstvom prijímačov s dekodérom Irdeto, Cryptoworks, alebo s použitím dekodovacieho modulu v CI slote prijímača, alebo TV so sat. tunerom.
Sledujte viac ako 73 kanálov v digitálnej kvalite bez mesačných poplatkov
žiadne mesačné poplatky
plnohodnotný servis freesat centra služieb zákazníkom
služba dostupná na celom území SR
jednorazová karta s dobou fungovania 4 mesiace od dátumu aktivácie
služba je bez viazanosti
karta je vhodná ako doplnková karta, kedy na dobu 4 mesiacov s ňou môžete nahradiť Vašu kartu Light
pri službe freeSAT karta Medium 4 mesiace je bez akýchkoľvek ďalších poplatkov

cena ako kde od cca 45 euro
VŠETCI SME SI PRED BOHOM ROVNÍ,IBAŽE NEPLATÍ TO PRED BANKOMATOM

Spoločenská váženosť DEMOKRATA stúpa úmerne jeho kontám v danových rajoch
BIDLO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od BIDLO »

O těchto kartách jsem ani nevěděl. Asi takto: 4 měsíční období je pro mě naprosto ideální poněvadž na 4 měsíce si vždy Flexi taky předplácím, v tomto případě je to paráda ale to je taky pro mě všechno. Jednak Eurosporty jsou tam jen v SD verzích a jednak ta karta stojí jak jsem viděl tak cca 1000 - 1300 Kč + pošta, což se mi samozřejmě při ceně Flexi 1000 Kč na stejné období nemůže vyplatit, nemluvě o tom že bych si zase předplácel jednak hromadu kanálů které mám v základu na Skylinku a jednak i ty které vůbec nesleduji, proto mám taky to Flexi.
Jinými slovy pokud nepřijdou s něčím podobným tzn. výběr mini balíčku dle vlastního výběru ze všech jejich programů /kromě prémiových/ na libovolné období tak mají smůlu, kšeftík nebude. Tobě ale dík za rozšíření obzorů. :)
QMXX
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od QMXX »

Medium a HD spolu stoji 14,50 eur je tam takych 12 hd programov a min. 30 v sd, ked si predplatis mizernych 7 kanalov za 10 eur mesacne tak to nie je ziadna vyhra. No ale kazdy ma iny vkus mozno keby dali 3 programy za 7 eur mesacne mozno by sa nasiel aj niekto taky, ktory by si vybral akurat to, su rozni cudaci.
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Slovak Sport.TV2 HD pre ČR

Příspěvek od z.marian »

freeSAT zaradí na satelit Slovak Sport.TV2 HD - pre ČR

Obrázek

Satelitná platforma freeSAT zaradí v najbližšom čase na satelit program Slovak Sport.TV2 vo vysokom rozlíšení. Diváci zo Slovenska ho ale nebudú môcť sledovať.

„Bude tam Slovak Sport.TV2 HD,“ uviedol pre portál Živé.sk riaditeľ televízií Slovak Sport.TV Róbert Gregus.

Vysielanie bude geoblokované a prístup k programu budú mať iba českí zákazníci operátora. Dôvodom, prečo nebude program u nás dostupný, je exkluzívna zmluva televízie so spoločnosťou Slovak Telekom.

Hlavným programovým lákadlom televízie Slovak Sport.TV2 je anglická súťaž Premier League, ktorú vysiela exkluzívne.

Televízia sa zatiaľ dohodla s freeSATom iba na šírení Slovak Sport.TV2 HD. Programy Slovak Sport.TV1 a Slovak Sport.TV3 sa v ponuke providera zatiaľ neobjavia.

zdroj: živé.sk
janci949

freeSAT / UPC Direct: všetko o službe

Příspěvek od janci949 »

Bude sa dat sledovat na svk z vlastnym prijmacom alebo ani to nepomoze ? Dakujem za odpovede :))
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od loop12 »

AHA uz viem preco mi na karte objavil zapis 0021
Odpovědět

Zpět na „FreeSat“