vu+ uno
Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Re: vu+ uno
Zdravím,
dnes mi prišiel VU+ uno. Keďže je to môj prvý satelitný príjmač ako taký, tak sa chcem opýtať na pár vecí či som správne pochopil ako to funguje a čo by som mal urobiť. Samozrejme forum som si prešiel prečítal stiahol nejaké návody atď.
Vo viacerých článkoch a aj tu na fóre sa doporučuje urobiť ako prvý krok update firmwaru. Stiahol som si FPGA 4.5. Tento budem aktualizovať cez USB keďže v byte zatiaľ nemám internet. V tomto nevidím veľký problém podla návodu ktorý som si stiahol by to malo ísť (vložiť vložiť USB s rozbalenymi datami - ist do plugin menu- oznacit a spustit upgrade - restartovat zariadenie)
Následne som tu našiel nové Drivers z 24.12.2013. Tieto (súbory s koncovkou *.ko) sa nakopírujú do priečinka tiež som našiel tu na stránke. K tomuto je v zariadení nejaký program nieco ako file manager s ktorým dokážem kopírovať dané súbory?
Ak po týchto úkonoch treba urobiť nejaké ďalšie úkony na nastavenie či už signálu, satelita alebo samotného zariadenia prosím o radu.
Následne by bolo dobré asi urobiť zálohu. Toto ešte neviem presne ako sa robí musím si naštudovať no nikde som nenašiel ako. Ak by ste mali nejaký postup či radu ako na to, bol by som vďačný.
Následne by som mal nainštalovať "image" čo som pochopil že je vlastne nejaký operačný systém. Stiahnuté mám dva Black Hole 2_0_9 a VTI 6_0_5 čo by mali byť aktuálne najnovšie verzie. Ak by ste mi vedeli poradiť ktorý z týchto dvoch je stabilnejší, rýchlejší bol by som vďačný. Chcem sa opýtať toto sa robí rovnakým spôsobom ako update firmwaru? Stačí vložiť USB so subormi do zariadenia a spustiť inštaláciu? Po nainštalovaní novej alebo inej verzie prepíše sa repsektíve vymaže sa stará automaticky alebo to treba urobiť ručne?
Po tomto úkone je asi dobré urobiť znova zálohu ak všetko bude fungovať ako má. Následne už len asi doinštalovanie rôznych programov, skinov a modulov na používanie.
Ospravedlňujem sa pre niekoho za zbytočný spam ale keďže je to pre mňa nové zariadenie a systém tak sa radšej opýtam či správne rozumiem tomu s čím budem pracovať.
Ďakujem za pochopenie
dnes mi prišiel VU+ uno. Keďže je to môj prvý satelitný príjmač ako taký, tak sa chcem opýtať na pár vecí či som správne pochopil ako to funguje a čo by som mal urobiť. Samozrejme forum som si prešiel prečítal stiahol nejaké návody atď.
Vo viacerých článkoch a aj tu na fóre sa doporučuje urobiť ako prvý krok update firmwaru. Stiahol som si FPGA 4.5. Tento budem aktualizovať cez USB keďže v byte zatiaľ nemám internet. V tomto nevidím veľký problém podla návodu ktorý som si stiahol by to malo ísť (vložiť vložiť USB s rozbalenymi datami - ist do plugin menu- oznacit a spustit upgrade - restartovat zariadenie)
Následne som tu našiel nové Drivers z 24.12.2013. Tieto (súbory s koncovkou *.ko) sa nakopírujú do priečinka tiež som našiel tu na stránke. K tomuto je v zariadení nejaký program nieco ako file manager s ktorým dokážem kopírovať dané súbory?
Ak po týchto úkonoch treba urobiť nejaké ďalšie úkony na nastavenie či už signálu, satelita alebo samotného zariadenia prosím o radu.
Následne by bolo dobré asi urobiť zálohu. Toto ešte neviem presne ako sa robí musím si naštudovať no nikde som nenašiel ako. Ak by ste mali nejaký postup či radu ako na to, bol by som vďačný.
