Vu Solo2 diskusia

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
real madrid

Re: Vu Solo2 diskusia

Příspěvek od real madrid »

Dobrý den,
je pro Openpli webový prohlížeč? Pokud ano, prosím o odkaz, nebo o radu. Děkuji

Vu+soslo2
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Pokud není součástí image tak se dá určitě stáhnout přes box.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

Zdravim, na Solo2 mam nastavene cez Menu -> Epg panel -> cestu na ulozenie /media/usb/epg.dat
Po restarte boxu je vsak EPG prazdne (treba preliezt kanaly kvoli update).
Cakal by som, ze po restarte boxu sa nacitaju data z tohto suboru a ide sa dalej.
Podozrive je, ze na subore vidim, ze naposledy bol zmeneny pred tyzdnom :(

Mam este nainstalovany plugin EPGRefresh, ktory mam nastaveny na nocne preliezanie kanalmi, v tom sa vsak ned nastavit cesta na ukladanie EPG.

No a do tretice vsetko dobre, este vidim v boxe nejake CrossEPG, to ale asi nefunguje.

Cize este raz otazka, mate nastaveny box tak, ze po restarte netreba chodit po kanaloch kvoli refreshu epg? a mate ho hned loadnute z nejakeho suboru?
Dik vopred.
Vu+ Solo2, BH 3.0.1, TV Panasonic TX-P37X10E, zvuk cez opticky kabel cez LG HB965DF
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

A jak máš nastavené EPG pro Skylink? Já to teda nepoužívám, EPG se mi načte do cca 2 minut po natočení na požadovanou družici.
screenshot.jpg
screenshot1.jpg
screenshot2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

Prave ze som nechcel nastavovat stahovanie EPG z internetu, niekde som cital, ze sa sem tam stane, ze to nesedi.
A chcel som len zo satelitu stahovat (udajne ma byt spolahlivejsie).

Ty pises, ze mas do 2 minut stiahnute zo satelitu, tym myslis, ze mas vsetky kanaly stiahnute nejako na pozadi?
Alebo treba aby box prepinal kanalmi (ja neviem, napriklad, ze ty pozeras cez tuner A a cez B si box zatial aktualizuje EPG?)?
Vdaka za info.

A este by ma zaujimalo, ze ked v BH nastavim v EPG nastaveniach cestu k suboru, tak kedy by ten subor akoze mal vzniknut (ak ho teraz vymazem, kedy tam box flushne data).

Nasiel som teraz thread k EPG aj na vuplus-comunity, ako to tam jeden z tych senior clenov vysvetluje, ale mi to pride ako strielanie od boku.
Vu+ Solo2, BH 3.0.1, TV Panasonic TX-P37X10E, zvuk cez opticky kabel cez LG HB965DF
tomek4573

Příspěvek od tomek4573 »

Koupil jsem QWERTY ovladač. Nefunguje na YouTube.Nevite jestli se to da nějak nastavit.dik
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Stále mi vŕta hlavou, čo zapríčiňuje to, že keď vymažem všetky stanice, bukety cez ftp a nahodím tam dokonca prázdny lame.db, tak po reštarte je znovu tento súbor plný a nedokážem sa zbaviť všetkých naskenovaných programov. Nejde to ani keď tam pošlem prázdne cez dreamset a iný soft. Mám tam 21 satelitov. Neviete ako na to?
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.
adisk

Příspěvek od adisk »

Zdravim.
- Chcel by som sa opytat, neviete niekto do ktoreho suboru sa ukladaju nastavene CASOVACE? Chcel by som si ich zalohovat. Mam VTI image 6.0.0.
Pripadne neviete ci budu fungovat aj v BH image 2.0.8? Lebo to chcem preinstalovat na BH.

- Okrem toho by som si rad zalohoval aj nastavenia MULTIQUICKBUTTON. To ma tiez niekde nejaky subor?

- A este jedna otazka, mam zabudovany HDD, vymaze sa disk ked nainstalujem novy image?

dik
Vu+Solo 4K VTI, Vu+Solo2, VTI
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

jano73 píše:Stále mi vŕta hlavou, čo zapríčiňuje to, že keď vymažem všetky stanice, bukety cez ftp a nahodím tam dokonca prázdny lame.db, tak po reštarte je znovu tento súbor plný a nedokážem sa zbaviť všetkých naskenovaných programov. Nejde to ani keď tam pošlem prázdne cez dreamset a iný soft. Mám tam 21 satelitov. Neviete ako na to?
Nepsal jsi náhodou, že si to už vyřešil vypnutím skenování na pozadí? BTW: to sleduješ programy z 21 satelitů?
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Vypnuté to mám. Len som zistil, že keď to manuálne vymažem cez ftp tak po reštarte sa tam objaví vždy pôvodný lame.db. Už som to vyriešil, a to takto. Cez dreamset tam naládujem všetky satelity(teraz ich mám 20) do vypnutého stroja(pohotovostný stav). Potom vypnem stroj cez vypínač a opätovne zapnem. Stroj sa spustí a natiahne si to čo som tam naládoval. Chcel by som povedať, že to neriešil ani tvrdý ani GUI reštart. No a na zahriatie v týchto dňoch si zájdem občas na 53°E, kde mávajú na obrazovke občas aj -40°C :D .
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

Prosim Vas, jednu elementarnu otazku mam:
Teraz ked sa robili upravy na Skylinku, zda sa mi, ze vsetko funguje ako ma, avsak nenasiel som len jeden kanal v zozname (neviem ci neni naladeny, alebo co).
Ak by som chcel do boxu dostat vsetky kanaly z Astry, potrebujem aktualny satelites.xml?
Staci ak si ho stiahnem (odtialto http://satellites-xml.eu/), nahodim na box a restartnem?
Alebo to mam spravit inak?
Vopred vdaka za objasnenie.
masko52
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...

Příspěvek od masko52 »

poradim ti :D
čo keby si to vyskúšal?
neboj sa box sa ti nepokazí a daj vedieť vysledok :)
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

(Nenašiel som to tam jeden kanál.) A snáď ti nechýba televízia FOOR. :D (Už sme tu aj takých mali, čo túto stanicu hľadali.)
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

jano73 píše:(Nenašiel som to tam jeden kanál.) A snáď ti nechýba televízia FOOR. :D (Už sme tu aj takých mali, čo túto stanicu hľadali.)
:)))))
Nie, mal by existovat. Idem skusit preplacnut ten xml subor.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

To je problem manualne preladit transporder na ktorom ma byt ten tajomny kanal?
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Pozerám, že máš najnovšiu verziu BH 2.0.8, takže ten xml tam je určite čerstvý.
Stále nevieme o aký kanál sa to jedná. Takže asi ti chýba Man-X
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

MGM je ten kanal, co neviem najst.
V zozname vsetkych kanalov ho mam, ale poskytovatel nie je Skylink, ale len Sky.. tak tipujem, ze to nie je ten Skylinkovy.

EDIT:
tak uz som zistil ako, dal som manualne ladenie a natukal som novu frekvenciu, co pisu na parabola.cz a kanal priskocil do zoznamu, tak fajn.
Vdaka za info!
tommix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tommix »

Teraz na bývalej pozícii MGM vysiela Filmbox.
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
masko52
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...

Příspěvek od masko52 »

a zmenil sa nazov stanice na MGM CZ
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

tommix píše:Teraz na bývalej pozícii MGM vysiela Filmbox.
Hej, tieto zmeny sa mi uz prejavili.
masko52 píše:a zmenil sa nazov stanice na MGM CZ
Ano.
Vsetko je uz OK.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“