jak odmazat nepotřebne kanaly

Forum pre prijimace znacky X-Trend
kotrmelec6819
satelitni prijimac: DM900 UHD

Re: jak odmazat nepotřebne kanaly

Příspěvek od kotrmelec6819 »

michal47 píše:Stejné prostředí jenom asi nechápeš ty souvislosti. Už to tu bylo napsáno, ale jestli chceš ještě jednou tak OK. Po naskenování najdeš komlet naladěné satelity pod třemi záložkami. Vše, satelity, provider. Tvoje seznamy si vytvoříš pod položkou oblíbené.

presne...mas to tam: "Pridat do prehledu" :o
Dreambox DM 900 UltraHD (2x DVB-S2X) 1TB HDD, Oscam, 2xAl 80cm 19,2e ,23,5e, 0,8w;
4K TV Samsung UE55KS7002; Odroid-C2 LibreELEC 8.0 - Kodi v17 Krypton; AV reciever Denon 3500H, rep. B&W 683 S2;HTM62 S2
Formuler,Xtrend,Dreamsky,Skytec,Amiko,Openbox...
gorick
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple

Příspěvek od gorick »

sipka hore alebo dole, nabehne list kanalov- dole su farbami oznacene VSETKO-cervene, SATELITY-zelene, POSKYTOVATEL - zlte, OBLUBENE-modre

-chces pridat kanal do oblubenych----sipka napr. dole, stlacit cervene, najdes si svoj naladeny kanal podla abecedy - na nom stlac menu a pridat stanicu do bouqetu-oznacit kam a OK

-chces presuvat kanaly vramci bouqetu oblubene---sipka dole, modre tlaciko-zvolime oblubeny bouqet-oznacime kanal-menu-povolit presun
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500
kit1968
satelitni prijimac: X trend ET 7500

Příspěvek od kit1968 »

Takže ANO ! Máte pravdu ! Je to tam! I já mám, ale pravdu ! Jsem trotl ! :thankyou: :poklona: Moc díky.Naučil jsem se přesouvat kanály.Tak co mě ještě čeká ?
Xtrend ET4000
kosacka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kosacka »

Až ti to vejde do krve a zbavíš se zkostnatělosti a návyků ze starého satelitu, bude ti hej. Já jsem o 2 roky starší než ty a nedám na enigmu dopustit. Ale je to běh na delší trať. Vymez si na to celej den, uvař si litr kafe, manželku zabouchni do lednice - krapet stuhne a nebude tolik vopruzovat - a pusť se s klidem do toho. Hlavně se ale nauč používat hustěji PC ve spojení s boxem, enigma je na to stavěná. Máš vynikající železo, které za tvou nevědomost nikterak nemůže. Držím palec.
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“