Následne by som mal nainštalovať "image" čo som pochopil že je vlastne nejaký operačný systém. Stiahnuté mám dva Black Hole 2_0_9 a VTI 6_0_5 čo by mali byť aktuálne najnovšie verzie. Ak by ste mi vedeli poradiť ktorý z týchto dvoch je stabilnejší, rýchlejší bol by som vďačný. Chcem sa opýtať toto sa robí rovnakým spôsobom ako update firmwaru? Stačí vložiť USB so subormi do zariadenia a spustiť inštaláciu? Po nainštalovaní novej alebo inej verzie prepíše sa repsektíve vymaže sa stará automaticky alebo to treba urobiť ručne?
Po tomto úkone je asi dobré urobiť znova zálohu ak všetko bude fungovať ako má. Následne už len asi doinštalovanie rôznych programov, skinov a modulov na používanie.
Ospravedlňujem sa pre niekoho za zbytočný spam ale keďže je to pre mňa nové zariadenie a systém tak sa radšej opýtam či správne rozumiem tomu s čím budem pracovať.
Ďakujem za pochopenie
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
V kratkosti:
-upgrade FPGa ano, tym nic neskazis.
-update drivers zbytocnost, nove img ich maju, pri flashovani noveho img sa vsetko prepise.
-vyber img, doporucujem skusit oba alebo aj ine ako pises
-novy img sa nahrava z USB, rozbalis, das do stroja, zapnes 220V - cakas a vykonas co ukaze predny display
-po umravneni img /seting, cam-y atd/ mozes urobit zalohu, lahko sa potom vratis k img co bude pre Teba OK.
Kofolak vsetko pekne popisal, staci
-upgrade FPGa ano, tym nic neskazis.
-update drivers zbytocnost, nove img ich maju, pri flashovani noveho img sa vsetko prepise.
-vyber img, doporucujem skusit oba alebo aj ine ako pises
-novy img sa nahrava z USB, rozbalis, das do stroja, zapnes 220V - cakas a vykonas co ukaze predny display
-po umravneni img /seting, cam-y atd/ mozes urobit zalohu, lahko sa potom vratis k img co bude pre Teba OK.
Kofolak vsetko pekne popisal, staci
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
ked že je asi začiatočník tak by som mu asi odporučil ako cvičné image aj VTI tam si aspon na začiatok stiahne všetko online / cccam-2.3.0 / plugini atd. ked sa naučí s tým robyť odporúčam osobne skôr image B.H . to je už podla mna pre náročnejších ,ale kto chce sa učiť tak to zvládne . alebo ešte mne osobne ide v une perfektne image OPENATV , je jednoduché a perfektné aspon zatial čo o VTI sa nedá povedať .osobne mám s ním zlé skúsenosti deravé jak rešeto / ale to je môj názor / v sole2 mám B.H. a v une OPENATV a to čo používam ide ako s praku . VTI mi po určitej dobe začalo totálne blbnúť na oboch vu+ .
jediná výhoda VTI je že sa tam dá takmer všetko stiahnúť online ,hlavne oscam , cccam atd ....... pre začinajúcich ako stvorené ,ale to je asi všetko .
Všetko 4K
Bez internetu sa ďaleko nedostaneš... odporúčam ti v prvom rade dať si do bytu zaviesť internet.kwaso píše:Vo viacerých článkoch a aj tu na fóre sa doporučuje urobiť ako prvý krok update firmwaru. Stiahol som si FPGA 4.5. Tento budem aktualizovať cez USB keďže v byte zatiaľ nemám internet. V tomto nevidím veľký problém podla návodu ktorý som si stiahol by to malo ísť (vložiť vložiť USB s rozbalenymi datami - ist do plugin menu- oznacit a spustit upgrade - restartovat zariadenie)
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
- simatic
- satelitni prijimac: VU+ Uno
Tak ti nevím... Mám uno a vti. Dívám se, nahrávám, hodně přehrávám filmy, používám archiv, mám usb dvb-t tuner který většinou používám pro openelec v Raspberry při současném sledování sat kanálů, používám uno jako "nas" atd. Žádný problém nemám a vše funguje naprosto bez problému, takže bych řekl že chyba nebude ve vti.efendy55 píše:ked že je asi začiatočník tak by som mu asi odporučil ako cvičné image aj VTI tam si aspon na začiatok stiahne všetko online / cccam-2.3.0 / plugini atd. ked sa naučí s tým robyť odporúčam osobne skôr image B.H . to je už podla mna pre náročnejších ,ale kto chce sa učiť tak to zvládne . alebo ešte mne osobne ide v une perfektne image OPENATV , je jednoduché a perfektné aspon zatial čo o VTI sa nedá povedať .osobne mám s ním zlé skúsenosti deravé jak rešeto / ale to je môj názor / v sole2 mám B.H. a v une OPENATV a to čo používam ide ako s praku . VTI mi po určitej dobe začalo totálne blbnúť na oboch vu+ .jediná výhoda VTI je že sa tam dá takmer všetko stiahnúť online ,hlavne oscam , cccam atd ....... pre začinajúcich ako stvorené ,ale to je asi všetko .
Mimochodem mohl by jsi trochu více rozvinout větu "deravé jak rešeto"?
VU+ Uno / DVB-T Aver A867 - VTi 6
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
dlho som používal VTI v une aj sole2 . ale s poslednými VTI som mal v oboch problémi . napr. v une 2x za týžeden mi v oscame aj cccame nič na une nešlo / klient v sieti bez problémov fungoval / ale uno mi nič s karty proste neodkodoval / hehe ,jedine free programy / pomohol len tvrdý reštart dosť často sa mi roztriasol obraz HD na upc aj skylinku / upodozrieval som multiprepínač ,lnb, káble atd. /tento problém som mal aj na sole2 za boha som nevedel v čom mám problém ostatné satelity hdbox,dreambox 800 hd se na tie isté lnb,multiprepínač bez problémov fungovali . ale vu+ image VTI problém .ked mi tieto problémy občasné roztrasenie obrazu vo VTI potvrdil aj kamoš / má doma tiež solo2 aj staré duo / a sledoval som pár dní dreambox /bezproblémov / tak som v sole 2 zmenil image za B.H. a v une OPENATV a všetky problémy na oboch vu+ zmizli .
a to už radšej nepíšem o usb-dvbt tuneroch /aspon čo mám doma / tie išli vo VTI podla nálady . išli ,nešli, išli ,nešli , raz cez usb-hub akt. raz na priamo atd. dookola . proste sodoma komora . samozrejme vždy nahrávam image VTI na novo a stále tie isté problémy ako som písal . takže som to komplet zmenil a zatial mi to na oboch vu+ funguje bez problémov / okrem una , tam momentálne usb-dvbt tuner nepoužívam / ako som zmenil image ani jeden zelenáč ani jeden reštart . proste to fachčí a dalej to neriešim . samozrejme netvrdím že ešte neskúsim VTI . ale berte to s rezervou píšem len aké problémi som mal ja, u vás to možno funguje ,alebo nepoužívate to čo ja . /multiprepínač, dvbt-tuner , stačí mať iný chip 9035 , ja mám 9135 a to už ide podla nálady vo VTI /
Všetko 4K
@kwaso
FPGA ano, citaj tu http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=184&t=46301
Drivers netreba, najnovsi image ich uz ma v sebe. Toto neries, zatial.
Image BH/VTI/OpenATV, nieco je aj v downloade http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=184
Po nainstalovani image sa s nim riadne pohraj a nakoniec si sprav plnu zalohu (full backup). Ked sa budes chciet k nejakemu image vratit, uz nemusis vsetko nastavovat odznova.
Urcite sa na zaciatok nebabri s vecami ako Meoboot alebo Vesmiry v BH.
BH nema menu pre nainstalovanie oscamu a pod., ale da sa to jednoducho nainstalovat. Pohladaj v teme o oscame http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=165 alebo vu http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=131
Kazdy image ma svoj predvoleny skin, ale daju sa nainstalovat aj ine. Velmi popularny je HDGlass16 http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=39865 download http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=151&t=37351 , ale na zaciatok sa tomuto skinu moc nevenuj, lebo sa da kadejako nastavit, a radsej skusaj na predvolenom.
Ked mas CI modul (na zaciatok si pozicaj, ak mozes), tak nebudes potrebovat ziadne CAMy.
FPGA ano, citaj tu http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=184&t=46301
Drivers netreba, najnovsi image ich uz ma v sebe. Toto neries, zatial.
Image BH/VTI/OpenATV, nieco je aj v downloade http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=184
Po nainstalovani image sa s nim riadne pohraj a nakoniec si sprav plnu zalohu (full backup). Ked sa budes chciet k nejakemu image vratit, uz nemusis vsetko nastavovat odznova.
Urcite sa na zaciatok nebabri s vecami ako Meoboot alebo Vesmiry v BH.
BH nema menu pre nainstalovanie oscamu a pod., ale da sa to jednoducho nainstalovat. Pohladaj v teme o oscame http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=165 alebo vu http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=131
Kazdy image ma svoj predvoleny skin, ale daju sa nainstalovat aj ine. Velmi popularny je HDGlass16 http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=39865 download http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=151&t=37351 , ale na zaciatok sa tomuto skinu moc nevenuj, lebo sa da kadejako nastavit, a radsej skusaj na predvolenom.
Ked mas CI modul (na zaciatok si pozicaj, ak mozes), tak nebudes potrebovat ziadne CAMy.
Naposledy upravil(a) kofolak dne 15.únor 2014 - 8:12, celkem upraveno 1 x.
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
Ahojte par dni skusam flashexpander na UNE, ozivit nebol problem a zatial si ho aj necham,ale akosi vyzera problem to odstavit.Teda problem no, co pisu na nete, ked to raz ozivis potom uz sa to neda odstavit cez menu, alebo cez samotny plugin.MAm zalohu bez neho, problem nie je v tom, len ci to je pravda co pisu iní o tom...........dik za echo.
Pravda je ze v menu som nenasiel nejaku monost ak odisable alebo podobne...
Este doplnim nie je to podla navodu co tu bolo rozoberane, teda navod na elano a potom telnet atd. Ide to aj jednoduchsie..........
Pravda je ze v menu som nenasiel nejaku monost ak odisable alebo podobne...
Este doplnim nie je to podla navodu co tu bolo rozoberane, teda navod na elano a potom telnet atd. Ide to aj jednoduchsie..........
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
nazdar borci ak Vás môžem poprosiť kupil som vu+uno a už na druhý deň mi môj syn dal továrenské nastavenie. Nenaladí mi všetky kanály skylinku, nejde mi wifi adaptér, vzhľad je nejaký čudný, nejde prepnúť iný no sodoma gomora. Som úplný nováčik v linuxe ak môžem poprosiť nejaký dobrý image setting skylinku a návod ako ho nainštalovať poprípade aj tie pikony a podobné vecičky ako nainštalovať díky moc.

T90 - 10x LNB Quad 39E-5W
Dakujem za rady. Ako som pisal nieoc uz mam precitane. mam aj stiahnuty a precitany navod pre zaciatocnikov aj ked je sice na zariadenie VU+ duo myslim ze moc sa to lisit nebude. Poprosil by som odkaz na vlakno kde sa pise co su to CAMy aby som vedel o com sa bavime nenaisel som ho. Oscam si nastudujem a rad sa priucim novym veciam.
Samozrejme internet bude zapojeny uz aj kvoli domacej sieti.
FPGA a IMAGE mam stiahnute najnovsie ako som pisal, na zaciatok vyskusam jeden uvidim ako sa mi bude pacit. Skiny tiez zatial nebude treba menit je to iba grafika.
Niekde som cital ze je lepsie si zohnat starsiu kartu (modul) CI ta vraj dokaze nahravat programi nekodovane narozdiel od novsej Irdeto. Je to pravda a je lepsie si zohnat teda starciu CI kartu? Mozno by sa mi to podarilo.
A mam este jednu otazku, ked prehram novy image ten stary sa automaticky vymaze alebo ho novy kompletne prepise?
Samozrejme internet bude zapojeny uz aj kvoli domacej sieti.
FPGA a IMAGE mam stiahnute najnovsie ako som pisal, na zaciatok vyskusam jeden uvidim ako sa mi bude pacit. Skiny tiez zatial nebude treba menit je to iba grafika.
Niekde som cital ze je lepsie si zohnat starsiu kartu (modul) CI ta vraj dokaze nahravat programi nekodovane narozdiel od novsej Irdeto. Je to pravda a je lepsie si zohnat teda starciu CI kartu? Mozno by sa mi to podarilo.
A mam este jednu otazku, ked prehram novy image ten stary sa automaticky vymaze alebo ho novy kompletne prepise?
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
Pri kazdej zmene a pokusoch si zalohuj funkcnu verziu full backup. Mas sa ako vratit potom. Precitaj si este o zalohovani aby si bol v obraze.
Tak dnes som si privstal nedalo mi to a uspesne nainstalovany FPG aj BH vsetko v poslednej verzii co som tu nasiel na fore. Mam len otazku ked chcem urobit zalohu tak mi pise ze nemoze najst miesto kam to ulozit pritom USB mam vlozene a v mediach mi ho aj najde.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
Asi mas cetsy na zalohu smerovane na HDD, co by som ti aj doporucoval pouzivat miest len flashky.Pozri si to kam mas nastavene cesty na zalohovanie a aj napr. na nahravanie.
Dakujem pozriem to asi to bude tym. Urcite pojde skor nejaky HDD do prijmaca ako pouzivat USB. USB skor len na zalohy a prehravanie filmov.
Mal som pozicanu uz aj Skylink kartu Irdeto a skusal som ju. Stanice mi naslo ale jedina ktora isla prehrat bola TA3 ta isla aj bez karty asi preto ze je free. K tomuto typu treba CAm modul? aby fungovala spravne alebo ako som pisal vyssie je lepsie zohnat starsi typ karty CI a pojde to?!
Mal som pozicanu uz aj Skylink kartu Irdeto a skusal som ju. Stanice mi naslo ale jedina ktora isla prehrat bola TA3 ta isla aj bez karty asi preto ze je free. K tomuto typu treba CAm modul? aby fungovala spravne alebo ako som pisal vyssie je lepsie zohnat starsi typ karty CI a pojde to?!
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
Když si dáš trochu práce, tak tu všechno najdeš. To že jsi začátečník snad neznamená, že neumíšmakuko píše:nazdar borci ak Vás môžem poprosiť kupil som vu+uno a už na druhý deň mi môj syn dal továrenské nastavenie. Nenaladí mi všetky kanály skylinku, nejde mi wifi adaptér, vzhľad je nejaký čudný, nejde prepnúť iný no sodoma gomora. Som úplný nováčik v linuxe ak môžem poprosiť nejaký dobrý image setting skylinku a návod ako ho nainštalovať poprípade aj tie pikony a podobné vecičky ako nainštalovať díky moc.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=551543#p551543
Používej tlačítko HLEDAT. Najdeš ho hned pod olympijským logem AB-F.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
Nevím, na co cheš koukat, když nemáš žádnou kartu. Sežeň si kartu ICE, na tu ti bude stačit CCcam 2.3.0. Jinak USB si v boxu nechej, na picony, SWAP apod. Jinak se ti HDD bude neustále točit.kwaso píše:Dakujem pozriem to asi to bude tym. Urcite pojde skor nejaky HDD do prijmaca ako pouzivat USB. USB skor len na zalohy a prehravanie filmov.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
- forsajd
- Odborník

- satelitni prijimac: VU-MUTANT
Protokol CIFS sa stará o zdieľanie súborov a vo Windowse beží SMB,takže si daj CIFSszandor píše:Vie mi niekto poradit ako pripojit adresar, ktory je zdielany z pc cez sambu? V mount manageri su len moznosti NFS a CIFS. Da sa tam nejako doplnit SMB?
Dik za kazdy tip.
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51